Rusijos ambasadorius: antirusiškas požiūris Lietuvoje sustiprėjo

Grįžti į straipsnį

Tiesa

Tiesa portretas
Sendieniniai rusu kareiviai gina zydkabalistu uzkariauta turta rusu tauta paskutinius pinigus isleidzia ginklams ir armijai kuri gina olgarchu uzgrobta turta ir zaliavas kurios isvezamos i uzsieni dujos nafta metalai o darbininkui ir valstieciui lieka nuogi pautai taip buvo ju istorijoje jau nekarta rusija buvo okupuota romanovu pirmas karas is penkiu kareiviu isejusiu i kara gryzo tik vienas keturi pasiliko uzkasti klanpynese kuriems net paminklo niekas nepastate 30 zydu su leninu priesaki per vokietija svedija savo seneliu zeme atvaziuoja leninas per juodaja jura atplaukia kiti trisdesimt zydu komisaru suorganizuoja revoliucija brolis skerdzia broli vaikai atsisako savo tevu baltagvardieziu baltieji ir ju gimines dusinami lageriuose dvidesimt metu antras pasaulinis karas vel brolis pries broli musa hitleri vieni musa hitleri kiti kaip putino tevas nkvd dabaigineje saudyti likusius liaudies priesus gimines ne gimines masines zudynes nesibaige nulauziai grezta prie sienos

Anonimas

Anonimas portretas
derai nusipenejo lietuvisku lasiniu priedes dede fede,idomu kaip rusijoje jis atrodytu,alkanas

Zenonas

Zenonas portretas
Gerbiu kaimynus Rusus, Baltarusius, Lenkus, Latvius ir jų, bei kitų tautybių žmones. Lietuvoje siautėja teisinis nihilizmas, yra ne vienas teisėjas, kuris privalėtų sėdėti kaltinamųjų suoluose, o jie vis dar teisia kitus. Norite įrodymų? skmb. tel. 8 662 33770.

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis portretas
Ambasadorius apsimeta beraščiu ir specialiai maišo rusą su rusišku. Rusiškas yra jis , nes vykdo Kremliaus politiką ,maitinasi iš ten irt.t. Rusas gyvenantis Vokietijoje ,ar Šveicarijoje ,Australijoje,yra vokiškas ,Šveicariškas,australiškas ir yra 100 kartų labiau antirusiškas , nes vokiečiui nusispjauti ant Rusijos vykdomos banditiškos politikos savo piliečių atžvilgiu, ko nepasakysi ant ruso. Kuriam širdį skauda dėl Tėvynės , ir ten gyvenančių žmonių likimų.Rusijoje žmogaus laisvės sugrįžo į ikibrežnevinius laikus.Man gaila ten gyvenančių žmonių, kurie negali išsirinkti tinkamo vadovo valstybei, nes ta laisvė iš esmės sunaikinta.O Putinui pradeda rodytis kad jis Mesijas. Atsižvelgiant į Putino tėvų nugyventą amžių ,89,ir 90 galima tikėtis kad ten bus pakartota Zimbabvės istorija su vadovu Mugabe. Bananinė valstybės istorija ,tik vietoj bananų eglutės su sniegu..

>Juodo darbo darbininkas

>Juodo darbo darbininkas portretas
melagingus faktus butent tu skleidi dabar.

Nera jau taip baisu

Nera jau taip baisu portretas
bet antirusišku lyderiu Lietuvoje ir tokiu pat patareju iš kitu šaliu netruksta. Protingas supras, kas yra kas.

RJ

RJ portretas
50 metu gyvenome vien tik melu, o dabar nori jis, kad patiketume tos salies pilieciais, kurie remia smurta ir aneksija Kryme, bei Ukrainoje. Slykstu.

Kis

Kis portretas
Dedule suseno,magnolija prazydejo,dar Gitanas paliko,manau sita "jauti"bus sunku paveikti net su "stiklainiu"Tauta ji rinko su tuo stiklainiu ir dideliu priekaistu neturi,cia daugiau buvo aplinka kalta,nes visa chebra veike isvien,kaip sveicariski dzegoriai.Siandien viskas pasikeite,ar tik keiciama kardinaliai,;kas buvo niekas,tas taps viskuo,beveik tokiais zodziais mers niekalai ir isrinkome" cigoniuka."Baisiau jau negali buti?

Tai

Tai portretas
Tai nustokit kimst rusam i galvas Litofobija ir pilt pamazgas ant lietuvos ir rusofobija susilpnes paprastas budas kaip ja sumazinti Norint kad tave gerbtu gerbk kitus

Juodo darbo darbininkas

Juodo darbo darbininkas portretas
Štai ir akivaizdus pavyzdys,kaip Rusijos ambasadorius skleidžia melagingus faktus.Argi kada nors girdėjome,kad Prezidentas kokią nors netiesą pasakytų prieš Rusiją ar niekintų Lietuvoje gyvenančius rusus.Nors yra daug jų vertų paniekos.Pasižiūrėkit,kiek rytų Lietuvoje nuo seno gyvenančių rusų nemoka lietuvių kalbos ir nesistengia to išmokti.Argi tokie verti pagarbos?

Nuomonė

Nuomonė portretas
Dėl to, kad Rusijos vieninteliai draugai yra jų armija ir flot.

Vai kodėl, kodėl

Vai kodėl, kodėl portretas
kodėl Rusijos ambasadoriui pasakius A (antirusiškas požiūris Lietuvoje sustiprėjo), nepasakyti ir B (dėl Rusijos vykdomos politikos)?

ll77

ll77 portretas
Po kaimininių šalių užpuolimų bei okupacijų, aišku, kad sustiprėjo. Tai visiškai normalu

Jonas

Jonas portretas
Keistai masto ambasadorius.Rusija kelią įtampa,grobia ir nori kad ją myletu?Tegul pradeda gyventi padoriai,tuomet ir kalbesime

Evaldas

Evaldas portretas
Kodėl aš juos turiu gerbti, jeigu pastoviai sutinku keikiancius rusus, kartą mokykloje man dvi ruskelkos o pasakė kad aš joms turėsiu specialiai ruošti šimtadienis. Nuo to momento kai išgirstu žodį rusai man viskas aišku. Aišku esu sutikęs ir gerų zmoniu

Kaunietis

Kaunietis portretas
Cha cha cha net naktimis dirba rubliu reikia.valentinkei.

TM

TM portretas
Rusai visai puikūs žmonės. Maskvos vykdoma politika nepriimtina.

Babule

Babule portretas
Uz ka mes turime juos myleti? Gal uz rusiskus keiksmazodzius ir uz arelka? Manau,Vilnius myli pakankamai. ( Siaip,gyvenime esu sutikusi ir puikiu rusu)

Vai..

Vai.. portretas
Todel,kad tie zmones reiskiasi labai antilietuviskai

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Fašistinė Kremliaus gauja į Lietuvą siunčia ambasadorius-„nedoūčkas“, neturinčius supratimo apie fizikos dėsnius. Jei būtų kitaip, suprastų – nedraugiški Putino Rusijos veiksmai sukelia adekvatų atoveiksmį

Be abejo-

Be abejo- portretas
Kol fašistas putinas valdžioj, tol nieks nesikeis. Tas uzurpatorius pažeidinėdamas ruskiu konstitucija vis valdžioj tebesedi, dar matai sugalvojo konstitucija keist, kad dar ilgiau Kremliuje išsilaikytų. Kol kacapai neisgrus tokiu kgbistu-komunistu iš kremliaus ir nepasodins jų iki gyvos galvos (tai beveik neįmanoma TVzombiu šaly), tol ten niekas ir nesikeis.

Galerijos

Daugiau straipsnių