S. Jakeliūnas: nedalyvausiu ECB posėdyje, kol R. Kuodis skleis tokią leksiką

Grįžti į straipsnį

justus

justus portretas
Gerai, kad nedalyvaus užsispyręs debilasJakeliūnas nes pridarys gėdos.

SLYKSTU,

SLYKSTU, portretas
P.JAKELIUNAI,PLACIAU PASIDOMEKIT KA DARE SEIMO NARIAI,KAIP ATSIIMINEJO PINIGUS PO DARBO VALANDU,JUK YRA TO METO TRANSLIACIJOS IRASAS SU DEGUTIENEjEI YRA VIENAS TAI GALI BUTI IR DAUGIAU VISOKIU ISSIDARINEJIMU.jUK VISI ZINOM,KAIP PADEJUSIEJI MELYNAJAI PONIAI ATEITI I PREZIDENTURA JI LIEKA DEKINGA..VISI SUDARBINAMI I JOS PASKIRTAS VIETAS.AISKU IR CB STORASISI PONAS TAIP PAT ZINO,KAS JI PALAIKYS.I SEIMO NUOMONE,JAM NUSISPJAUT.DIDZIOJI TAUTOS DALIS JUS PALAIKO IR MATO,KAS YRA ISTIKRUJU SU LIETUVOS BANKAIS- TAI SVENTA NELIECIAMA KARVE,KURI NEVERTINA ZMONIU LAUKIANCIU PAS JUOS SU REIKALAIS,UZ MAZIAUSIA RANKOS KRUSTELEJIMA -BAISUS MOKESCIAI,O PALUKANU UZ LAIKOMUS INDELIUS TAI SKATIKAI..

...

... portretas
Tai kažkoks viršvalstybinis dalinys spjauna į Tautos (suvereno!) teisėtą atstovą?..

Lakykis Jakeliūnai!

Lakykis Jakeliūnai! portretas
Esi kietas riešutėlis-tikras lietuvis, jeigu iki šiol esi ,,nenulaužtas". Kaip Lietuvos pilietis, delegavęs tave atstovauti, esu labai patenkintas šiuo tavo darbu - nagrinėti aiškiai korumpuotą veiklą, dvigubus standartus, iškreiptą tam tikros srities sistemą dirbančią tik galingiesiems ir žulikams. Visoje 30 metų Lietuvos nepriklausomybėss istorijoje dar nebuvo kad bent kas iš seimo tesiogiai panagrinėtų kas kaip vyksta ir kodėl. Dėkoju tau kaip Rinkėjas.

Nauji laikai, nauji būdai

Nauji laikai, nauji būdai portretas
Seimūnų palankumą pelnyti galima ir neduodant kyšių. Galima kredito unijose ,, įdarbinti" už geras palūkanas jų santaupas ir seimūnas balsuos už banką ,,saugiai ir nesusitepęs"

Domas

Domas portretas
Tegul dažniau pasižiūri į veidrodį o šiaip,neapykanta ir kerštas iš veikėjo tiesiog triksta. Matyt labai noretu užpakalį įsprausti į Vasiliausko sosta

Palaima

Palaima portretas
Ačiū Dievui. Tegul nedalyvauja, tai tik į naudą Lietuvai, sarmatos nepridarys ant visos Europos.

Galerijos

Daugiau straipsnių