R. Karbauskis: palaikantiems LGBT partnerystę „valstiečių“ Seimo frakcijoje ne vieta

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
"onute", tu visai ne onutė , o nacis -onutis.....lendantis į šikną nelabai demokratiškam veikėjui....

Anonimas

Anonimas portretas
...o partijoje gali būti su mėlynom akim ? Ar nevedę, bet turintys tos pačios lyties draugų? Arba prekiaujantys salietra, esami konkurentai? O dar , reiškiantys savo nuomonę , nors ir normalios orientacijos?.... Matyt - ne..... Tai tik nuolankių budulių organizacija, kuri ypač patalogiškai nekenčia, moroziškai išsireiškia, šmeižikiškai pasireiškia...apie visas kitas partijas.

\\\\\.../////

\\\\\...///// portretas
Ramūnas vienintelis Lietuvoje,kuris savo protu,sąžiningai užsidirbo milijonus ir sukūrė darbo vietų kitiems.Net švans"bergų klika jam negali įkąsti.Vot.

>>>vita \\\\\.../////

>>>vita  \\\\\...///// portretas
ir tau šmakštelėtu,bet pas tave skersa.

vita

vita portretas
Žinoma, nes matant valstietį kuris rūrija kitą valstietį gero derliaus nelauk.....

Žiūrėjau JAV k.filmą

Žiūrėjau JAV k.filmą portretas
"Naujokė".Filmo pradžioje religingas vaikas rodė savo biblijines žinias:"...o trečią dieną Dievas sukūrė Remingtono šautuvą,kad žmogus galėtų kovoti su dinozaurais ir homoseksualais".Tai juk tikriausia nuoroda į šios problemos sprendimą.

Tai va

Tai va portretas
Todėl LGBTQ taip aršiai stengiasi infiltruoti savo atstovus į vaikų darželius, pradines mokykls, ypač universitetus ir dargi kunigiją. Pedofilams labai patogu apsimesti LGBTQ atstovais ir gauti prieigą prie vaikų. Internete yra gėjų manifestas, kurio doktrina tai įrodo.

tai

tai portretas
jau baisoka bet jie kaip alkani skeriai puola juk puse kompydu taip arsiai lojanciu pries akivaizdzia tiesa kurios neti nenorima pripazint bet sudergt savo purvais kuriuose patys skesta bet nemato nes setonui tai paranku ir aciu Ramunui uz tvirta pozicija bei seimu vizija?;;;

taip

taip portretas
situs iremintus sexpalaidunus vertetu grazinti atgalios iskur atvyko nes jie nepriklauso lietuviu tautai tai ireminti gabus palaidunai gerai kalbantys bet kaip klonai be morales griaunantys seimas ir su ziobsakalienem grobiantys vaikus su socmajausko pritarymu kuris irgi palaidunas /normalus/?;;;;;;

Jole

Jole portretas
manau, jeigu Saulius su Ramunu vadovautu vyriausybei ir butu Skvernelis prezidentu, tokios betvarkes prie sienos nebutu ir i batkos politika butu taip nesikise kaip neismanelis anuuukas, o dabar nezino zmones, kuo cia viskas baigsis, sitie-os valdantieji pridirbo, kad baisu kas laukia musu Lietuvos...:(((

Pagarba Karbauskiui ir jo " valstiečiams " be tomilinų

Pagarba Karbauskiui ir jo " valstiečiams " be tomilinų  portretas
Valstiečiai vienintelė centro KAIRĖ partija , kuri atstovauja tradicines vertybes . Darbo partija save deklaruoja kaip centro , o ir jų pirmininkas Uspaskichas EP sėdi šalia liberalų , darbietis Mazuronis atėjęs iš liberalų ir atvirai deklaruoja liberalias pažiūras , o kur dar bandymas su liberaliu Guoga ? :) Socdemai dabar su EP dirbančia Blinkevičiūte ir partijos programoje turintys Stambulo konvencojos ratifikavimą kaip ir liberkonservatoriai , liberalai , laisvi , bei už Partnerystės įstatymą " naudingą " liberaliems ...Blinkevičiūtė nedrįs pasipriešinti EP " vertybės" šiuo klausimu , manau kaip ir Uspaskichas . Liko TIK VALSTIEČIAI ! Todėl galvokime per rinkimus .

Anonimas

Anonimas portretas
R.Karbauskas vienas is nedaugelio Lietuvos politiku blaivaus proto ir as tikiu kad uz 3 skatikus saves jis neparduos,Kai zmogus ir taip yra turtingas,tai visdelto gera reputacija yra viskas.Okas liecia Tomylina tai tai zmogus tur but be dideliu isitikinimu siandien viena rytoij kita.Kur naudingiau,madingiau ten ir jis.Ir is viso kodel tiek daug LIETUVOJE zmoniu palaikanciu ir garsiai saukianciu uz LGBT su rusiskomis pavardemis.KUR lanzberginiai su savo lozungu RUSAI PUOLA,ak tiesa siuo klausimu jie jau nebepuola kai konservatoriai susudejo su Laisves partija ir LGBT.Nors su paciu velniu kad tik valdzioje.

MUMU

MUMU portretas
Ar galima MOTERĮ išgazdinti pimpalu?Jei normali moteris.

Keista būtų matyt

Keista būtų matyt portretas
pas "Valstiečius" Untį Untę bepisunte.

Kaip manot

Kaip manot portretas
Ar turiu teise pralaužti kaukole transgenderiui mosikojančiam pimpalu moteru tualete?

onute

onute portretas
Tu Tomylikai turbut rusas tevai gal atvyko i lietuva kaip mus i sibira vežė Tada labai daug stalininiu komuniago atvyko IŠ RUSIJOS

Jonas

Jonas portretas
Pagarba Karbauskiui

Analitikui , taip apie konservatorius ? :)

Analitikui , taip apie konservatorius ? :)  portretas
Delfi žiniomis, šią savaitę vykęs Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų partijos prezidiumas priėmė beprecedentį sprendimą – UŽDRAUSTI KONSERVATORIŲ FRAKCIJOS Seime nariams DALYVAUTI BALSAVIME dėl Ž. Pavilionio nušalinimo, jei toks klausimas ateinantį

Silpnaprotystės priepuolis ? :)))

Silpnaprotystės priepuolis ? :))) portretas
VISOS PARTIJOS TURI PROGRAMAS !! Aš už valstiečius balsavau ir BALSUOSIU DĖL JŲ PROGRAMOS , kuri atitinka mano gyvenimiškas VERTYBES ! O kas dėl rankų kilnojimo ar nekilnojimo KONSERVATORIAI aplenkė visus - UŽDRAUDĖ BALSUOTI konservatorių frakcijai :)) Iš jų gali mokytis norintys " būti stalinais , kremliais ar lukošenkomis " :) Prasivėdink ....dvokia idioto paistalais :))))

Analitikas

Analitikas  portretas
Mažasis despotas su savo nuomone kaip ant delno skaldo visuomenę, vilioja rinkėjus, kalba apie šeimą, kurios seniai neturi.

>kauniečiui, silpnapr...

>kauniečiui, silpnapr... portretas
Štai dėl ko jie laižo savo pirmininkui padus. O aš maniau , kad dėl apmokėjimo. Pasirodo , neišprusę padlaižiai kitaip negali , kaip partijos pirmininko-"Stalino". Jiems demokratija per toli, protas iki to neneša. Bet kaip prie Brežnevo, prie Maudzedūno, prie Kim Ir Seno, ar dar kokio diktatoriaus , kaip mūsų kaimynai [ žudikas ir kolūkietis ], jiems tinka ir patinka kilnoti rankeles, o taip pat su tom pačiom rankelėm "darbuotis" juodinant šalį bei jos vadovus ar užsiiminėti onanizmu....Apgailėtini.

AŠ portretas
Partija tai Karbauskis.Ir kas paprieštarauja ,jo nuomonė neišklausoma.Manau,kad daugiau turi atsirasti tokių kaip P.Tomilinas.Nereikia diktatūros Lietuvoje.

> t

> t portretas
...matyt dar ant narų ir dar vis ..."rusiška zekų filosofiją" vadovaujies? Na, bet tokie "gaideliai" po truputi nueina nuo Lietuvos žemelės, su vis didėjančia laisve, demokratija, geresniu gyvenimu...Ane ?

kauniečiui , silpnaprotis ?

kauniečiui , silpnaprotis ?  portretas
Partija TURI PROGRAMĄ !!!!! Tomilinui ir kitiems PROGRAMA turėtų būti " kelrodė žvaigždė " jei priklausai partijai !!!! Netinka partijos programa , dedi mandatą , nes su PARTIJOS palaikymu , papuolei į seimą ir per sekančius rinkimus kandidatuoji su KITOS PARTIJOS PROGRAMA - VERTYBĖMIS !!! Karbauskis kaip partijos pirmininkas PRIVALO LAIKYTIS IR GINTI PARTIJOS PROGRAMĄ !!!! Ko jūs bukenos nesuprantate ? !!! Net visiškas kvailys turėtų suprasti :))) Kaune neliko protingų žmonių tik tokie kaip " kaunietis " ? :)))

t

t portretas
Nėra kerštingesniu už pederastus pamenat kaip tie ligoniai puolė Gražuli su kokia neapykanta kiek purvo pilė ant tikro vyro Skaitau kad kaliniai protingai elgesi jau kalinys šalia Tomylino neatsisėstu nes jam toks tomylinas iškrypes ligonis kuri reikia gyditi ir atimti vaikus kad neiškreiptu ju žmoniška prigimti Greit išgirsim kad žmona palieka nes tai šeimai gėda Todėl jis turi eiti lauk iš seimo kartu su miliute irSavicku NETEISYNGA BUT PARTIJOJE IR SKLEISTI PEDERASTIJA KURIOS VALSIEČIU PARTIJOS NARIAI NEPRIPAŽYSTA tegu tomylinas daro gėda savo šeimai o ne partijos žmonėm LAUK LAUK TUOS ŠIKNASKYLĖS SKLEIDĖJUS

Anonimas

Anonimas portretas
Jiems ( LGBT ) aplamai ne vieta Lietuvoj....

kaunietis

kaunietis portretas
O man p. K-i, p. Baškienė ir P. Tomilinas patys tinkamiausi žmonės Lietuvai , bet ne savanaudžio -savimylos įkurtai partijai...

Anonimas

Anonimas portretas
Pensijai, teisingai, vien stažo neužtenka, kad gautum gerą pensiją [ didesnę ] reikia dar ir uždirbti, kad "sodros" stažas būtų normalus.... Pvz., dirbant pusę etato [ ar prie išnaudotojų, visą , bet gaunant pusę vid. atlyginimo ], jūsų darbo stažas "100" metų tampa "50" metų...

Demonic

Demonic portretas
Jo, tokiems frakcijoje ne vieta. Tai jau valstiečių europarlamentarus mest iš partijos reikia, nes Europoj jie pasisako ir už gėjus, ir už Stambulo konvenciją. Spėju, Karbauskis tai žino, bet kadangi išverstaskūris valstietis yra.....

Aš manau tik taip.

Aš manau tik taip. portretas
Man jie neužkliūva.Kiek buvo valdžioje vistiek visiems neitiko.Valdžia nieko neiduos jei pats to nesieksi.Visais laikais viskas brango.Tik gal nebepamenate ar nenorite prisiminti.Visą gyvenima 80m dirbau ir kabinausi tį gyvenimą.Ir nieko iš valdžios negavau nei sovietmečių nei dabar.Tik turint stažą algelė buvo nedidelė ir pensija ne kokia,330 e.Ir nebėdavoju,nes esame dviese,o jei liksiu viena tai yra vaikai ,o vyro pensija nemažair stažas 50 metų.Tai jaunime galvok apie senatvę dar jaunas būdamas,o ne pašalpom gyvek.

Kl

Kl portretas
Kalaborantai butinai ir tokią Karbauskio nuotrauką parinko

>>>Aš manau tik taip \\\\\.../////

>>>Aš manau tik taip  \\\\\...///// portretas
Iš dalies teisus,bet kažkodėl koncervų nematai ???.

Anonimas

Anonimas portretas
...taip pat toje frakcijoje ne vieta savanaudžiams, gobšiems melagiams, savimyloms, šmeižikams ir šalies išdavikams-niekintojams....Ar ne ?

AŠ Manau tik taip.

AŠ Manau tik taip. portretas
Aš manyčiau,kad tokiems vedantiems dvigūba gyvenimą kaip Karbauskis ne vieta politikoje.Kiek gyvena Lietuvoje sugyventinių gyvenimą.Jie partneriai.Aš būdama valdžioje uždrausčiau tokius dvigūbus gyvenimus.Nenori į bažnyčia ,bet vaikus gimdyti ir gyventi turi susimetrikavęs.O homuseksualams partnerystė ir be jokių paradų ir jokių reikalavimu vaikų ar aiskinimu darželiuose kas jie tokie.Jie niekur nedings,jie šalia mūsų ir yra Lietuvos piliečiai .Tegu gyvena savo gyvenimą.

Neįtikino

Neįtikino portretas
Iš tiesų, tai jam vienodai.

Vardenis

Vardenis portretas
Žmogaus teisės? O kam jie reikalingi? Mums reikia eiti i praeiti, kai viskas buvo blogiau bet prisiminimai geri.

To naisių žemdirbį

To naisių žemdirbį portretas
Matyt pats esi iškrypėlis jeigu šitaip rašai

valio valstiečiams ...........

valio valstiečiams ........... portretas
lauk LGBT remėjus iš Seimo

Recpect

Recpect portretas
Pagarba turintiems vertybes ir neužsiemantiems prostitucija su pornofilais

Naisiu zemdirbys

Naisiu zemdirbys portretas
nesupranta ,kad reikia daryti ,kaip euro pos didziosios valstybes daro ! Teks naisiui uzpakalini malonuma pajausti!

Bb

Bb portretas
Neriasi iš kailio homoseksualistai ir jų gerbėjai.

Loja

Loja portretas
Sovietiniai kolonistai kgb agentai koloborantai.Ramūnai nenusileisk dauguma tave palaiko .

Naisiukas

Naisiukas portretas
Meiluze apvyniota kazkokio andaluzijos bebro kailiu atsitempti i seima tai tradicines seimos vertybes

Karbauskis

Karbauskis  portretas
tikrosios šeimos vertybės tik tada, kai turi meilužę ar sugulovę..........tad pakelkime už tai taures.........

Ai tai čia

Ai tai čia portretas
Tomilinas biški norėjo pasirodyt. Bet lazdą perlenkė ir ,,ne ant to arklio užlipo". Neprarijo kolxoznikai kiaulystės, neprarijo..Matyt per tiek metų krūvos kvailių ir savanaudžių jų partijoje, jau net Karbauski iš kantrybės išvedė:D)

taip \\\\\\...//////

taip  \\\\\\...////// portretas
tarp normalių žmonių iškrypėlims nevieta.

Karbauskis

Karbauskis portretas
šaunuolis

Karbowskis

Karbowskis portretas
Draudžiu kitaip kalbėti,galvoti . Net sapnuoti tik pagal mano instrukciją!

J

J portretas
Kaip uzgirdau tomilina kalbant tai galvoju kad tokiems ne postus dalint bet is seimo visai von velniui dusia pardave dar partija kurs ta partija siukslyne bus zmones gailisi kurie nesuprato ka renka nepaklius nei viena vistgaidziu partija

Šiukšė

Šiukšė portretas
Karbauckio vieta politiniam šiukšlyne

J. Biliunas

J. Biliunas portretas
Naisiaus galas! Byra jo partija,vaje!

Q

Q portretas
Vien tik už tai Karbauski galima rinkti prezidentu .

Nors vieni

Nors vieni portretas
Neparsidavė,ir nebijo.Vestų prie seimo,pasiimčiau savas šakes

Tam Nemokšoms ...

Tam Nemokšoms ... portretas
Jėzusmarija :) Tu beviltiškas :))) Iš viso nesupranti NIEKO ! Bukumas totalus !!!! Užuojauta ...nuoširdžiai ....Atsiprašau , kad diskutavome , nežinojau apie pačio/ čios beviltiškas bėdas .

Pilietis

Pilietis portretas
Tai labai drąsaus Zmogaus pareiškimas.Tikras lyderis.Siais laikais tai labai drąsus.Visi pilni baimes,greičiau lyti pakeis,negu pripažins,kad jis yra vyras

Tikiuosi nojus žino

Tikiuosi nojus žino  portretas
apie virtualų patrulį ? Žino kas yra neapykantos kalba ? Žino kiek ji gali kainuoti ? Puiku . Taupyk .

Nemokšoms nesuprantantiems.,populistams.

Nemokšoms nesuprantantiems.,populistams. portretas
Ar 15 šalių iteisino partnerystės istatyma ir stambulo konvencija,tos šalys išnyko iš žemėlapio.O dėl vaikų mokymo mokykloms duotas laisvas pasirinkimas ,gali mokykla atsisakyti.,kzip Junktinėj Karalystėi,žinau nes mano anūkas ten gyvena ir mokosi.

Bukagalvi , veblenantis apie diktatorių :))

Bukagalvi , veblenantis apie diktatorių :))  portretas
Bukena ar žinai kokie pakeitimai padaryti įstatuose ? Aišku ne , iš kur bukam žinoti , gi neskaito :))) O kas yra " demokratija " pagal konservatorius manau jau gali ir diktatoriai mokytis :) Delfi žiniomis, šią savaitę vykęs Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų partijos prezidiumas priėmė beprecedentį sprendimą – UŽDRAUSTI KONSERVATORIŲ frakcijos Seime nariams DALYVAUTI BALSAVIME dėl Ž. Pavilionio nušalinimo, jei toks klausimas ateinantį______P.S. Kada rinko konservatoriai partijos pirmininką , KITI KANDIDATAI ATSISAKĖ dalyvauti ? !!! Štai kokia turi būti ne diktatūra :)))

Kolukio pirmininkas nojus

Kolukio pirmininkas nojus portretas
Valstietiskas menkysta karbauskis

Turtingiausi konservatoriai ? :) per metus dar praturtėjo ?

Turtingiausi konservatoriai ? :) per metus dar praturtėjo ?  portretas
bendra Gabrieliaus ir jo žmonos Austėjos Landsbergienės valdomo turto vertė praėjusiais metais siekė 16 milijonų 702 tūkstančius 398 eurus. Per metus turto vertė išaugo 2 milijonais 195 tūkstančiais 519 eurų. 2018-ais metais Landsbergiai valdė 1 milijono 873 tūkstančių 268 eurų vertės turtą.

Anonimas

Anonimas portretas
Bravo,Karbauskis Tikras VYRAS .Puiku! Uz MAMA,+ TETI ir KUDIKIUS[[[STOP meshlagalviu invazija ,nuo musu tautos,nuo vaiku Ne!! istatymams besismaginantiems fekalijose Tai brudo meduzu uzkratas. Gydyti paleistuvystes ligos paveiktus,gydyti..

Manau

Manau portretas
Karbauskis savo paklusniuosius diktatorous mėtis į merus jau Į mero postą Kaunui ir Marijampolei siūlo ,,buvusi sveikatos ministrą plikį.ir Gaižauską.Jei klauso tai ir postai priklauso.,o gal jau rinkimų nebus,kaip vzlsčiuose partijoje save Karbauskus išsirinks.panašu kaip Lukošenka,turiu babkiu ir valdau.

Oi varge varge

Oi varge varge  portretas
Patryjotai dėl idiotizmo dar ir pletkina :))) Lygis Lietuvos patryjotų ir tooookie mums renka seimą .....

Turėsim kolūkietį diktatorių vals.partijoj.

Turėsim   kolūkietį diktatorių vals.partijoj. portretas
Partijoje Karbauskis užims pirmininko vietą be rinkimų,ipartijoje sitvirtins kaip diktatorius .

Atsakymas

Atsakymas    portretas
KARBAUSKIS Į SEIMĄ ATĖJO TURTINGAS ! Karbauskis NEĖMĖ JOKIŲ SEIMO išmokų ir algos ! Karbauskis tuos pinigus pervedė labdarai , pirko kompiuterius vaikams ir t.t. Karbauskis iš biudžeto negyvena !!! O štai kaip būnant seimo nariu tapti milijonieriumi galėtų papasakoti konservatorių Gabrielis . Kiek turtas 17 milijonų ? ! Dalis žmonos , kuri savo " mortos " mokykloms gauna ir iš biudžeto ? !!! Paklausk kiek ? :)))

karabasui

karabasui portretas
o kaip dėl daugpatystės ?? Teisėta žmona Ispanijoj, o tu greta Gretos šildaisi ir gandai sklando, kad vaiką sugyvenot....

Klausimas?

Klausimas? portretas
Ko verslininkai braunasi į seimą ,dėl gyventojų o palankius verslui susikurti istatymus,praitą kadencija buvant valdžioje,kiek Karbaudkis praturtėjo milijonų,išmokad milijonus pasiskirdamas.,o kiek žmonių apgavęs.su žemėmis.

Tam Aš

Tam Aš  portretas
Karbauskis nesupranta Partnerystės įstatymo ? :) Joooo...čia užlenkei , tiesiog " proto mūšis " :))) Tai tu nabagėli eilinį kartą pasidemonstravai :))) Partnerystės įstatymas bus , tik ne toks kokio pageidauja lgbt . Nusileisi vienu klausimu , jie pateiks 12 papildomų ! Tobulėk ..Švieskis ...yra knygų , kur viskas išdėliota ko siekia ir kokiais būdais bus siekiama įgyvendinti jų norus . Bet tu gi tamsuma , jokios knygos neskaitęs ..Komentuoji iš " tuščios galvos " . Feeee...

Anonimas

Anonimas portretas
Gėjai augina davo biologinius vsakus,arba surogatinės motinų pagimdytus.Dėl tokio visuomenės požiūrio gėjai sukuria mišrias šeimas gimsta vsikai,ir vis vien negyvena,savo biologinus vaikus augina ,o kaip jaustis moterai,kuri buvo apgauta ,o vaikai gali paveldėti tėvų genus su tokiu požiuriu tik dauginam .

senai

senai portretas
laikas .........kiek gali iškrypėliai niekint tautos egzistencijos principus - Valio valstiečuams !

Anomimui

Anomimui  portretas
pradedu manyti pačio " protas " taip pat " anonimas " :))) Pamiršai parašyti AŠ manau ....:) Taip, gyveno ir ką ? Kodėl DABAR nori jau darželyje genderizmo auklėjimo ? Kodėl..kodėl ..Negali dirbti , mokytis , prekės jiems brangiau ar dar kitaip savęs išreikšti dainuojant , šokant ar , negali ? Suaugęs žmogus gali keistis lytį , jei ...Bet kodėl tokia mintis brukama dar paaugliams ? Švieskis , vargeta .

AŠ portretas
Karbauski ,matyt nelabai supranti kas yra ta partnerystė? Partneriai verslininkai,partneriai gali vadintis sugyventiniai ir t.t.O nuo homoseksualų mes nepabėgsime ir partneryste jiems suteiks Prezidentas.Gali tu čia vaidinti prieš visus ir prieš rinkimus norėdamas įtikti kai kuriems.Ir tie homoseksualai nenuleisti iš mėnulio.Jie lietuvos piliečių vaikai ir Lietuvos piliečiai.Už partneryste be šeimos sampratos ir be vaikų,be surogatinių bobų.Už partneryste tik tokia.Ir nesuk tu proto žmonėms.

Anonimas

Anonimas portretas
Lietuva be ateities ne per lgbt,o dėl pijokų žudikų,važinėja girti.Gerbiantiems Karbauski,tsi ko sėdi šešėlyje pralošę rinkimus,jis partijoj diktatorius.O jei jie pateks į vadžią bus rengiami kurstomi išstoti iš Nato ir Eu.Tai ženksim atgal ką,dešimtmečiais kūrėm,o ksi žmogus be vertybių primena Lukošenka.

Saunuolis Karbauskis

Saunuolis Karbauskis portretas
Saunuolis Karbauskis

Aišku.

Aišku. portretas
Reguliuojat komentarus.Kaip gėjai augina pasėme mūsų vaikus nepraleidžiat?

Anonimas

Anonimas portretas
Įdomu jie yra mūdų piliečiai,tai jūs mastot iškrypeliškai,atsilikeliai.Jie šalia mūsų gyveno visada,problemų nekėlė,kam ne Karbauskiui apie vertybes kalbėti ,tai žmogus be jokių vertybių.O vienas debilas Lietuva be ateities,taip sovietmečiu to nematėm,o dabar matom ateity tik alchogolikams suprasti,vairuoja prigėrę užmušinėja žmones,potensialūs žudikai.

Pagarba Karbauskiui,

Pagarba Karbauskiui,  portretas
PARTIJA TURI PROGRAMĄ !!!! Bukagalviai nežinote ? Jei partijos programa - vertybės NETINKA partijos nariui , dedi mandatą ir per rinkimus keliauji su kitais , kurių vertybės atitinka tavąsias !!!! Viskas elementaru !!! Aš už " valstiečius " balsavau dėl jų PROGRAMOS ! Karbauskis kaip pirmininkas turi laikytis partijos vertybių ! Jūs iš bukumo rinkimuose renkate " myliu- nemyliu " , jūs net nežinote kokia partijos ideologija . Dabar turime tokius , jog neaišku kas po jų valdymo liks iš Lietuvos . Kaip reikia nekęsti Tėvynės , kad rinkti liber liber liber...Stambulo konvencijos garbintojus , narkotikų dekriminilizuotojus , partnerystės , su bet kuo , šalininkus ....feeeee...

Keista

Keista portretas
o kodėl mūsų įstatymai nepersekioja ir nebaudžia gėjų ,,šeimų" kurie jau dabar Lietuvoje augina po 1-2 vaikus? Kur teisėsauga, šakalienės, vaikų teisių gynėjai ir mūsų gyvenimo taisyklongumo reguliuotojai?

Anonimas

Anonimas portretas
O iš kur žinai,kad rudė ištampyta,sprendi pagal save.

Tam chacha

Tam chacha portretas
Jei tau tik rudė rūpi,tai nors nešiviešink.

Iš Kauno

Iš Kauno portretas
Karbauskus su savo bendraminčiais bepročiai.Kodėl kolqūkio pirmininkai ir jų vaikams ikūnita žmones žeminti,elgtis kaip Lukošenkai.Mes Eu valstybė kaip nusprendėm tapti Eu valstybė ir gerbti jos konstitucija,kad visų gyventojų teisės bus gerbiamos.Karbauskis ačiū dėvui mažai turi galių,nes pridirbtu iš Eu baudų,negautume paramos.Jis visada buvo prieš Nato ir Eu.tai baisus žmogus.,kuriam kiti nežmonės.Gal lietuviai dar neišprotėjo kad rinkimuose tą prtija palaikys,jie dirba prieš Lietuvą,Putino naudai.

Nesprantu ko čia bijoti

Nesprantu ko čia bijoti portretas
Jų yra labai mažai, partnerystę statistiškai sudarytu tik 10.000 tūks. Pusę vaikų gimė nesusituokusiose porose, belekiek jų be tėvų, nes jie išsiskyrę. ( Lietuvos statistikos departamentas). Tradicinis aklumas. Tie patys vaikai būna homoseksualūs ir suaugę Taip pat. Mąstymas, kad kažkokie 3 proc. sugriaus šalį... Yra neadekvatus. Visi emigrantai kaip maldą kartoja, va užsienyje tai gerbia, nežemina, padeda ir bla bla bla, džiaugiasi lietuviai. O pačioje Lietuvoje tik kitus pažeminti, apgauti, lot ant visų. Man svarbiausia,kad žmogus būtų geras, nepažeistų įstatymų- nežemintu kitų, nekenktų. Čia mūsų tautiečiai, atsipeiketkit. Nesivadivaukit įpročių kietiems aiškinti kaip geriau gyvent. Nes niekas Jums nesiūlė su mylėtis su ta pačia lytim. Šiema su trimis vaikais, pasaulio matę, todėl nėra ko čia bijot.

Ei chacha

Ei chacha portretas
Tu žinovas ištanpyta rude..

J

J portretas
Saunuoliai su lgbt Lietuva be ateities turi but išsaugota seima ir jos statusas ateities kartoms be jokiu iskrypeliu manau reikia siekt ne tik kad mest ta partnerystes istatyma i lauza ir draust ju tas iskrypeliskas amoralias eitynes nes mato vaikai

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
p."Valstiečiai", nebūkit gandragalviai ir vieną kartą tam šešėliniam savo viešpačiui Karbauskiui parodykit jo vietą. Nemalonu žiūrėti kaip kolūkio pirmininko debilavotas sūnelis, gavęs agronomo diplomą per savo tėvelio, kas semestrą boginančio akademijos vadovybei bekonųs, pastangas, stumdo už save daug protingesnius politikus.

Manau

Manau portretas
Kad tai tikra tiesa kurie eina su lbgt iskrypeliais ne vieta ne tik seime aplamai Lietuvoje.Mes esame uz tradicine seima ir labai dziaugiames Prezidentu Karbauskiu bei Darbo partijos asmenims kuriems rupi musu tauta sveika be lbgt iskrypeliu.

Galerijos

Daugiau straipsnių