R. Karoblis: NATO patvirtins atnaujintus Baltijos šalių gynybos planus

Grįžti į straipsnį

varnas

varnas portretas
aš suprantu kad tokio lygio kolidoriui kaip mūsų teritorija niekas kitas neapsaugos, juk per amžiaus gludumos nėra buves kad nebūtų okupaves mūsų šali, paimkim iš istorijos juk visi kas nemindė mūsų šalies vientysuma, gerai kol yra ramu ,bet jeigu tik kilo nesantaika tarp valstybiu galiūnu, toj , mes pirmi ir nukenčiam, užtai kad mūsų erdvė yra visai netinkama kovos metu eiti tokio lygio karo veiksmui, esma per silpni ir be padejeju be konkurentu nei per žingsni negalime atstovėti už savo šalies ventysuma, visu pirma žiūrėkime tik drausmes tvarkos su mūsų kaiminais artimais , nedarykime blogi ir ležuviu kur nereikia nemalkime prikaskime liežuvi toliau bus geriau tarpe mūsų gyvenančiu kaiminu, mes sekime taikos garanto o ne gynklavimosi, nežine prieš ką, turėtu taika visame pasaulio rituli, ir neliskime ten kur nereikia, tupėkim savu namu kieme, nauda bus kita , o laukti dieve padėk nereikia, mums iš viso, gyvenimas vietoj nestovi, juda ir visi nori būti laisvi ir laimingi, ate,

Stenkis karablikai

Stenkis karablikai portretas
stenkis.Taigi tokia gera vieta - Lietuvos kariuomenė, niekas nesukontroliuos kas kur ir kaip daroma, perkama ir realizuojama.:D)

kaip šlykštu

kaip šlykštu portretas
kaip toliau skurdinti žmones.......pirkti seną nurašytą chlamą kuris niekam nereikalingas....

ne

ne portretas
tik turkai vetuoja, bet ir ispanai

Kęstas

Kęstas portretas
Kokia dabar bus tarptautinė prekyba? Tai galima suprasti iš naujos prekybos sutarties tarp JAV, Meksikos ir Kanados. "Naujajame šių šalių susitarime reikalaujama, kad mažiausiai 70 procentų automobilių plieno ir aliuminio būtų perkama Šiaurės Amerikoje, o tai galėtų padėti padidinti JAV metalo gamybą. 40–45 procentus automobilio turinio turi generuoti darbuotojai, uždirbantys vidutinį 16 JAV dolerių per valandą atlyginimą. Ši 16 JAV dolerių per valandą riba yra pastangos priversti automobilių kompanijas arba padidinti mažus atlyginimus Meksikoje, arba pasamdyti daugiau darbuotojų JAV ir Kanadoje. Tokį rezultatą demokratai ilgai rėmė, o dabar remia ir JAV respublikonai, vadovaujami prezidento D. Trumpo. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

As

As portretas
Cyps jau kremliniai

KAUNNIETIS.

KAUNNIETIS. portretas
R.Karoblis,bei L.Linkevičius - labai pergyvena dėl Lietuvos,o jankius įsileido,ką konstitucija draudžia,gauna gerus pinigus,bei ateitį,o šunauja nesupranta,kad tai konservinio - kgbistinio klano darbas darbas- kad jų nenuteistų - kaip pietų korėjos prezidentę,bei kitus.

Galerijos

Daugiau straipsnių