R. Karbauskis: su krizės valdymu A. Veryga tvarkosi puikiai

Grįžti į straipsnį

As2

As2 portretas
Toks tokį sutiko.Apart žalos nieko gero.Vienu žodžių Profesionalai

As

As portretas
Labai dekoju p. VERYGAI uz puiku darba siuo Lietuvai sudetingu laiku, STIPRYBES JUMS, IR AČIŪ

abejonių nėra

abejonių nėra portretas
Susitvarkys Veryga su korone, kaip Karbauskis su kultūra

Alfa

Alfa portretas
Šaunuolis Veryga sveikatos jam ir kad nekreiptu i ožius demesio kurie drapstosi purvais.

Valdas

Valdas portretas
Sveikatos ir sėkmės ministrui Verygai ir vyriausybei! Viskas jums gerai sekasi! O, lojančių visą laiką bus. ''Lengva Koncervams kritikuoti, kai patys suvaldę kelias pandemijas''.

kaip tik VERYGA turi ir toliau dirbti ŽMONIŲ labui,

kaip tik VERYGA turi ir toliau dirbti ŽMONIŲ labui, portretas
jis yra labai ATSPARUS konservatorių bandymui DESTABILIZUOTI Lietuvoje padėtį kovojant su VIRUSU ir bandant laimėti politinių dividendų, kad papulti prie LOVIO.--MATOME kad šiuo metu konservatoriams VISIŠKAI nerūpi žmonių sveikata, net ATVIRKŠČIAI;-jiems geriau, kad VIRUS Lietuvoje plistų nevaldomai--jie t ū n o d a m i įvykų šone, daro viską, kad padėtį p a b l o g i n t i --tačiau a t s p a r a u s ir profesionalaus VERYGOS dėka--konservatorių veiksmai yra PARALIŽUOTI.

stiprybes

stiprybes portretas
Didziules sekmes ir tvirtybes labai saziningai dirbanciam Ministrui Verygai Didziules jums sveikatos kad nepaluztumete labai saziningai ir nuosirdziai kovojant su sia klastinga liga STIPRYBES jums Ministre

Tik kritikuoti lengva....laikykitės...

Tik kritikuoti lengva....laikykitės... portretas
Šaunuolis......jam labai sunku......padėti niekas nenori....konservatoriai reiškiasi visu grožiu...

salietra

salietra portretas
Naisiu pizius nors saika turetu,jei tvarkytusi Veryga puikiai,bent jau medikai uzsikrete savo pacientu neuzkretinetu,jau trys mirtys uzsikretus ligoninese.Puiki tvarka pagal karbofosa.

Mokytoja

Mokytoja portretas
Mes palaikome ir Verygą ir Karbauskį sveikatos jiems!!!!

Paaiškinsiu

Paaiškinsiu  portretas
ant pirštų , nes panašu su logika prastai :) pandemijos nėra buvę , Veryga dirba , todėl viską, iki vienučių viešbutyje suplanuoti sudėtinga , kaip ir žinoti gruodį , kad reikės 2 milijonų apsaugos pirkti :) Rezervą valstybė turėjo , ligoninės sakė pasiruošė , merai pasiruošę .Visos rekomendacijos kaip ir kitose kraštuose. Pagalbos tikrai reikia , kritikuoti gali visi . Todėl kritikuojantys - renka politinius balsus , o dirbantys DIRBA kaip yra įpareigoti mandatais . Tikiuosi supratai ? :) Būk sveikas

Kas tas valdymas?

Kas tas valdymas? portretas
AR MELAS tai krizes valdymas? SVEIKATOS prieziura, su sauniuoju visuomenes sveikatos centu susitvarko su esama situacija? BIUROKRATAI - VALDININKAI ar tarnautojai kaip cia tikriau susitvarko ?

tomas

tomas portretas
,,Kritikuojantys A. Verygą turi politinių interesų". O liaupsinantys A. Verygą nori bet kokia kaina išlikti valdžioje. Tad kas teisūs?

Pritariu :)

Pritariu :)  portretas
Ministras tvarkosi puikiai , tik laikykimės nurodymų .

Galerijos

Daugiau straipsnių