S. Skvernelis išlieka kritiškas: Vyriausybė blaškosi ir daro nesąmones

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
agne biski zemiau paskaityk

agne

agne portretas
Geriau Skvernelis apie savo nesamones prisimintu. Bet matyt kad su atmintim blogai tai dabar tapo dideliu isminciumi. Apgailetinas tipas.

Anonimas

Anonimas portretas
ten NE smegenis o MARGARINAS DDDD

Klydau

Klydau portretas
.Galvojau, kad Saulius protingesnis...

to pensininkė

to pensininkė portretas
karantinas ir nesibaigs niekad,kada nukvakę pensininkai vaikšto nusismaukę kaukes ir platina virusą

pensininkė

pensininkė portretas
ši vyriausybė iki šiol dar nieko gero nenuveikė tik karantinas karantinas ir nieko daugiau

to nieko daugiau...

to nieko daugiau... portretas
ar durnyne vaistų negavai?

Nieko daugiau, vien faktai

Nieko daugiau, vien faktai portretas
Teko dirbti valdant ankstesnėms Vyriausybėms, kai rinkimus laimėdavo krikdemai, konservatoriai. Kažkas nenusakomai klaikaus: žmonės tiek nekvalifikuoti ir tiek ištroškę kyšių, otkatų, prašmatnių kelionių nemokamai, privilegijų, kurios jiems net nepriklauso, pramogų, automobilių, lengvų pinigų už nieko neveikimą ir net beraštystę, kad klaiku. Plius jie su patologijomis, jiems vaidenasi, kad visi jiems skolingi, kliedi apie skriaudas, netektis, rodo savo sopulius viešai, afišuojasi, kad koks nors jų giminaitis buvo koks nors nuubagėjęs ir prasigėręs kokio dvarininko kumetis ir dabar prašom duokit jiems gauti nuosavybę - visą tą dvarą ir dar gretimus miškus su regioniniais parkais ir būtinai su vandens telkiniais. Jie ten darys kvalifikacijos tobulinimosi seminarus kartu su tokiais pat lengvų pinigų vis prašinėjančiais teisininkais, medikais ir kitais iš jų-nevykėlių ratelio. Amoralumas nežmoniškas. Tai nuomonė, pastebėjimas. Žmonės be abejo liudys kai įsidrąsins. Vėliau.

Anonimas

Anonimas portretas
Šimonytė išsižiojus nesugeba nieko,susivėlus vaikšto kaip iš mėnulio nusileidus ir apsinarkošinusi ,ką ji gali sukurti. Kokia pati žiopla ,tokia ir vyriausybė. Nieko nesugeba,betvarkė: iš ryto priėmė kažkokią nesąmonę ,po piet atšaukė. Kaip vaikų darželyje.

Anonimas

Anonimas portretas
savo VEJU NE MATO ?!

Anonimas

Anonimas portretas
i SAVO NESAMONES PAZIUREK !

jo

jo portretas
šimtai ,jei ne tūkstančiai be laiko numirusių.Kiek dar nuslėptų mirčių...Tai nesiblaškančios buvusios vyriausybės darbai.

Proteliai

Proteliai portretas
Žmonės nenori laikytis karantino tvarkos: atstumas, apsauginės kaukės , dezinfekcija., žmonės nenori testuotis, žmonės nenori skiepytis, be nori balių, prekybos centrų, koncertų, tai belieka draudimai su baudomis nes kitaip pandemija nesibaigs niekada., o susirgimų per parą buvo nuo gruodžio pradžios 2020 , pereinamąjam valdžios laikotarpy

Purmaliai

Purmaliai portretas
Bloga vyriausybe,sau keliu neasfaltuoja !

Rena

Rena portretas
Kad ir kiek klaidų padarė Skvernelio vyriausybė, tačiau ji mokėjo tai pripažinti ir taisyti. Šiandieną turime vyriausybę, kuri neaišku kuo vadovaujasi, už ką atsako, ko siekia. Ši vyriausybė įeis į istoriją kaip viena prasčiausių, vyriausybė, kuri dirba ne žmonėms, ne gina žmonių interesus, o stoja prieš juos nepaisydama žmonių valios, ją ignoruodama ir visiškai nesiskaitydama. Manau, didelė rakštis yra Laisvės partija, kuri tik skaldo bendruomenę ir iškreipia mūsų vertybes. Lietuva šiuo metu blaškosi chaose. Norėtųsi pagaliau išgirsti ir tvirtą Prezidento žodį.

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Jeigu apsimeti durnium - niekas nekaltas!

Zinantis

Zinantis portretas
Kodel nera atstatydinama si nevykusi "vyriausybe"? Ar gali salimi vadovauti tokie diletantai ir jokios praktikos neturintys asmenys?

:)))))

:))))) portretas
Kada buvo 4000 per parą ? Konkrečiai . Tada nebuvo nei vakcinų , nei testų ...O dabar karantinas 4 mėn , verslai uždaryti , savivaldybės buvo uždarytos , dirbame , mokomės nuotoliniu būdu , skiepai , testai , kiek persirgusių kurie turi imunitetą ir tooookie skaičiai ? :) PIŠ vyriausybė pati blogiausia per 31 m . Ministrų - nėra , bet tokią vyriausybę pati PIŠ ir pasirinko . Skvernelis teisus .

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Matėm, kas darėsi, kai virš 4000 užsikrėtusių buvo per parą, o karantiną skelbti buvo neskubama... Gal pačiam jau laikas užsidėti tramdomuosius???

Skvernelis teisus :)

Skvernelis teisus :)  portretas
Pabandykite paneigti nors vieną sakinį . NĖRA ministrų , o kada nėra ministrų nėra apie ką ir komunikuoti PIŠ . Taigi PIŠ atėjo rėkdami : mes mokame , mes žinome , mes turime 130 žingsnių planą ...Pagalbos nereikėjo , nors Skvernelis siūlė ....Kodėl tarp " ekspertų " yra kažkokia skautininkė , matematikas , medikas , kuriam dabar pareikšti įtarimai , bet PIŠ NEPAKVIETĖ buvusio premjero , buvusio sveikatos ministro , tų kurie jau žinojo kaip ir kas ...? Kodėl ? NES NEREIKĖJO , lozungų sakytojai dirbti nemoka . " valstiečiai " seimo opozicinių tik prasidėjus pandemijai t.p. buvo palikti VIENI tvarkytis , po kelių savaičių , artėjant rinkimams , prasidėjo opozicinių konservatorių , liberalių , laisvų kritika " valstiečių " vyriausybei . Viską ką darė " valstiečiai " buvo perteklinės priemonės ir žmonių genocyyyydas , anot opozicinių . " valstiečiai " neturėjo nei testų , nei vakcinų nei žinojo kas tas covidas , kaip plinta ir t.t. ...Vienžo , Skvernelis - teisus , sakė - nesėsčiau :)

Ok

Ok portretas
Pritariu tau Ha, leido rengti kauniečių ir milaniečių krepšinį, po kurio susirgimai po 4000 per dieną. Skverneli , ruošk roges žiemą( kitiems rinkimams), būk civilizuotas europietis ir padėk su savo komanda dabartinei valdžiai, taip kaip daro visi normalūs politikai, ir ne tik kad tavo reitingai užaugs , bet ir įgysi simpatijų, nes kitaip po dar po 3 metų tavęs niekas neprisimins, nes seni, akli, kurti tavo rinkėjai , kurie dar balsavo už tave gi negyvena 200 metų., Tai supratingumo tau Skverneli

ha

ha portretas
tiktai skverno vyriausybė nesiblaškė ir sistemingai siuntė šimtus žmonių į krematoriumą,,kad tik laimėt rinkimus

chi - juokas

chi - juokas portretas
Ko norėti - tai senmergių vyriausybė - joms chaosas yra gyvenimo būdas

Zita

Zita portretas
Skvernelis neiakda neturejo reikiamu sugebejimu politiko darbui,premjeras buvo apgailetinas.

jie

jie  portretas
visi daro blogai ir ta zinodami 1 ant kito skalina juk tai ju prigimtyne teise dar neirasyta konstitucijoje nes tokios dar nera ...?;;;

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Čia rašo, kad ministrai buki kai jus tamsta, o ne apie kas ką apgavo t.t..............

Anonimas

Anonimas portretas
POLICAJUS BE REIKALO KELIA BANGAS LAI ZIURI KA JIS PRIDIRBO PAMIRSO JAU.

Skverneliui

Skverneliui portretas
O kam įvedėt su Širinskienė mašinų registracijos mokestį??? Dabar šitie atsiprašant net nežinia kaip juos pavadinti, padarys po 2100 už dyzelinį auto kas metus. Ar bent lašelį atsakomybės turite??? Ką jūs darot? Kodėl Lietuvą norite išstumt į gatves? Jau apsaugos departamentas perspėjo seimūnus, kad šitie eksperimentai gali blogai baigtis

Zita

Zita portretas
100% teisus.

Karwauskis

Karwauskis portretas
swernelis 90% teisus!

Galerijos

Daugiau straipsnių