R. Karbauskis: keisis mažiausiai keturi ministrai

Grįžti į straipsnį

......

...... portretas
Užsidaryk su savo interneto darbo vietą ,reikėtų pranešti tam tikrom tarnybom.Gerų darbo vietų nesiūlo ,nes jos būna užimtos,niekada nebūna laisvos.Manau darbo vietą internetu siūlo nusikaltėliai.

Pilietis

Pilietis portretas
Išrinkti į seimą turi dirbti taip, kad nors būtų taip kaip Estijoje.Estijoje buvo geresnė tvarka ir prie ruso,Latvijoje ne taip,tačiau ji dabar vienodijasi.Pranskietis parsidavėlis,jis nepatikimas bet kokiam darbui.Tokio darbuotojo nesamdyčiau savo firmai.

Rachael Seymour

Rachael Seymour portretas
Mano kaimyno motina daro $139 / h internete. Ji buvo atleista už 6 menesius, taciau praejusi menesi jos darbo užmokestis buvo 13847 JAV doleriu, o tik kelias valandas dirbo internete. naudoti šia nuoroda ,,, >>>>>>>>>> w­w­w.C­a­s­hClub5.Com

Emigrantas

Emigrantas portretas
Viską visi supranta ,nereikia galvoti apie save labai gerai.Matėme sasaulio šalių ne vieną ,žinome kaip turi būti ir kas yra gerai, ir kas yra blogai.Vaikais nereikia dangstytis ,neišsigelbėjimas pašalpis.Vaikui užauginti ,išleisti į gyvenimą neušteks pašalpos.Nereikia skatinti ubagų paleidimi į pasaulį ,skaninimo programa,pašalpimis.Turtinga šalis gali tik skatinti prieauglį,protingi jų neturi daug,nes supranta kad iš pašalpų neišgyvensi.Aš smerkiu tokias motinas, kurios gimdo dėl pašalpų vaikus.Leiskite valstiečiams dirbti,nereikia trukdyti o laikas parodys.

Tam Manau ,

Tam Manau ,  portretas
žinote kada paskaitau tokį komentarą , suprantu - žmogus visai nesusivokia kas vyksta , kokios politikos ,,taisyklės , pareigos ir galios ,, ))) Tiek kiek paprastam žmogui , tėvams , vaikams ,padėjo , valstiečiai,, su Karbauskiu bei kitais iš valdannčiosios daugumos , niekada nedarė jokia kita buvusi valdžia. Pranckietis manau ypatingai kenkia partijai , o dėl savo asmeninių ambicijų ir visos Lietuvos žmonėms , norintiems ramybės ir dirbti visiems kartu vardan tos ...

Kaunietis

Kaunietis portretas
Leiskite valstiečiams dirbti,visi kas nori kad būtų gerą visiem Lietuvoje gyventi,,kas pradeda kovą su korupciją,visi negeri pasidaro ir konservų nurodymų pradeda trukdyti seimui dirbti.P Pranskietis nevertas jokio posto,žmogus turi orentuotis į savo partijos nuostatus ,juos vykdyti,nes jie tas pats partijoje kaip įstatymas Valstiečių partijos dėka gavo šį postą,Manau Pranckietis yra konservatorijų užverbuotas arba jų žmogus, sąmoningai Valstiečių partijai žlugdyti,trukdyti darbą seime.Pranckietį traukis ir netrukdyk dirbti Lietuvai ,žmonėms,kurie balsavo už Vakstiečių partiją.Nusikaltėliu tapsi,pridarysi žalos valstybei.

Anonimas

Anonimas portretas
Mat koks visagalis,nors pats sėdi žydo kišenėje...Va į ką išvirsta kolūkio pirmininko vaikai;tai tarybinis paveldas,kurio privalom atsikratyti.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Kolorado puola Karbsuski.

Manau

Manau portretas
Kad Karbauskis nualins Lietuvą.Kiek jis turi pykčio ant tautos,o ir jo sublaižiai tik laukia ir dalijasi postais,o ant visos tautos nusispjiauti.Kada baigsis jo tokie veiksmai? Argi mes ir toliau leisime jam tyčiotis iš mūsų ? Kodėl jam suteikta tokia teisė manipuliuoti žmonių gyvenimą ? Jis paskendes milijonuose ir jam nerūpi šalies vaikai,pensininkai, mokytojai,medicinos darbuotojai ir.t.t. Taip tęstis negali, dėl vieno parsidavėlio turim mes kentėti.

Pimpa

Pimpa portretas
Karabasas laikas tau iseit

Tai

Tai portretas
Parsidave lenkams karbofosas, ar kaip čia yra? ... Lietuviškos kultūros puoselėtojas...

O kada keis Karbauskį?

O kada keis Karbauskį?  portretas
Ką?

kaunietis

kaunietis portretas
TAI IŠSIRINKOTE...

BAJERIS

BAJERIS portretas
PRANSKIECIO NEINA ISVYT,,,,TAI KOKIA VELNIO TURI MINISTRAI LIUOSUOTIS? DURNIU LAIVE NENORI EIT NUO LOVIO ,IR NEINI ,VOT TEP SKIAS

Galerijos

Daugiau straipsnių