R. Karbauskis: kai kurios dabar taikomos karantino priemonės – nesąmonė

Grįžti į straipsnį

kritikuot lengviau negu dirbt

kritikuot lengviau negu dirbt portretas
Tokius sprendimus dabartinė vyriausybė priversta priimti, nes prieš juos buve "žalieji" tesugebėjo tik stovėjimo vietų skaičių aikštelėse apriboti. Jeigu būtų buve priimti savalaikiai adekvatūs sprendimai, tai nereikėtų dabar esančių kraštutinų priemonių.

taip

taip portretas
Sita kremliaus islaikoma lakstingala negali neciulbeti ir burti savo bukagalviu elektorata.

Eva

Eva portretas
Širdis pyksta į šiuos du buvusius veikėjus žiūrint. Jiems tik antrankius rekia uždėti už tokius darbus.Milijonus iššvaistė,epidemijos nestabdė,tik televizijoje kasdien rodėsi .Širinskiene sukurk komisiją ir įvertink savo draugų juodus darbelius.

TOMAS

TOMAS portretas
ANONIMUI JEI N5RA SMEGENŲ TAI GALIMAĮ ĮŽEDINĖT IR RAŠYT NESĄMONES TOKIUS TIK Į VASAROS 5 ARBA ŽEGŽDRIOS

judejimas

judejimas portretas
Kol patys žmonės aiškiai neparodys savo valios, kol nėra drąsos išeiti ir garsiai pasakyti, - galite komentaruose "leisti garą" (tai irgi gerai) kol uždusite patys nuo savęs. Supraskite pagaliau, kad valdžia tai ne iš dievo. Jie čia, iš mūsų...

kam kalbėti

kam kalbėti portretas
o šitiems patylėti.

Anonimas

Anonimas portretas
Šimonytės protas-senos mergos protas. Ji nieko neišmano ,tik bando tęsti akstesnius ribojimus ir prisigalvoja vėjų. Jokioj kitoj šaly tokių nesąmonių kaip šita melagė ir vagil,ė su snoro banku susidėjusi ir apvogusi žmones ,niekas neįvedė. Jos kaip ir koncervatorių gyvatyno tikslas -naikinti Lietuvą , Dabartinė valdžia pakėlė gyventojams mokesčius už dujas ,elektrą ,naikina smulkų versląplatina narkotikus Už rastus narkotikus bauda sumažinta iki 20€ už eglutės išmetimą 600€. Didesnės nesąmonės niekur nerasi.

noreciau

noreciau portretas
specialistu komentaru, o ne kolukieciu

Vytautas

Vytautas portretas
Karbauskio gerbėjams primenu: Nuo Covida-19 viruso 2020 metais mirė 1589 žmonės, dar 825 užsikrėtę mirė nuo kitų ligų

cha cha cha

cha cha cha portretas
vėl išlindo psichiatras su savo nepakaltinamu pacientu. Gal jiems kokią atskirą palatėlę be rankenų ?

Anonimas

Anonimas portretas
koncervatroliai trolina komentaruose sunku ziema

>>>Arvys \\\\\.../////

>>>Arvys \\\\\...///// portretas
>>>Manau jis nepasveiks.Chroniškas ligonis.Gal su anūku žiūrėjai ožio "dainuojančią revoliuciją"per psichuškės langą.

Bukagalvi

Bukagalvi  portretas
Pažiūrėk OFICIALIĄ STATISTIKĄ DĖL MIRČIŲ : spalio mėn 16 dieną - 2 , spalio 23 d.- 1 , spalio 27 d - 5 per dieną !!! Bukagalvi , ar prisimeni kada buvo rinkimai į seimą ? Rinkimams ruošėsi to meto seimo opoziciniai konservatoriai , liberalai , laisvi : pliažas Vilniuje " kova " su pandemija nuo laisvo Šimašiaus , konservyno tapinai " kovojo " su pandemija " rankų susikabinimu už baltarusiją " , centristas - tautininistas Krivickas " kovojo " su pandemija rašydamas peticiją prieš Verygą , mitinguodami prieš kaukes , socdemistų " grožio odontologijos " klinikos kreipėsi į teismą dėl " negalėjimo dirbti " , o štai seimo liberalios lydekos grįždamos iš balių dar lėktuve rėkė " apie suvaržymus dėl karantino , apie laisves ir t.t " ? :))) Bukena , kada buvo 10 - 15 užsikrėtimų ? :) " "Sumalsiu " skaičiais ir datomis .

Didžiausias

Didžiausias  portretas
gamtos susipratimas yra tai, pasauly pats atsiradai Karbauski.........

Nepilietiškam loxui

Nepilietiškam loxui portretas
Valstiečiai,kad laimėt rinkimus,nieko nedarė kad sustabdyti viruso plitimą,kai buvo po 3000 ir daugiau atvejų į dieną.Dėl ko numirė šimtai žmonių.Ir buvo perteklinės priemonės pavasarį ,kai užsikrėsdavo po 10-15 žmonių,ko pasekoje vėl mirė šimtai,negalėję sulaukti med.pagalbos dėl kitų ligų.

Tu ne pilietiškas tu kvailys

Tu ne pilietiškas tu kvailys  portretas
kokia mirtis yra ar buvo perteklinė ? Konkrečiai...Sergančios galvos kliedesiai manęs neįtikina ... Ar " valstiečiai " platino virusą ? " valstiečiai " liepė laikytis rekomendacijų !!!! Kas rengė mitingus ir rašė peticijas dėl Verygos įgaliojimų viršijimų ? Pamiršote ? Pasikartokite prieš rašant aimanas apie perteklines mirtis .

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
Valtiečuams reikia tylėti- ar Jums ne gėda už perteklines mirtis? Nesigirkite savo sprendimais, o pamatuokite juos žmonių mirtimis! Be mąstymo sėdėjote valdžioje- visur "pridirbote bėdų"!

:)))))

:))))) portretas
Onai ir ***** pypec ? :))) Priepuolis ? :) Konservynas su liberaliai laisvais po narkotikų dekriminalizavimo ir tokio " valdymo " , melagysčių dėl 130 žingsnių plano , smulkaus verslo sužlugdymo taip bus taip išpašolvoninti , kad vėl kelias kadencijas galės ant opozicinio suolelio sėdėti :)) Žmonės ne kvailiai .

***

*** portretas
Užsičiaupk vieną kartą, tu naisių kolchozo srutų bačka, karabasai. Jau šlykstu į tave žiūrėt, ir vis tiek nenustoji savo snukio kišt į internetą. Apsiramink, nes ir didzioji dar likusi kolchoznikų dalis už tave nebebalsuos, nes esi melagis akiplėša, plėsikas banditas, komunistinė kagėbistinė ispera, daranto viską, kD tik Lietuvai būtų blogiau. Gal uzmirsai, kad esi paskutinėje vietoje politikų reitingų lentelėje. Tavęs jau kalėjimas laukia, o ne kazkokie dar svaiciojimai apie grįžimą i valdžią. Išsifaulavai iš seimo, na ir ačiū Dievui, tupėk savo urve ir nekisk smirdancio nuo išsigalvoto šmeižto snukio.

Ona

Ona portretas
Šis kovido plitimas ,tai valstiečių kerštas tautai už pralaimėtus rinkimus.Šalin gandragalviai! Teisti jus reikia!

:)))

:))) portretas
Zombis klp :)) kokie tūkstančiai bukagalvi , gal gali konkrečiai skaičius mirusiųjų nurodyti ? :))) Zombiai atidundėjo :)))

Klp

Klp portretas
Stipkit gandragalvių gerbėjai,jei nepatinka esama tvarka

Patylėti

Patylėti portretas
Jau du didžiausi asilai galėtų patylėti.Dėl jų į kapus nuvaryti šimtai ,o gal ir tūkstančiai žmonių.Vieną dieną ši gandragalvių trijulė, su mentu priešakyje,sės į teisiamūjų suolą

:)))

:))) portretas
Konservynas ir liberaliai laisvi zombiai ? Atmintis neegzistuoja ? O aš nepamiršau kaip buvo reaguojama į kiekvieną buvusios valdžios varžymą : nuolatinis rėkimas apie varžomas žmogaus teises , nuolatinis rėkimas apie perteklines priemones ....Seimo liberalus lydeka net grįždamas iš užsienių lėktuve rėkė " apie laisvą žmogų " :) Armonaitei tarpuvaldžiu , pasilinksminimo vietų darbo laiko trumpinimas , buvo baudžiamoji priemonė :) Rėkė reikia edukacinių :) O kas vyksta ligoninėse ? Kodėl konservliberalieji nepasirūpina , kad ligoninės planinius " gydymus " vykdytų pilnu krūviu ? Ar dabar žmonės nuo kitų ligų nemiršta ? :)))

Sako kritikoje gimsta tiesa ir klaidų taisymo būtinybė?.

Sako kritikoje gimsta tiesa ir klaidų taisymo būtinybė?. portretas
Manau nei velnio ,taip nebūna ,purvai kyla po kiekvienų rinkimų .Savo klaidų nemato nei vienas politikas jau 30 su viršum metų.

O kai jūs

O kai jūs portretas
buvote valdžioje, sąmones darėte? Per jus kalėdų laikotarpiu turėjome arti 4 tūkst. užsikrėtimų. Kol seimo rinkimus pralaimėjote, kol kėdes ir tai, kas liko išsidalinote. Dabar jau jums reikia tik sėdėti uodegas paspraudus ir tylėti. Patarėjai, matai, kodėl sau nepatarėte?

Kaip visada Karbauskis teisus :)

Kaip visada Karbauskis teisus :)  portretas
ir elgiasi valdančiųjų atžvilgiu labai korektiškai . Ne tuščiai kritikuoja kaip buvę opozicijoje konservliberalieji " kritika dėl kritikos " , bet teikia konkrečius siūlymus ir aiškiai sako ką būtų darę . Tas smulkaus verslo žlugdymas , net man esančiam toli nuo verslo , darosi akivaizdus . Mažos parduotuvės su ribotu pirkėjų skaičiumi turėtų dirbti . Kirpėjos taip pat . Man panašu , kad konservliberaliai laisvi rūpinasi tik didžiausiais verslais . Ir tas ribojimas tarp savivaldybių jau darosi juokingas ...Visur gali nuvažiuoti :) Miestuose net važiuoti nereikia , vaikšto vieni pas kitus ir bėdų nemato . Labai prastai dirbanti Šimonytės vyriausybė .

Anonimas

Anonimas portretas
lt jau senai nebera jokiu lyder is senai nera jokios valdzios,viskam vadovauja is briuselio kremliaus

ŠIMONYTE ! --pensininkai 30 metų KARANTINE ir

ŠIMONYTE ! --pensininkai  30 metų  KARANTINE ir  portretas
dėl pinigų stokos--n i e k u r negali j u d ė t i , o TU dar papildomai PRISPAUDEI, kad mirusį negalime n u v e ž t i PALAIDOTI į KITOS savivaldybės kapines, ------kada panaikinsite ABSURDIŠKĄ KONSERVATORIŲ sprendimą--žmonėms j u d ė t i . Juk s e n k a gyventojų KANTRYBĖ , tokiais nepagrįstais PRIEVARTINIAIS sprendimais-- Lietuvos gyventojus s t u m e t e į NEPAKLUSNUMO akciją , kaip OLANDIJOJE---kuo greičiau ATSIBUSKITE !

Ramunas

Ramunas portretas
Karbauski - nesamone tai, ka jus su Skverneliu isdarinejote vasara ir rudeni. Del tos jusu nesamones mire simtai zmoniu.

Arvys

Arvys portretas
Gal jau kaip nors naujoji valdžia apseis ir be gandragalvių patarimų. Nes dar po šiai dienai srebia jų paliktą jovalą. Ka dabar jie čia "patarė" padaryti, tai ir taip aišku, kad bus artimiausiu laiku padaryta. Bet tai tikrai ne valstiečiu nuopelnas, nors ko gero jie bandys prisiimti juos sau. Sakys, žiurėkite kaip gerai čia mes patarėm... Tai visiškas populizmas, ne daugiau...

Kaip

Kaip portretas
malonu butu nematyti ir negirdeti tokio "grazuolio "

Galetu

Galetu portretas
galetu tiesiai sviesiai pasakyti - judejimo suvarzymai, pazeidzia Sirinskienes teise nuvaziuoti 20km ir nusipirkti batono.

Juokinga

Juokinga portretas
Koks jis lyderis...juokas ima.ziurek rusiska salietra uzdraus nes tai nebutina preke cia kaip verygai kirpejas .

Pil.

Pil. portretas
Viskas kas rašoma labai teisinga, tačiau niekas neliečia mašinų .Kodėl vairuotojai turi drausti mašinas jeigu jomis negalėjo važiuoti.Tiems vairuotojams kuriems ateis laikas drausti mašinas ,turėtų būti nereikalaujama drausti o privalo pratęsti draudimą priekį .Privalo būti atsižvelgta i tai ką paminėjau.

zigmas

zigmas portretas
Vargšelis - dar negali atsitokėti ,kad jau seimas ne jo rankose ir nesusigaudo, kad pridirbęs valdymo struktūrose nesąmonių negali suprasti .Vadinasi pagal Karbauskį Lietuvos mokslo vyrų patarimai vyriausybei yra niekiniai tik jo Karbauskio kolūkio brigadininko mintys ir protas yra tinkamas valdyti tokią situaciją kai visas pasaulis korono nelaimę pripažįsta labai pavojingą ne tik žmonių sveikatai, bet ir ekonomikai ir valstybingumui. Taigi Karbauskėlis įsijautęs į savo galybę atseit taip turi būti kaip jo tėvonijoje kolūkyje ir negali suprasti, kad ne jam patarinėti kaip kovoti su pandemija Ramūnėli geriau pasirūpink savo ir Grėtutės sveikata tik neieškok protekcijos pasiskiepyti be eilės nes taip jau esi įpratęs, kad darai ką nori ir kada nori toks tavo planas tikiu neišdegs

\\\\\.../////

\\\\\...///// portretas
Taip Ramūnai.Koncervų devizas:---kuo bogiau,tuo geriau,kad keršija nerinko ožio.Ta nesamonė,dar 4 metai priešakyje.Baisu,galima išprotėti.

lyderystė

lyderystė portretas
Šita Schimon bukalaurų valdžia yra nelaimė Lietuvai.

B.B.d

B.B.d portretas
Šaunuolis Ramas nekriepk dėmesio i stribkoncer.patvorinius.žydrus.

BET

BET portretas
Pats Karbauskis savaime jau nesąmonė.

otto

otto portretas
Kolchoznikas Karbauskis tapo epidemiologu.

Kaip šunys dėl kažko riejasi ,ir taip jau eile metų.

Kaip šunys dėl kažko riejasi ,ir taip jau eile metų. portretas
Vieni kitus kaltina ,o pralaimi kova su virusu tai Lietuvos žmonės.

tuomet peršasi kita išvada

tuomet peršasi kita išvada portretas
kad valstiečiai rudenį koronavirusą paleido plisti sąmoningai.

Galerijos

Daugiau straipsnių