R. Karbauskis pasitraukė iš Seimo

Grįžti į straipsnį

onute

onute portretas
Gelbėkit Karbauski Skverneli lietuva Visa lietuva kaip kaleime nuo tu parazitu jaučiasi gražinkit brudai konservinei Veryga

kauniete

kauniete portretas
PAGARBA JUMS KARBAUSKI LAUKSI GRYŽTANT IR GELBĖTI MUS NUO TOS ASILU VAGIU AFERISTU ŠAIKOS

natalija TO MANAU

natalija  TO MANAU  portretas
MANYK ASILE IŠ NAUJO

Karbaiskis lohas

Karbaiskis lohas portretas
Duhelis prasuko sau istatymus ir piso meles :D

Vistik

Vistik portretas
gerai padarė - ką ten galima doro nuveikti jeigu ne tik beteisiais laiko bet ir nuolat viskuo Karbauskis kaltas?

Tu ir nerinkai Aiva

Tu ir nerinkai Aiva  portretas
nes jei būtum rinkęs , būtum supratęs , kad Karbauskis parodė pagarbą savo rinkėjams į naujai išrinktų bandymą juos pažeminti ir NUŠALINTI ( be pavaduotojo posto - valdymas , atimami komitetai Audito , Antikorupcijos , Etikos - kontrolės ) . Karbauskis rinkėjų atžvilgiu elgiasi labai garbingai , gina jų teisę į valstybės valdymą . Valstiečiai antra partija surinkusi daugiausia gyventojų palaikymo - mandatų . Naujai išrinkti spjovė į juos , mane ? Na jau ne ... Pagarba ponui Karbauskiui , kuris kovoja už mane savo rinkėją . Karbauskis galėjo atsėdėti seime ir prasilenkti naujai išrinktiems nepadarė ... .Man patinka žmonės su stuburu , ypač politikai. Derėtis reikia , bet nesiklaupti . Valstiečiai opozicijoje norėjo dirbti konstruktyviai - palaikė seimo pirmininko kandidatūrą . Valdantieji sukėlė chaosą ir vėl rietenas .

Aiva

Aiva portretas
Daugiau karbauskio ir jo partijos nerinksiu jis matai didvyris isdidziai teske mandata....

Juras

Juras portretas
Šių metų Seimo rinkimus Lietuvoje laimėjo Kremlius ir kiek daug džiūgaujančių dėl to.

:))))

:))))  portretas
Įstatymai dėl daugiabučių priežiūros veikia , tik panašu neveikia gyventojų galvos . Jūsų galva taip pat ....burkitės į bendriją ir eikite nuo administratorių priežiūros . Nusibodote ..pats nieko nedarote , norite , kad kiti darytų ? Negėda tik kaltinti ? Pradedu abejoti adekvatumu ...

Tam aimanuojančiam dėl sužlugdytos

Tam aimanuojančiam dėl sužlugdytos  portretas
medicinos ...Visai kukū ? Negirdėjai kaip konservatorė Sejonienė sakė NEMOKAMOS medicinos nėra . Pasiruošk eurus :))) panašėja dabar gydys tik su eurais ? Tokios norėjai medicinos ? Defektuoti ..

MELAGIAI IR BAILIAI BĖGA NUO PAŽADŲ.

MELAGIAI IR BAILIAI BĖGA NUO PAŽADŲ. portretas
Žadėjo tvarka įvesti įstatymus peržiūrėti, kad žmonių gyvenimas pagerėtų .Kaip ir daugiabučių administratorių apgaules ir savavališkas jų veiklas sureguliuoti niekas nesiryžta .Gaunasi taip į rinkimus einant žada ,o savo reikalus susitvarkęs pasišalina .Ar netekęs valdžios bėga .Vien klaustukai?????

TOKIE TIE BIZNIERIAI.

TOKIE TIE BIZNIERIAI. portretas
Susitvarkė biznio reikalus ,ta prasme įstatymus reikalingus jo plėtojimui ir ate seimui.

Babunė

Babunė portretas
Mūsų kaimynai, tie kurie viduriais užkietėią konservatoriai, tai sužinoję, surengė tokią audringą vakaronę, su dainom, šokiais, eitynėmis su vėliavomis. Galop uždegė tvartą. Kiaulė pabėgo, o štai vištos su gaidžiu sudegė. Ir nesakykit, kad dėl Karbauskis nekaltas.

Manau

Manau portretas
Kad nebus tiek intrigų kiek buvo,nes jie nedirbo žmonių gerovei,o nuolat aiškindavosi,nuolat teismai,grasinimai.Tai tau laimingo kelio Karbauski,tikrai mes pavargome nuo tavo tos grupuotės.Esame labai nusivyle dėl sužlugdytos sveikatos sistemos,panaikinimas ambulatorijų,med.punktų.Kenčiam mes ligoniai,bet kartu kenčia ir visas medicinos personalas.Ateee jūms visiems karbauskininkams.

\\\\\\.../////

     \\\\\\...///// portretas
negerai.koncer'vagims pliusas.

As

As portretas
Senai laikas buvo trauktis pasiimk ir savo draugeli skverneli.

Graudu

Graudu portretas
Konservatoriai ir raudoni ir žydri. Tik ne Krikščionys ir nieko bendro neturi su Tėvyne. Tikri konservatoriai buvo sąjūdžio atstovai. Bet jų seime neliko. O dabar susijungtu su pačiu velnių, kad tik valdžioj liktų.

patikslinimas

patikslinimas portretas
Dabartiniai dešinieji savo veiksmais ir morale yra tipiški bolševikai, gal tik ne raudonieji - žydrieji.

Arvys

Arvys  portretas
Ponai komentatoriai jei jums nuo to geriau, tai taip dešinieji yra velnio isperos vargšą karbauskiuka ir visą opozicija nustūmė į paraštes. Jie degs pragare, o laužą dabar kurens ko gero jo sargine sirinskiene. Visi sveiko proto žmonės juk mato, kad taip nėra ir visos dabartinės pseudo intrigos yra suregztos saskininko, o ne šachmatistes. Dešinieji pabrėžtinai mandagiai ir diplomatiškai elgiasi nuo pat išrinkimo, tik jūsų tas veikėjas visaip ardosi ir issikalineja. Va dėl tos priežasties ir yra puiku, kad jo nebeliks seime. Ir visus postus kurie priklauso ar nepriklauso opozicijai tikrai gaus. Ir tai tikrai nebus Karbauskis nuopelnas, paprasčiausiai tai yra pasiekiama dialogu, o ne kažkokiais nesveikais kaprizais

to taigi

to taigi portretas
Apie koki cia atkirti ir uz ka jie dave??? Pparasciausiai tam klounui ten nera ko veikti kai jo niekas neklauso ir nevertina. Jis bega is laivo, nors nuo to visiems tik geriau.

linkėjimai valdžiagyviams

linkėjimai valdžiagyviams portretas
liaudiesmenas taškas livejournal taškas com

Taigi

Taigi portretas
Labai gerai, kad duotas konservatoriams atkirtis. Tikiu tuo, kad jiems pavaldi žiniasklaida. Apie bet kurį aponentą galėjo parašyti ką tik norėjo. O dabar ką berašys, taktinės klaidos paneigt negalės.

Arvys

Arvys portretas
Atidirbinėju tskp partyjai.nepykit.

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Tai buvo didžiulė konservatorių klaida. Kalba eina ne apie Karbauskį, bet apie rinkėjus, kurie balsavo už valstiečių partiją. Buvo ignoruoti būtent rinkėjai.

Anonimas

Anonimas portretas
Geras žingsnis. Viešink tai kas vyksta valstybėje ir kokie banditai ją valdo.

Arviui kur gyveni ?

Arviui kur gyveni ?  portretas
Nieko nežinai ar meluoji sąmoningai ? Naujas seimas PRADĖJO NUO intrigų ir bandė iš opozicijos atimti kontrolės komitetus Audito , Etikos , Antikorupcijos . Lygiai taip pat buvę opoziciniai kiršino žmones , kėlė intrigas ir riejosi ...matyt nemoka kitaip dirbti . Matėm , todėl nekvailink :))))

Slapios ausys

Slapios ausys portretas
Pagaliau vienu buratinu Seime maziau, valio!

Fama

Fama portretas
Pirmaklasiai daro mažiau klaidų rašydami,tad jeigu nemokat lietuvių rašybos tai sėdėkit po suolu.

Arviui

Arviui portretas
Taip. Lietuva bus avaginėjama ir nugyvenama vieningai, gražiai ir be rietenų. O apie reitingus tai tu tikrai meluoji

Anonimas

Anonimas portretas
O, visas padlaižių - propagandistų desantas mestas :)

Arvys

Arvys  portretas
Sveikinu visus Lietuvos žmones. Seime tikrai bus mažiau rietenų kai to visų nemegstamo kolchozniko nebeliko. O kad ne mėgstamas, tai parodo ir jo reitingai kurie yra žemiau plintuso. Nes potologinis melagis juk negali apgauti visų Lietuvos žmonių, tik savo klapciukus.

ŠV. KALĖDŲ DOVANA LIETUVAI

ŠV. KALĖDŲ DOVANA LIETUVAI portretas
jei dar pasiimtų storąją lizinginę agnę ir dar kelis naisių budulius, būtų tobula šventė.

taigi

taigi portretas
Žydrieji per kelias dienas sugebėjo valstybėje sukelti sumaištį, toliau bus įdomiau vien snarglėti kandidatai į ministrus ko verti :). Negaila nei žydrųjų, nei žaliųjų, gaila Lietuvos - ateitis liūdna,

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
Mieli žydrųjų bolševikų barškučiai, apie arkliadantes žydras bobas krentančias iš "ratų" pakalbėsime rudenį, o dabar marš veržtis diržų.

Joo

Joo portretas
Boba iš ratų, ratams lengviau. Dar galėjo pasiimti Kepenį, Širinskienę ir Gražulį.

seubas tadai ,

seubas tadai ,  portretas
tu kremliaus durininkas ? ;)) Viską žinai apie kremlių , bet esi patryjotas ? Kam pats pasą atidavei ? Ar visai jo neturėjai ? :)))

siaubas

siaubas portretas
Baisiau negu baisu

Puiki žinia

Puiki žinia portretas
vienu brūdu Seime mažiau.

Na ir kas

Na ir kas  portretas
lizinginis liko, tai šoks pagal Karbafosiko dūdelę.

tadas

tadas portretas
Pgaliau! Laužėsi, laužėsi kaip nekaltutė, bet ambicijos suveikė. Dabar galės pilnai atsiduoti kremliui. Galėtų tuo pačiu ir lietuvišką pasą atiduoti - vis tiek Lietuvai iš jo jau naudos nebus. Tikriausiai per ištikimus gandragalvius dar bandys kelti jovalą Seime, diskredituoti Prezidentą ir Vyriausybę, bet tai bus jau tik šunelio lojimas už tvoros. Atia, Karabasai Barabasai.

KLP TO SENOLI

KLP TO SENOLI portretas
O KODEL PATS BALSAVAI UZ KARBAUSKI IR VALSTIECIUS 2016M SEMO RINKIMUSI BEJE PRIS KONCERVATORIUS 2016M)))))

Senoli

Senoli portretas
užknisai. Kiek gali čia sėdėt ir ta pati rašyt? Kap Prunskienė ir Karbauskis tep Prunskienė ir Karbauskis. Protelis daugiau neveža?

Kaip visi lietuviai

Kaip visi lietuviai portretas
jau daug metų viskuo kaltina Landzbergį, taip skardinės nuo konservu nuolat kolioja Karbauskį. Teisingai padarė Ramūnas - kiek gali visokios partinės šiukšlės jį sudu tepti. Reik-nereik.. Pažiūrėsim dabar ką konservatoriai ir kiti jo oponentai pasirinks savo taikiniu seime. O vakar pas Paleckį ( LietRyčio,,Alfa taškas"), Karbauskis kaip dėjo kalbos, tai net nustebino. Gražiai, ramiai ir taikliai. Nors jis man niekad nepatiko

ALGIS

ALGIS portretas
Durnius , dabar nuo to konservams tik lengviau , o tai būtų nors nervus pagadinęs

Skatertju

Skatertju portretas
Doroga

tOASTRONOM

tOASTRONOM portretas
O KODEL TU BALSAVAI PRIES 4 METUS UZ RAMUNA O PRIES BROILEIRI GABRIELIU O Kodel dabarBAR PRIES JI PILI MILDUS O DIEVINI GABRIELIU LANSBERGERI KURI NUSIPIRKO ZEME UZ 1 LITA???? KO TADA STUMI JUK LANSBERGIS REISINGAI PADARE

Astronomas hidrologas 41-jų tremtinys Romualdas Zubinas

Astronomas hidrologas  41-jų  tremtinys  Romualdas  Zubinas  portretas
Gerbiamas Ramūnai - gal dabar jau turėsi laiko susipažinti su mano padarytais PASAULINIAIS ATRADIMAIS ir PRANEŠTI APIE JUOS PASAULIUI?!

LINKĖJIMAI

LINKĖJIMAI portretas
Nusivylusiam ponui linkiu gerai pailsėti,gauti gerumo pamokų ,skaitant pasakas ir taliau dibti LIETUVAI,O ne prieš ją.

Taigi taigi plečiam info

Taigi taigi plečiam info  portretas
gerai žinote apie Rusijai naudingus pliusus , tada prašau plačiau ir apie Darbo partijos Viktoro naudą Lietuvai . Kiek pamenu jis net Rusijoje slėpėsi nuo Lietuvos teisėsaugos , o dabar labai tinka konservatoriams į koaliciją ? Jūs rimtai patryjotai ? Esate totalūs išverstaskūriai ? Ką bandote kvailinti , vaikus kurie neturi kritinio mąstymo ?

taigi

taigi portretas
Seimo nariu R. Karbauskis buvo tris kadencijas: 1996-2000, 2000-2004 ir 2016-2020 metais, bet jis buvo ne seimo nariu, bet priedeliu, net Prunskienė, gavusi Rusijos ordiną, išspyrė iš seimo. Karbauskio pasitraukimas Lietuvai pliusas, o Rusijai, net keli munusai.

Klaustukas

Klaustukas portretas
Neilgai džiaugsitės Armonaičių ir Čmilyčių euforija,gal tik kažkiek panelė Šimonytė turi sveiko proto,tai vilties ir kvailiams yra,o džiūgauti dėl sukelto politinio bardako neverta,gyvenime niekada nebūna kalta tik viena pusė,taip ir šiuo atveju.Liaudyje,kuriai priklauso ir dešinieji ir kairieji(šunaujai)egzistuoja posakis kad,džiaugsis tas kas džiaugsis paskutinis,tas tinka ir buvusiems ir su ne kokia pradžia, būsimiems.Liūdna,bet taip yra,kultūros čia nei kvapo.Blogi pavyzdžiai kažkodėl labiau pasilieka,ir čia jaunimui joks pavyzdys.

Senolis

Senolis portretas
Zmones atsirenka ,niekaip neiseina putinui suformuoti prokremlines Lt. Valdzios.kas paneigs ,kad ne koloborantai : amb, prunskiene,paxsas, uspaskyx, karbauskis , bastys, tomasevskis, rogizina ir kt.

Anonimas

Anonimas portretas
o tai kam jam ten tupet,rinkimus juk neislose,jei but islose rinkimus tai kitas reikalas,but galejas toliau dirbt lt pilieciu gerovei, o dabar supuole alkani, ir vel bus rusai puola,puls belorusus gelbet nuo belorusu,gelbes lt ekonomika keldami mokescius ir mazindami atlyginimus,pencijas ir kitas ismokas lt pilieciams,o sutaupe puls pirkt antikvarinius tankus

Gintaras

Gintaras portretas
Na,ka - kaip sakoma - boba is ratu,ratams,lengviau.Kap,Valinskas apie lenka,sake? Saudyt,berods.Sita irgi,nemaisytu.

Anonimas

Anonimas portretas
sventine diena reikia skelbti !DDD

.......

....... portretas
Galėtų ir kiti milijonieriai ramiai savais verslais užsiimti . Pvz anūkas , starkevičiai ar kiti ne " oligarkai " :))) Siaubas kiek bukų ...matyt todėl beraščiai ? :))) fui...

:)))))

:))))) portretas
Defektuotiems džiugesys ? Tik kuo džiaugiasi tremtiniai ?

Anonimas

Anonimas portretas
ai koks skirtumas jam,jis juk milijonierius,gales sau ramiai savo verslu uzsiimti

:)))

:)))  portretas
Nežiūriu teliko , šiandien pažiūrėsiu ar ruskyne šventė ? Užslaptinti 75 m , bėgę į ruskyną slėptis , " dėžutininkai " švenčia , oi dar būsimo parado dalyviai :) Buvo spalio paradai , dabar vėl bus :))) Gerovės valstybė škant kur mano šlepetės ?

Oooooo

Oooooo portretas
Dievuli brangus,kas bus toliau mes pamatysim.Nauja koalicija mums parodys mielieji zmones.

Valstietiška grimasa

Valstietiška grimasa portretas
Man gaila tik Agnės... Ką jai veikti pas valstiečius Seime be Ramūno?

dzieugsmas

dzieugsmas portretas
aciu dievui vieno kirsintojo bus maziau tai slikstus padaras

Tik defektuotiems

Tik defektuotiems  portretas
į koaliciją gali tikti " darbininkas " iš teisiamos partijos , kuris net slėptis bėgo į rusyną :))) Dabar " nušvito " , partijos vedliu paskyrė " gelbėtoją iš saturno " ? :)))) Čia rimtai ? Vieną iš " darbininkų prokurorai nori patraukti baudžiamojon atsakomybėn :)))) Ura tovarišči , idealniaja para taip sakant mūsų patryjotams ...fui...kalbėti apie Karbauskį kuris nei bėgo nei slėpėsi , nei vogė nei buvo teisiamas . DIRBO Lietuvos žemę , matyt todėl ir netiko " laisviems neliečiamiems " , nes neprasilenkė ir neėmė paskolų dėžutėse ?

Valiioooo

Valiioooo portretas
Seniai jau tokia šventė Lietuvoje buvo...

Shunauja

Shunauja portretas
Stribu, kumunistiniu vadovu, tarybiniu spekuliantu ir vagiu palikuonys islindo is krumu- reiskia parama naisiui!

Anonimas

Anonimas portretas
Lansberginiai intrigantai dar ilgai neisnyks. Anukelis pabus ministeriu, tiketina senelis dastums ir iki prezidento

Babunė

Babunė portretas
Jeigu seime būtų vyrų, taip pasielgtų daugelis, bet čia tik vyriškės su moteriškėmis,

Gretutė iš Latvijos

Gretutė iš Latvijos portretas
Laukiu ,nesulaukiu!Pagaliau!

Ž. Valstiečių Beretininkė

Ž. Valstiečių Beretininkė portretas
O žinokit , konservatoriai galimai kalti , kad jis gimė . Nes kai galimai ruošėsi daryt abortą , tai konservatyvių pažiūrų ginekologė galimai atsisakė : )

Jonas

Jonas portretas
Džiaugiasi tauta.

Bele kas

Bele kas portretas
Ramiai Austėja- bus serialas apie svieto lygyntoją ir kankinį!

manau

manau portretas
seime prasides normalus darbas kai nebus to intriganto ir melagio.

Buvusioji...

 Buvusioji... portretas
Na ir "skatertju daroga". Netikęs nei p ist , nei per balą brist.

visada tau ištikima Austėja

visada tau ištikima Austėja portretas
Dieve mano, Ramūnėli, ir kaip dabar bus? Kur, kada Tave galėsiu pamatyti, išgirsti tavo šilkinį balselį, pastebėti nuostabų, pilną seksualinės aistros žvilgsnį ir t.t... Dieve, segėk Tave!

Anonimui ,

Anonimui ,  portretas
O anūkui kada milijonų bus gana ? Neskaičiuoji ? Nesiūlai pasitraukti ? Atėjo į seimą ir tapo milijonieriumi ? Karbauskis atėjo į seimą turtingas ir net seimo nario algos neėmė ....Kiek bukų ...

anupras

anupras portretas
Priviet, Nigga, iš kokios kanalizacijos būsi išlindęs?

mirstu is baimes

mirstu is baimes portretas
kas dabar bus - niekam is saviskiu nesiseka ka laimeti, juk isejo tas, kuris visad laimedavo ir dabar iseidamas is seimo laimi...

Anonimas

Anonimas portretas
kodel tik dabar ar dar milijono neuzteko,

Taigi

Taigi portretas
Konservatoriai samdo mažai raštingus nemąstančius komentatorius...

Nigga

Nigga portretas
Maladiec, reikia kenkti kiek įmanoma tiem dvokiantiem koncervam su iškrypėlių ir narkomanų gauja!

to verigocare

to verigocare  portretas
Geriau palauk šimonė tuoj žolės pames o vynas netinka tau besmegeniui ir taip smegenys subliuške vargšas ubagėli kankiniesi del gabrio milijonu

to Kaunietis

to Kaunietis portretas
Tik neapsi š ik bepalaikydamas Karbackį

to Natalija

to Natalija portretas
Pasikabink nuotrauką prie lovos Ramūno, įsigyk vibratorių ir bus ramu tau. O tauta jau pareiškė savo nuomonę dar 2019 m. kai Skvėnęlizz pra p iso prezidento rinkimus

KAUNIETIS

KAUNIETIS portretas
Palaikau jusu apsisprendima o jusu partijai linkiu nepasiduoti laikykitės juk tiek purvo atlaikėt laikykitės nes matot kad tauta dauguma jus palaiko

Verygacare

Verygacare portretas
VALIO. REIKĖS VYNO ARBA ŠAMPANO TĄ PROGĄ NUSIPIRKTI

NATALIJA

NATALIJA portretas
PAGARBA JUMS RAMUNAI TIK NEDINKIT MES NORIM DAŽNIAU JUS MATYTI IR GIRDĖTI SVEIKATOS JUMS LAIKYKITĖS TAUTA SU JUMI

Galerijos

Daugiau straipsnių