R. Karbauskis nesulaukė atsakymų į Vyriausybei siųstus laiškus: kreipėsi į kontrolierius

Grįžti į straipsnį

kaip įsižeidusi

kaip įsižeidusi portretas
panelė.

realiai

realiai portretas
Tam VIDUI. Gerbiamasis jums, kaip ir žydrajai kumelei demencija.. Karbauskis nėra kažkoks fizinis - privatus asmuo, jis didžiausios opozicinės partijos bei seimo opozicijos lyderis ir būtent jo prerogatyva viešinti valdančiųjų juodus darbelius. Kažką slepiate?

Tai , kad dėdė Ignas nėra mąstantis , jau žinome :)

Tai , kad dėdė Ignas nėra mąstantis , jau žinome :)  portretas
Bet gal pavyktų paaiškinti kur dėdė įžvelgė norą grįžti į seimą ? :))) daugiau net komentuoti nėra ką :))) Jau rašiau , vis labiau panašėja , tarp liberkonservatų daugiausiai bemokslių pletkininkų :)

dėdė Ignas

dėdė Ignas portretas
Kad jis ir Seimo nariu būdamas lindėjo kultkomo užkulisiuose, reiškėsi tik per savo advokatę Širinskienę ir per lizinginį Skvernelį. Nieko protingo nepsiūlė ir nepadarė. Dabar labai jau norėtų patekti į Seimą, bet kelius pats susidegino. Geriau žvaigždes skaičiuotų iš savo observatorijos.

Vidai , jums negėda meluoti ir šmeižti ?

Vidai , jums negėda meluoti ir šmeižti ?  portretas
Karbauskis seniai nėra privatus asmuo , o visus kvailina liberkonservatos . ___Viešasis asmuo Viešasis asmuo vaidina tam tikrą vaidmenį visuomenės gyvenime – politikoje, ekonomikoje, mene, socialinėje srityje, sporte ar kitur. Viešieji asmenys yra politikai ir kiti visuomenės veikėjai, pavyzdžiui, sportininkai, aktoriai, modeliai, verslininkai ir kitos įžymybės.

Vidai , jūs rimtai ? :) Taip prastai su išsilavinimu ?

Vidai , jūs rimtai ? :) Taip prastai su išsilavinimu ?  portretas
Karbauskis YRA PARTIJOS PIRMININKAS !!! Politikas !!! Štai jau šioje vietoje Karbauskis yra VIEŠAS ASMUO !!! Taip nusišnekėti gali tik konservyno buhalteriai :)) Švieskitės , nes pradedu manyti , jog bemokslių daugiausiai tarp liberkonservatorių :)))

Vidas

Vidas portretas
Sakoma, jog kvailas visada gali daug klausinėti, negu protingas gali atsakyti, todėl jokio atsakymo į kvailus klausimus Šimonytė neprivalo atsakinėti,nes:-Karbauskis yra privatus asmuo, Karbauskis yra verslininkas, Karbauski nėra Seimo narys, Karbauskis yra politinis nulis ir apsišaukėlis, kuris kvailina Lietuvos žmones.

Ramūnai \\\\\.../////

Ramūnai  \\\\\...///// portretas
Šaunuolis, klibink iš posto užkerpėjusias senmerges,nes jau pasmaugė Lietuvą.

tai

tai portretas
> Ko nesumokėjo Karbauskis? Jei žinote, skubiai kreipkitės į VMI :)))

to Karbauskis garbingas ir protingas žmogus

to Karbauskis garbingas ir protingas žmogus portretas
tai gal elnias mokesčius gali susimokėt, draustiniuose nestatyt ir t.t.

geriau

geriau portretas
pa rasyk gromatele kolegai vyktoriukui ka daryt nes siai prietrankai is pasiutymo stogas pavaziavo arba jo isvis nera?...

Bemoksliams patryjotams konservatų rinkėjams -

Bemoksliams patryjotams konservatų rinkėjams -  portretas
Švieskitės yra toks __Viešojo administravimo įstatymas !!!! Kuriame aiškiai NURODYTI TERMINAI per kurį reikia atsakyti į raštą , paklausimą ar skundą  ___viešojo administravimo subjektui šiai dienai galioja 20 darbo dienų terminas.!!!!! Ir nėra įrašo - atsakyti tik į seimo narių raštus !!!! Šimonytei gėda , turėtų būti .

Karbauskis protingas žmogus

Karbauskis protingas žmogus  portretas
o atsikračius " politinio partinio " balasto , kuris nepritarė partijos programai , tapo tikru politiku kovojančiu už žmones ir jų gerbūvį . Valstiečiai jūs geriausi :)

O aš balsuosiu už " valstiečius "

O aš balsuosiu už " valstiečius "  portretas
NES " valstiečių " ir Karbauskio " edukacijos " dėka : jokių atsakymų į paklausimus , totalią panieką ir biurokratiją bei .....Aš supratau , kokioje iškreiptos " demokratijos " , ( sukurtos valdininkų ) šalyje gyvenu . Aš myliu Lietuvą , jos žmones , todėl noriu jų klestėjimo . Karbauskiui ir " valstiečiams " AČIŪ .

Purmaliui patryjotas ? :) gyveni būdoje ?

Purmaliui patryjotas  ? :) gyveni būdoje ?  portretas
Karbauskį , kol buvo valdžioje , TIKRINO , bukagalvi , visos tarnybos !!! Nes visokie būdos purmaliai skundė nuo pirmos dienos . Nieko kenkiančio valstybei NERADO ! NERADO !!! Jooooo....liberkonservatų " proto " ribos , jei žmogus ,pagal galiojančius teisės aktus , nori valdininkų atsakymų , reiškia " jis priešas " valstybei ? :))) Na žinote patryjotai - ydyjotai jūsų " demokratija " jau nunešė ir sovietmetį :))) Išsilavinimo jokio , tik lukošenkų " diktatūros " keliu einate ? Ir tokie pusglušiai renka seimą ? Tokie pusglušiai liberkonservatų rinkėjai ? Taip , ponia Šimonyte , jūsų vyriausybė tik tokių rinkėjų ir verta :))) Matyt todėl ir neturite gėdos , nes net nežinote ką reiškia šis žodis ...

idomu

idomu portretas
kokio atsakymo iš diktatūriškos vyriausybės hi hi ;0)

Purmaliai

Purmaliai portretas
Markizas nerimsta,ar nėra laikas pažiūrėti į jo veikla,kur žiūri valstybės saugumas,STT ir kitos tarnybos !

Pranciškui , jūs tikrai nesuprantate KODĖL

Pranciškui , jūs tikrai nesuprantate KODĖL   portretas
turi atsakyti valdininkai į VISŲ žmonių laiškus ar paklausimus ? Padedu , ATSAKYTI privaloma pagal įstatymus ! Viskas turėtų būti aišku ...Ar man ar jums ar Karbauskiui , tuo labiau jog Karbauskis yra partijos , turinčios seime antrą pagal skaičių mandatų kiekį ! Visi " šešėlinės vyriausybės " nariai , be Karbauskio YRA SEIMO NARIAI !!! Jei jau valdininkai , kurie yra išlaikomi iš biudžeto "kokia yra PIŠ Vyriaisybė nori atsakinėti TIK seimo nariams ! , o ne man , " valstiečių " rinkėjui . Valstiečiai atstovauja mane ir AŠ noriu žinoti ! Pagal jus , man nereikia atsakyti ? Suįžūlėjote liberkonservatos ? Valstiečiams pagarba .

Pranciškui kas atsitiko seimo statutui nuo 2013 m?

Pranciškui kas atsitiko  seimo statutui  nuo 2013 m?  portretas
Pasak Seimo opozicijos lyderio, šešėlinio premjero Andriaus Kubiliaus, suburti tokį ministrų kabinetą paskatino atsakomybė būti efektyvia, veiklia, gebančia atlikti svarbiausią misiją – veikiančios Vyriausybės parlamentinę priežiūrą, opozicija, taip pat siekis siūlyti savo alternatyvas valdančiųjų sprendimams._____P.S. KODĖL TIK konservatorių " šešėlinė vyriausybė " atitiko statutą ? Kodėl STATUTO NEKEITĖ nuo 2013 m ? Eilinė liberkonservatų politinė veidmainystė ?

Matas

Matas portretas
Teisingai Karbauski, spausk arabiska “vyriausybe”, dirbancia ne Lietuvos zmonems!

Nike

Nike portretas
Sergantis didybes manija milijonierius rodo savo primityvu sovietini mastyma.

pa

pa portretas
šaucia sovietkoncerviu troliai matyt ferma dave komanda fas

Pranciškus

Pranciškus portretas
Kiek pasipylė ,,trolininkų" komentarų!.. Juk ta ,,šešėlinė" vyriausybė visai ne opozicijos, o tik labai sumažėjusios valstiečių frakcijos, kuri tik taip pasiskelbė. Ji net Seimo statuto neatitinka. Karbauskis tėra eilinis pilietis ir verslininkas, net ne Seimo narys. Tad kodėl Vyriausybė turėtų atsakinėti į jo laiškus?

A. V

A. V portretas
Karabasas Barabasas nerimsta. Nori gudresnis būti už kitus.

Klpd.

Klpd. portretas
Stebina kad iki šiol valstiečiai niekaip nepajėgia suprasti, kad ,,tiesiama ranka"niekam iš korumpuotų valdančių partijų nereikalinga. Jie turi savo interesus ir ,,zadanijas"nusispjovę į bendrą visų išrinktųjų darbą Lietuvos labui. Kad įtikti savo šeimininkams ir Europos margaspalvei parlamento publikai, jie padarys bet ką. Galvokime globaliau ir žiūrėkime grubiau.Kaip Šimonytė žiūri. :D)

Premjerei Šimonytei turėtų būti gėda

Premjerei Šimonytei turėtų būti gėda  portretas
„Valstiečių“ pirmininkas pabrėžė, kad LVŽS suformuota šešėlinė Vyriausybė I. Šimonytės Ministrų Kabinetui „visuomet tiesė ranką“ siekiant bendrų interesų – sveikų Lietuvos žmonių, stiprios ekonomikos, tačiau, pasak jo, į šiuos pagalbos siūlymus buvo atsakyta siekiu pažeminti ......

Karbauskis garbingas ir protingas žmogus

Karbauskis garbingas ir protingas žmogus   portretas
„Gerbiama Premjere, pakvieskite visų parlamentinių partijų lyderius tai padaryti. Išklausykite, kas mums kelia nerimą ir ką mūsų atstovaujamos partijos siūlo kaip priemones tai pačiai COVID-19 pandemijai suvaldyti. Pakvieskite ir prezidentą, jo komandą – ir jis turi dalyvauti priimant tvirto sutarimo reikalaujančius sprendimus. Išklausykite ekspertus, mokslininkus, ne tik tuos, kuriuos pati pasirinkote klausytis, bet ir tuos, kurie turi ką pasakyti, matydami pasaulio patirtį“, – penktadienį viešame laiške į premjerę kreipėsi R. Karbauskis. „Šiandien Lietuvai nereikia tarpusavio kovų, susipriešinimo. Lietuvai reikia darnos ir vienintelės kovos – kovos su koronavirusu ir jo socialinėmis bei ekonominėmis pasekmėmis. Jūs, esantys valdžioje, šiandien turite stengtis rodyti, kad visi, kas nori padėti, yra laukiami ir vertinami, o ne atvirkščiai“, – tikino jis.

Onai , kas taip paveikė ?

Onai , kas taip paveikė ?  portretas
Mąstymas tiu tiu ? Kritinio net nėra ? Liko tik pletkai ....Karbauskis RAŠĖ PREMJEREI ( paskaityk ) ir kvietė dialogui VISUS !!! Vienyti ir visiems KARTU spręsti Lietuvai ir jos žmonėms iškilusias problemas !!!! O paskui paskaityk KĄ VIEŠAI ATSAKĖ Šimonytė . Šlykštu net klausytis buvo ....Apgailėtinos politinės menkystos ...

Ona

Ona portretas
Juokiasi puodas ,kad katilas juodas ,atsiverskite praeitų kadencijų išrinktųjų pažadus ir opozicijos rašinėjimus - vienas ir tas pats ,nieko naujo ,tik ,žinoma ,lengviau kritikuoti ,kai žinai ,kad tau nieko nebus ,geriau susivienyti ir kartu pagalvotų kuo palengvinti tautiečių dalią

Jooo....

Jooo.... portretas
Ir dar stebimės kada apšąlę nuo valdžios valdininkėliai nesiteikia atsakyti arba tik " atsirašinėjimo " raštą kokiam piliečiui siunčia ? Pagarba Karbauskiui ir " valstiečiams " kurie VISAI TAUTAI demonstruoja valdančiųjų požiūrį į žmones ( patyčių prisiklausėme visi po mitingų ) , DABAR - akivaizdžiai demonstruojamas NESISKAITYTMAS su žmonėmis ir net įstatymų nustatytomis PRIVALOMOMIS normomis ? !!!!! Kas valdo Lietuvą ? Feeee.....Šalin liberkonservatas ....Artėja įvairūs rinkimai , aš jau žinosiu , jei kandidatas iš konservatorių , liberalių , socdemų ar laivės partijų - mano šeimos negaus nei vieno balso ! Netikėsiu nei vienu žodžiu " kaip jie rūpinsis ir lengvins gyvenimą žmonėms " ....Apgailėtinos menkystos ...

Cha cha cha

Cha cha cha  portretas
Šunauja koncervuota niekada nežiūrejo į eilinius LIETUVIUS.Juk jie rupinasi kitom valstybem, nes jie sotus laimingi širdyje raudoni.

Alina G

Alina G portretas
Nykštuko kova prieš milžinę...

Karbauskis ir vėl teisus ...

Karbauskis ir vėl teisus ... portretas
Šlykštu žiūrėti į arogantišką , nekvalifikuotą valstybės valdymą ...Šlykštu girdėti kaip žeminami žmonės kaip tyčiojamasi _____Lietuvos Vyriausiojo Administracinio Teismo praktikoje yra ne kartą pabrėžta, kad „Administracinių teisinių santykių, susiklostančių tarp privačių asmenų ir valdžios institucijų, ypatumai lemia, kad privatus asmuo juose yra silpnesnioji pusė. Tokia teisinė asmens padėtis lemia, kad santykyje su viešąja administracija kilus neaiškumams, teisė aiškintina jo naudai, siekiant subalansuoti nelygias šalių pozicijas bei garantuoti asmens, kaip silpnesnės šalies, apsaugą. Iš to valstybės institucijoms, įstaigoms, pareigūnams ir kitiems atitinkamus įgaliojimus turintiems asmenims kyla pareiga vadovautis Viešojo administravimo įstatyme įtvirtintais gero viešojo administravimo, objektyvumo...

Galerijos

Daugiau straipsnių