R. Janutienė: „valstiečių“ parama man tik padės, mūsų pažiūros sutampa

Grįžti į straipsnį

Gal

Gal portretas
pažiūros ir sutampa. O kaip su jos šeima ?

ZIRKLES

ZIRKLES portretas
Norint sumazinti socialine neligybe,tai paprasta:apkarpykit 'virsuneles' ir 'sakneles' atsigaus,bet,argi kas save apkarpidines .... .?

'Dedule'

'Dedule' portretas
kaip cia visi putojasi ,matyt avinu banda,o gal dar blogiau ... ?

Gafas

Gafas portretas
Janutienė netinkama seime,valstiečiam patarčiau nepriimti jos į savo gretas.Aiškus žmogus,ji dirba už labai didelius pinigus ,nera šalies patriotas,ji savo kišenės patriotas.Praduos valstiečius.Baisi boba.

Anonimas

Anonimas portretas
REIKETU JAI GYVENTI RAMIAU,VYRAS GALI ISLAIKYTI SEIMA

cha naisynas daugeja

cha naisynas daugeja portretas
kas uztaise siai moteriai pirma vaika,gal parasyt pavarde?cha

naisys

naisys portretas
nebegali grazinti savo siuvejos paleistuves Gretos i Seima,tai kviecia visas padugnes,kurios atitinka napoleono mentaliteta-politines sssssss

obas

obas portretas
bet ji turi pramokti liet./lenk. slengo, nes žaliosios taip kalba. Nereikia ten jokių rūtų, net dėl spalvos. Viskas prasidėtų dėl ministro durų sklendės kabineto viduje, nes ji juokinga ,butaforine... Sorry .

ALGIS

ALGIS portretas
O kaip į šuns dienas , savo laidose , dirbo Karbauskį , pasirodo teisinga patarlė ''NESPJAUK Į ŠULINĮ , NES TEKS PAČIAM GERTI ''

Nuomonė

Nuomonė portretas
Vien tik už tai,kad fioletinio skandalo metu,Krivickas su Janutiene priskleidė labai daug melo,jie įžeidė nekaltus ,nuo kedyno žudynių nukentėjusius asmenis.Nežinau,kodėl šiandien Krivickas vėl šmėkčioja televizijos laidose.Jis net bandė lįsti į Seimą. Tokie žmonės,padarę galimai nusikalstamas veikas,visuomenės veikloje dalyvauti neturėtų.

Birutė

Birutė portretas
Ji jau tiek netiesos pripaistė,kad neduok Dieve,kada nors gal atsiprašys nekaltų žmonių ,kuriuos apdergė .

Birutė

Birutė portretas
Ji jau tiek netiesos pripaistė,kad neduok Dieve,kada nors gal atsiprašys nekaltų žmonių ,kuriuos apdetgė .

Negi ji nesugeba užsidirbti pinigo

Negi ji nesugeba užsidirbti pinigo portretas
kad susideda su driskiais ir prasčiokais.

Zales

Zales portretas
Jos požiūris sutampa ir su LVŽS, ir su Centro partija. Dar sutampa su putinu kimčeninu, maodzedongu, nikolajum II leninu-stalinu, hitleriu.

Virginia Schwenk

Virginia Schwenk portretas
„Google“ už kiekviena savaite sumokejo internetini darba iš namu nuo 4000 iki 9000 euru. Gavau pirmaji menesi € 20974 ir 29485 eurus mano paskutinio menesio „Google“ mokejime ir dirbau 2–4 valandas per diena laisvalaikiu lengvai iš namu. Tai tikrai patogi vartotojui,, ir aš tiesiog taip džiaugiuosi,, kaD sužinojau apie tai... Skaityti daugiau šioje svetaineje.. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> w­­w­­w.W­­o­­rkLinks3.Com

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Kuo “valstiečiai” gali pasigirti, tai gali. Jie kaip ta šiukšlių dėžė priima viską, kas nešvaru ir kitiems netinkama.

baisi "boba"

baisi "boba"  portretas
tokia baisi boba į Seimą ...gera "šutvė" ...Šustauskas Gražulis Skardžius Puteikis....Seimas tampa šiukšlių konteineriu

elena

elena portretas
Kodel neleidziate komentuoti

hjk

hjk portretas
Ei tu,Gabrielius neissigandes ,bet jam jau geda uz toki seima,kaip ir daugumai Lietuvos zmoniu ,kurie dar su galvom masto..

taigi

taigi portretas
Kaipgi valstiečiai nepadės, jei Janutienė per visą savo karjerą tik ir drabstė prezidentę purvais ,bet gavosi priešingai, pati taip išsipurvino, kad nė viena televizija jos nepriima ir kaip ji gali dabar normaliems žmonėms į akis pažiūrėti -tik bebrams ir gali, pas bebrus ir dirbti bando įsibrauti.

Algys

Algys portretas
Na va rado Karbauskis Gretutes pakaitala irgi blondine,ir proto ne kazkiek,jei valstieciu religija garbinti pradejo,gal medaliona su Karbauskiu ant kaklo nesiojasi?

Greta

Greta portretas
Prisiciulpe prie Ramunelio, tik jos focke smirdz

Ruta lendzberginiams

Ruta lendzberginiams portretas
Tai rakstis subineje , pagarba Rutai uz lendzberginiu aferu viesinima

Tiesiog puiku - cirkas tęsiasi

Tiesiog puiku - cirkas tęsiasi portretas
Ponia bus labai gera karbauckio intrigų vykdytoja. Gal net sudarys konkurenciją sirinskienei. Juk kažkaip reikės atidirbti jam.

Chi chi chi

Chi chi chi portretas
“Valstiečių” parama gal ir padės, bet gera klizma būtų patikimiau.

NA NA

NA  NA portretas
rūtos nemėgsta tik landsberginiai ir grybauskaitės svita ,kurie praskolino ir plėšė Lietuvą ,-------------landsberginiai tai Lietuvos nelaimė į kurios voratinklį yra papuolę buvę komunistai ir kgbistai ,kurie rėmė landsbergio teroristo veiklą ,padėjo jam organizuoti perversmus ir pučus nuo 1990 m ,šitie pakabintieji ir tarnauja landsbergio žydo dinastijai ,bijo liustracijos ir viešinimo irtt sėkmės Rūtai nepapulti į landsbergyno voratinklį ,kaip papuolė ,Pranskietis ir kiti ,,,

Nu nu

Nu nu portretas
Kaip tik koks ši-nius praranda darbą tai tuojau mauna į seimą,o ten tokių Š jau ir be šitos daug,Nieko gero nenuveikė televizijoj (del to ir išmetė)tai dabar tipo daug ''gerų darbų''nuveiks seime.Labai jau abejotina asmenybė.

Dar viena durne bus daugiau

Dar viena durne bus daugiau portretas
Kas gi už ją balsuos, nebent tik patys valstiečiai, nes jinai visada per savo laidą tik už valstiečius kovoja, o jai kitos partijos nerūpi.

Pipiec

Pipiec portretas
Vieną dau...nę išsiuntė į briuselį tai kita tokia pat.

nuo degeneračių

nuo degeneračių portretas
apsaugok viešpatie.

Sigitas

Sigitas portretas
Vienas komentatorius Rūtą pavadino raudonąja gal dėl to kad parašė neigiamai apie Dalią Grybauskaitę knygoje"Raudonoji Dalia.Tas komentatorius pats drabstosi purvais ir jojių knygų ,matomai, neskaitęs.Va tokie nepraustaburniai ir bemoksliai mekena tai ką ir LRT mekena, o savo išminties ir supratimo neturi nė lašo

juozas

juozas portretas
Tai yra rimtas kandidatas i seima, arba geaneli kovotoja uz paprasta zmogu. Ruta mes tau visi padesime iskopti ta rentu noro, kuri Kirkilui labai svarbi?

Catherine Hypes

Catherine Hypes portretas
„Google“ už kiekviena savaite sumokejo internetini darba iš namu nuo 4000 iki 9000 euru. Gavau pirmaji menesi € 20974 ir 29485 eurus mano paskutinio menesio „Google“ mokejime ir dirbau 2–4 valandas per diena laisvalaikiu lengvai iš namu. Tai tikrai patogi vartotojui,, ir aš tiesiog taip džiauGiuosi,, kad sužinojau apie tai... Skaityti daugiau šioje svetaineje. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> w­­w­­w.W­­o­­rkLinks3.Com

Catherine Hypes

Catherine Hypes portretas
„Google“ už kiekviena savaite sumokejo internetini darba iš namu nuo 4000 iki 9000 euru. Gavau pirmaji menesi € 20974 ir 29485 eurus mano paskutinio menesio „Google“ mokejime ir dirbau 2–4 valandas per diena laisvalaikiu lengvai iš nAmu. Tai tikrai patogi vartotojui,, ir aš tiesiog taip džiaugiuosi,, kad sužinojau apie tai... Skaityti daugiau šioje svetaineje. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> w­­w­­w.W­­o­­rkLinks3.Com

Zmones mastykite

Zmones mastykite  portretas
Kas netenka darbo tas i seima.Ir todel mes tokie vargsai pries kitas salis.Janutiene tik intrygu meistre.Tai parode ir Stankunaites smeizikiskos laidos su Krivicku .Kai bauda sumokejo apien 3000tk o atsiprase tik kamputyje.Mat juos suklaidino Venskiene Rutos pasakymas.O ,kad pinigai tai nutylejo.Krivickas pries tai lidoje buvo pasakes;laidos kainuoja daug,o kad nerodyti tai labai daug.Stai ir teisuoliai.Nerinkite sau ant kupros tokiu.Jie ne teisuoliai ,o kirsintojai.Tokia mano nuomone.

bronius

bronius portretas
Kremlinų žiedas: patologinis, socbebrai, prostitutė...

dar viena cirkininke

dar viena cirkininke portretas
Istume viena i europarlamenta tai i jo vieta dar didesne cirkininke,kad mutintu vandeni ir trauktu nuo smetonos laiku ivaires istorijas.Intrigantu partija,dirbkit tautai o ne serijalus kurkit

Cha

Cha portretas
Dar vienas vinis į konservatorių karstą.dėl to jie taip ir loja:)))))
Anonimas portretas
Paprastutė mergina, nuo žagrės, bijo jos visi vagiai ir vaginos...

Anonymaz

Anonymaz portretas
kas balsuos už tą žiurkę ?

TOMAS

TOMAS portretas
APSAUGOK NUO TOKIŲ SEIMUNIŲ SUKURS TOKIAS ISTORIJAS KAD MAŽA NEPASIRODIS PASKALŲ KŪRĖJA Į ŽVALGYBĄ SU JA DAUGELIS NEEITU

Dievo avinėli verskis per galvą

Dievo avinėli verskis per galvą portretas
Jei nelaimėlę išrinktų į Seimą, būtų į porą Petrui. Abu panašaus intelekto. Valstiečiai žino ko nori - kuo daugiau destrukcijos Seime.

Kaunas

Kaunas portretas
O dėl ko seimo narei nori susikurti iki gyvenimo galo rentą,nes kito ko nemoka dirbti,isivaizduokit nosį krapštę ,kur gali pritapti.Kitur reikia dirbti ir užsidirbti.Jūs nubalsuojat už atstovus Lietuvos žmonėms,o kas gaunasi savus interesus tenkina ,ir dar rentos mori.

Ontė

Ontė portretas
Ji bus išrinkta. Konkurentų ji neturės. Dėl to, kad neturi ką jai priešpastatyti labai nervuojasi anūkas Gabrielius.

na

na portretas
Janutienė buvo bene ryškiausia viešojo intereso gynėja mūsų žurnalistikoje (vaikai, mokytojai, miškai, korupcija ir t.t.). Šiuo metu ji yra viena matomiausių kovotojų už plačiai suprantamą teisingumą, kad tik daugiau tokių seime.

AS manau

AS manau portretas
Vilniete ,pries Landsbergius visi stribu ,KGB palikuonis tik taip manau.Nes uzkliuva visur kur tik begali drabstote purvais.Nei gedos nei sazines neturi.O Janutiene tai mat apsimelavusi niekur TV darbo neberandanti ,o seime tokiem tiks.

taip

taip portretas
Keista butu jeigu kremliaus subinlaiziu paziuros nesutaptu.

Nuomone. NE

Nuomone. NE portretas
Is visur isvijo,o seime pritaps prie valstieciu.Is visur isvijo,o seime ras darba.Ar ne pasityciojimas is visu.Nebalsuokit uz kirsintojus.Taip su Krivicki abu drabste purvais laima ir kitus.Bauda sumokejo.kamputyje atsiprase ir vel regimi,

rex

rex portretas
tikekimes zmones protingi,neisrinks jos

Išlindo yla iš maišo

Išlindo yla iš maišo portretas
Seimas būtų jau visiškai nupušęs,jei į jį sulįstų visi išmesti iš kitų darbų kaip nevykėliai ar praradę sąžinę.Janutienę,arba tą RAUDONĄJĄ RŪTĄ,kuo toliau nuo Seimo,nes ir be jos jau jame per daug visokių gražulių,balsių ir panašių. Mat dar betrūko tos raudonosios Janutienės.

visi

visi portretas
gudrus veidmainiai nes kitaip nepragyvensi.....

,vidmantai

,vidmantai portretas
tai ko CE bijai , ko rasineji, jeigu viska atskleidZE ? :)

vidmantas

vidmantas portretas
Si moteris kovotoja pries korupcija atskleidze visus juodus darbelius manau kad visi uz ja balsuos.Matau Gabrielius issigandes tai jei saziningai dirbi tai nera ce ko bijoti.

Ruta

Ruta portretas
Nori dirbti antikorupcineje grupeje,opati kokią korupciją suko savo laidose.Buvo įdarbinusi visą savo giminę irvyrą ir dukrą. Ar tai teisinga ?

Vilnietė

Vilnietė portretas
Mes už Janutienę laikytis nuo Landsberginių puolimo sėkmės su valstiečiais kurie Lietuvai nori gero!!!!!!!

profesionalė

profesionalė portretas
karščio auka

Kaunietis

Kaunietis  portretas
gal ir isrinktu , reksne uz pinigi , boba- Vilniuje nepraeis ,ten daug balsuoja protingo jaunimo!

Galerijos

Daugiau straipsnių