R. Karbauskis apie tyrimus dėl koronaviruso pirkimų: šitie dalykai subliūkš

Grįžti į straipsnį

Blogas rasytojas

Blogas rasytojas portretas
"R. Karbauskis apie tyrimus dėl koronaviruso pirkimų: šitie dalykai subliūkš"; Valdzia prisipirko korona virusu..na kam tu virusu reikejo pirkti??? o dar sakot, kad nenaikinate tautos?????

Kieno paklausimas

Kieno paklausimas portretas
Ar ne lansgrybinas, pratinginiavęs visą kadenciją 4 metus dabar puolė aiškinti. Kas gerai, o ko nepadarė p.Verygą. Ir durnam aišku, kad buvo neadekvačios aplinkybės, reikėjo skubiai gelbėtis nuo B.Geitso žydo viruso. Viską darė p.Veryga, kad gelbėtų žmones. O dabar atsibudo lansgrybių padamdytas STT, atseit dirba! Nebejuokinkit Lietuvos!

> >>Expertas< \\\\\.../////

&gt;  &gt;&gt;Expertas&lt; \\\\\...///// portretas
Na ir užbliovė Dievo asilėlis?

Nusibodo

Nusibodo portretas
MAN PATINKA tas rinkiminis šau, nes sužinai kas dedasi . Jau 30 m. laisvi, o bardakas vis nesibaigia. Primenu apie p. Borisovą. ar dar Trakų krašte gyvena, vis dirba ...Taip ir nutilo. O kiek dar visko buvo, ir kiek dar bus

kolukio pirmininkas buvo arsus komjaunuolis

kolukio pirmininkas buvo arsus komjaunuolis portretas
Dziugu darosi zinant, kad sitas valstieciu kolukio pirmininkas karbauskis daugiau po kitu rinkimu sostineje nebus, o dums atgal i savo Naisiu kaima arimu arti. Gal kolukietis su kildisiene pas zmona i barselona pasoks atostogu?

>>Expertas< \\\\\.../////

&gt;&gt;Expertas&lt;  \\\\\...///// portretas
Išake Kaukazo su ilgu kardanu,tai čia tau ne faktas,kad neprisikniso prie Karbauskio lainzborgo desantas,tai nuomonė???.Mažiau trauk žolės,geriau susigaudysi situacijoje,koncerve.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Baikit abejoti valdančiųjų sąžiningumu ir padorumu. Tai žmonės švaresni net už Karbauskio rusišką karbofosą. O, koks žavesys sklinda nuo paties Karbauskio, jo Šv.Agnieškos iš Širinskių giminės, Verygos, Narkevičiaus ir t.t.? Vien jų kvapą užuodę iš mlonumo nuleips visos FNTT ir STT tyrimų komandos. Taip kad, yra didelė tikimybė jog visi tyrimai dėl valdančiųjų korupcijos vėl baigsis dideliu, kvepiančiu šnipštu.

> Expertas \\\\\...//////

&gt; Expertas \\\\\...//////  portretas
Asilėli Dievo, ekspertai konstatuoja faktą, o ne savo kvailą nuomonę perša.

Expertas \\\\\...//////

Expertas   \\\\\...////// portretas
Mano manymu,gal tik vienas R.Karbauskis sąžiningai dirba ir moka mokesčius,jei net lianzborgų totalinis desantas nei šapelio nesurado.---Ačiū jiems,nes dabar 100 proc.įsitikinau Karbauskio sąžiningumu.O anksčiau tik apie 50 proc.pasitikėjau,galvojau toks pats 'velnias',kaip ir kiti 'verslininkai'.---Matos ir iš jo darbų,nes Lietuvą kelia iš lianzborginio gaisro pelenų.---Mano manymu po 4 metų turėtumėm tikrą Lieuvos Prezidentą,Lietuva dar labiau suklestėtų.

Lina

Lina portretas
Anot Karbausmio vyriausybė ir ministerija dirbodienomis ir naktimis, bet, norėčiau pri.inti,kadjie dirvi e skafandrų ,kaumių, kmbinzonų kovodami yž žmonių gyvybes ,save ir savo šeimos narius statydami į pavojų užsikrėsti. Tuo tarpu ministerijos darbuotojsms buvo padidinti atlyginimai net keliais įimtais o kai kuriems ir tūkstančiais, už ką?

faktas

faktas portretas
tai va Masiuli, tavo chebrantas Langaitis ir "įvedinėjo" registrų centrą, galėjai nevargti su neva auditu, nes visa LT ir taip žinojo, kad RC stringa

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Karbauski, turiu tau puikų pasiūlymą – kartu su kitais idiotais spaudyk žalią vištą. Tai nepralošiamas dalykas - laimėsit ir tavo nuotaika pasitaisys. Tada ir įtarimai gandragalvių rinkimų sąrašo švyturiui Verygai neatrodys tokie baisūs

Rgg

Rgg portretas
Jeigu kas ir užsiėmė korupcija tai tik konservatorių partija su landzbergiu priekyje ir jie dabar kelią bangas kad galėtų paslėpti savo darbus ,jeigu vogė tai tik landzberginis

Teisingai

Teisingai portretas
Karbauskis sako,kad viskas subliūkš tai yra nelaimingų konservatorių ataka prieš rinkimus

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Karbauski, tavo su Širinskiene pučiami burbulai apie Verygos skaidrumą, sąžiningumą bei kompetenciją jau seniai subliūško. Ar subliūkš FNTT ir STT tyrimai dėl koronaviruso pirkimų – pagyvensim, pamatysim.

Ona

Ona portretas
Apie virusa buvo zinoma seniau, tai kas Veryga nesiruose, ar jis pirmokas sveikatos srityje ? Atsirado uztrejas nuo galines zedynes. Visose sferose nera tvarkos, vien korupciniai rysiai, kyr ta "profesionalu" vyriausybe ?

Anonimas

Anonimas portretas
Suprantu vieninteli dalyką, kad vyksta rinkiminė ataka šį kart prieš Veryga. Taktika puolimo ta pati išsirenka vieną "auka" ir pirmyn, užsiundo" Lietuvos skalikus "į talką prezidentūra pasitelkę. Karbauskis dar per švelniai pasakė, kad sėdėjo apkasuose. Nuo pandemijos pradžios jau 6 mėn. Galiu pasakyti tik tiek AČIŪ Verygai, ačiū visiems, kad rūpinatės Lietuvos žmonėmis.

nugi

nugi portretas
kaip ir visuomet pagasdins kad pakeltu kaina po to pasidalins kaip ir visuomet juk tai socmafija /nemirtinga/?...

Višta \\\..///

Višta \\\../// portretas
Nuobodu, nesulauliu kritikos,niekas nepeša plunksnų.---Atsibuskit koncev'lyber.šunauja hav hav hav,Vištai smagiau.

Ir ka gi cia gina Karbovskis?

Ir ka gi cia gina Karbovskis? portretas
Dar Kova sakiau, atsargiai su kiekvieno spekuliantelio, pavarciusio aliexpress tinklialapius ir neaisku is ko perkancio neaisku kieno sertifikuotas prekes. Kas Kinijos pardavejus tikrino per ambasadas, dalykinius rysius, tie greiciausiai pristate sertifikuotas prekes, visus kitu variantas - lietuviu spekuliantelis susitiko kinu zulikeli ir pasidalino lietuviu mokesciu lesas uz kinietiska slamsta. Dar trumpiau - ar Karbovskis kokius zulikus pridengti nori? Ar kas is Karbovskio draugeliu letena i biudzeto medu ikiso?

Nuomonė.ne konservatorio.

Nuomonė.ne konservatorio. portretas
Mat jam 300 tūkst.Euru ne pinigai.Kažkam išleisti 11 milijonas euru tai nulis.Sveiku protu tai nesuvokiama.Dar nebaigtas tyrimas jis jau žino,kad subliukš.Tai matosi kieno kišenėje sėdi teisėsauga,jei Karbauskis šitoks tikras.Paskaitykite knyga,,kabinetas 339,, tada kaltinkite konservatorius.Tai Skvernelio kabinetas.

nepatinka

nepatinka portretas
Nieko sau 300 tukstanciu ir pasirodo legaliai. Idomu su kuriuo pasidalino. Nebutu Verygos visai nieko butu ties valstieciai.

Tikrai

Tikrai portretas
Subliūkšta reikėjo pirkti čia ir dabar ,o dabar šunys lindėję būdose loja Karbauskis teisus!!!!!!

Gėda

Gėda portretas
Dabar tie kurie kaio tarakonai buvo įlindę į savo plyšius pradėjo kįšt savo ūsus ir kaltint tuos, kurie stengėsi ir dirbo, nes reikėjo greit reaguot, dabar jie teisuoliais dedasi

Višta \\\..///

Višta \\\../// portretas
Kas nedirba,tas neklysta.Pas visus atsiranda klaidų,nes visko numatyti neįmanoma.---Va koncervai išimtis, jie kenkia,griauna,šmeižia,žemina,skaldo be KLAIDŲ.Matyt kenkti yra lengviau,nei dirbti tautos labui.

>Jonas< \\\\\.../////

&gt;Jonas&lt;   \\\\\...///// portretas
Gyveno 3 broliai,2 protingi,3-čias Jonas.

Jonas

Jonas portretas
Ramunai ,jus tyrete keturis metus.Rezultatas..galimai buvo,o juk kiek lesu ir laiko sunaudojo tavo ,,laika,,ieskodama.Taip ir cia,suderinsite ir tyla,nes darbus tiriantys prarasti bijo...

dar vienas aferistas aiškina

dar vienas aferistas aiškina  portretas
dar vienas aferistas aiškina ką teisėsauga turi daryti. Karbauski patylėk Tavim niekas NETIKI ......nes sąžinės pas tave 00 sveikų

Bruto Neto

Bruto Neto portretas
Manęs meile valstiečiams ir jų vadeivai Karbauskiui tikrai neapkaltinsi. Bet pirmą kartą su juo sutinku. Tai ką krečia STT yra tikra teisėsaugos parodija. Jie pridirbs tokių nesąmonių, kad kitą kartą atsitikus nelaimei niekas nesiims atsakomybės daryti tai, kas nedelsiant reikia daryti. Visi bus įbauginti. Tačiau dabar valdantiesiems reikia padaryti įstatymų pataisas, kad kažką nusipirkus be konkurso niekas nepultų krėsti pareigūnų su kaukėmis ir automatais. Ir netauzytų per spaudos konferencijas apie suimtąjį nesąmonių ant visos Lietuvos ir net užsienio, kaip apie Narbutą.

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas per seimo rinkimus,balsuos už Valstiečių partiją,spaudžiam ŽALIĄ.

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas per seimo rinkimus,balsuos už koncervatorius,spaudžiam ŽALIĄ.

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas pasitikit R.Karbauskiu,spaudžiam ŽALIĄ.

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas pasitikit G.Lanzbergiu,spaudžiam ŽALIĄ.

Kietas,

Kietas, portretas
konkretus , teisingas ir aiskus Karbauskio atsakymas ir paaiskinimas.Tik piktavaliams ir asilams gali buti neaisku.

>vytas< \\\\\.../////

&gt;vytas&lt;   \\\\\...///// portretas
Labai proringas,teisingas komentaras.---O dėl gerb.Karbauslio tai elinė koncevų antis.Nerado ką prisikabinti prie jo koncerno,nes viską susimoka, tai surado naują šmeižto kampaniją.---KGB-istiniai metodai,o jų tarpe knibžda,su papuniu priešakyje.

Nuomonė.

Nuomonė. portretas
Kur milijonai taškomi ten visada visi tyrimai subliuška.Jei tik koks šimtelis tai tie sėda ir ilgam.Karbauskio klano palaikytojai paskaitykit žurnalistinį tyrimą ,,Kabinetas 339,, tai daug ką pasako apie jų skaidruma ir sąžiningumą.Padavė Skvernelis į teismą tik už jo neatsiklausimą apie ką rašo.Ir jo nuotraukos paviešinimą.Nepapirkinėtu pašalpomis įvairių tinginiu,senjorų prieš rinkimus jei nenorėtu bet kokia kaina prie lovio.Ne dėl žmonių tas seimas taip vylioja tik lovis.

Aklam asilui Jonui

Aklam asilui Jonui portretas
koks aš tau konsevas durniau? Aš tik išsakiau bešališką nuomonę. Nereikia sakyt kad tas Karbauskis o tiksliau jo partiniai yra šventi. Aišku sisteminių partijų jiems savo ciniškumu neperspjaut bet suktis turi geriau nei kiti. Ką jie ir bando padaryt.Manai bent pirštą pajudintų jeigu nenorėtų dar valdžioj sėsėt?:D)

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas už tai,kad G.Lanzbergio šeimos 'versle',būtų atliktas auditas (revizija),spaudžiam ŽALIĄ.

JONAS TO NA na

JONAS  TO NA na portretas
Matai konservini Na na KAIP PUIKIAI DIRBA VALSTIEČIAI GREIT UŽ GEROS VIETOS PAČIUMPA VAGIŠIUS IR TA GRYBĖS STATYTINI PAČIUPO žmonės jaunime meskit tuos KONSERVU SOCDEMU LIBERASTU METODUS VOGTI DIRBKIT SAŽININGAI JUK GAUNAT DIDELES ALGAS NERADINKIT SAVO GYVENIMU ŽINOKIT VALSTIEČIAI JUM APVAGINĖTI SKURSTANČIA TAUTA NELEIS

Tarbakrauskiui

Tarbakrauskiui portretas
Padaužyk galvą į sieną- ir praeis. Patys nusistatėt tvarkas- tai ir laikykitės jų, nes varguoliams tai taikot.

vytas

vytas portretas
Kad visa ta 30 metu butu valde valstiečiai tai dabar butume aukštumoje Kur musu litas kur mūsu fabrikai kur musu mažeikiai atominė elektrinė Pas jus 30 metu valdžiusius kur pusė tautos išvarytos Ne apie maskes kalbėkit o papasakokit kaip jus parazitu armija tapot milijonieriais kaip jusu kišenėse atsidurė lietuvos žmoniu lietuvos turtai

Konservai konservais

Konservai konservais portretas
bet niekad nebūna kad turint tiek durnių, galėtum išvengt vogimo

Na na

Na na portretas
Prisidirbo Karbauski taviškiai, prisidirbo..Nors..Pas mus tokia teisėsauga kad nieko daugiau ir negalima tikėtis(pasidomėkite kaip vyksta tokie reikalai onkologinėje srutyje.Ten jums ne kokie testų pirkimai sumos kur kas įspūdingesnės:)

onute

onute portretas
Konservu pletkai sklinda baisiau už korona Tai parazituojanti partija tik chaosa skleidžianti lietuvoje Amerikoje demokratai lietuvoje konservai tai pasaulio nelaimė

cha cha cha

cha cha cha  portretas
PATOLOGINIO MELAGIO ŽODIS :DDDDD

kauniete

kauniete portretas
Visas tas kalbas pletkus skleidžia konservatorei opozicija jie niekuom nepadėjo pandemijos metu tik laukė ir kurė nauja šmeišto teorijas tikrai tauta šita mato ir supranta Pagarba valstiečiam kurie rūpinosi žmonėmis kiek galėjo o ka darėme kaip sugebėjome taip kovojome su tuo kaip išmanėme i tokia padėti papuole

Galerijos

Daugiau straipsnių