Šešėlinė Vyriausybė žada prašyti ištirti, ar karantino draudimai neprieštarauja Konstitucijai

Grįžti į straipsnį

karbaucki

karbaucki portretas
nuo durnumo vaistu nera

ali

ali portretas
Ko cia norieti mes juk lietuviai ir musu genuose baudziava uzsilikusi uz tai ir tyli visi paspaude uodegas laukia kad kazkas uz juos nuspres neina i rinkimus o paskui skundziasi kad bloga valdzia.

kaunietis

kaunietis portretas
seselinis premjere slepkis tame savo seselyje ir nesirodyk, senai aisku, kad protelis tau ir tavo sutvei butu didelis raskazis, matomai net nesuvoki kokias nesamones cia molini

faktas

faktas portretas
aš manau, kad šešėlinės vyriausybė vėta yra arklio išangėje, ir ne kitaip kartu su pyyrmyyninkų

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
šita parazitų gauja - buves seimas , ir suleido biologinio ginklo nešiotojus , kad Lietuvos žmonės būtu užkrėsti , mirtu , būtu sugadinta sveikata , padaryti didžiulę finansinę žalą Lietuvai ir žmonėms . Padarytas nusikaltimas prieš Lietuvos žmones

Svajonė

Svajonė portretas
Karbauskio svajonė nesipildo? Kaip padaryti, kad nuo kovido tautiečių mirtų daugiau nei valstiečiams valdant.

>Diktatoriai

>Diktatoriai portretas
Jie vis nepameta vilties kad kažkada su jais konservai su liberalais draugaus:D))))

kolxoznikams

kolxoznikams portretas
tupėkit šešėlyje ir nesmirdėkite.Dar šliurinskienę pasiimk iš seimo ir prasidės normalus darbas

Diktatoriai...

Diktatoriai... portretas
Dar vieni pažadukai..... Darbais o ne pažadais vertinami esate... O ir ką ten tyrtį jei ir taip aišku jog prieštarauja.

O

O portretas
Jam gerai - jokie draudimai neegzistuoja, su kuo nori - su tuo miega.

Kurgi ne

Kurgi ne portretas
Karbauckiniai irgi viską draudė išsijuosę, veryga dar ir naikino ką tik pasiekdamas apsiputojęs, konservai pamatė, kad rinkėjai už draudimus myli, nu ir davai dar aršiau draust. Tai dabar aniems pavydas, kad šitie jų metodus naudoja, net juos pačius perspjovė, užtat ir skundžia kam tik gali. O į Konstituciją tiek vieniems, tiek kitiems nusispjaut. Svarbu lovys!

kotas

kotas portretas
Šešėlinei vyriausybei atstovauja Skvernelis, o ne Karbauskis. 4 metus Karbauskis dangstėsi Skverneliu, pats net Kultūros komitetui nesugebėjęs vadovauti. Nesuprantu, kodėl leidžiama pašaliniam asmeniui - išsinešdinusiam iš Seimo Karbauskiui, kištis į Seimo, Vyriausybės, Konstitucinio Teismo reikalus?

Anonimas

Anonimas portretas
Greitai ateis rusai ir baigsis jusu bludijimas. Ka i valdzia, o ka ir prie sienos. Nebijokit, i Sibira neves.

Išsilavinime burbulas ?

Išsilavinime burbulas ?  portretas
Tai kam komentuoji , jei nieko nežinai kas vyksta Lietuvoje , Seime ? Toliau skaičiuok voveres ir nekliedėk ...

Cha

Cha portretas
kap visada karbauskiniai kad neerzint kitu partiniu mėšlo krūvų, imasi iš musės dramblį daryt.Ir kelt į viršų ta kas visai mums nereiklainga. Iš tikro jei tokie esat geri tai ,,kabinkit" didesnes temas : kai naglai nesilaikoma Konstitucijos ir jos įstatymų+prokuratūros neįgalumas viešojo intereso gynime+valstybinės žemės ir jos išteklių privatizavimas+strateginių įmonių atidavimas galimai tiesioginiam agresoriui per jo statytinius ir t.t. Galu gale damuškit žulikų LRT. Neee neeesiinoooori..:D)DD.Labai primityvu pasėmt jau buvusia tik kitose liberkonserpidiru lūpose nudrožtą koronos temą..

Totali dezinfa

Totali dezinfa portretas
Opozicijos nėra, bolševikai siautėja, o čia pyyyst, kaip Pilypas iš kanapių, šešėlių vyriausybė. Baikite juokinti voveres.

Ypatingai bukam :)

Ypatingai bukam :) portretas
Agronomas išėjo pas savo rinkėjus , kada liberali Čmilytė , antrai pagal mandatų skaičių seime partijai , pavaduotojo " neskyrė " !!!! TIK GERBIANTIS SAVO RINKĖJUS POLITIKAS TAIP GALI PASIELGTI , ne dėl savęs , seimo kėdės , o dėl manęs - rinkėjo . Galėjo ramiai atsėdėti kaip daugelis ...Todėl aš gerbiu " valstiečių " lyderį - TIKRĄ LYDERĮ , o ne " paveldėtoją " ....Nieko jūs bukenos nežinote , niekuo nesidomite , tik rašinėjate nesąmones ...Nors gal gerai , protingi žmonės supras , koks elektoratas remia konservatorius , liberalius , laisvus ....

Agronomas

Agronomas portretas
pabego is seimo ,o dabar isminti savo rodo!

Tu neturi kuo MANYTI :)))

Tu neturi kuo MANYTI :)))  portretas
Užkrečiamųjų ligų ...pataisos PRIIMTOS 2021-03-23 !!!!! Seimo valdanti dauguma KONSERVATORIAI , LIBERALAI , LAISVI IR PIŠ VYRIAUSYBĖ ! " Valstiečiai " opozicija . Nežinai ? O žinai kuri šiandien diena ? 2021-04-08 . Dar buvo Velykų šventės , o tu " manai " apie buvusią kadenciją ? O varge ...varge ... Kuo mažesnis išsilavinimas tuo aršesnis konservatorius ir Karbauskio dergėjas ? :))))

Tam penkiakampdi žvaigždei.

Tam penkiakampdi žvaigždei. portretas
Gal tau ir buvo gerai,nekalbėk už visus,taip gerai dirbo valstybė klestęjo,bet lovio tai netekot,jūsų gerą darbą rinkėjsi ivertino.Šešėli tupit ir tupėkit,nes per sekančius rinkimus net savo šešėlio nematysit,nepritaikysit mums rusiško modelio,ar ti per jūsų kadencija ar tik necirkuliavo rūsų pinigai.Nes būtinai reikalinga buvo antra kadencija.Netrukdykit dirbti teisėtai išrinktai valdžiai.

Manau

Manau portretas
Ko nesikreipėt į konstitucinį teismą,kai vsldėt juk tą paty darėt baudos irgi buvo.Ką norit pasakyti reikėjo oradėti nuo savęs,Karbauskis nori valdžios nors tu ką,gavai šešėlinis premjieras,o gal prezidentas.Kai paragauji negali sustoti.Kad taip lenda į valdžią matyt kažkokį slaptą planą turi.Per praitą kadencija turėjai pelną 14mil.vis dar maža.

Niu ką galiu pasakyti ogi

Niu ką galiu pasakyti ogi portretas
Užuojauta , defektas nepataisomas . Galėsi pribaltiskom okruge išmesti ...Nemėgstu bukų , kurie net straipsnio neskaito , bet dergiasi ....Čia neapykantos kalba , alio policija ?

Naisiu kreivakojis

Naisiu kreivakojis portretas
nerimsta vis su destrukciniais patarimais ,kad kuo blogiau butu lietuviams ,kad kuo greiciau ateitu isvaduotojai ir paskirtu ji vietininku priboltiskovo okruga!

kotui

kotui portretas
Nekišk savo dvokiančio snukučio - pykina , ukš į tarpklynį atgal .

kelmas

kelmas portretas
kiek suprantu konstitucijai iškilo grėsmė

kotas

kotas portretas
Karbauski, ukš į Naisių tvartą ir ten daryk tvarką. Prie Seimo net nesiartink.

Anonimas

Anonimas portretas
Eilinis burbulu putimas. Sita vyriausybe - NETEISETA.

*****

***** portretas
Mano nuomone , o sprendžiu pagal atliktus darbus , " valstiečiai " buvo geriausia valdanti dauguma Lietuvai per visą nepriklausomybės laikotarpį nuo 1991 m , NES " valstiečiai " DIRBO valstybės viduje - stiprino valstybę iš vidaus , stiprino šeimos instituciją , pagalba jaunoms šeimoms , vaiko pinigai , mokslai - nemokamos vietos didinamos . DIRBO Lietuvos piliečiams : didino algas ( kas nuo vyriausybės priklausė ) , didino pensijas , didino neįgalumo išmokas .....Kultūra - visiems 1 k per mėnesį nemokami muziejai ..... Lietuvoje iki " valstiečių " niekas taip nesirūpino , kad Lietuvos žmonės atsigautų , grįžtų mūsų vaikai iš užsienio ....." Valstiečiai " stiprino Valstybę , nes Valstybė yra ŽMONĖS . Laimingi žmonės , laiminga , gerovės link žengianti valstybė , nepamirškite pone prezidente .

o

o portretas
Karbauskis ne seselis o lietuvis greiciau jus visi liberberg seseliai ir klonai is bidono globalteatro kuri valdo sionsatanistai ;;;

Fui...Žilvinai ..

Fui...Žilvinai .. portretas
Kam konservatoriai turi "nepasiduoti "? Lietuvos KONSTITUCIJAI ? šlykštu skaityti ...

Atsakas jovarui

Atsakas jovarui portretas
Žmogau , neskiri juodą nuo balto per 30 metų geriausei vadovavo žalieji , dabar skiriasi kaip diena nuo nakties

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys  portretas
Šaunuoliai konservatoriai nepasiduokit

4

4 portretas
Karantinas ne kažkokiai ten konstitucijai prieštarauja, o žmonių gyvybes, gal dėl COVID ir mirs keli milijonai, bet dėl karantino milijardas Žemėje žmoniu išniks

Kikis

Kikis portretas
Beviltiškas, o tiksliau - š. iknius.

Ypatingai bukiems :)))

Ypatingai bukiems :))) portretas
Nesuvokiantiems teksto , cituoju sakinuką gal pavyks perskaityti :))) .....tad jau anksčiau Konstitucinės teisės žinovai VIEŠAI yra ĮSPĖJĘ VYRIAUSYBĘ , kad leidimas atvykti tik su teigiamu testu PRIEŠTARAUJA KONSTITUCIJAI . Deja , Vyriausybė IGNORAVO ŠĮ ĮSPĖJIMĄ .....P.S. Dar kartą įsitikinu ši PIŠ vyriausybė ir ši valdanti dauguma yra pati blogiausia per 31 m . Dabar " apėjo " ir Konstituciją ? !!! Spjauna visiems jos besilaikantiems atvirai į akis ? Joooo.....Pagarba " šešėlinei vyriausybei " , kuri atskleidžia kas " mus valdo " ....fui...Nemėgstu bukų ...ĮŽŪLIAI BUKŲ ...

Oi oi Klpd :)

Oi oi Klpd :)  portretas
O tu kieno šutvėje ? Pletkininkų liberalkonservyno ? Tada žinai 2016-2019 buvo Susisiekimo ministras - R.Masiulis . Žinai ir Masiulio " meilę " " valstiečiams " , todėl , kad nereikėtų pletkinti paskaityk kaip R.Masiulio ministerija 2017 m skubiai paprašė " uosto " pateikti pateikti medžiagą dėl perėjimo iš VĮ statuso į AB . Smulkiai aprašyta VE " Gąsdina neva galimas Uosto direkcijos privatizavimas . 2019-11-07 . Nereikės ir KT klausti :)))

raudonas

raudonas  portretas
raudonas raudonas raudonas raudonas

Nigga

Nigga portretas
Oi kaip sukilo dvokiantys koncervai reiskia Ramūnas viska teisingai daro! Sėkmės

Jovaras

Jovaras portretas
Karbofosai nenorėjai dirbti ,tai dabar nenervink žmoniû ir nekiršink tautos .Tavo traukinys jau nuvažiavo,otu esi labai nekompetetingas politikas ,nusibodai iki gyvokaulo su savo melu ir aferomis.Ši vyriausybė 1000 kartû protingesnė už tavo profesionalus.

Klpd.

Klpd. portretas
Siūlau geriau ištirti ar Lietuvos uosto - LR starteginio objekto Klaipėdoje, privatizavimas neprieštarauja Konstitucijai...Ale-bet-tačiau kalbama, kad pats Karbauskis su savo šutve labai norėjo pasidaryti sau šitą darbelį ir jau ruošė suvyniot..:D).Tai turbūt siūlyk-nesiūlęs, nieko ir nedarys..palauks kol ateis jų kadensijos eilė ir pasitvarkys tyliai...Toks skanus kasnelis visiems, toks skanus..:D)

VILNIETIS

VILNIETIS portretas
JEIGU TIR KONCERVATORIAI TAI JIE KABUTESE VISKA LABAI GERAI MOKA ISTIRTI?))))))))))))ha HA

*****

***** portretas
Malonu skaityti ir suvokti - Lietuvai ir jos žmonėms dirba tik " šešėlinė " vyriausybė . Nors vieni ....Ačiū , pone Karbauski .

marui

marui portretas
Eik tarpukojų laižyti nekišęs dvokiančio snukučio , nei tu žinai kas tie naisiai nei tu rūpinkis , tau turėtų tik tavo dvokas rūpėti , aplinkiniai pradeda užuosti ...

Rita

Rita portretas
Taip pažeidinėjama konstitucija, prievartinis pradinukų testavimas, kažkokie projektai. Turi būti galas prievartai, nutaria keli ekspertai. Konstitucijos jau nelųko lietuvoje. Gerbiu šį sprendimą.

Tiesa

Tiesa portretas
Teisingai, tauta šito laukia ir tikisi......

naisiu maras

naisiu maras portretas
kolukio pirmininkas karbauskis geriau savo kaimo princese kildisiene rupintusi, nes sito valstiecio politinis traukinys jau senai nuvaziavo.

monas

monas portretas
Gudručiai konservatoriai trokšta būti vienvaldžiais, jeigu blaivi visuomenė to nesupras ir tylės - laukia labai liūdna ateitis

kauniete to ha

kauniete to ha portretas
TIESIOG MASIŠKAI PIDARAI REIŠKIASI FOTOGRAFUOJASI ATGIJO KAIP TARAKONAI O JAU REIKALAVIMU TAI BE SKAIČIAUS PENKIU VAIKU MAMA TIEK NESISKUNDŽIA IR NEREIKALAUJA

kauniete to Cha

kauniete  to Cha portretas
teisingai ten priima tik gėjus ar juos prijaučiančius O tauta ruošia Karbauski i prezidentus Skaityk komentarus pede ir suprasi

natalija TO to jonas

natalija   TO to jonas portretas
Tu turbut vienas šeimoje kurioje visi karaliai Ubage turbut daug iš lietuvos prisivogei tapai gabrio adjutantu šudvabali bet tikriausei už bambali dirbi o gal esi iš pederastu partijos kad toks galingas pasijutai

ha

ha portretas
karbauckis norėtų pats važiuoti,bet idiotų ten nepriima...

to jonas

to jonas portretas
jonai ar nebūsi 3 brolis šeimoje?Pasidomėk kiek iš tų vadovų prezidentų ( 10%) ir kiek premjerų( 90%),o paskui skleisk savo buduli6k1 smarvę...

debiliukui

debiliukui portretas
ar durnyne yra internetas?

si ,,,vyriausybe,,, nelegitymi ji y valdzia atejo

si  ,,,vyriausybe,,, nelegitymi  ji y  valdzia  atejo portretas
su VRK falsifikuotais rinkeju balsais...ir si ,,,vyriausybe,,, prisieke nelegitymiam KT Pirmininkuj ... si vyriausybe yra per RAUKUS isgimdytas TS-LKD ir LGBT Liberastu iskrypes jankiu darytas benkartas .su tikslu yvygdyt valstybiny perversma ...manau sia visa ,,,,vyriausybe ,,,, reikia skubos tvarka eleminuot is valdzios ir tupdyt y kalejima ,ir durnynus uz bandyma uzurpuot valdzia lietuvoj , ir vygdyt tautos genocida...

kauniete

kauniete portretas
FAKTIŠKAI ŠIMONYTĖ IR GABRYS YRA TAUTOS ITARIAMI NESKAIDRIU VALDIMU IR VALDŽIOJE RANDASI NETEISĖTAI KADA LIETUVEI ŠITA SUPRAS IR PAREIKALAUS TEISMO TEISINGUMO

JONAS

JONAS portretas
Tai europos vadovu tarnyba kur renkasi prezidentai prie ko šimone kuri čia nesusitvarko skandina lietuva ir bukas gabrys jie mat tiesiogei nori gaut isakimus ir jaustis labai žymus paslaugus tiemeuropos amerikos veikėjams juk gabrys su malonumu vyktu ir už eura seniui baidenui i rura pabučiuoti Juk lansbergienė sakė kad lietuva jos tai gabriukas jau turėjo buti karalius o jus lietuvei priešinatės NEPAMIRŠKIT KAS DAUG PRISIPLĖŠĖ TAS IR GALINGAS o jus likot plikom šiknom tai tylėkit ne jums spresti kas valdys mano UAB lietuva

Galerijos

Daugiau straipsnių