R. Karbauskis: daugelį Lietuvos žmonių nuvylė ir net įžeidė tokie premjerės žodžiai

Grįžti į straipsnį

Kai valdo kgb

Kai valdo kgb portretas
Praita kart kai valde sitie patys elektra kainavo pries ateinant jiems 23ct kai atejo lygiai kaip dabar antrais vogimo metais pakele iki 41ct +10lt abonentas dabar dar labiau suzverejo stebuklingai nuo antro liberalizavimo etapo pabaigos stebuklingai pradejo kilt kaina ale kyla toliau tokiais tempais ziema visi sedesim prie zvakes ir maista ant lauzo ruosim.

o

o portretas
tame ir beda kad daug nuomoniu bet jos matosi is leksikono jaunu /pacuku/ nesuprantanciu kur randasi ir kas vyksta kai siandien tautai reikia vienybes ir /blindos/ kuris visus suvienytu pries si saikos siauteima kuris vyksta nebe ju valioje o to /kazkieno/ nematomo bet jauciamo ir tai vyksta visur===

Mmm

Mmm portretas
Ramūnai, Ramūnai...Gal apribok savo veiklą bizniu, ydant negadintum savo įvaizdžio. Paskaityk apie liberalizavimo peripetijas Vakaruose.

to KREIPIMASIS VSD

to KREIPIMASIS VSD portretas
Tai dabar įduok VSD ir poną Sekmoką, nes pasisakė, kad nereikėjo vykdyti energijos tiekimo liberalizavimo.

to > goat-shit

to  > goat-shit portretas
kremliaus troli, labai blogai dirbi, lietuviškai rašyti neišmokai. Sėsk, dvejetas.

> goat-shit

> goat-shit portretas
Tavo surašytos kantoros tam ir sukurtos, kad būt kur pakavoti visus įslaptintus kegebistus ir niekingiausius komunistus. Smirdėkite ten iki kol suirsite, raudonosios paskudstvos – konservatos

net " šit " ( BULL ŠHIT?)

net   " šit " ( BULL ŠHIT?) portretas
protelis suvokia, kad komuniagos, kgb-istai susirinkę tikrai ne politinių kalinių, tremtinių, krikščionių demokratų partijose, Tėvynės sąjungoje, o kaip tik prorusiškose , persidažiusų ar ištikimų komunistų -parcijose,- darbo , saseldemokratų, valstiečių- kolūkiečių, komuniagų- bebrų parcijose.Tačiau bet kurio savietinio agitatoriaus darbas- rašyti ir sakyti PRIEŠINGAI :)))

šit

šit portretas
Įslaptintų kegebistų aruodas – Lietuva? Gal jau laikas išspirti konservuotus kegebistus ten, kur jų pucinas raudonuoja?

47,6

47,6 portretas
Keisti tie šaikos išrinkimo rinkimai buvo. Tame "neįvykusiame" referendume dėl elektrinės likimo dalyvavo daugiau rinkėjų, nei "įvykusiuose" seimo rinkimuose, kai šitie durniai buvo, tipo, išrinkti?

hmm

hmm portretas
"to KREIPIMASIS VSD", tai lyg ir teigiate, kad KD portalas skirtas tik vatnykams ?

tai

tai portretas
Baisingoji chamė tam ir paskirta, kad įžeidinėtų žmones. Dar vienas kuproto kurdupelio kerštelis tautai

Dzūkelis

Dzūkelis portretas
Kito nieko negalima tikėtisiš šitos panelės nes ji visu kūnu ir siela parsidavusi senajam ožiui kuris labai labai nekenčia Lietuvos ir Lietuvos gyventojų.

to KREIPIMASIS VSD

to KREIPIMASIS VSD portretas
O tu kreipkis į DELFI ir ten komentuok, ten tavo konservatnikų portalas ir ten liek savo tulžį.

to kas galėtų paneigti

to kas galėtų paneigti portretas
jeigu atsimenate, pradžioj siūlymo kubilio elektrinė turėjo kainuoti 16 ar 18 mlrd. Besvarstant kaina išaugo iki dvidešimt kelių. Taikas gali paneigti kad buvo planuotas antras durnių laivas. Kuris gal ir labai reikalingas bet kam nuomotis laivą jei gali pasiskolint jo pirkimui. Ir reikiamo pajėgumo.

???

??? portretas
kur Gitanas? dar neparvilko pokvailių ministrų iš atostogų totalios ir būtent jų pačių užveistos krizės metu?

taip

taip portretas
/valdovas/naikina tautos likucius veidmainiskoje tarpusavio kgb kovoje pries tauta tesdams berijos andropovo dusansky nusikaltymus fasistyne setonsatanystine dvasia ===

koks skirtumas, ką tas kolchoznikas peza

koks skirtumas, ką tas kolchoznikas peza portretas
ruskių,- vaikų žudikų ir prievartautojų, nekenčia ir visada nekęs visas pasaulis.

Krepimasis į VSD

Krepimasis į VSD portretas
tikimės, kad esate identifikavę etatinius kremliaus trolius, kurie bukaprotiškai gina rublinį Karbofosą, visą laiką kovojantį prieš Lietuvos Nepriklausomybę nuo ruskių ordos (kiršinimas prieš ES, NATO, mūsų energetiką...).

Kas galėtų paneigti?

Kas galėtų paneigti? portretas
Jei Kubiliaus AE būtų statima, tai ji kainuotų minimum 4 kartus brangiau nei rinkoje, o pastačius išaiškėtų, kad tai buvo tik nuoma, tad tektų dar kartą primokėti minimum 2X kartus?

ji visiškai susikompromitavo, antrą kartą

ji visiškai susikompromitavo, antrą   kartą portretas
Man Šhimonko kaip bejausmis robotas, vykdytoja - pvz kai reikia brangiausiai praskolinti valstybę, sumažinti pensijas, algas, vaikų, neįgaliųjų pinigus ir tuo pačiu metu paleisti pirmo būtinumo prekių kainas į viršų.

konslibų durnių laive - plauk n ... x

konslibų durnių laive - plauk n ... x portretas
Visur rašo: Nuo 18 val. didmeninė elektros kaina Lietuvai bus 4 eurai/kWh: kas nutiko? Didmeninė elektros kaina „NordPool“ biržoje Lietuvai, Latvijai ir Estijai šiandien "laikinai" pasieks net 4000 eurų už megavatvalandę (MWh) – t. y. 4 eurus už kilovatvalandę (kWh). Vidutinė didmeninė dienos kaina Lietuvai taip pat yra rekordiškai aukšta – net 824 eurai už megavatvalandę. Manau prezidentas turėtų tuoj pat atšaukti šį durnelių būrelį "vyriausybe" besivadinačius.

taiklus pastebėjimas, pritariu

taiklus  pastebėjimas, pritariu portretas
kas čia svaigsta apie atominę elektrinę ,tai mes jos net nebūtume pastatę,o pinigus išvogę taip kaip išvogėm stadiono statybai skirtas lėšas ,mes juk koncervatoriai ,mokame tik griauti,matysite tuoj išgriausime visas užtvankas...

................nuomonė

................nuomonė portretas
Kai mano nuomone keistomis aplinkybėmis - kaip niekad daug paklydusių ir sugadintų biuletenių, apie 14 000 "pradingusių" užsienio lietuvių balsų, Kubiliaus sūnus Kubilius yra google lithuania direktorius (omg, kokios galimybės :D) ir t.t... - rinkimus ale "laimėjo" konservatoriai, o žaliavalstiečiai buvo antri, tai savo jaunai, bedžiūgaujančiai užingridinei atžalai pasakiau - pamatysi, tuoj prasidės kariavimai su visais, aišku kad būtų proga pavaidinti ale patriotus, chaosas, aferos, viskas brangs. Neklydau.

Mes debilai - jėga:)

Mes debilai - jėga:)  portretas
Mes nieko nežinome , nieko neskaitome , nes neturime smegenų-kritinio mąstymo . Mes tik pletkiname ! Mes patryjotai !

jis ką

jis ką portretas
vėl rinkimams ruošiasi?

Salietriniam

Salietriniam portretas
Kremliniui tik lyst į mėšlo krūvą su savo komentarais,oi,kaip toli iki gerb.Šimonytės,muziku gimęs tapai tik salietriniu.

Besijuokiančiam

Besijuokiančiam  portretas
Sekantis __Referendumas dėl Ignalinos atominės elektrinės darbo pratęsimo − konsultacinio (patariamojo) pobūdžio referendumas, vykęs 2008 m. spalio 12 d. kartu su Seimo rinkimais.[1] Dėl nepakankamo balsavusiųjų skaičiaus − jame dalyvavo mažiau kaip pusė – 48,43 procento turinčių rinkimų teisę ir įrašytų į rinkėjų sąrašus piliečių, referendumas laikomas neįvykusiu.[2] ____P.S. konservatoriai su liberaliais matyt taip norėjo " naujos " , kad nesugebėjo įtikinti žmones dalyvauti " dėl pratęsimo " !!! 2008-2012 valdantieji konservatoriai, liberalai , valinskai .

Besijuokiančiam

Besijuokiančiam  portretas
tikiuosi tekstą suvokiate ? Referendumo dėl Ignalinos uždarymo NEBUVO !!!! Todėl nei Karbauskis , nei Vaišvila negalėjo NIEKO ĮTAKOTI ! UŽDARYTI veikiančią atominę stojant į ES " suderėjo "liberalūs derybininkai ! Uždarymas MŪSŲ atominės buvo įtrauktas į SUTARTĮ ! Tikiuosi prisimenate REFERENDUMĄ dėl stojimo į ES ? Gal prisimenate ir jo datą ? TADA IR BUVO UŽDARYTA ATOMINĖ ! O fiziškai 2009 m .

Leidžiu juoktis . Juoktis iš savęs :)

Leidžiu juoktis . Juoktis iš savęs :)  portretas
O pletkų dėl " žemių " užgrobimo , net neverta . Esate apgailėtinas ! Jūs nežinote ES sutarties sąlygų DĖL ATOMINĖS UŽDARYMO , todėl tikėti " apie žemes " - būti tokiu pletkininku kaip jūs . Ne .

Leidžiu juoktis . Juoktis iš savęs :)

Leidžiu juoktis . Juoktis iš savęs :)  portretas
Pradėsiu nuo elektrinės uždarymo ir paminėtų ponų " įtakos " :) __Lietuvai stojant į Europos Sąjungą, 2003 m. buvo pasirašyta taip vadinama Stojimo sutartis, kuri turi tokią pačią teisinę galią, kaip ir visos pagrindinės ES veikimą reguliuojančios sutartys. Šios sutarties 4 protokole „Dėl Ignalinos atominės elektrinės Lietuvoje“, šalys (t.y., Lietuva ir Europos Sąjunga) susitarė, jog: Lietuva įsipareigoja galutinai sustabdyti Ignalinos atominę elektrinę, ir nutraukti dviejų jos blokų eksploatavimą, o Europos Sąjunga – teikti adekvačią papildomą paramą šios elektrinės eksploatavimo nutraukimui. Pažymėtina, kad sutartyje nebuvo apibrėžtas galutinis laikotarpis, iki kada ES paramą įsipareigojama teikti.____Radvilė Morkūnaitė – Mikulėnienė. Ar dar galioja Lietuvos ir ES sutartis? 2012 m

Kaunas

Kaunas portretas
Paskaitykit konservatnikų komentarus DELFI į straipsnį kuriame Paluckas kritikuoja energijos kainų nevaldymą. Pasirodo daugiau reikia kritikuoti opoziciją už kritiką, o ne valdančiuosius. Aplamai, jie teisūs - ko norėti iš neįgaliųjų valdančiųjų.

Leiskite nusijuokti

Leiskite nusijuokti portretas
Kažkuris iš komentuojančiųjų išsireiškė,kad Starkevičius kažkada tik valaką žemės turėjo,o Karbauskis nieko neturėjęs.Bet Karbauskio tėtušis buvo kolchozo pirmininkas ir kaip daugelis tokio rango viską susigrobė savo naudai.Nes iš ko gi Rmuniukas patapo didžiausių žemvaldžiu? O Ignalinos atominės naikintojais taip pat svarbiausią vaidmenį suvaidino Karbauskis ir Vaišvila.

Štai tokie joptvaišos

Štai tokie joptvaišos  portretas
akivaizdus bemokslio , dergiančio patryjoto pavyzdys ir jų rinkėjas. Seniai rašau , tiek bemokslių - be kritinio mąstymo visokio plauko atmatų ir t.t. kiek yra tarp patryjotų , neturi jokia kita partija . Atmatų sąvartynas !

Kauniečiui , jūs žinote susitarimo tekstą ? :)

Kauniečiui , jūs žinote susitarimo tekstą ? :)  portretas
Manau , ne :) Jau "Valstiečių "valdymo metu buvo padidintas % skirtas šalies gynybai ! Kas dar ? Privaloma karinė tarnyba ? Kas gins skaldomą Lietuvą ir kiršinamus , rūšiuojamus žmones ? Narkomanai , homoseksualūs ? :) Jūs rimtai nieko nesuprantate ? Lietuvos stiprybė , jos saugumas PRIKLAUSO nuo Lietuvos piliečių VIENYBĖS ! o ne nuo liberalaus kiršinimo ar politikų " raštų " .

Joptvaiša

Joptvaiša  portretas
Karbamidai, varyk iš Lietuvos savo liliputinui į pauodegįį, ten losi birką vogtom žemėm ir rusiškomis trąšomis apsikaišęs...i tau čiulps jų dūmoje po stalu

O varge )))) pasirašė ir ką ? Popierius ? O darbai ?

O varge )))) pasirašė ir ką ? Popierius ? O darbai ?   portretas
Liberalizavimas akivaizdus faktas! Politikai PRISIEKĖ tarnauti Lietuvai , jos žmonėms , jų gerovei :)) O kas vyksta ? Vėl sukiršinti , išdurti liberkonservyno įžūlumo ! ___ Valdžios elgesyje, mes, kaip ir daugelis Lietuvos žmonių, matome veidmainiavimą ir nesąžiningą politiką. Popieriniais pareiškimais jie demonstruoja, jog neva rūpinasi valstybe, tačiau darbais – ją skaldo“, – sakė R. Karbauskis.

Kaunietis

Kaunietis portretas
karbauskio partija vienintelė nepasirašė šalies saugumo sutarties

linkėjimai nuosėdai ir vištgaidžiui-plakatų rinkinys

linkėjimai nuosėdai ir vištgaidžiui-plakatų rinkinys portretas
liaudiesmenas taškas livejournal taškas com

Oi

Oi portretas
Valdžiai nusišykti. Už viska sumokes Lochai:) O Lochai ne mamutai Lochai neišmirs!

Jūs patryjotai padarykite tiek Lietuvai

Jūs patryjotai padarykite tiek Lietuvai   portretas
kiek darė ir daro Karbauskis ir jo tėtis ___1976 m. Česlovo Vytauto Karbauskio iniciatyva įsteigta Zigmo Gėlės premija už pirmąją poezijos knygą, teikiama iki šiol, o 1984 m. įkurtas Literatūros muziejus Naisiuose (pradėjo veikti 1987 m.). Č. V. Karbauskis su sūnumi Ramūnu Karbauskiu 2005–2012 m. rėmė trisdešimties knygų serijos „Lietuvių literatūros lobynas. XX amžius“ leidybą. Jam suteiktas Garbingiausio Naisių krašto žmogaus vardas (2005), apdovanotas Gabrielės Petkevičaitės-Bitės atminimo medaliu „Tarnaukite Lietuvai“ ir vardiniu medalio liudijimu už filantropinę veiklą, jaunų žmonių saviraiškos skatinimą ir rėmimą (2016).

Kaunas

Kaunas portretas
Karbovski, VON iš Lietuvos savo liliputinui į pauodegį.

Pagarba Karbauskiui! Gana kvailinti !

Pagarba Karbauskiui! Gana kvailinti !  portretas
Manau, daugelį Lietuvos žmonių nuvylė ir net įžeidė tokie premjerės žodžiai. Keista, kad tik dabar sužinome, jog nei Vyriausybės siūlyme, nei jį įtvirtinusiame įstatyme nepriklausomiems elektros tiekėjams nebuvo nustatyta jokių reikalavimų. Nei klientų garantijos, nei užstatų, nei draudimų ar patirties bei kompetencijos energetikos srityje. Todėl manau, kad gyventojai iš pateiktų įmonių rinkosi atsakingai, pasikliaudami valdžios priežiūra. Bet Vyriausybė neatliko tinkamai visų darbų ir į sąrašą įtraukė nepatikrintus tiekėjus“, – sako R. Karbauskis išplatiname pranešime.

Politiniai niekšai

Politiniai niekšai  portretas
Kodėl Lietuva turėjo pirkti ( ar nors žinote kainą !!!! ) reaktorių tų , kurie statė Fukušimą ( nelaimę užmiršote ? ) ir kurio atsisakė visi , kuriems rūpėjo valstybių saugumas ?

Taigi taigi,

Taigi taigi, portretas
Ar starkevicius ar karbauskis YRA LYGIAI VIENAS PRIE VIENO VIENAS SUVOGE ZEMES VIENAM LIETUVOS PAKRADTI KITAS KITAM Na starkeviciaus tevai Kiek zino a turejo valaka o karbauskio turbut nieko Abu BUVE KOMUNISTAI. KAS dar ? Dabar sika vieni ant kitu I LYGUTELIAI LYGUS O SIMONYTE KAS??Landsbergiu pasluoste ar ji TURI SAVO NUOMONE NE!!!!!

minde

minde portretas
jau kokiu smegenu jusu simonyte kriziu karaliene skolint ir kelt moka mokescius 2m ka ji gero padare.

Veidmainiai , tie

Veidmainiai , tie  portretas
KURIE UŽDARĖ 2009 m VEIKIANČIĄ Lietuvoje atominę ! Kiek Tautos pinigų sudėta į jos saugumą ? !!! Liberalūs veidmainiai !

Konservatorius Starkevičius ? !

Konservatorius Starkevičius ? !  portretas
Starkevičius atvirai pasakė: siekdami didesnės konkurencijos, leidome į rinką ateiti kuo daugiau žaidėjų. Mums buvo nesvarbu, ar tas žaidėjas turi patirtį, pakankamą įstatinį kapitalą, ar yra apsidraudęs,turi pajėgumų vykdyti generaciją. Įsileidome ĮSILEIDOME NORINČIUS PASIPINIGAUTI IŠ SITUACIJOS .___P.S. Šimonytės vyriausybė pati blogiausia , įžūliausi , neatsakingai atliekantys pareigą Lietuvai ir Tautai ! Jų darbas tik saujelei turčių ir dar norinčių pasipinigauti ! Gėda , ponia Šimonyte . Turėtų būti . Paleisti tokią vyriausybę , būtų pačios atsiprašymas .

Dviveidžiai

Dviveidžiai portretas
Jeigu ne tokie, kaip Karbauskis, dabar elektra būtų daug pigesnė. Didžiulė buvo klaida neleisti statyti AE. Tie, kurie prie to prisidėjo, dabar labiausiai ir kaltina valdančiuosius

Pagarba Karbauskiui, aiškiai pasakė - KAS !!!

Pagarba Karbauskiui, aiškiai pasakė - KAS !!! portretas
Manau, daugelį Lietuvos žmonių nuvylė ir net įžeidė tokie premjerės žodžiai. Keista, kad tik dabar sužinome, jog nei Vyriausybės siūlyme, nei jį įtvirtinusiame įstatyme nepriklausomiems elektros tiekėjams nebuvo nustatyta jokių reikalavimų. Nei klientų garantijos, nei užstatų, nei draudimų ar patirties bei kompetencijos energetikos srityje. Todėl manau, kad gyventojai iš pateiktų įmonių rinkosi atsakingai, pasikliaudami valdžios priežiūra. Bet Vyriausybė neatliko tinkamai visų darbų ir į sąrašą įtraukė NEPATIKRINTUS tiekėjus“, – sako R. Karbauskis išplatiname pranešime.

cigonas

cigonas portretas
ka niekas jos negali pastatyti i vieta kiek ji gali juoktis is kitu o perla reikia sodinti i cipia prisivoge pinigu ir juokiasi

Kaunas

Kaunas portretas
Tas sudo gabalas gali patyleti ,nes bukesnio komjaunuolio lietuva neturejo,kenke kur tik galejo .jo nuomuone neidomi nebent vatnikams?

Bn

Bn portretas
Apšiko tautą iki ausų

Nieko

Nieko portretas
naujo,visiems jau seniai aišku,kad ji arogantiška cinikė,žmonės rūpi tik prieš rinkimus

H

H portretas
Pritariu Karbauskiui Toji arkliško atseit jumoro skleidėjai tikrai ne vieta valdžioje . Tik kioske tokiai sekso prekes platinti

jo

jo portretas
covido mutacija-profesorius -profysorius -propysorius,galų gale-pysorius (į lovą)

Mes debilai - jėga:)

Mes debilai - jėga:)  portretas
Mes tik pletkiname , nes smegenų mąstymui neturime . Mes debilai- jėga :) Mes patryjotai !

Blyn

Blyn portretas
markizas Karabasas susiima žemes ir iškelia baudžiauninkams balių! Vienas toks ledų iš malūnsparnio pamesdavo! Liaudis džiaugiasi - turi poną!

Mes debilai - jėga:)

Mes debilai - jėga:)  portretas
Mes nežinome , MES TURĖJOME SAVO ATOMINĘ ELELTRINĘ !!!! Kūrią 2009 m UŽDARĖME ! ( 2008-2012 valdantieji konservatoriai, liberalai, valinskai ) Dėl " uždarymo " derėjosi liberalas Auštrevičius ir kiti) Kiek kainuotų elektra , jei nebūtume uždarę ? A ? Mes debilai , mes mąstyti kritiškai nesugebame :)

Šimonytės vyriausybė pati blogiausia !

Šimonytės vyriausybė pati blogiausia !  portretas
Reikia pradėti nuo Energetikos ministerijos. Energetikos ministras Dainius Kreivys pats nėra energetikas, neturi ekspertinės patirties energetikos srityje, bet, kaip patyręs politikas, gali užimti ministro pareigas? __ Deja, bet reikia atsinaujinti ir Seimo Energetikos bei darnios plėtros komisijai, kuriai vadovauja politikas, kuris yra miškininkas ir neturi jokios patirties energetikos srityje. Kam steigiame tokias komisijas? Juk jos turėtų prižiūrėti, ką daro Vyriausybė, VERT.

Mes debilai - jėga:)

Mes debilai - jėga:)  portretas
Mes nežinome NEI KAS organizuoja REFERENDUMUS , nei žinome kokie buvo referendumai Lietuvoje . Mes debilai - jėga ! Mes patryjotai !

:)))

:))) portretas
jei butu pastate kainuotu pusantro euro uz kwh

Dublin-Kaunas

Dublin-Kaunas portretas
Tas pydaras dar drysta kazka kritikuot,o kas referenduma sukurste, pagal kacapu norus, ar ne tu piziau? Jeigu butu lietuviai pasistate savo atomine, kiek kainuotu elektra a muzikeli.

LOLis

LOLis portretas
Kaip isvis Kreivys galejo but paskirtas ? Juk seniau etikos sargai nustatė, kad ūkio ministras Dainius Kreivys supainiojo interesus, pasirašydamas po savo mamos įmonei naudingu įsakymu.

Niekinga seimo dauguma : konservatoriai , liberalai , laisvi

Niekinga seimo dauguma : konservatoriai , liberalai , laisvi portretas
opozicija, jau buvome registravę siūlymą, kad didesnis apmokestinimas turėtų būti panaikintas. Deja, VALDANTIEJI per pateikimo stadiją NEPRITARĖ tokiam siūlymui.

konservatorius K.Starkevičius , ponia Šimonyte ?

 konservatorius K.Starkevičius , ponia Šimonyte ?  portretas
Starkevičius atvirai pasakė: siekdami didesnės konkurencijos, leidome į rinką ateiti kuo daugiau žaidėjų. Mums buvo nesvarbu, ar tas žaidėjas turi patirtį, pakankamą įstatinį kapitalą, ar yra apsidraudęs,turi pajėgumų vykdyti generaciją. Įsileidome norinčius pasipinigauti iš situacijos.______P.S. o jūs ponia Šimonyte , dar drįstate kaltinti vartotojus !!! ? Šimonytės vyriausybė pati blogiausia , neatsakingiausia , įžūliausia !!!!

GGG

GGG portretas
Tegul premjerė viešai atsako po kiek asmeniškai perka elektra...

Hmm

Hmm portretas
Kada baigsis visi tie šuriko nuotikiai..

Kl

Kl portretas
Karbauskio valdžia buvo vienintelė kuri visu šimtu procentų dirbo Lietuvos žmonėms, daugiau to nebuvo ir kaip matom nebus.

Nuomonė

Nuomonė portretas
Gėda turėti tokią premjerę, kuriai Lietuvos žmogus yra niekas - statistinis vienetas. Mažų šalių, tokių kaip Lietuva, valdžiažmogiai su žmonėmis neturėtų elgtis taip, kaip tai daro Rusijos fašiztinė valstybė, kuri yra pasirengusi sudeginti savo žmones ant karo Ukrainoje laužo.

Šimonytės vyriausybė pati blogiausia !

Šimonytės vyriausybė pati blogiausia !  portretas
Manau, daugelį Lietuvos žmonių nuvylė ir net įžeidė tokie premjerės žodžiai. Keista, kad tik dabar sužinome, jog nei Vyriausybės siūlyme, nei jį įtvirtinusiame įstatyme nepriklausomiems elektros tiekėjams nebuvo nustatyta jokių reikalavimų. Nei klientų garantijos, nei užstatų, nei draudimų ar patirties bei kompetencijos energetikos srityje. Todėl manau, kad gyventojai iš pateiktų įmonių rinkosi atsakingai, pasikliaudami valdžios priežiūra. Bet Vyriausybė neatliko tinkamai visų darbų ir į sąrašą įtraukė nepatikrintus tiekėjus“, – sako R. Karbauskis

Karbauskis protingas žmogus - politikas.

Karbauskis protingas žmogus - politikas. portretas
Pritariu kiekvienam žodžiui . Pagarba .

Vartotojas

Vartotojas portretas
Labai teisus Karbauskis,sveikinu.

karboso subines rasytojui ir kitiems

karboso subines rasytojui ir kitiems portretas
Daune tu kas tau atomine elektrine pastate jei ne sovietai?Apsikabinkit nuo valdzios,mes patys ja isrinkom,ko dabar lot?

cha cha

cha cha portretas
tai pysoriau nori pasakyti ,kad vogti koncus išmokino rusai,na tai gabūs mokiniai,todėl ir užsislaptino 75 metams...))))

Mes debilai - jėga:)

Mes debilai - jėga:)  portretas
Pletkiname , pletkiname , pletkiname :))) Mąstyti nesugebame . Mes patryjotai !

Anonimas

Anonimas portretas
Kolukio pirmininkas karbauskis geriau galejo ne partijos koncerta organizuoti, o mokyklos kursus valstieciu klasei, kad tie ne tik minimaliai suprastu skirtuma tarp energijos tarifu, bet ir ismoktu patys pasikeisti energijos tiekeja. Ar kortele moketi ismoktu nausotis parduotuvese. Nes vemti komentaruose nete valstieciu klase sugeba, o pasikeisti tiekejo ne.

kremliaus tvarto pisoriui

kremliaus tvarto pisoriui portretas
iki ruskių okupacijos Lietuvoje žmonės net durų nerakindavo, pasitikėdavo vieni kitais. Bet laukiniai sovietai neįsivaizdavo gyvenimo be plėšimo, vogimo (tą patį dabar demonstruoja Ukrainoje). Todėl ir ruskių propagandistai tuo pačiu š tepa kitus.

Karbofoso vieta sibire

Karbofoso vieta sibire portretas
Kiek šitas kremliaus prostitutas gali kenkti Lietuvai,- vien už mūsų atominės elektrinė sužlugdymą nusipelnė deportacijios su rublinio turto konfiskacija. Per šitą kiaulę netekome galimybės turėti pigią elektrą

tvartelio naujienos

tvartelio naujienos portretas
kas čia svaigsta apie atominę elektrinę ,tai mes jos būtume ir nepastatę,o išvogę taip kaip išvogėm stadiono statybai skirtas lėšas ,mes juk koncervatoriai ,mokame tik griauti,matysite tuoj išgriausime visas užtvankas...

Stebėtojas

Stebėtojas portretas
Rsusiškų trašų pardavėjas karabosas su tuo pačiu straipsniu per visus kanalus jau antrą kartą...už-dirbo iš rusiškų trašų, tenka atidirbinėti?

VLN

VLN portretas
Priminsiu - mūsų Premjerė baigė Šaulių kursus. Jai nėr kada į energetikos liberalizavimo procesus gilintis, visą laiką "suėdė" mokymasis šaudyti. Įdomu, ką Šveikas tuo klausimu pasakytu?

Dede

Dede portretas
Nors vienas zmogus atvirai pasake, kad premjerei nusispjau.. ant zmoniu.

kaimietis...

kaimietis... portretas
ta kabyla,tai arogancijos isikunijimas...,nieko svento...,jau liaudis reikalinga pries rinkimus,po to dzin,i kupra susimeta ir braido ,,issipuosus stilingai,su bateliais caro ruriko mados...,,

Anonimas

Anonimas portretas
Jei Karbauskis nebūtų suorganizavęs trukdymo Ignalinoje Japonų reaktoriaus statyboms, tai elektros kaina būtų 5 6 kart pigesnė, nei dabar. Ponas moka rodyti pirštų į kitų klaidas, bet pirmiausia reik savo pirštą nuplauti.

:)))

:))) portretas
o beretnykas - etatinis islaikytinis...

Barrabasui...

Barrabasui... portretas
Bet taip iaugti i krauja komunystinio pirmininko suneliui Ramaskai, taip noreti vel Rusijos,kolukiu..net bloga darosi i ji paziurejus.Varyk i Ispanija,ar i Vokietyja ,lur tevas gyvena prisivoges vida koluki. Niekas tau neitinka,viskas tau blogai,ka bedarytu Konservai ...tu ju nekenti,kad jie laimejo,o tu niekaip nesutinki,kad visur pralosi. Kaip mazas pinciukas.pries visus sokineji,nervuotas,stresuotas..matai visur tik blogi Isvados: psichiskai ligonis,butina gydytis.

Karbauskis - ETATINIS ĮSIŽEIDĖJAS ......

Karbauskis - ETATINIS ĮSIŽEIDĖJAS ...... portretas
Man jis net gražesnis , kai niršta ... O šypsosi jis taip , kaip VILKAS PRIEŠ PRARYDAMAS RAUDONKEPURAITĘ ...

Manyčiau ,

Manyčiau , portretas
kad prezidentas Nausėda neatstatydinęs šitos vyriausybės (kai buvo tam padaryti palankios sąlygos ) padarė didžiausią klaidą ir protingi žmonės už jį jau daugiau nebalsuos .Pagaliau nebalsuos ir šitie kurie valdžioje ! O šita vyriausybė ,sudaryta iš nemokšų be patirties ir neturinčių praktikos politikoje yra pati didžiausia gėda nuo 1990m. Mielieji ,visada balsuokite protingai apsvarstę, už kokius darbus renkate politikus ir ką jie gero padarė Lietuvai ir žmonėms . Šitie nemokšos tik moka ,su bjauria ir pikta Boba kiršinti valstybes ,engti žmones ir verslą, ir sunku bus sulaukti jų valdymo pabaigos .Gal daugelis dėl sunkumų ir nesulauks ,nes maisto bankas visų vargstančių neaprūpins ,o va "juodašikniai" ir ukrainos pabėgėliai aprūpinami pinigais ,maistu ir dar raginama varguomenė jiems vis aukoti .Gėda liber-konservams už nesirūpinimą savo piliečiais . .Atsiminkite tai per rinkimus !

Senas kaunietis

Senas kaunietis portretas
Landsbergininkui įžeidinėti- kaip kvėpuoti

sutartis

sutartis portretas
nėra kažkokia tai nenugalima jėga. Sutartis viso labo tai, ką susitarei. Pvz elektrinės uždarymas. Gali būti kad nesusitarė. Arba net nesitarė. Taip knietėjo į jievrosojūzą. Kur tokie pinigai dalinami.

X

X portretas
Kas valdo juk Vagis

KINDZIULIS

KINDZIULIS  portretas
Karbauskiui -Į BŪDĄ. Tiek prilojai , kad net japoniškos atominės neturime.

banditu valdžia

banditu valdžia portretas
Ramūnas teisus ta arkliagalvė nesuvokia ka šneka

Šimonytės vyriausybė pati blogiausia !

Šimonytės vyriausybė pati blogiausia !  portretas
LENGVINS REIKALAVIMUS DĖL PAREIGŪNŲ PSICHIKOS SVEIKATOS BŪKLĖS: AR NEKILS PAVOJŲ?

Ypatingai bukam patryjotui , rodau ant pirštų

Ypatingai bukam patryjotui , rodau ant pirštų  portretas
2012 12 04Radvilė Morkūnaitė – Mikulėnienė. Ar dar galioja Lietuvos ir ES sutartis?___Lietuvai stojant į Europos Sąjungą, 2003 m. buvo pasirašyta taip vadinama Stojimo sutartis, kuri turi tokią pačią teisinę galią, kaip ir visos pagrindinės ES veikimą reguliuojančios sutartys. Šios sutarties 4 protokole „Dėl Ignalinos atominės elektrinės Lietuvoje“, šalys (t.y., Lietuva ir Europos Sąjunga) susitarė, jog: Lietuva įsipareigoja galutinai sustabdyti Ignalinos atominę elektrinę, ir nutraukti dviejų jos blokų eksploatavimą, o Europos Sąjunga – teikti adekvačią papildomą paramą šios elektrinės eksploatavimo nutraukimui. Pažymėtina, kad sutartyje nebuvo apibrėžtas galutinis laikotarpis, iki kada ES paramą įsipareigojama teikti.

Nu ypatingai bukam patryjotui

Nu ypatingai bukam patryjotui  portretas
MŪSŲ atominės elektrinės UŽDARYMAS buvo stojimo į ES sutarties sąlyga ! Jūs patryjotai ją uždarėte 2009 m valdant konservatoriams + liberalams + valinskams ! Premjeras Kubilius .

Tik

Tik portretas
Už Šimonytę,tam tam putinistiniam,lietuviškam huilo vieta istorijos šiukšlyne.

Mes debilai - jėga:)

Mes debilai - jėga:)  portretas
Mes ir tikimės balsų už mus :) Mes "nežinome" kas įvyko Fukušimoje , todėl kvietėme tuos pačius statytojus ir mums atominę statyti ir nesvarbu , kad kiti jų atsisakė ;) Mes savo saugią atominę , kuri buvo Gineso knygoje , " suderėjome " uždaryti . Mes debilai - jėga . Balsuokite už mus .

rusų elgesys ukrapinoj

rusų elgesys ukrapinoj portretas
jei tipo urkrapų draugeliai vakarai būtų palikę Ukrapijoj kokias 2 - 3 divizijas ir bent 200 naikintuvų, norėčiau pamatyti putiną duodant įsakymą pulti. Paprasčiau būtų jam pačiam nusišaut. Dabar pajėgų nėra, ginklus tiekia. žudykitės į sveikatą. Hitleris numirtų iš džiaugsmo - slavai slavų rankom žudosi.

Kitų rinkimų ir nesulauki

Kitų rinkimų ir nesulauki portretas
Išgyves vienetai. Ne rinkimai rūpės

Kai kuriems komentatoriams

Kai kuriems komentatoriams portretas
Dabar jau tikrai žinau, kad sekančiuose seimo rinkimuose balsuosiu už konservatorius.

šitas koloradinis parazitas dar drįsta viauksėti

šitas koloradinis parazitas dar drįsta viauksėti portretas
už elektrą permokame per karbauskius, skardžius ir kitus parsidavėlius, kurie kovojo prieš mūsų atominę elektrinę. Deportuoti pas putką visus.

Ypatingai bukam patryjotui

Ypatingai bukam patryjotui  portretas
Kodėl liberkonservynas " suderėjo " 2009 uždaryti VEIKIANČIĄ Lietuvoje atominę elektrinę ? Į kieno kišenes sukrito " uždarymo " pinigai ? Ar ką girdėjote apie FUKUŠIMOS nelaimę ? ! Tai kodėl kvietėte __kai mes naują atominę elektrinę STATYTI KVIEČIAME TUOS , kurie statė Fukušimą ir kurių reaktorių ATSISAKĖ VISI nors kiek galvojantys apie atominių elektrinių saugum

Mes debilai - jėga:)

Mes debilai - jėga:)  portretas
Mes nieko nežinome , nieko neskaitome , nesiklausome ką VIEŠAI sako politikai Lietuvoje . Mes patryjotai - pletkininkai :) Ir viską žinome apie kremlius :)

Mes debilai - jėga:)

Mes debilai - jėga:)  portretas
Mes tik pletkiname , pletkiname , pletkiname :) Mes " išsilavinę " liberpatryjotai :)

Ar karvauskis smerkia ruzu agresija Ukrainoj

Ar karvauskis smerkia ruzu agresija Ukrainoj portretas
Žurnalistai, paklauskit šito klausimo Naisių prievaizdo

Kniagynios prunckienes klapciukas

Kniagynios prunckienes klapciukas  portretas
Pasistengė, kad Lietuvoje neatsirastų japonų Hitachi atominė elektrinė. O dabar žiū jis susirūpino didelėmis elektros kainomis vartotojams. Kam dirba Naisių precedatelis, aiškint turbūt nereikia.... Aš tėvo koluki menų, kombainą Niva tarp kalvu

Mes debilai - jėga:)

Mes debilai - jėga:)  portretas
tarp mūsų ir skiep kuris viską žino apie pravienas :)))

Jezusmarija !!!!

Jezusmarija !!!!  portretas
Liberkonservatų su laisvais vyriausybė su ministeriais jau sušik.... oi , reorganizavo-optimizavo švietimą , mediciną , ūkį , dabar dar pareigūnų ėmėsi . Labilios psichikos pareigūnas su ginklu ? ! Jūs rimtai ? ! Tuos bus baisu išsikviesti policiją , nes nežinai " kokių vaistų pavartojęs " atvyko ir nežinosi kas jam ir kur " depresuoja " ....

skiep

skiep portretas
sitas tipas yra daugiausiai pakenkes Lietuvai per 30 metu zmogus.Labai keista kodel jis ne Pravienose.

Ok

Ok  portretas
Karbauskis ydarasp

Nėra kitos priemonės, tik referendume

Nėra kitos priemonės, tik referendume portretas
Pasakyti, kad gyventojai nepalaiko esamų valdančiųjų, jurisprudencijos ir medicinos sistemos. Viso gero, atėjusieji su šiukšlių vertės nusipirktais už narkotikų platinimą gautais pinigais diplomais, po 1991 m padalintais idiotams, šūdbergių degradams ir net mu mū pavidalo parazitams Pusžydžiams.

Šimonytės vyriausybė pati blogiausia !

Šimonytės vyriausybė pati blogiausia !  portretas
Pareigūnai gali būti priimami su diagnoze protinis atsilikimas. Aišku, tai galbūt galėtų geriau paaiškinti įstatymo priėmėjai“, – sakė R. Katinienė.___Kas paaiškins ir kas prisiims atsakomybę, kai priimtas su nestabilia psichika ar protiniu atsilikimu panaudos šaunamąjį ginklą?

Mes debilai - jėga:)

Mes debilai - jėga:)  portretas
Mes nežinome - REFERENDUMO dėl atominės UŽDARYMO NEBUVO ! UŽDARYTI veikiančią atominę elektrinę "suderėjo" liberalūs derybininkai ! Uždarymas buvo sutarties į ES sąlyga .

Mes debilai - jėga:) mes net nežinome kas yra referendumas

Mes debilai - jėga:)  mes net nežinome kas yra referendumas  portretas
Referendumas – visuotinis šalies, regiono ar valstybės piliečių apklausos būdas balsuojant dėl tam tikro klausimo patvirtinimo ar atmetimo. Referendumas gali būti rengiamas dėl konstitucijos pakeitimo ar patvirtinimo, išrinktojo atstovo atšaukimo, ar dėl kitų vidaus politikos klausimų. Referendumas dėl teritorinio apsisprendimo vadinamas plebiscitu. Įvairiose šalyse referendumai rengiami nevienodai dažnai. Labiausiai referendumai paplitę Šveicarijoje, kur jais sprendžiama palyginus labai daug įvairių klausimų, taip pat Australijoje.[1]

Mes debilai - jėga:)

Mes debilai - jėga:)  portretas
Mes net nežinome kas ir kuo prekiauja :) Nežinome , jei būtų tokia prekyba , Karbauskis seniausiai būtų patręštas patryjotų " tyrimų " ...Mes sakinio be " kremliaus , rusiškas ar vata " paminėjimo nesurezgame :)

>manau

>manau portretas
užteks tų referendumų, o tai dar viena nesamone bus daugiau. Referendumu jau uždarė atominę ir dabar turim kosmines elektros kainas. Iš kur ateina ta referendumų mada? Gal iš rytinio kaimyno, užėmusio svetimos valstybės teritoriją?

ai

ai portretas
nieks taip nepakenke lietuvai kaip nukvakusiu beretnyku talibanas balsuodamas uz konservas

kada

kada  portretas
šitas š.dų malūnas baigs kiršinti žmones. Uždarykite komentarus, bus daug ramiau. Tą jau seniai padarė kiti portalai ir niekas dėl to nenumirė. O gal jūs padedate vsd išryškinti visus ruzzijos pakalikus? Tada tikslas pateisina priemones

Manau,

Manau, portretas
Lietuvos gyventojai turi surengti referendumą ir sudėlioti taškus ant i. Pareikšti, kad esamai valdančiųjų politikai nepritaria. Lietuva išvogė ES pinigų tiek, kad skolos nuo 2008 m. Jos didelės. Atsiskaityti nebegali: vaikų atiduoti biomedicininiams eksperimentams į turtingas šalis neliko, prostitutės išmoko apsiforminti socialinėm darbuotojoms ir pačios pasiima algas už senukų užsienį analo išvalymą ir klano nulaižymą. Neliko ką duot į Europą. Valgyti ar nakvoti Lietuvoje užsieniečiai nenori. Nes pas latvius ir lenkus geriau. Todėl paskolinta viskas ir eilę metų į priekį. Lieka suvaidinti kad kažkas nori pulti, nors taip nėra, ir vėl iš naujo imti naujus pinigus iš ES apsiforminus, kad senų skolų atiduot neįmanoma, nes intensyviai "kariaujame" - taškomi kibirai su burokas, yra naujų prostitučių iš Ukrainos, yra naujų idiotų iš ten...todėl reikia ir vėl Europos pinigų. Duokit. Narkomanai iš prokurorų, medikų, advokatų, valdininkų, politikų, verslininkų, profesorių šeimų nenurims

Kęstas

Kęstas portretas
Kiekvieną kartą, kai konservatorių ir liberalų koalicija patenka į valdžią, jie ką nors privatizuoja. Neseniai privatizavo universitetus, Dabar mūsų universitetai yra privatūs kioskai, už didelius, iš bankų pasiskolintus, pinigus pardavinėjantys diplomus bet kam. Mokslas ir studijos atsidūrė lauko tualeto skylėje. Dabar konservatorių ir liberalų koalicija privatizuoja valstybei priklausantį elektros tiekimą. Kadangi mažytėje Lietuvoje tikra rinkos konkurencija neįmanoma, vėl viską griebs godžios vietinės mažytės monopolijos, kaip Perlas, ir lauko tualeto smarvėje būsime visi. Kodėl mes nepasimokome iš Sekundės banko likimo? Kam vis renkame į valdžią konservatorių ir liberalų koaliciją su jų primityviomis pseudokapitalistinėmis idėjomis ir polinkiu kyšininkauti (kur Eligijus Masiulis?)? (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

Purmaliai

Purmaliai portretas
Atsirado dar vienas tautos gelbėtojas,matyt nebeina rusiškų trąšų prastumti !

visą tą smalą užvirė valdžia

visą tą smalą užvirė valdžia portretas
o dabar I.Šimonytė šaiposi - patys kalti, kad ragavote. Tai ką rinkti(s)???

Neišrėplioja pusryčiai, nes

Neišrėplioja pusryčiai, nes portretas
Rusija juos sutvarko ir nuskuta, po to liepia dirbti. O jie nenori...nes turi kliedesiais grįstas idėjas kad yra ar menininkai, ar klounai, ar zelenskiai, ar šųdbergiai...

Tam - kaip nesuprantate

Tam - kaip nesuprantate portretas
kiek rusų okupantų surėpliojo nuo 1940 metų, prisiveisė kaip Sasnovskio barščiai ir iki šiol neišsinešdina į savo giriamą Putinoidiją...

faktas

faktas portretas
simona perlo savininke

Anonimas

Anonimas portretas
.gaunasi gyventojei turi išlaikyt ir gynt valstybę ,bet valdantys valstybę daro taip kad valstybė negina žmonių nuo grobuonių

Mes debilai - jėga:)

Mes debilai - jėga:)  portretas
Mes net nežinome kokios Karbauskio politinės pareigos :)

Romas

Romas portretas
sėdi nuošaly karbas ir aiškina-kaip patogu...

Kaip nesuprantate?

Kaip nesuprantate? portretas
64000 individų nuo vasario 24 įvažiavo ir surėpliojo iš Ukrainos į Lietuvą. Tai išsigimėliai, kuriuos naikina ir ties Palestina, ir ties Krymu, ir kitur. Jie šliaužia visur ieško kur kas priims reketuoja prisigalvoja aferizmo istorijų. Tai individai be tautybės, išsigimę, parazituojantys, smurdintys ir bjaurūs fiziškai. Jų tarpe beveik visi idiotai. Europa jų išlaikymui pinigų praktiškai neskyrė. Dabar reketuos vietinius gyventojus. Įvažiavusieji yra pareiškę, kad 5 metams įvažiavo ir prašom juos viskuo aprūpinti. Dori ir normalūs liko Ukrainoje. Įvažiavo žydpalaikiai ir kiti berūšiai idiotai. Patirsime tą patį ką tarpukario Lietuvoje patyrė žmonės įsisiautėjus parazitams žydpalaikiams. Liko vargo Lietuva kaip Dzikaro skulptūroje. Kol jų nepatvarus tų žydpalaikių tol Lietuva neatsigavo. O dabar nauja afera. Todėl žmonės turi susiprasti ir įvertinti padėtį. Ar mes turime mokėti už išprotėjusio idioto klouno Zelenskio ir Šūdbergių aferas?

O O BUTKEVIČIUS ŽADEJO ŠVIESŲ RYTĄ IR ŠVIESŲ RYTOJŲ

O O BUTKEVIČIUS ŽADEJO ŠVIESŲ RYTĄ IR ŠVIESŲ RYTOJŲ portretas
BUTKEVIČIUS SEDEJES IR NIEKO GERO NENUVEIKĘS DABAR JAU IMSIS ATSIEIT DARBO.

Mes debilai - jėga:)

Mes debilai - jėga:)  portretas
Landsbergis pralaimėjo tik 1 šachmatų partiją iš 10 ___iš delfio 2008 m. liepos 2 d. 14:25

Mes debilai - jėga:)

Mes debilai - jėga:)  portretas
nes kada patriarcho žaidimui ir šaliko nereikia :)

Mes debilai - jėga:)

Mes debilai - jėga:)  portretas
Pletkai , pletkai , pletkai :) oi dar narkotikų dekriminizavimas ir " margų vestuvės " , nes mes vieninteliai " išsilavinę " patryjotai ir jų rinkėjai :)

deja,

deja, portretas
labiau nei premjerės žodžiai erzina šitas neužauga...

Prajuokino

Prajuokino portretas
su šaškių turnyru Naisiuose - visai kaip Ostapas Benderis Vasiukuose. Gal kas ilgą šaliką ir kepurę su juodu snapeliu "veikėjui" padovanotų?!

O

O portretas
Lovelazas daug pastabų kitiems turi...sumaišė kortas bachüriukui, gi taip patogu buvo : žmona saloje, siuvėja seime!

2008-2012 valdė konservatoriaus Kubiliaus vyriausybė

2008-2012 valdė konservatoriaus Kubiliaus vyriausybė  portretas
kartu su liberalais ir valinskais . __Nuo kada vyksta elektros rinkos liberalizacija? Elektros rinkos liberalizavimas vyksta įgyvendinant Europos Sąjungos teisės aktų reikalavimus. Nuo 2010 m. sausio 1 d., įsigaliojus Lietuvos elektros rinkos planui, vartotojai elektrą Lietuvoje gali  pirkti iš nepriklausomų elektros tiekėjų. Komerciniai vartotojai elektros energiją iš nepriklausomų tiekėjų privalomai perka nuo  2013-ųjų. Nuo 2021 m. buitiniai vartotojai palaipsniui privalėjo atsisakyti monopolinių visuomeninio tiekimo paslaugų.

Skaitom tekstą - 2021 Šimonytės vyriausybė

Skaitom tekstą - 2021 Šimonytės vyriausybė  portretas
tačiau 2021 metais įstatymas jau buvo taisomas šios valdžios, o opozicija tada balsavo prieš, nes įstatyme, mūsų nuomone, nebuvo įdėti tie saugikliai, kurie užtikrintų vartotojų saugumą, kai rinkoje veikia tam tikros įmonės, neturinčios savo generacijos“, – sakė R. Karbauskis. 

Mane

Mane portretas
Tai nuvylė tuo metu sėdėję valdžioj ir priėmę šį liberalizavimo įstatyma, be jokiu apsaugu, gilesniu analiziu, kažin kokia seimo dauguma buvo kai buvo priimtas įstatymas, kaip matosi trumpa atmintis pas kažka.

Šimonytės vyriausybė pati blogiausia !

Šimonytės vyriausybė pati blogiausia !  portretas
Kodėl nebuvo saugiklių ? !! ___Keista, kad tik dabar sužinome, jog nei Vyriausybės siūlyme, nei jį įtvirtinusiame įstatyme nepriklausomiems elektros tiekėjams nebuvo nustatyta jokių reikalavimų. Nei klientų garantijos, nei užstatų, nei draudimų ar patirties bei kompetencijos energetikos srityje. Todėl manau, kad gyventojai iš pateiktų įmonių rinkosi atsakingai, pasikliaudami valdžios priežiūra. Bet Vyriausybė neatliko tinkamai visų darbų ir į sąrašą įtraukė nepatikrintus tiekėjus“, – sako R. Karbauskis išplatiname prane

Anonimas

Anonimas portretas
Vokietijoje nepriklausomam elektros tiekėjui moku 0.23 CT už kilovata. Šimonyte net supratimo neturi ką daro jį pati ir jos vadovaujamas kagebistiniu gyvatynas. Nori pribaigti skurde vargstanciu zmoniu gyvenimus, badu išmarginti.

konservų pastumdėlė ŠIMONYTĖ, visiškai

konservų pastumdėlė ŠIMONYTĖ, visiškai  portretas
nepagrįstai apkaltino GYVENTOJUS , tai parodo ,jog vyriausybė yra n e a t s i e j a m a i KALTA su PERLAS žulikais, kuriuos KONSERVAI SĄMONINGAI parinko ir pakišo PERLO vagis gyventojams , visiškai neabejoju , jog ŠIMONYTĖS š u t v ė s AUSYS kyšo PERLO nusikaltime.

Mes debilai - jėga:)

Mes debilai - jėga:)  portretas
Vaisius, atsakingi pardavėjai , PERRENKA ! :)

Apie mandarinus

Apie mandarinus portretas
Todėl , kad jie turi tokią keistą madą - pūti , todėl ir ledžiama tamstai braidyti po dėžes ir išsirinkti tuos pačius pačius geriausius . Bet..gi visko nutinka ...paaiškėja kad išsirinkai ir supuvelį.....

Taip :)))

Taip :)))  portretas
Mes patryjotai ir vienintelių patryjotų rinkėjai :)

Lietuvoj būti debilu - jėga.

Lietuvoj būti debilu - jėga. portretas
°I°

Ypatingai bukam apelsinų pirkėjui ,

Ypatingai bukam apelsinų pirkėjui ,  portretas
PARDAVIME NETURI BŪTI SUPUVUSIŲ APELSINŲ ! Atsakingas - PARDAVĖJAS ! ___Keista, kad tik dabar sužinome, jog nei Vyriausybės siūlyme, nei jį įtvirtinusiame įstatyme nepriklausomiems elektros tiekėjams nebuvo nustatyta jokių reikalavimų. Nei klientų garantijos, nei užstatų, nei draudimų ar patirties bei kompetencijos energetikos srityje. Todėl manau, kad gyventojai iš pateiktų įmonių rinkosi atsakingai, pasikliaudami valdžios priežiūra. Bet VYRIAUSYBĖ NEATLIKO TINKAMAI VISŲ DARBŲ IR Į SĄRAŠĄ ĮTRAUKĖ NEPATIKRINTUS TIEKĖJUS " , – sako R. Karbauskis išplatiname prane

Valstiečiu būti garbė !

Valstiečiu būti garbė !  portretas
Valstietis“ Valius Ąžuolas siūlė neversti likusių gyventojų rinktis nepriklausomų tiekėjų, nes reguliuojami vartotojai šiuo metu moka moka 17 centų už kilovatvalandę (kWh), o nereguliuojami, pasak jo, – beveik 30 centų.

Valstiečiu būti garbė !

Valstiečiu būti garbė !  portretas
Anot šešėlinės Vyriausybės energetikos ministro Arvydo Nekrošiaus, LVŽS frakcija dar prieš kilusį skandalą keturis kartus siūlė pratęsti perėjimo terminą arba jį visai atidėti. Taip pat buvo siūloma nebausti 25 proc. antkainiu vartotojų, kurie nepasirinks tiekėjo ir liks garantiniame tiekime, leisti vartotojams patiems rinktis tiekėją jų papildomai nespaudžiant. Tačiau LVŽS frakcijos prašymai nebuvo išgirsti ir šiandien turim tokią situaciją, kurią reikia nedelsiant taisyti.

Puslapiai

Galerijos

Daugiau straipsnių