S. Skvernelis apie Partnerystės įstatymą: taip ir sakykit, galima vienalyčių asmenų santuoka

Grįžti į straipsnį

трудноизлечимая

трудноизлечимая portretas
Nebe tie laikai, šiandiena jau излечимая ir labai sėkmingai, tik noro reikia. Bet ne, ištvirkimas tai jų gyvenimas ir apie jokį gydymą nenori ir girdėti.

jku

jku portretas
tegu juos perkunas nutrenkia pavasari situos issigimelius tas armoskes cibirus ir kitus

To anonimas

To anonimas portretas
Pavydas, greiciausiai, kad gejai vienas kita myli, mylisi ir panasiai. As linkiu abiem pusem sekmes: gejams sekmes kovojant uz savo teises , o homofobams kaimieciams linkiu truputi proto isigyti.

Kavenskui

Kavenskui portretas
Jei ka, lietuvos skola iki neimanomos 50% bvp pakele (bum, stebuklas!) valstieciu partija. Gal valstieciu partija ir moka koluki vadovauti, bet ka padare su lietuvos ekonomika yra nusikaltimas. Bet valstieciu tipiniai rinkejai yra neissilavine valstieciu ir darbininku klases patvoriniai, tai kur jie ten ka supras kas atsitiko.

Šachas ir Matas Reptiloidams

Šachas ir Matas Reptiloidams portretas
Достаточно часто обвинения большевиков в содомии перемежаются с выпадами в адрес западных левых, которые активно поддерживают ЛГБТ движения. Исходя из этого, обвинители делают вывод о том, что, дескать, левые во все времена поддерживает содомию. На самом деле, именно СССР наглядно опровергает подобные обобщения и показывает, что позиция западных левых по отношению к ЛГБТ является не правилом, а их частной позицией.

kavenskis

kavenskis portretas
problema yra tame kad Lietuvos valstybe yra praskolinta, kaip daugelis valstybiu, pasauliniam bankui kuris randasi JAV ir priklauso labai itakingoms seimoms ir jie nurodineja valstybiu vadovams kaip jie turi elgtis......

ano

ano portretas
ko noret is garliavfaro kuri popino D.Gzybovska su savo hebra taip iklonavsi visus jai patykimus runkelius i A postus kuriu politsmarve iki siol nemazeja o ju anuku deka darosi ciniskai izuli kuriai pavydetu andropov /zydas/ kaip ir berija su dusanskiu ;;;;;;

Anonimas

Anonimas portretas
laisva salis su kuo nori su tuo zenijasi

To :)))))

To :))))) portretas
Panasu, kad esi arba visiskas vatnikas, arba bukas kremlinis valstietis.

:)))))

:))))) portretas
Aš ir galvoju , laisvieji labai panašūs į bolševikus ? Tie po revoliucijos irgi bažnyčią labai norėjo atskirti " nuo santuokų " :)) Kas vyko ir 50 m Lietuvoje , šliubą imdavo slapčia ...Kas vyksta Lietuvoje tik visiški " kremliniai " gali nesuprasti ...

>>> :))))) Ha

>>> :))))) Ha portretas
Na jis matyt baiges daugiau , nei kad tu su savo kaimo sesiu klasiu viduriuniu, valstietiskas runkeli!

Salin baznycia

Salin baznycia portretas
Mentas Skvernelis yra ypac bukas, todel jis nelabai mato skirtumo tarp partneryates ir santuokos. O santuoka , o ne partneryste, atimtu is baznycios de facto kontrole santuokos iteisinimuose, nors baznycia lietuvoje ir atskirta nuo valstybes. Stai kodel homoseksuali santuoka turi butu iteisinta, tokiu butu pagaliau nutrauktume paskutine baznycios kontrole kisantis i valstybes reikalus. Esame 21 amziuje , laikas amzinai pakasti baznycia po zeme su ju homofobija, kunigu pedofilija, rasizmu, kisimusi i valdzios reikalus, mokesciu lengvatomis baznyciai bei zmoniu mulkinimu!

Pala pala

Pala pala portretas
Nei Leninas nei Bolševikai bausmes už homoseksualuma neatšaukinejo tai po spalio revoliucijos padare kadetai su anarchistais.O štai- Официальная позиция советской медицины и юриспруденции в 1920-е годы сводилась к тому, что гомосексуализм не преступление, а трудноизлечимая или даже вовсе неизлечимая болезнь».

Piktas

Piktas portretas
Jau tie visi skaitalai apie iskrypelius ir kalbos, besitesiancios nuo gruodzio menesio, pradeda neigiamai veikti ir atsibodo iki gyvo kaulo. Gal uzteks apie tuos pydermonus kasdien rasyti?!!

Esame nykstanti tauta

Esame nykstanti tauta portretas
Ar mums reikia eksperimentuoti su savo žmonėmis savo šalies nenaudai? Izraelyje gyvena 3 kartus daugiau gyventojų nei Lietuvoje ir jie tokių eksperimentų savo šalyje neleidžia.

Dagys ...dalis teksto

Dagys ...dalis teksto  portretas
Tik dabar ji pavadinta ne komunistine, bet - LGBT. Jų lyderių noras perauklėti neklusniuosius ir prievarta sukurti „šviesaus rytojaus" statytoją yra toks pat karštas kaip Vladimiro Lenino laikais......Priimti Stambulo konvenciją ....o po to ... perauklėti „tamsią liaudį". Simboliška perauklėjami yra tie patys kaip ir sovietmečiu - krikščionys, tremtiniai, politiniai kaliniai ir nesusipratę inteligentai.........

Seniai galvoju , kad

Seniai galvoju , kad  portretas
socdemai yra konservatorių šešėliai :))) O Laisvės partija galės nešti socdemų vėliavą :) Jų tikslai labai jau panašūs :))) Pažiūrėsiu kaip socdemai balsuos dėl šio įstatymo , o paskui pagalvosiu kas Lietuvoje yra kremliniai :))) Kiek pamenu bolševikai ,laimėję revoliuciją , " įdieginėjo ir bandė auklėti " tradiciškai gyvenančius :)) Keli pirmi metai po revoliucijos buvo homoseksualų " aukso amžius " ? :)))

:))))) Ha

:))))) Ha  portretas
O tavo koks išsilavinimas ? Nuotolinis ? :)))) Analfabetas ? Tu net NESUPRANTI ką Skvernelis sako , o dar bandai kalbėti apie išsilavinimą :)))) Nabagėli , eik mokytis :)))

Ha

Ha portretas
Turi teisinį išsilavinimą, o nusišneka. Apsirikau turi policinį išsilavinimą...

Galima vienalyčių asmenų santuoka

Galima vienalyčių asmenų santuoka  portretas
Taip, prie to ir einama pagal Lenino (Simonko) planą "žingsnis po žingsnio". O žengus vieną neteisingą ("įvairovės") žingsnį siūlys kitą ir kelio atgal nebus.

ALGIS

ALGIS portretas
Valdžia lai kalba ką nori , bet H O M O F I L I J A yra išsigimimas , arba iškrypimas , tai tiksliau gali pasakyti medikai , tad norima šį negražų reiškinį , ŽEMINANTĮ TIKRUS VYRUS ir visą žmoniją , įteisinti , G Ė D A .

tam chs cha

tam chs cha portretas
po kiek moka uz komentara?

Gyčiu ir ....

Gyčiu ir .... portretas
Ką čia rašinėji ? Nebandei skaityti teksto ar DĖL KRITINIO MĄSTYMO TRŪKUMO nesuvokei ką sako Skvernelis ? O gal esi analfabetas ? Košmaras ....kas tarp patryjotų siautėja ...Ką vartoji ? Keisk ...

kaip ANOMALINIAI n u k r y p ė l i a i

kaip ANOMALINIAI n u k r y p ė l i a i portretas
n u s i k a l s t a m u - apgavystės BŪDU , bando prakišti s a v a n a u d i š k ą ĮSTATYMĄ.---Tai rodo , jog tokie SEIMŪNAI n e g a l i dirbti Lietuvos parlamente ---būtina š a l i n t i iš SEIMO.

Gytis

Gytis portretas
Man patiktų ,kad skvernelio vaikai būtų išžaginti šitų iskrypeliu ,o jo gražią žmoną pavarytu per pirdilnika visą pideragauja ir taip varyti prie jo akių 3 paras tada paziuretume jo nuomone ir asilo policininko issireiskimus

O tai Skvernelis ir tuoj išsiskirs ir apsizenys su vyru

O tai Skvernelis ir tuoj išsiskirs ir apsizenys su vyru portretas
Tik klausimas koki seime nusiziurejo ir su kokiu jau pradejo ar prades BUCIUOTIS, MYLETIS

tai kad

tai kad portretas
visada buvo pries-raskevicius turbut ikalbejo

Anonimas

Anonimas portretas
o isivaizduojat kiek daug vaivorykstiniu lt yra jei stumia buldozeriu tokius istatymus,turbut gal kas ketvirtas ar net antras lt gyventojas,kuriems merginos nepatinka o tik gauruoti u z p a k a l i a i

MEFISTOFELIS

MEFISTOFELIS portretas
TIK AGRASTAI VALDO MUS.....

Tam cha cha keisk dilerį )

Tam cha cha keisk dilerį )  portretas
tavęs darosi gaila :)) Meluoji atvirai ? :))) Liberalkonservyno kaliošų rūkymas , paliko negrįžtamų pasekmių realybės suvokime ? :))) Net konservatorių Saudargas yra PRIEŠ šį siūlymą ir yra UŽ " valstiečių " siūlyta " ūkinės veiklos sutartį " . Varge varge ....ir kas bando atsakingus žmones mokyti gyventi ? Suminkštėjęs cha cha ?

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Skvernelis apsijuokė visa Lietuva už vienalyčių santuoka.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
ypatingu potvarkiu uždrausta siūlyti cigaretes ir alkoholį gyvūnams zoologijos sode. Kada galvosime.....

Galerijos

Daugiau straipsnių