Prorusiški veikėjai vėl kelia galvas

"Šiaip tai į mūsų organizaciją buvo bandoma įfiltruoti specialiųjų tarnybų atstovus. Buvo bandoma sugriauti viską iš vidaus. Aš tuomet ir pasitraukiau", – aiškino V.Lekstutis.

Vyriškis tikino, kad uošvis jo nebarė, nes su uošviu jis nesišneka.

"Jo pažiūros skiriasi nuo maniškių. Mes nesikalbame. Ir Kalėdų nešvenčiame", – tikino V.Lekstutis.

Kariaus JAV su Rusija

Socialinio tinklo paskyroje vakar pasisakydamas apie karo grėsmę V.Lekstutis išdėstė kone identišką mintį, kurią viešai eskaluoja Kremliaus ideologas Aleksandras Duginas.

Esą karas yra neišvengiamas, o kai kam esą net būtinas, neva tik taip nušvis suvokimas ir pasaulėžiūra.

Eurazijos judėjimo ideologijos autorius mėgsta operuoti istoriniais faktais, juos, švelniai tariant, klastoja, perversdamas pseudoistorinėmis aliuzijomis.

"Ne, tai nėra A.Dugino mintis, nors daug kas man siunčia nuorodas su jo paskaitomis. Nesu jų klausęs", – vakar nuo sąsajų su A.Dugino ideologija išsisukinėjo V.Lekstutis.

V.Lekstutis žurnalistams aiškino, jog tai jo perspėjimas visuomenei, kad karas esą tikrai bus, tam reikia ruoštis, o jame kariaus Amerika su Rusija.

Apkaltino poetą G.Grajauską

Aktyvūs V.Lekstučio pasisakymai internete lyg ir leidžia suprasti, jog šis veikėjas visiškai nesitiki, kad sulauks kokios nors bausmės.

O štai žinomam poetui, Klaipėdos kultūros magistrui Gintarui Grajauskui teko nemaloni dalia dėl V.Lekstučio prašymu jam iškeltos bylos.

Socialiniame tinkle "Facebook" G.Grajauskas esą viešai užklausė, kas žino, kur gyvena V.Lekstutis, nes jį užgavo jo pasisakymai prieš Lietuvą ir jis dabar eis jo mušti.

"Ką ten mušti. Užmušti norėjo. Bet paskui atsiprašė. G.Grajauskas geras žmogus. Niekas manęs nežudo", – pasakojo V.Lekstutis.

Nuraminęs, kad žinomam menininkui privataus kaltinimo bylos nekėlė, čia pat V.Lekstutis pasigyrė, kad po poros savaičių laukia kitos bylos, kurioje jis esą taip pat yra nukentėjusysis, nes kažkas jam grasino už marginalines pažiūras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Vaidai,gal nuvažiuok į prie Laptevų ir pasigydyti,tau tikrai sveikatos reikia,nes esi labai pavargęs,subloges,nevalgęs,vis paramos prašai.Sėdi vagonėlį už žmonių surinktus pinigus ir lauki gelbėtojų neaišku iš kur.

NATO yra blogis !

NATO yra blogis !  portretas
Ne šiaurės korėjoj gyvenate suknisti kauno dieničiai . Nuomonės visos falimos , net tos kur nureiptos prieš Lietuvą . Tai vadinasi žodžio laisvė.

Nėra didesnių prorusų ..

Nėra didesnių prorusų .. portretas
nei kauno tiesa , oi diena . Ar jums negėda zuikio akis atstačius švabinius eurus įsisavinėti ? Šlykštynės kagėbistinės kaip reta.
VISI KOMENTARAI 85

Galerijos

Daugiau straipsnių