R. Karbauskis pripažįsta: nebeaišku, ar valdantieji turi daugumą

Grįžti į straipsnį

Vidas

Vidas portretas
Nieks nieko neuzvire.Maza patirtis su zmonem.Karbauskis labai pasitikėjo ,,žmonėmis,, ir dabar dar tiki.O juk tu žmonių nieks ir nepažinojo,kad tokie yra.Jis labai stengėsi,bet jug Gavus Tokia kėdes šlindo instinktai pagal sąžinės nebuvimą.Kaip lyderis partijos turės nešti atsakomybę už Pranskietis ir už kitus

...

... portretas
Ramūnai, nepasiduok, veidmainiai linkę nugalėtojus palaikyt - į kaliūzę 'konservus' !

Lionė

Lionė portretas
Ramūnai, itin nusiminti neverta. Juk visi žinome, kad mūsų tautos iųrintųjų tarpe labai daug dviveidžių, kurie tau į akis šypsosi, o už nugaros laiko naganą.

Agnė

Agnė portretas
Šizofrenikai nesiliauja rašinėje nesąmonęs,visur mato tik konservatorių "piktą"ranką,o,kad karbofosas užvirė tą košę,tai drumsti proteliai nesugeba suprasti.

Vidas

Vidas portretas
Pranskietis kaip šeškas prasmaradino partija.Ta smarvė ilgai būna.Pasimate,kad tu šeškų ir daugiau yra.Opozicija turi tik vieną idėją kaip legalizuoti ,, ,,ir įsivaizduoja,kad visi puls į glėbį,Smarkiai klysta.

Jonas

Jonas portretas
Nuo pirmos dienos po rinkimų, kai valdančiaisiais tapo "valstiečiai", konservai pradėjo savo ardomąją veiklą. Valstybę valdyt jie nesugeba, bet "kišt pagalius į ratus", tai jiems puikiai einasi (daugiau nieko ir nemoka).

...

... portretas
Įdomu KIEK 'konservams' kainavo šis 'balsavimas'?.. - na, nieko, 'runkeliai' dar ne tiek Austėjai suneš.

Galerijos

Daugiau straipsnių