R. Pratasevičiaus interviu: dezinformacija gali pasiekti ir dalį Vakarų auditorijos

Grįžti į straipsnį

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Stalinas didžiuotusi Laurinavičiumi. Kaip jis tiktu sovietinei sąjungai nešt komunizmo saulę. Neštu vienos partijos-vieną tiesą. Jis tik vienintelis laksto per komunistinius portalus ir komentuoja savo kliedesius. Daugiau niekas negali komentuoti. Tik laurinavičius. Net putojasi ir su tokiu įkarščiu apie įvykius Rusijoje ir Baltarusijoje komentuoja ten net nebūdamas. Abejoju ar jis kada nors tose šalyse buves. Gal net nežino kur tos šalys randasi ir vargu ar parodutu žemėlapyje jas. Juo niekas Lietuvoje netiki.

KEISTA

KEISTA portretas
KEISTA,KAD YRA TIKINČIU LUKAŠENKOS-PUTINO PROPOGANDA..TOKIEMS TIK GALIMA PASIŪLYTI NUVAŽIUOTI TEN PAGYVENTI IR KAI NEBELEIS ŽENKTI NEI VIENO ŽINGSNIO Į ŠONĄ,TAI TADA PAGIEDOTI TITIRAMBAS ŠITIEMS PASAULIO BAISUOKLIAMS.GAILA,BET DEMOKRATINĖS VALSTYBĖS NEGALI TAIP ELGTIS KAIP ŠIŲ DVIEJŲ VALSTYBIŲ " VADAI"

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis portretas
Gailisi vatnikas išdaves savo aplinka.Taip jam reikia .

ne dezinformacija,

ne dezinformacija, portretas
o tiesa

O troliai

O troliai portretas
ar dirba uz isitikinimus ar uz pinigus? Sprendziant po lektuvo patupdymo kaip jie buvo masiskai dinge reiskia ju virsininkas pasimete ))) o tai reiskia kad ju visas darbo cechas darbuojas )))

Manau

Manau portretas
Tas vaikinas dirbo savo darbą ir pagal savo pažiūras.O kas sako ,kad dėl pinigų ar kita ko.Tai pats toks dvasios ubagas ir esi.Jis tiek prikankintas ,prigrasintasdėl artimų ir nebeištvėrė gaujų kankinimo.Kodėl norėjo vienas nusižudyti teismo metu.Tai parodo,kad Lukošenka velnias su savo gauja.

Anonimas

Anonimas portretas
cia tose intervju belorusams parodo kas ju lauke jei bus pries diktatoriu

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis  portretas
Raudono melo kūrėjai labai įžūliai kuria pasakas. Imkime kad ir 1941 metus. Kaip teigia pasakų kūrėjai , Zorgė informavo kad Japonija nestos į karą , todėl permesti Sibiriečių pulkai apgynė Maskvą. Kaip teigia ISTORINIAI dokumentai, Kremliniai netikėjo nė vienu Zorgės žodžiu ,manydami kad tai dvigubas agentas , o generolas , Rytų Sibiro karinės apygardos vadas ,papildomai apmokęs armiją , buvo tardomas ir nužudytas kaip Japonijos agentas.

manau

manau portretas
Mano senelis sakydavo: vaikeli,- teisybė kaip aliejus, visada iškils į paviršių, tad apie jokius kankinimus ir prievarta čia nėra ko kalbėti. Tas vyrukas dirbo tik dėl pinigų, jis joks opozicionierius, pas jį aplamai vargu ar yra kitokie įsitikinimai apart pinigų galios, ir dabar jis pasakys viską , kad tik galėtų dėrėtis su valstybę dėl savo egzistencijos. Kam jį dar ten kankinti? Dar nespėja paklausti , o jis jau šneka. Nejuokinkit mano tapkių, kaip sakė vienas personažas, irgi matai rado revoliucionierių, tokie už pinigus Ukrainoje ir nacistus vaidina, beje ką darė ir Pratasevičius. .Jis ne didvyris, jis ne revoliucionierius, jis makleris papuolęs į sudėtinga savo likime situacija, bet man jo negaila.

Propagandistas Laurinavičius bijo

Propagandistas Laurinavičius bijo portretas
Kad vakarų visuomenė iš pirmų lūpų sužinos visą tiesą apie perversmo Baltarusijoje organizatorius ir finansavimo kelius. Pagal Protasevičiaus pranešimus Baltarusija neįsileido didelės pinigų siuntos per Lietuvą, Lietuvos diplomatiniu paštu ,,plombuotame furgone". Furgone nemažai pinigėlio telpa ,,demokratinei" Baltarusijos opozicijai, a ne Laurinavičiau?

košmaras

košmaras portretas
kitkame, kad kankinimai priverčią žmogų keisti įstikinimus, pataikauti kankintojui duodant "prisipažinimus", mąstyti kokio lygmens tie kankinimai

idomu

idomu portretas
Kaip SAVČENKO sveikata? Gal jau laikas išreikšti susirūpinimą ir įvesti sankcijas ukrainos režimui?

taigi

taigi portretas
Jau suka uodegas, esą netikėkit , jį privertė, o juk prieš Baltarusiją nukreiptą informacinę priemonę kurios pagalba ir paskatinimu buvo keliami neramumai finansavo usa , pl ir lt. Taigi lenda galai.

apsisesiojo vaikelis

apsisesiojo vaikelis portretas
visus savo koreshus pridave-belieka tik pasikart-niekam nereikalingas

Lietuva, Lenkija ejo va bank norejo daug pinigu

Lietuva, Lenkija ejo va bank norejo daug pinigu portretas
Kokia cia dezinformacija, kad Tichanovskaja laiko Lietuvoje ir is mokesciu moketoju islaiko. Baltarusijos isdavike. Namo tegul vaziuoja.

Galerijos

Daugiau straipsnių