R. Karbauskis užstoja antivakserį D. Kepenį: jo kalbose yra logikos

Grįžti į straipsnį

Ryga.

Ryga. portretas
Matyt tą stastystika melagienų skaitei.O aš skaičiau ,kad antsvori turintis žmonės gyvena ilgiau.Aišku tas antsvoris ne 150 kg. O Kepenis mano ir nori įrodyti ,kad protingiausias.O daro pats atvirkščiai.Ir gerdavo ir valgydavo viska Rygos restorane ir miegodavo viešbutyje .....Nes ten buvome su kompanija ir ,mes.

kaunas

kaunas  portretas
Paskaicius komentarus ---reikia juoktis susirietus 3 dienas ir 3 naktis Na ;;;prashau"..nutukeliai suserga ir mirshta dazniau.,,-jumoras .O ka rasho zmogus bbd??? Jezau sventasis,,,"atseit nuo Kepenio ..pabego babulkos ,nes jis jas murgde ledineje juroje"" jumoras ,,pilvas plish nuo juoko...Bet gera ir pasijuokti,geriau nei vienam kita dergti Aciu jumoristams,,,,cha ,cha cha... O ,pse krev --pasakytu nepiktai lenkas..Jumoras tai lyg maudynes ledineje juroje ,,fain!!

Vilnius

Vilnius portretas
Matau Kaune daug kvailių, kurie net nežino apie ką rašo. Aš palaikau Karbauskį ir Kepenį. Skirtingai nei kiti Seimo nariai, drąsiai reiškia savo nuomonę. Kiekvienas pats turi nuspręsti ar skiepytis, ar nė.

Statistiką didina nutukėliai

Statistiką didina nutukėliai portretas
Ryškiausias nesveiko gyvenimo požymis yra nutukimas. Nutukę žmonės turi skiepytis kuo greičiau. Bet tarp jų – nemažai antivakserių. Statistika rodo, kad nuo Covid-19 daugiausia miršta nutukėliai. Kepenis galėtų paagituoti mažiau ėsti.

STEBUKLAI

STEBUKLAI portretas
LABAI SMAGIAI PRAJUOKINO KAD KEPENIS SESELINIS MINISTERIS KA REISKIA PARODYTI KAD GALI IR SNIEGE PASIVOLIOJES TAPTI MINISTERIU O KIEK PROTINGU SMEGENU NESVARBU

PASTEBĖJIMAS

PASTEBĖJIMAS portretas
BRUKAMA TIESA YRA MELAS

zigmas

zigmas portretas
Tai faktas ,kad Kepenis susidraugavęs su Uspaskich ir bendru frontu kovoją, kad ne rusiška vakcina tai niekas iš tos kompanijos nesiskiepys, tik neįvardins , kad jie kovoja dėl Kosmonaut-2 vakcinos .Darbo partijos nariai drausmingi jie vartoja Uspaskich švestą vandenėli ir tiki ką reklamuoja Viktoriukas savo partijos ir partijos draugų draugams, giminaičiams.

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis  portretas
Karbauskis su Kepeniu greitai uždraus skiepyti kiaules. Katalikai , ruoškitės tapti musulmonais,

taigi

taigi portretas
Užstoja, nes jie abu panašus, kaip sako vieno kraujo.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Teisingai, p.Karbauski. Viskas logiška. Kaip ir tai, kad idiotai turi savo logiką.

Cha cha cha to Cha cha cha

Cha cha  cha  to Cha cha  cha portretas
Tarp kepeninių tu tikras proto milžinas.

Anonimas

Anonimas portretas
lietuvos fasistinis rezimas turi buti utilizuotas

Rasa

Rasa portretas
Ačiū, ponas Karbauski, kad nebijoti užstoti.

Kepenas

Kepenas portretas
seime nieko daugiau nenušneka tik apie imuniteto stiprinimą. Maždaug taip kaip ir ,,profesionalus gėjus" Raskevičius - apie gėjų santuokų įteisinimą..Todėl noriu visų paklausti ar deleguotas į seimą narys turi rūpintis tik tuo kas jam asmeniškai rūpi, ar vistik turi rūpintis visa Lietuva?

Runkelis

Runkelis portretas
Prie runkelio gaunasi kolūkis

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Stribkoncerviu troliu ferma dirba už žydra vėliavėlia

Vienetai

Vienetai  portretas
O kiek Seimo narių atsisakė skiepytis? Ar jie paaiškino kodėl, ar pabijojo? Noriu padėkoti tiems Seimo nariams, kurie atstovauja žmonės, o ne farmacinės kompanijas. Deja, tokių vienetai.

Antivakseriai

Antivakseriai  portretas
Išeina pusė Lietuvos antivakseriai. Žmonės nėra kvaili, jie domisi ką apie skiepus rašo kitų šalių žiniasklaidą, kokią yra pateikiama statistika apie skiepų sukeltus šalutinius poveikius.

Skepai tik 6menesius apsaugo

Skepai tik 6menesius apsaugo portretas
O su kovid jau visada busime kartu. Tad švarus oras. Tai reikia sodinti o ne kirsti medžius. Didėlis kiekis O2ore tai išsigelbijimas nuo kovid. O skepai tai verslas. Kraunam milionus farmacevtikams .jie juokesi iš mūsų kvailumo

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Jūs apie Kepenį atsargiau. Jis Karbauskio vyriausybės šešėlinis vidaus reikalų ministras.

Turi buti švarus oras

Turi buti švarus oras portretas
Tada kengvai sergi kovid. Kur mažai medžių žmonės sunkiai serga

Palaikau Kepeni

Palaikau Kepeni portretas
Pas ką stiprus imunitetas,lygoninės neprireiks ,sergant kovidu. Bet valdžia iškerta medžius. Nėra kam valyti oro. Uždarė sporto klubus,neleidžia būti sveikiems. Nes Sorošas pasakė mažinti populiacija. Nuo skepu kiek jau mirė?????? Tik daug O2 ore(daug medžių mieste )ir sportas tikrai išgelbės Lietuvos žmonės. Kito kelio nėra

Pensininkas

Pensininkas portretas
Atsiliepimus tikrai rašo neadekvatūs nieko nenutuokiantys, nesportavę, galimai ir jūros nematę žmonės?

MUMU

MUMU portretas
Jei seimo nariai gaus pasus, tai ir visiems durniams priklauso.

Mordai , kišk dvokiantį

Mordai , kišk dvokiantį  portretas
snukutį atgal į tarpkojį . Nieko nežinai ir nesijaudink . Karbauskis yra partijos pirmininkas , smarve . Eik knygą paskaityk , gal nusiprausk .

Morda

Morda portretas
naisiu kazdien pirmuose puslapiuose trinasi- labai jau protingu tapo is seimo pabeges!

Ke penis

Ke penis portretas
O ką,jūs galvojot kad viena vakcinos dozė visam gyvenimui?Keistuoliai.Prašysitės dozės kaip narkomanai,kas nesiprašys išlėks dūmais pro kaminą.Vot tep.Arba urmu pas savo ke penį.

Nuomonei , defektuotas ?

Nuomonei , defektuotas ?  portretas
Kam demonstruoti ? Jei neturi dėl kvailumo ką parašyti , gal reiktų patylėti ? Fui..padugnių mentalitetas ...straipsnių neskaito , bet komentuoja .

Nuomonė

Nuomonė portretas
Karbauskis užstojo ir Kildyšienę! Ir kas? Karbauskio nuomonė – tas pat kaip karvės požiūris į kosmosą trumpomis vasaros naktimis.

Ten buvau ir mačiau.

Ten buvau ir mačiau. portretas
Kepenis viena sako kita daro.Žmones maitino buza savo sveikatingumo centre,o pats po Rygos restoranus ir viešbučius davėsi.Ir gėrė ir valgė ir panelių..........

Liudna - liūdna todėl pasilinksminimui

Liudna - liūdna todėl pasilinksminimui  portretas
paskaitykite Delfi straipsnį " Pfizer" vadovas: veikiausiai reikės trečios vakcinos dozės . 2021-04-16 . Po tokių straipsnių man tokių kepenių jau norisi daugiau seime . " kepeniai " nors žino ko reikia jų sveikatai .

Diktatoriai...

Diktatoriai... portretas
Žurnaliūgos pideralai kas čia per neapykantos kalba, įžeidinėjimas ir menkinimas žmogaus?

liudna

liudna portretas
Labai keista kaip i seima Lietuvos gyventojai isrenka tokius kaip Kepenis Mano manymu tai zmogelis kurio mastymas labai stipriai prasilenkia su logisku mastymu kokios mes norime Lietuvoje geroves nes kokio mastymo seimunai tokie ir priimami istatymai

Medikui

Medikui  portretas
jūs medikas ? Straipsnio neskaitėt ar nesuvokėte ? Diplomas " apmokėtas " ? Tada toliau nuo tokių medikų .

Medikas

Medikas portretas
Branguti,brangute,brangiausia ir visi kepeniniai antivakseriai,gal sulauksite ir jūs tokios būsenos,nebūtinai brandaus amžiaus,kada jus gelbės tik medikamentai ir skiepai,negalėsit nei lakstyt nei spardyti kepenis gryname ore,o dar visas gyvenimas prieš akis,taip kad pasilikit sau tą ką turit,nes lazdos neišsižadėkit niekados,jinai pati pas jus ateis,ir nepadės joks kepeninis.

tomas

tomas portretas
Toks tokį ir giria.

Noriu padėkoti Valstiečiams

Noriu padėkoti Valstiečiams portretas
Sutinku su D. Kepenio nuomonę! Ačiū R. Karbauskiui, kad palaiko ne formacijos kompanijas, o žmonių nuomonių įvairovę!

Faktui ir Cha cha

Faktui ir Cha cha  portretas
Tu neberūkyk liberlkonservyno kaliošų , jie tau haliucinacijas kelia :)))

Faktas

Faktas  portretas
„Kepeniniai“ – bailiai. Jie, kaip maži vaikai, bijo skiepo. Su jais ir elgtis reikia kaip su vaikais. Gydytojai turėtų būti ir gerais psichologais – „kepeninius“ bailiukus paglostyti ir nusiraminimui duoti po saldainiuką.

F

F portretas
Gerai sako nėra tos koronos tik eilinis gripas

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Tai rusiško karbofoso šalutinis poveikis Karbauskiui – „valstiečiai“ pamažu, bet užtikrintai, evoliucionuoja ir tampa „kepeniniais“.

Kas dėl " paso "

Kas dėl  " paso "  portretas
Kada bus patikrinti ir su " pasais " leidžiančiais veikas visi tuberkuliozininkai , hepatitininkai ir kiti , kad ir turintys psichikos sutrikimų , tada manau reikėtų galvoti ir dėl " covidinių " pasų . Kiek žinau nei gydyti , nei kaip nors paveikti šių žmonių , jei jie nenori gydytis negalima ? O nenorinčius skiepo galima ? Su " pasu " ? Na PIŠ vyriausybės logika .... Paskiepyti ir su pasais lygiai taip pat turės nešioti kaukes , laikytis kitų rekomendacijų , tų kurių laikytis turi ir neskiepyti ? Kuo be skiepo yra grėsmė vakcinuotiems ? Nebesuprantu ..

Paskaitykite

Paskaitykite  portretas
Delfi šios dienos straipsnį " Pfizer " vadovas : veikiausiai reikės trečios vakcinos dozės " ------- mokslininkai nežino !!!!! ....O kur dar mūsų vakcininkų viražai : skiepyti visus , paskui atidėti antro skiepo terminą , skiepyti zeneka kurios atsisako Danija ? Eilinis PIŠ vyriausybės chaosas . Aš šio chaoso eigoje ir apsigalvojau dėl vakcinos . Jei nežino mokslininkai , blaškosi vakcininkai , vadinasi galvoti turiu aš , kūnas mano , sveikata mano .

chaaaa

chaaaa portretas
du broliukai...

Šiaip , mano galva ,

Šiaip , mano galva ,  portretas
partija sugebanti vienyti skirtingus žmones YRA RETENYBĖ .Todėl " valstiečiams " ir Karbauskiui pagarba . Nusibodo "viena tiesa viena partija " ir dar raudona vėliava .

Laisvamaniui

Laisvamaniui  portretas
branguti , gal turi kokį faktą ar argumentą PRIEŠ , kad tie kurie turi stiprų imunitetą mažiau serga ? :)))) Tą Karbauskis ir sako , kodėl jam ar " valstiečiams " turėtų būti " gėda " dėl tokio fakto ? Aš taip pat galvoju . Nesu sveikuolis , bet kitaip rūpinuosi savo sveikata . Gripu net nepamenu kada sirgau , be jokių vakcinų . Nuo kitų ligų , kurių negaliu " suvaldyti " ir yra vakcinos - pasiskiepijau . Covidu nesirgau , saugojausi , nuo ko mane skiepyti ? Suserga ir paskiepyti , suserga ir lengvai praserga ir neskiepyti ...

abu žemo protelio tipai

abu žemo protelio tipai  portretas
abu žemo protelio tipai..... ir partija krito į žemiausią lygį

Kauniete

Kauniete portretas
Del propogavimo sveiko gyvenimo budo Kepenis teisus.Tekrai mazai dirbama sioje srityje.Sportuoti lauke vaikscioti sveikai maitintis.Dideli demesi kreipti i jaunima.Sveikata turtas.O dabar tik gasdinimai.

galimai

galimai portretas
Ateis laikas ,kai po siu naujai skubos tvarka sukurtu vakcinu zmones ims sirgti, mirti visi skescios rankomis klausines kas cia daros? ,kodel jauni mirsta nuo insultu? nuo infarktu? ,kodel tiek zmoniu nusizudo?ir t.t.

:)))))

:))))) portretas
Niu branguti , klok konkrečiai ką nori pasakyti ? Suplakei viską į krūvą ir politiką ir homoseksualumą ir gyvenimo būdą ? Branguti , kas dėl politikos ( konservatoriai ir ...) ar žinai , kad kiekviena partija turi programą ? Niu :))) Nežinai ? Vai vai ... Tada ir nėra apie ką diskutuoti . Šviekis , o jau tada kaip sakė PIŠ " galvok nors užduodamas klausimą " :)))

Laisvamanis

Laisvamanis portretas
Ponas Karbauski,o tai kaip jūsų tolerancija LGBT,laisvės partijai,konservatoriams,liberalams,juk tai irgi nuomonių įvairovė.Mums atrodo kad tos jūsų Kepenys,kaip šaukštas deguto į statinę,negi esat tokie buki ir savo noru gadinatės savo partijos įvaizdį?

OŽIO tvarto t v a i k a s --išbalansavo

OŽIO tvarto t v a i k a s --išbalansavo  portretas
ir MĖŠLAVEŽIŲ s m e g e n i s --tai rodo ir konservatorių vyriausybės n e l o g i š k i sprendimai karantino metu.

Tam bbb

Tam bbb portretas
O ko tu jaudiniesi ? Iš kvailumo pletkini ? :)) Paskaitai tokių defektuotų komentarus ir supranti Kepenis daug padoriau elgiasi ir atrodo įtikinamiau . Turi savo gyvenimiškus įsitikinimus , juos argumentuoja ir jais vadovaujasi . Nieko neverčia juo sekti .

Karvauskiui

Karvauskiui portretas
Kiekvienas protingas žmogus jums pasakys - kada žmogus neturi ką pasakyti iš esmės į temą , jis pradeda ieškoti " riebių " epitetų . Nes pasakyti nori , bet dėl kvailumo ką pasakyti - nežino :)))

bbd

bbd portretas
nuo kepenio visos babulkos issilakste kur versdavo maudytis sausyje baltijos juroj o serdavo tik kruopom-vienu zodziu baigesi biznis

Karvauskis

Karvauskis portretas
Visi, kurie skleidžia melą, kiršina žmones ir skaldo tautą, yra savotiškai teisūs. Amen.

ale issireiskimai dabar

ale issireiskimai dabar portretas
antivakseris turbut tai tas kur batu nevaksuoja

O aš manau

O aš manau  portretas
kad KIEKVIENAS turime teisę PATS spręsti kaip jam rūpintis savo sveikata . Vieni vienaip kiti kitaip . Viskas . Karbauskis tą ir sako , nors jo nuomonė kita - esmė stiprinti imunitetą . Man visai nerūpi kaip sveikuoliai gyvena , jie MAN netrukdo , nes NEVERČIA manęs daryti tai ko aš NENORIU. Viskas . O štai vakcinų šalininkai bando man pasakyti " kas man yra geriau ir net skiepyti , nes negausiu paso " ? Mokslininkai kaip aiškėja NEŽINO ar 3 skiepų reikės ir kasmet skiepytis ? Nežino kiek veikia " vakcina " ir kokios pasekmės ? O " kaltas " Kepenis , kuris ŽINO ko reikia jo organizmui ? Jūs juokaujate ? Kažkaip baugu nuo " mąstymo "

Siaip tai

Siaip tai portretas
Sveikas gyvenimo budas nera blogai.blogai tai kad jeigu vietoje smegenu runkeliu kose tai tas nepadeda

Klpd.

Klpd. portretas
Man tai vietoje Karbauskio būtų gėda turėt savo partijoj tokį narį. Taigi kai tik išsižioja taip ir kvailystė. Ką šnekės-ką ne o pagrindinė mintis ,,imuniteto stiprinimas". NEATGAIVINSI KEPENI SAVO BUVUSIO VERSLO KAŽKADA NEŠUSIO MILIJONUS, NEATGAIVINSI. Žmonės neis į tavo ,,mokyklą" Palangoje..Žmonės supranta, kad imunitetą ne vien maudymas žiemą jūroj stiprina, o ir sveikas ekologiškas maistas(kurio beveik nėr PC), ir švarus, neužterštas oras, vanduo bei dirvožemis. Apie ką tau suprast niekaip nepavyksta - smegeunė per minkšta

Aha Durnių laive

Aha Durnių laive  portretas
nežino , kad stiprus imunitetas žmogui padeda daug ligų " išgyventi " :))) Gal kokio Cė pavartok dantys neiškris , tik smegenų neatsiras :)

Klaipėda.

Klaipėda. portretas
Kepenis viena šneka kita daro.Tegu jis geriau patyli.Kai ką mačiau ..

>pilieciui

>pilieciui portretas
Parasyk tiesa tuoj uzblokuos Naivuolis...

Pilietis

Pilietis portretas
Visi turi laisve reiksti savo isitikinimus.Lietuva laisva Respublika.

Pries antivatnimakalatorius

Pries antivatnimakalatorius portretas
beja ar nepastebejote? visi kurie prievarta kisa savo ismanytas teorijas --- kitus vadina arba anti.... arba vatni... , tai juos kaip vadinti antivatnimakalatoriais?... geras terminas ... tinka kaip ir visiems najuju teoriju neseju?.. Tai neapykanta galima vadinti ar negalima?antivatnimakalatorius... geras naujadaras?

pries melo skiepa

pries melo skiepa portretas
nesigilinu i asmenis . visi kurie protingus zmones vadina antivakseriais--* vadinu vak vak vak vak vakseriais- jiems vaksejimas , kaip varlei vaksejimas.... kiek naudos is vaksejimo varles? tersia tik tyla....

Durnių laivas

Durnių laivas portretas
Toks tokį užstoja

Galerijos

Daugiau straipsnių