S. Skvernelis įvardijo, kada trauktųsi iš premjero pareigų

Grįžti į straipsnį

Nepartinis

Nepartinis portretas
Kada, ponas Skverneli, nurimsi? Atsibodai su savo pažadais, gąsdinimais, manipuliacijomis ir t.t. Jei pažadėjai atsistatydinti, tai garbingam žmogui taip ir reiktų padaryti. Negražiai, tamsta, atrodote, kai žadate ir nepadarote. Gaila palikti tą "lov? Tokiame amžiuje turite pirma pagalvoti, o paskui sakyti. Paprasčiausiai negarbinga ir negražu - absurdiškas elgesys. Ir kaip tokie melagiai gali vadovauti vyriausybei?į"

Pipiec

Pipiec portretas
Kada jus ,Skverno gerbejai suprasit ,kad ne Skverna renkat ,o Karbofosa.Jis baigia viska uzgrobt ,uzvaldyt ,uzdraust ,uzciaupt ir užknist visus.

Valentinas

Valentinas portretas
Reikia isvalyti Lietuva nuo kuropcionieriu, o veliau galima lipdyti kazka. Dabar butent ir reikalinga sluota kad issluoti viska kas buvo suregzta po nepriklausomybes, visas korupcines schemas. Valstieciai darykit tvarka, jus pradejot jus ir turite speti uzbaigti!!!

Mentas

Mentas portretas
is ratu - ratams lengviau.nepakeiciamas tik karvauskas!

Anonimas

Anonimas portretas
jau gali pakuoti tases !

Antanas2

Antanas2 portretas
Neprievartaukit Lietuvos valdantieji...apgailetinas verkslenimas, kaip vaiko prisimyzusio i kelnes smelio dezeje...

Tik vagys ir aferistai bijo

Tik vagys ir aferistai bijo  portretas
,, mentų,, ? Aš nebijau , todėl balsuosiu už Skvernelį , nes tokia situacija ,kokia buvo beveik 30 metų , kai gerbiami tik vagys , sukčiai ar ,, verlaujantys ,, iš valstybės biudžeto man nusibodo ir toliau tai tęstis mano nuomone nebegali. Tik laimėjus rinkimus ,, ne tiems valstiečiams ,, man atsirado viltis , kad bus gerbiami ir tie, kurie moka mokesčius valstybei ir sąžiningai augina vaikus. Padidėjo min atlyginimas, vaiko pinigai , muziejus gali net gaudamas mininalią ,, lankyti ,, - nemokamai , o kiek visokio brudo viešinama . Noriu , kad kaltieji pagaliau būtų baudžiami , todėl man reikia prezidento Skvernelio , kuris bent jau ,,nesipriešins,, pradėtiems ,, valstiečių,, darbams .

megablefas

megablefas portretas
Ir kaip čia mentų mafija taip laisvai užleis valdžią? Ko mums dabar laukti? Teroro aktų? Nejaučiu jokių simpatijų nei vienam iš kandidatų ir jau ruošiausi gadinti biuletenį per prezidento rinkimus, bet paskui persigalvojau ir savo balsą atiduosiu Puteikiui, kad tik Stribas į antrą turą nepatektų. O čia staiga toks pareiškimas...

lLaisvas žodis

lLaisvas žodis portretas
Kodėl čia įsiknisusi cenzūra? Negalima balsuoti kaip norisi, spausk- nespaudęs. Tai jau ir laisvą nuomonę uždraudė?

Nepadės čia nei Karbauskis, nei Širinskienė

Nepadės čia nei Karbauskis, nei Širinskienė portretas
Ir kas gi už tamsta gali balsuot? Nebent visai durnas.

to anonimas

to anonimas portretas
kaip gali yrodyt kad jis dirbo milicijoj!? kiek mums zinoma jis baike policijos aukstaja nepriklausomoj lt...ir tik paskui dirbo policijoj...

Anonimas

Anonimas portretas
Tegul sau ramiai.tyli,bet ne puola teisėtai ar neteisėtai kas tik maišosi po kojomis.Jokių gerų darbų dėl žmonių jie nepadarė,kainas vis didina,o algelės tai tik ašarėlės.O kokią reputacija yra tarp ministrų,žemiau nulio.Apie žmones jie niekada nepagalvojo ir negalvos tik dar daugiau sieks sau naudos.Kaip visada lengviausia kaltinti kitus.Tačiau už jus nebalsuosiu,negaliu pakesti grasinančių,juk tai sovietininkų palikymas ir žinoma milicininkų metodai.

Exskomisarai

Exskomisarai portretas
laukia shvarkelio .

...

... portretas
Po namo 'pardavimo' Mazuroniui dabar tavo žodis šūdpopieriaus vietoje.

Emigrantė

Emigrantė portretas
Viskas bus gerai mūsų daug balsuosime tik už Skverelį nes jo vadovaujama vyriausybė ir pradėjo gerus darbus,bet įgyvendinimui trukdo KONSERVATORIAI ir Grybauskaitė kuri kenkia nuo pirmųjų rinkimų.Mes už jūsų palaikymą!!!!!!!!.

Anonimas

Anonimas portretas
Šaukštai po pietų,jau balsavimas prasidėjo...Turėjo daug gražaus laiko,bet nieko nenuveikė...Be darbo juk neliks:policijoj gerų kadrų trūksta.

Vika

Vika portretas
Ko tas Skvernelis bega pries traukini? Juk dauguma seime nesikeis, net jeigu jo neisrinks prezidentu,tai ko cia blaskytis? Manau, gales ir toliau premjeru buti.

jei

jei portretas
rinksim tai Puteiki.....

Jus zudo

Jus zudo  portretas
VERYGA jis yra valstieciu duobkasys

Galerijos

Daugiau straipsnių