R. Masiulis: R. Karbauskio kaltinimai dėl e. sveikatos atrodo liguistai

Grįžti į straipsnį

To Raimonda

To Raimonda portretas
Nusiemt vatine ir tapot tu pačiu komunistų gerbėja. Beja o kas tas Masiulis? Eilinis aukšto lygio vadybininkas, mokantis gražiai pakalbėti ir vygdyti nurodymus, jokios fantazijos ir tiek.

Raimonda

Raimonda portretas
Kaip gaila, kad vatnikų vadeiva neprisiima kaltės sau. Jis yra gaujos vadeiva, todel yra atsakingas už viską, kas vyksta jo diktatoriškos valstybės valdyme. Jis įsimylėjęs Verygą, todėl puola visai nekaltą zmogų, o Verygos jis niekada nekaltins. Net jei tas ir tvirtins, kad kaukės neapsaugo nuo viruso, o po kelių savaičių teigs priešingai. Kaltas bus ne Karbauskis, ne Skvernelis, ne Veryga, o kas nors kitas, greičiausiai kas nors iš konservatorių partijos. Maždaug numanome, kas. Kaltas bus tik tas, kas nepriklauso jo paties gaujai.

kaip

kaip portretas
sunes 1 ant kito o istikruju visi 1 /karuselei/ nepasidalina riebiu/kaulu/ o moraligoniai jie visi nes po venrkratvyrusine padange nesijaucia Hipokrato sielos nes jai butu baisu. pamaci/us ka isdarineja sie /medikai/ po PSO skeciu po kuriuo vien juockiai?...

na ir mulkis

na ir mulkis portretas
lyg niekas nežino, kad registrų centras buvo susisiekimo ministerijos žinioj

nijolina

nijolina portretas
Ar Masiulis yra premjeras? Visų kalčiausias yra PREMJERAS, kuris atsakingas už visų ministrų darbą. O dabar jis ramiausiai ATOSTOGAUJA. Jeigu kas įvyksta valstybėje, premjerai grįžta is atostogų ar vizitų ir sprendžia problemas. O pas atostogos šventos.

>Rita< \\\\\.../////

&gt;Rita&lt;  \\\\\...///// portretas
Miegamajame sužinojai????????????????????????????

Rita

Rita portretas
Masiulis vienas sąžiningiausių ministrų!

o'Žys \\\\\.../////

o&#039;Žys  \\\\\...///// portretas
Už tokias afioras Kinai rastų jam vaistų,nes kinų medicina ojo jo,bet užtektų ir batoios-Lukošenkos.Lietuva tai pd'Rąstų ir sukčių inkubatorius.

Anonimas

Anonimas portretas
Masiulis pats liguistas aferistas,vagiantis su savo šaika. Visi koncervatoriai iškrypėlių šaika.

Galerijos

Daugiau straipsnių