R. Karbauskis: G. Nausėda vetuos turto civilinio konfiskavimo įstatymą

Grįžti į straipsnį

Gal reiktu pakoreguot...

Gal reiktu pakoreguot... portretas
Anukelis disponuoja berods 20 milijonu, tai gal reiktu pradet ne nuo 100000, bet nuo kokio 21 miljono...

zenonas išpriekulis

zenonas išpriekulis portretas
Mane atstolis banditas A.Selezniovas bendradarbiaudanas su teiėja V..Olcvikiene apiplėšė už maždaug du šimtus tūkstančių eurų. Dokumentai yra, nėra jų mokančių skaityti? Gerai mane mokino Vytautas Piesliakias Baudžiamąją teisę, Matomai ne visus? Mano tel. 8 662 33770.

Neisterikuokit

Neisterikuokit portretas
Didžiausių vagių konfiskavimo įstatymas nepalies. Bus kaip visada: cyps mažiukai. Kaip su žemės mokesčiu kad buvo - turėjai nosine užklojamą sodelį panamėj, mokestį mokėjai, nors jokio biznio iš savo sodelio nedarei, tiesiog obuolių rudenį pasmaguriaut pasiskindavai, o čia valdžia pyst pliaukšt žemės įkainius perskaičiavo, nieko naujo neįsigijęs siaubingai turtingas pasidarei, mokėk dešimt, o tai ir šimtą (jei tavo rajonas madingas pasidarė) kartų didesnį mokestį! Su konfiskavimu irgi taip bus. Judi kruti per gyvenimėlį, kol sveikatos turi, užsikruti šiaip taip stogą virš galvos, o čia valdžia pyst pliaukšt NT kainas perskaičiavo - o tu jau pensijoj, nei sveikatos, nei pinigų nebeliko, tavo stogas virš galvos tau ne pagal pajamas, reik konfiskuot!

juk

juk portretas
tai tik parodo kad tai mafijos statytinis ir pats bijo del savo /akvarijumo/ kuris ne is dangaus nukrito......

nora

nora portretas
Man tai idomu,kodel 100000 tukstanciu ta riba.Tai jei jaunas masinu vagis,ar narkotiku platintojas dar nesukaupe turto virs simto tukstanciu,tai turto nekonfiskuos.Paranoja.Jei irodai kad voge,tai ir tukstancio uztenka,kad turta konfiskuoti.Dabar koks gydytojas ar teisejas ima kysius,bet turta slepia pas gimines ar uzsieny,tai ir toliau juoksis is tokiu istatymu.

vale

vale portretas
Liberalai ir socialdemokratai vagiu ir kysininku partijos,todel istatymui ir nepritare.Argi vagis pritars tokiam istatymui.Konservatoriu partijoje irgi matosi nemazai vagiu.Turetu paskelbti balsavimo rezultatus,kas kaip balsavo.Zinotume,ka vyti nuo valdzios kaip pasiutusius sunis.

vadinasi didziausi vagys bijantys sio istatymo

vadinasi  didziausi  vagys bijantys sio  istatymo portretas
yra socdemai su lyberastais ir didzioji dalis konservatoriu su savo chalujais........o labjausiai nutirpo is siaubo teisesmaukiniu mafija ,teisejai ,prokurorai ir advokatai.....

Taip

Taip portretas
Prezidentas nori verslininkus vagis palaikyti.

matome ,kokios seime grupuotės VAGIA,

matome ,kokios  seime  grupuotės VAGIA, portretas
tai LIBERALAI ir SOCDEMAI ,kurie n e p r i t a r i a VALSTIEČIŲ įstatymui ;-s t a b d y t i korupcinius VAGIS--atimant-konfiskuojant PRISIVOGTĄ turtą. Negi prezidentas PAKLUS šių DVIEJŲ nesąžiningų grupuočių, kurios daugybę metų alina ŽMONIŲ GYVENIMĄ ir gyvena KITŲ sąskaita.

Alis...

Alis... portretas
galėtų daugumą savo svarbių įstatymų aptarti su Prezidentu... mažiau tų VETO būtų...

natalija

natalija portretas
pagarba jums R KARBAUSKI gaila kad jums trugdoma nuormaliai dirbti

kauniete

kauniete portretas
Labai nepatinka kad prezidentas maišo valdantiesiem dirbti kažin ar gerai kaip jis kišasi i tokias srytis kur turėtu žinoti padėti ne iš tokiu išssišokėliu kaip Mačiulis Juokinga kai tas Mačiulis kiša savo liežuvi net prezidentui to nesakius už tokius dalykus jis netinka šiame darbe jis isivaizduoja kad jis gali pliurpti ka nori ir mokyti rimtai dirbančius KARBAUSKI IR SKVERNELI Taip jis nuteikia žmones prieš prezidenta

Niu pažiūrėsime kaip prezidentas

Niu pažiūrėsime kaip prezidentas  portretas
"pataisys Civilinį turto konfiskavimą " :) " valstiečiai " pabandė priimti įstatymą , kad tas , kuriam " aitvarai " sunešė turtus , dabar PATS turėtų aiškintis " kur dirbo aitvaras ir kiek uždirbo " ant turtų , kurie 100 000 tūkstančių viršija " maišelius " ? O kas Prezidentui netinka ? Nenorėčiau manyti , kad bus bandymas išsukti turtus atnešančių aitvarų savininkus . Pirma valdžia " valstiečių " valdanti dauguma seime bando stabdyti valdininkų , gyvenančių iš mažos algos , turtėjimą ? Sėkmės " valstiečiams " .

Galerijos

Daugiau straipsnių