R. Karbauskis paskaičiavo, ar „Vardan Lietuvos“ padarė žalos „valstiečiams“

Grįžti į straipsnį

Analitikas

Analitikas portretas
Beliko autoritariniam ir diktatoriniam Karbauskiui kenkti naujai partijai ir tai suprantama: juk atsirado konkurentai nuvesiantys dalį jo rinkėjų. Nereikia skiesti ir nepripažinti kritikos: rinkimai parodys kas buvo teisus, o kas ne.

Tas

Tas portretas
Skv.turi grąžinti pusę milijono valstiečiams už neįveiktus prezidento rinkimus

Babunė

Babunė portretas
Susirinko Litwoje dar vienas qrwų sbrodas. Wai , wai, koks dywas.

O

O portretas
Valstiečiai nepateks į seimą po kitų rinkimų

mh

mh portretas
Visada buvo žmonių kurie eina ten kur daugiau gali turėti naudos o ne gyventi su morale ir sąžine, taip ir su Skvernelio tipo garsiu pavadinimu ‚komanda“. Tai ne komanda o sbrodas egoistu dėl savo naudos ir tikrai ne valstybininku komanda. Skvernelio sbrodas darys viska kad tipo įrodyti reikalingumą Lietuvos valstybei. Neabejotinai jie bus pseudo liberalu ir laisvės partijų partneriai dėl Stambulo konvencijos įtiesinimo, LGBT+ sekso sueities fazes bandymą save įvardinti šeima. Jau vien Skvernelio ciniška kalbėsena dėl nekonstitucinio nelietuvišku raidžiu įvedimo i lietuviu kalba rodo jog Skvernelis gali susidėti su bet kokiomis politinėmis ir finansinėmis jėgomis kad tik gauti pelną – tiek pinigu pavidalu tiek garbėtroškos AŠ, Apie jo policinė mąstysena jau nėra ką kalbėti, ta matome visi viešoje erdvėje.

o

o portretas
prieko ciaskvernai ? juk juos iremino /nasadasa/ socberg formate tai karabasiukas geriau lieka verslo kildesseslyje tai bus geriau tautai ir naisiu ispopuliarintam kolukiui su rustechnika bei trasomis kurios vargiai ar pasieks tevyne po anukelio politcirku nebent jonava kuri kurenama dujomis 2i brangesnemis taipsvabhalujai naikina sali ir jos zmones ir patys save nes nuo to marmalo uzsiblokavo visi logisko mastymo kanalai kaip ir verslas kuriam reikia tik jegos protingu strukturu atgaivinimui bet vasalas to bijo kaip velnias kriziaus nes bus /patvarkytas/ tu paciu kurie ji iremino ======

Na jau na jau )

Na jau na jau )  portretas
Ką numatyti ? :) Partijos programa yra " lakmuso popierėlis " , o ne " specialistai " :) O kitų partijų vadai , nuo kurių atskilo būriai partiečių ,socdemai, konservatoriai ir t.t , tokių specialistų neturėjo ? :) POLITINIUS IŠDAVIKUS sunku indentifikuoti ! Jie " slepiasi " :) Štai ir dabar naujai susibėgę į partiją žada :) Politinius išdavikus bausti turime mes rinkėjai ! Aš NIEKADA NEBALSUOSIU už politinius perbėgėlius , kurie keičia partijas KADENCIJOS METU ! Suprasčiau, jei partiją palieka iki rinkimų . Visko būna , netinka . Eini ten kur nori , bet ateiti ant vienos partijos rinkėjų balsų , paskui juos išduoti ir vėl aimanuoti apie pasitikėjimą ir " darbą Lietuvai " , man ne . Aš , rinkėjas , tokius politikius bausiu per visus būsimus rinkimus . Mano balso jie neturės . NIEKADA .

>Pagarba

>Pagarba portretas
taip, kaltas Karbauskis. Turėjo numatyt toki varijantą. Jeigu pats neturi įgūdžių dirbt su žmonėmis ir aiškintis kas yra kas, tegul pasisamdo specialistą. Iš buvusiu tam tikrose tarnybose ar turinčių atitinkamą patirtį. Be tokių priemonių šiais laikais pasisekimas tik laikinas.

neapgaudinėk žmonių švarkeli

neapgaudinėk žmonių švarkeli portretas
tikras tavo partijos pavadinimas "vardan kremliaus" jau dabar matome kaip kaišioji pagalius į ratus

Pagarba Karbauskiui,

Pagarba Karbauskiui,  portretas
lengva samprotauti , jei turi burtų lazdelę ar ant kiekvieno politikos kaktos būtų užrašas : sąžiningas , sukčius , siekiantis valdžios , ar ... VISI prisišliejantys prie vienos ar kitos partijos tikiuosi yra skaitę partijos programą ir JAI PRITARIA , jei sutinka kartu dalyvauti rinkimuose ? Kaip kitaip gali " patikrinti " politiką ? Skvernelis manau t.p. jai pritarė jei sutiko būti premjeru , partijos remiamas kandidatavo į prezidentus ? O " kaltas " Karbauskis , kad " nematė " ? :) Jūs rimtai? Aš Karbauskiu ir " valstiečiais" pasitikiu , jie savo partijos vertybių neišdavė , o tie atskilę liberiai tegul eina ....į politinį pavėsį . Geresnių nei " valstiečiai" aš šiai dienai nežinau . Balsuosiu vėl už juos .

Manau

Manau portretas
kad Pakso partija visai neturi šansų.Nebent tik pasirodyt kad dalyvauja

Nezabitauskas

Nezabitauskas portretas
Su Paksu valstiečiams bus geriau, negu su Skverneliu. Kad Skvernelis yra kreivas žmogus, aišku nuo Garliavos laikų. Gaila, kad Karbauskis buvo užmiršęs patarlę "Neik su velniu riešutauti". Žinoma, Pakso partijoje trynėsi nemažai tipelių, atėjusių tik dėl valdžios ar savo reikaliukų, tačiau tokie dabar visi sulįs į Skvernelio partiją, o pas valstiečius eis tie, kurie yra už tvarką ir teisingumą.

Klpd.

Klpd. portretas
Atsirūgsta sprendimai, kai į partiją buvo surinkti visi parsiduodantys už grynus, paskui pusdurniai ir kitų partijų latentiniės torpedos. Ieškok Karbauski daugiau sveiko proto sąžiningų žmonių. Ir vertink tokius neklausydamas apsimetėlių pataikūnų

vALSTIETIS--laikykites ir jeikite kartu nuosirgziai .

vALSTIETIS--laikykites ir jeikite kartu nuosirgziai . portretas
Visais laikai perbegeliai buvo vagys ir savanaudziai ,jais tiketi nagalima/Demesio verti valstieciai ir p.Prezidento Pakso zmones.Junkites --Jumis Tauta pasitikes/////Socdemais pasitiketi negalima---juk euro parlamentarai euro sojuze balsavo uz Stambulo sutarti ir vienalyciu bendryste.Jie isdave Lietuva ir valstybes krikscioniskas vertybes.Ju zmogiskasis mentalitetas -- 0,toks pats kaip konservliberastu ir isdurnejusiu laisvieciu.

ar valstiečių šunys kiauksėjo

ar valstiečių šunys kiauksėjo portretas
per sausio 13-os minėjimą

simonas b1b1agalv15

simonas b1b1agalv15 portretas
anuprai,tie valstiečiai,paksininkai ir tas pats algirdas mykolas buvo pati zmogiškiausia valdzia lietuvoj,kokios ten vertybės pas tuos konservatorius,jiems tereikia tik tai šlovės ir dėl jos jie pasiruošę bet kokiai pakazūchai,apsiskaičiavo šiek tiek,bet jie gi nepajaus skurdo,jiems pox,reitingai tik tai,va kur nuostolis

Tik už valstiečius .

Tik už valstiečius .  portretas
Apsivalys nuo liberalumo , to šlykštaus prasilenkimo ir " rankų bučiavimo " svetimiems , nuo tautinio orumo neturėjimo , nuo ...Niekas tiek žalos Lietuvai nepadarė kaip liberkonservatų valdymas . Lietuva vėl virsta skurdo šalimi .

Pagarba Valstiečiams !!!!

Pagarba Valstiečiams !!!!  portretas
visiems kuriems liberalumas yra vertybė , gali dalyvauti liberkonservatų , liberalų , libersocdemų ir kitų liber " vardan " partijų veikloje , nes jie už stambulus , partnerystes , narkotikų dekriminilizavimą , migrantus ir t.t. Vienytis turi tie , kuriems rūpi Lietuva , kalba , tauta , ūkio klestėjimas.

anupras

anupras portretas
Valio, Ramūnai! Jei valstiečiams tinka paksininkai, tai kviesk į talką ir socdemų bebrus. Jie, nabagai, dabar, regis, likę be jokių vertybių.

tik uz valstieciu partija ...

tik uz  valstieciu partija ... portretas
tai vieninetele per 31 metus teigiama partija esanti lietuvoje , skverneliniu panaudotu sliundru gauja niekam neydomi...

šie 2 atmatos

šie 2 atmatos portretas
dar kalba apie vertybes (meilę putinui)

Kaunietis

Kaunietis portretas
Karabasa ir stambiausiu Europoje zemvaldziu klana butina apmokestinti tokiais pat mokesciais,kaip vakaruose.Uztenka juos serti musu ir ES ismokomis,kai nebevazines kadilakais,tai ir partijos nebereikes.

Kaunietė

Kaunietė  portretas
Mes taip pat tik už valstiečius jie per 30 metų geriausia vyriausybė buvo kurie dirbo Lietuvos žmonių gerovei

Danutė

Danutė portretas
Aš ir mano šeima buvo ir bus tik už valstiečius. Jokių ,, pabėgėlių.''

Galerijos

Daugiau straipsnių