R. Karbauskis apie STT atsakymą: tarp mūsų atsiranda neliečiamieji

Grįžti į straipsnį

O kas

O kas  portretas
STT Vadovą skiria,kas teikia,kieno pritarimo reikia,kas atleidžia ir kokiu pagrindu?Jei esate teisūs,turite daugumą,esate valdantieji tai suvaldykit tas nesamones,o ne dejuokit,kad jus visi skriaudžia,jūs norite,bet jums neleidžia ir pan.O jeigu sugebat tik frakciją valdyti,tai nuo Valstybės ir jos Institucijų valdymo reikalų,nusišalinkit ir pasakykit rinkėjams,kad misija neįmanoma.

Valdas

Valdas portretas
Jei mane taip šmeižtų,paduočiau Karbauską į teismą. Tai ,kame rekals,pons.Masiuli?Padaryk tokį dalyką ir ,,sutvarkyk" tą ,,melagį" .Labai lauksim.

Ona

Ona portretas
Rokutis laukia ekonomikos if inovacijos ministro portvelio lauk nauseda greit paskirs juk jo svajone ir viltis duoti gera posta todel ir savicka netvirtino

Pataisymas:

Pataisymas: portretas
ne ,,kurs" o ,,suburs".

to NA NA

to NA NA portretas
o matėt kaip broileris nulėkes pas Prezidentą paskui tv kalbėjo? Alia kurs taisyklingas partijas galinčias vadyti Valstybę(manyk - dabar nieks negali..:D)? Ir kvies eiti pirmu numeriu Šimonytę. Nebūt konservės-teroristės kad nesugalvotų kaip savo juodas užmačias realizuoti.

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Konkreciai ligotas kaimo zmogus.

NA NA

NA NA portretas
Lietuvos žmonės jau seniai mato ,kas yra neliečiamieji ir nepakaltinami ,------------landsberginiai užgrobę valdžią po sausio 13 pradėjo Lietuvos ekonomikos žlugdymą ir Lietuvių išvarymą iš Lietuvos ,milijardai buvo švaistyti ,išvogti ,prichvatizuoti visi strateginiai objektai ,grybauskaitė su masiulio piramidės grobstymo pagalba ,užvaldę įmones ir pasidalino ,štai ir žiūrim ką turim dešimtmečiais buvo nuodijama Klaipėda ir jos vandenys su Baltijos jūra ,o kiek dar panašių bombelių yra palikta ,,,,,,,kol Lietuva pati ne išsirinks SAVO prezidentą ,ne komunistą ,jų palikuonius ,ar šimonytes buchalteres ,kol nepakeis teisėsaugą ,tol ir gyvensim ,kaip dabar ,komunistai tyčiosis ,o Lietuva tuštės o anūkėlis kraus milijonus ,,sėkmės ,Lietuvai ,,,

Masiulio to kurys Rokas

Masiulio to kurys Rokas portretas
Šutve yra sukyšta visur. Karabasas teisus.

Laimė

Laimė portretas
ka dabar ateje valstiečia.Kitep butu visai amen.Buve luzeriai jau but nustate ka munei valgit kap gyvent ir kokia boba imt i žmonas

Na taip.

Na taip. portretas
Teisingai šnekat. Ale-bet-tačiau iš kur imti tikrai sugebančius ir protingus galinčius dirbti atsakinguose postuose? Argi mūsų šalies aukštosiose tam ,,auginami" specialistai? (Palyginimui ponia Merkel'ienė nuo vaikystės žinojo ir buvo ruošiama,,aukštajai"politikai). Pas mus Lietuvoje viską valdo partinė korupcija - atėjus daugumos partijai į valdžią, pasiskyrus (gavus)sau ministro postą, pakeičiamas kad ir talentingas bet tai partijai nepriklausantis žmogus (pvz.taip buvo Liet.jūrų laivininkystėj). Pastatomas saviškis.Ne bet koks bet labai paklusnus. Galimai nuolat išskiriantis partijai dotacijas rinkimams..:D).Ir taip nuolat. Tai ko stebėtis? Tai iš kur paimti tikrai sugebančių nenuvaldyti strateginio objekto ar gerai dirbančios įmonės? \\\ O STT ir kitom institucijom, kurioms tokie virsmai turėtų kelti didelį dėmesį VISAI NEĮDOMU

Reikia šviestis , o tada galėsite manyti

Reikia šviestis , o tada galėsite manyti  portretas
Karbauskį ir jo PRIVATŲ verslą TYRĖ PROKURORAI :) NIEKO NERADO . Dabar tegul lygiai taip nuodugniai ištiria DIRBANČIUS VALSTYBĖS ĮMONĖSE , jie algas gauna iš mūsų mokesčių . Kiek pamenu R.Masiulis buvo turtingiausias ministras ? :) Kaip gerai , jokio verslo , jokio galvos skausmo pasiseks , nepasiseks , jokios " piniginės " atsakomybės , turtėji iš VALSTYBĖS BIUDŽETO ? Na jau ne , viešinkite ir toliau ,pone Karbauski, tuos " biudžeto verslininkus " . Gana " neliečiamųjų " kastos .

Manau

Manau portretas
Kad pačiam Karbauskiui reikia reikia gero tyrimo.Jau jis griebiasi šiaudo,nes niekas jo neklauso.Tokio žemo lygio šis žmogelis.Bau !

Gintai ,

Gintai ,  portretas
jei jūs nežinote , tai dar nereiškia , kad to nebuvo :) Karbauskį ir jo verslą , skundė , o po to tyrė net prokurorai :) NIEKO NETEISĖTO NERADO :) Pasigooglinkite info buvo viešumoje ...Jei būtų nors kur galima užkabinti Karbauskį ,seimo opoziciniai, būtų seniai seniai dar pirmais metais seime išviešinę ir " nuteisę " . STT nusivyliau , mano galva , nepotizmą reikia stabdyti ypač valstybės įmonėse , todėl Karbauskiui pritariu ir laukiu kitų viešinimų , nes jau nebegaliu matyti kaip " neliečiamieji" keliauja per įmones ir kraunasi turtus iš VALSTYBĖS BIUDŽETO t.y. ir mano . Karbauskis , jei ką , dirba PRIVAČIAME VERSLE .

as

as portretas
R. Karbauskis trauke nieksus i viesuma ,puiku senai laikas bet stt vsd jiuos gina manau

JONAS TO VALSTIEČIAI KALTI

JONAS  TO VALSTIEČIAI KALTI portretas
NUSIŠNEĘKI ŽMOGELI JUK DU KGBistai GRYBĖ IR LANSBERGINIS APSISAUGOJO SAVO AFERAS PASISTATĖ VISOSE STT VSD ENTF KUR TIK GALEJO SAVO VEIKĖJUS IR DAR ITEISINO JU NETIEČIAMYBE TAI MASTYK ŽMOGELI NE KARBAUSKIS O TAUTA TURI SUSIGRAŽINTI KAD LIETUVA BŪTU TEISINĖ O NE PLIURPTU NESAMONES

kauniete TO RIDAS

kauniete   TO RIDAS portretas
RIDAI TU ŠUDO GABALE MATYT MASIULINIO DRAUGELIS ESI JUS IŠGAMOS TRATINAT LIETUVA O MES SKURSTAM

Ridas

Ridas portretas
Pats kol kas nelieciamasis,o kaltina kitus.

Nelandsbė

Nelandsbė portretas
Na matote - Lietuvoje yra unikalus žinduolis - pavadinimu - LANDSBERGININKAS PAPRASTASIS. Bile koks aukštas landsbergininkas galėtų būti priremtas prie sienos 100 kartų gausesniais įrodymais, nei pakanka - jie toliau klyks - VATAAAAA. Tai jų vienintelis argumentas. Karbauskio verslas landsbergininkų žurnalistų ir teisėsaugos išvartytas maksimaliai - prikibti nėra prie ko. Landsbergininkui priežastis klykt jau vien dėl to - kad info - iš Karbauskio. Ir tokios partijos mums reikia valdžioje? Landsbergininkų nuomone - 90 proc. Lietuvos - Prigožino troliai, nes nepakankamai myli KGB Dėdulę :)

Izius

Izius portretas
Kantoro anūkas... naujas filmas.

VALSTIEČIAI esate kalti,kad l e i d o t e KAGEBISTAMS

VALSTIEČIAI  esate kalti,kad l e i d o t e KAGEBISTAMS  portretas
Lietuvoje toliau i š b u j o t i, nes kadensijos pradžioje t u r ė j o t e galimybes --atverti 75 metams paslėptų KAGEBISTŲ v e i d u s,ir JUOS galėjote p a š a l i n t i iš VISŲ VALSTYBĖS postų, kuriuos paslėpė KONSERVATORIAI.---Konservatsocdemų CHUNTA, per 26 metus,VALSTYBĖJE ant visų k a m p ų, ypač TEISĖSAUGOJE , sustatė SAVO k g e b e atstovus, kurie ir NEVERTINO nusikaltusių konservatorių veiksmus,kuriuos pateikėte, nes t e i s ė s a u g o j e ŠIANDIENĄ 80 % teisėjų,prokurorų ir KITŲ teisininkų yra landsbergizmo KLIKOS k g e b i s t ų atstovai, tad KARBAUSKAI , turėtum suvokti , kokius TEISINGUMO standartus jie taiko.

VALSTIEČIAI esate kalti,kad l e i d o t e KAGEBISTAMS

VALSTIEČIAI  esate kalti,kad l e i d o t e KAGEBISTAMS  portretas
Lietuvoje toliau i š b u j o t i, nes kadensijos pradžioje t u r ė j o t e galimybes ,--neatverti 75 metams paslėptų KAGEBISTŲ v e i d u s,ir JUOS galėjote p a š a l i n t i iš VISŲ VALSTYBĖS postų kuriuos paslėpė KONSERVATORIAI.---Konservatsocdemų CHUNTA, per 26 metus,VALSTYBĖJE ant visų k a m p ų, ypač TEISĖSAUGOJE , sustatė SAVO k g e b e atstovus, kurie ir NEVERTINO nusikaltusių konservatorių veiksmus,kuriuos pateikėte, nes t e i s ė s a u g o j e ŠIANDIENĄ 80 % teisėjų,prokurorų ir KITŲ teisininkų yra landsbergizmo KLIKOS k g e b i s t ų atstovai, tad KARBAUSKAI , turėtum suvokti , kokius TEISINGUMO standartus jie taiko.

Jo

Jo portretas
Nu jo. Apie kokius Ramūno tyrimus galima kalbėti... Bet kokią užuominą apie galimus Karbauskio "žygius" seimas buldozeriu blokuoja. Jis pats užsiima kazuistika ir aiškina, kad visur ir visa teisėta. Seimas sąmoningai nelopo įstatymų spragų, kurių dėka bujoja Ramūno ir jo tėvo biznis. Rokas Masiulis buvo seniai išmėsinėtas ir išblusinėtas. Taip ir neliko atsakyta į Jakilaičio suformuluotus 24 klausimus.

A

A portretas
Apsikakojo...taip patapo panasus i stepių šakalą kad baisu.Kad tik ikast kiekvienam sutiktajam, bet situo jis tik sau kenkia...Taip ir toliau-iki rinkimu pavirsi visisku skuduru. .

Gintai

Gintai portretas
Ramunas istirtas iki menkiausio trupinelio ,kodel izvelgiat blogi ten kur jo nera, Ramunas Lietuvos pilietis uzsieme verslu nebudamas seime ,milijonieriumi tapo ne seime dirbdamas ,kaip tuo pat metu atsirado milijonieriu konservatoriu gretose pvz Gabrielius

Ginta S

Ginta S portretas
Manau, Karbauskis jau yra neliečiamasis. Kas tyrė, kaip jo nuosavas Agrokoncernas susigrobė 36 tūkst.hektarų žemės? Kas tyrė, kaip rusiškos trąšos staiga pavirto neapmokestinamomis? Kokia partija uždraudė tai tirti, a? Kuo pats kvepia, tuo ir kitus tepa.

Kaunieciui

Kaunieciui portretas
manau jeigu Ramuno versle butu buves prie ko prikibti ,tai jis jau butu seniai suvirskintas opozicijos ir ju gerbeju,Jiems Ramunas kaip kaulas uzstriges gerklej ,kurio nei praryti ,nei isspjauti negali.

nuomone

 nuomone portretas
KAIP TIK KONSERVARIUS ,TUOJ ATSIRANDA STEBUKLINGI ZODELIAI KREMLIUS -RUSAI PUOLA . IDOMU JEIGU SU RUSIJA BUTU NORMALUS SANTYKIAI ,KA TUOMET KALBETU KONSERVATORIAI?KA KALTINTU ,DEL SAVO PADARYTU NUSIKALTIMU,,,MAZEIKIU NAFTA'' LEO ,IGNALINOS AE. INDEPENDENSE LAIVAS IR T.T.GALU GALE KIEK ZMONIU EMIGRAVO IR KIENO DEKA.SEKMES VALDANTIESIEMS

Kaunietis

Kaunietis portretas
Juk pars irgi esi toks pats nelieciamasis su savo machinacijom ir verslais.Pirmiausia pradėk nuo savęs,nueik išpažinties ir išsakyk visa nuodėmes ir kad visi žinotu o tada tirk kirus nusidėjalius.

Patriotas

Patriotas portretas
Neliečiamieji nusikaltėliai 30 metų bujoja Lietuvos Seime, valstybės institucijose.Ne naujiena. Reikia skubiu priemonių, jų utilizavimui.

Galerijos

Daugiau straipsnių