R. Masiulis: nematau priežasčių atsistatydinti

Grįžti į straipsnį

Palaikau Masiulį -

Palaikau Masiulį -  portretas
šis GARBINGOS ŠEIMOS sūnus elgėsi irgi garbingai. Kad visur sočiausiuose postuose įsitaisę socdemai iš sovietmečio atsinešė sukčiavimo įgūdžius, juos sunku prigriebti, juolab, kad jie itin vieningu frontu puola tuos, kas į jų turtus pasikėsina - nori suskaičiuoti, patikrinti, įvykdyti teisingumą ir nušalinti iš vietų, kurių siūlomų pagundų seni komunistai ir jų palikuoniai NEATLAIKO. Išbandymas valdžia ir pinigais, kai gali semti kad ir kaušais, ne kiekvienam pagal jėgas.

Anonimas

Anonimas portretas
Kreipkites pas GER.prezidentą.Jūs tiek iškėlėt sukčiavimo ir jų negerų darbų.Mes už JŪS.

VALĖ

VALĖ portretas
GER.MINISTRĖ TOKIŲ SĄŽININGŲ MINISTRŲ DAR NEBUVO, O KLAIDAS DARO VISI, NEPASIDUOKITE.LIETUVA DAUG PRARAS

Anonimas

Anonimas portretas
Ger. Ministrė nekreipkite dėmesių į tos ypač KIRKILO AFERISTINES KALBAS. TIKRAI JŪS TIEK DAUG TAISĖT seimo PRIDARYTAS KLAIDAS IR BUVUSIO MINISTRO.

tomas

tomas portretas
Gerb. Ministre Masiuli, nekreipkit dėmesio į priplėkusių bebrų svaičiojimus. Priešinkitės kartu su gerb. Pranckieęiu. Teisybė ir tautos palaikymas - Jūsų pusėje.

Antanas

Antanas  portretas
Reikia uždrausti balsuoti per rinkimus partiniais ąrašais. Apie tai reikia kalbėti jau dabar. Tokiems kaip kirkilas, lanzbergis, karbauskis ateis politinis galas.

Reporteris

Reporteris portretas
Kirkilas skaičiuoja paskutines savo dienas politikoje, o kas jau kas, bet Rokas Masiulis ne tik ministru , bet drąsiai galėtų būti LR Prezidentu. Man tai būtų geresnė alternatyva už Nausėdą.

Anonimas

Anonimas portretas
pati KIR KIR laikas mesti LAUK !!!!!!!!!!!!!!!!!

Janina

Janina portretas
Nemalonu matyti kaip p.Kirkilas intrigas rezga. Gėda! Ar ne pačiam Kirkilui laikas būtų į poilsį be rentos. Laikas, tikrai laikas. Rokui Masiuliui - stiprybės!

Liudvika

Liudvika  portretas
Labai teisingai Masiulį,seni komunistėliai vis nori nurodinėti,bet laikykis ir nepasiduoki tiems visiems kolchoznikams,seniems pirdyloms,tegul neždinasi visi iš seimo,nes kaip šeškai per daug jau prisibezdėjo net iš tolo smirdi.Daugumai tiems seniems pirdyloms veryėtu ir už grotų pasodinti,nes jau šalį nualino iki 0,o dar neturi sąžinės nori rentos.Mes pensininkai irgi norėtume atsiimti savo uždirbtus pinigus,bet per tuos komunistėlius negalim.

Pgarba

Pgarba portretas
Rokui Masiuliui !!!!

jei

jei portretas
pats aklas tai mes dar matome ir varyk su /globeja/ i poilsi....

politika

politika portretas
yra taip veidmainiska, slykstu, purvina ir slidu. Beveik visi meluoja, beveik visi isduoda. jei ir ka gerai darai- netiki, sunku irodyti, amzina kova ir stresas. Zmones pilni samokslu teoriju, viisada itarus... nors viskas taip yra banalu, kad net juokinga. Apskritai Lietuvoje kas vyskta yra kaimo lygio pelke, net neisivaizduojat kas vyksta tarptautineje politiku arenoje.

Kirkilai

Kirkilai portretas
,jei skaitai komentarus..., kada tu dingsi su savo marazmais is ekranu???? pykina...

Antanas2

Antanas2 portretas
Ot smirdzius,varyt ji lauk ta ozkabarzdi...

Ne sakau NE

Ne sakau NE portretas
Judink tu sukciu klanus;gelezinkeliai,uostai tai ju kisenespilde.Dabar nori Roka uz iskeltas sukciavimo bylas atsiskaityti nuimant.

Salin rankas nuo dirbanciu zmonem

Salin rankas nuo dirbanciu zmonem portretas
Rokai dauguma Lietuvos zmoniu uz Tave .Ne uz Karbauski ir kirkiliniu klana.

ui

ui portretas
laikykis Rokai ,mes uz tave

Kur dingo sąžinė, garbė, protas?

Kur dingo sąžinė, garbė, protas? portretas
Kirkilai, ar ne laikas trauktis į pašalius - užleisk vietą mažiau socializmo ragavusius kadrus.. Jūsų "restauravimo" darbai tik žalą daro valstybei ir ne tik: prisitaikėliška partija net kelis kartus keitė savo "paradinius drabužius". Ar ne taip, drauge?

eik von

eik von portretas
durneli.

Galerijos

Daugiau straipsnių