Rusijos ambasadorius: antirusiškas požiūris Lietuvoje sustiprėjo

  • Teksto dydis:

Rusijos ambasadorius Lietuvoje Aleksandras Udalcovas pareiškė, kad Gitanui Nausėdai tapus prezidentu, antirusiškas požiūris Lietuvoje sustiprėjo, praneša LNK žinių tarnyba.

A.Udalcovo teigimu, neveikia tarpvyriausybinė komisija, neplėtojami šalių santykiai.

Tačiau lrt.lt portalui prezidentūra sakė, kad G.Nausėda laikosi nuoseklios pozicijos santykiuose su Rusija.

Situacija pasikeis, jei Rusija pradės gerbti tarptautinę teisę, demokratijos principus, žmogaus teises ir įgyvendins Minsko susitarimus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tiesa

Tiesa portretas
Sendieniniai rusu kareiviai gina zydkabalistu uzkariauta turta rusu tauta paskutinius pinigus isleidzia ginklams ir armijai kuri gina olgarchu uzgrobta turta ir zaliavas kurios isvezamos i uzsieni dujos nafta metalai o darbininkui ir valstieciui lieka nuogi pautai taip buvo ju istorijoje jau nekarta rusija buvo okupuota romanovu pirmas karas is penkiu kareiviu isejusiu i kara gryzo tik vienas keturi pasiliko uzkasti klanpynese kuriems net paminklo niekas nepastate 30 zydu su leninu priesaki per vokietija svedija savo seneliu zeme atvaziuoja leninas per juodaja jura atplaukia kiti trisdesimt zydu komisaru suorganizuoja revoliucija brolis skerdzia broli vaikai atsisako savo tevu baltagvardieziu baltieji ir ju gimines dusinami lageriuose dvidesimt metu antras pasaulinis karas vel brolis pries broli musa hitleri vieni musa hitleri kiti kaip putino tevas nkvd dabaigineje saudyti likusius liaudies priesus gimines ne gimines masines zudynes nesibaige nulauziai grezta prie sienos

Anonimas

Anonimas portretas
derai nusipenejo lietuvisku lasiniu priedes dede fede,idomu kaip rusijoje jis atrodytu,alkanas

Zenonas

Zenonas portretas
Gerbiu kaimynus Rusus, Baltarusius, Lenkus, Latvius ir jų, bei kitų tautybių žmones. Lietuvoje siautėja teisinis nihilizmas, yra ne vienas teisėjas, kuris privalėtų sėdėti kaltinamųjų suoluose, o jie vis dar teisia kitus. Norite įrodymų? skmb. tel. 8 662 33770.
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių