S. Skvernelis apie V. Uspaskichą: jis smarkiai pakito kaip asmenybė

Grįžti į straipsnį

skverneliui ir karbauckiui

skverneliui ir karbauckiui portretas
asmenybės yra kirkilas ir tomaševskis. Nei paluckas , nei uspaskichas dar " nepakito " skverneliui kaip asmenybės, todel koalicijoje valdo su kirkilu ir su tamaševskiu :)))

Danutė

 Danutė portretas
Vilku gimęs, vilku ir mirs, kokie pasikeitimai, ne vienas ir ne du, mus apgaudinėjo pakeitę savo įvaizdį.

...

... portretas
CHA, juk viskas reliatyvu - GAL ne Uspaskich pakilo, o pats skvernelis NUKRITO?.. Ir šiaip, Sauliuk, o KUR Tautos valia: "Premjeras Saulius Skvernelis sako, kad po 2020 m. Seimo rinkimų būtų linkęs formuoti valdančiąją daugumą su socialdemokratais" - JEI taip Tauta norėtų, tai IR balsuotų už juos... beje, patyrę 'gaujų' vadovai prieš laiką taip nekalba, jiems svarbu TIK prie lovio papult, o paskui - kad IR su pačiu šėtonu, kad TIK geresnę vietą prie to lovio užimt. O dabar gi - MAŽA kaip Tauta subalsuoja,paskui prasideda 'gaujų' lyderių PJAUTYNĖS dėl šalies turtų. Taip kad: JOKIŲ rinkiminių sąrašų, jie Konstitucijai PRIEŠTARAUJA!

ARVYDAS

ARVYDAS portretas
Skvernelis kaip asmenybė nepakito,pakito keliukas iki namų,puikus pasiekimas.

Pranas Pričkus

Pranas Pričkus portretas
Danute, sunku gyventi žmogui ant svieta, jeigu nesuvalgą deinuo kotleto?

Danutė PRICKAUS DRAUGAI

Danutė PRICKAUS DRAUGAI portretas
SKVERNELIS IR USPACKICH ***PRICKAUS DRAUGAI.

Kad

Kad portretas
Juos perkūnas !!! 100 procentinis Seimo keitimas gal kasnors ir pakeistų .dabar vieni sika ant kitų o kai perrinks kitus tai tie apsisikeliai vėl siks ant kitų Uždaras ratas

SAULIUS

SAULIUS  portretas
NESITIKĖJAU IŠ SKVERNELIO TOKIO PASISAKIMO

kauniete

kauniete portretas
Tokiam ir visai jo šutvei tu parsidavusiu lietuviu seime nevieta

JONAS

JONAS portretas
Negadinkit Skverneli savo autoriteto su Uspaskychu ne seime o kalėjime jo vietanesvarbu kad išsipirko tas vokelinis už musu pinigusgal dar ruošiasi už lietuvos pinigus rusijoje bažnyčia pastatyti SKVERNELI gal jus pajuokavot nestoks pasakymas tautai nepatiks

Mergiotė

Mergiotė portretas
Šiuo savo pasisakymu Skvernelis sudaužė į šipulius bet kokį užsilikusį gabalėlį vilties, kad vis dėl to gali būti kitaip...Tokiems kaip Uspaskichas, Paksas, narkevičius, tuti būti uždrausta visiems laikams patekti į Seimą, bei uždarusta kurti ar priklaustyti partijai, kad kuo ma-iau tokių politinių lavonų - zombių rastų kelią atgal prie lovio. Apgailėtinas Skevernelio komentaras.

Guru

Guru portretas
tuoj tuoj prades skraidyti ant kilimo - suvirintojas kaip tampa politiku ,tai tik pazadus tesugeba dalinti runkeliams.

buvo

buvo portretas
Ateina rinkimai-tai nėra ko rinkti...jie visi "geri" vienodi...pereina iš partijos į partija ,ir,TAŠKAS ,toliau sėdi tie patys ir niekas nesikeičia. Visi tik" stumia"" savo subines ,kad tik nepaslystų,kad tik kėdę užimti ,o toliau -viskas iš pradžių- TAS PATS.Svarbu,kad prie lovio pritilpo :)

siaip

siaip portretas
Premjeras jau nebesiorentuoja net laike. Jei griztu 10 m. atgal tai pastebetu, kad valdancioji klaunu ir artistu partija, jei kiek maziau kairuoliai. O koks skirtumas tarp vienkartines partijos pries 10 m. ir vienkartines dabartines. Tada buvo klaunai, dabar kolukieciai... Ir vieni ir kiti isnyks kaip rukas...

As uz normalius.

As uz normalius. portretas
Jus visi pakitote kaip asmenybes savo naudai.Greitai keiciasi tik veidmainiai.Normalus turi savo isitikinimus ir ju nekeicia.

siaip

siaip portretas
Jus premjere irgi smarkiai pasikeitet. Matau ir su juo atsirado daug salycio tasku, ne tik su kai kuriais ....

valstiečiai gavo valdžios

 valstiečiai  gavo valdžios portretas
, nes skelbė, kad valdys kitaip negu konservatoriai ir socialdemokratai. , tuo labiau nevaldys taip kaip teisiama partija. Dabar policajus jau atvirai jungiasi su komuniagom ir aljansu, kad likt prie lovio. Deja- NEPAVYKS :)))

nusvites

nusvites portretas
visiems, metusiems gerti,biski stogas nuvaziuoja,,,,

ups

ups portretas
sentikiai vis taip...jauni lėbauja, o senatvėje į maldas sulenda...lauksim barzdos, kaip relikto :)

TSRS

TSRS portretas
abu is vienos partijos.

Galerijos

Daugiau straipsnių