S. Skvernelis po VTEK sprendimo: kotletas tapo dovana

Grįžti į straipsnį

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis  portretas
Dar 1841 metais Karlas Marksas pastebėjo kad biurokratija į valstybę žiūri kaip savo nuosavybę. Tad Skverneliui pietūs turi būti nemokami. Nes žmogus gyvena taip kaip prieš 200 metų gyveno ir maitinosi valstybės kirminai.

To ko

To ko portretas
Cia tu apie konservus,pritariu :)),nuomonė

ko

ko portretas
noret is ligoniu dauno stogas pavaziavo geriausia butu jiems visiems atsistatydinti kol tauta nepadare apkaltos ar su sakem neatstatydino ....?

as

as portretas
kai kurie eme dezutes brendzio ,su pakeistu turiniu,o jus taip nori nuzeminti,kad net baisu -dovanos kotletai ,jauciu ,kad kotletus zmones greitu laiku isims is savo raciono

Anonimas

Anonimas portretas
Aciu.Smagiai pasijuokiau.

nuomone

 nuomone portretas
Baimes akys dideles ,juokingai nuskambetu ES salyse ,jei suzinotu ,kad Lietuvos ministrai tokie nabagai ,kad juos uz kotleta galima nupirkti,Baikit juokus ,kol nenuskambejom po visa svieta ,su savo kotletu ,Kiek per TV,TEKO MATYTI ,ne toks tas Narkevicius nabagas ,kad galima butu uz kotleta suvalgyta daryt jam itaka ,Absurdu ,absurdas ,tokio zemo lygio kaltinimo ,dar Lietuvoje nebuvo

Mockus

Mockus portretas
Konservus Stikliuose vaisino,net Gabriukas per spauda sake,mano nuomone

AS

AS portretas
Kas kokiu reikalu ta ministra siunte iDubaju? Juk reikia moketi kalba ir turi buti tikslas.Ne uz aciu apmokejo tas islaidas Automobiliu keliu direkcija.Kodel niekur neskaiciau ka jis turejo ten nuveikti? Tik pasivaisinti.

Nuomonė

Nuomonė portretas
Premjeras stebisi, kad kotletas tapo dovana, aš manau, kad Neverovičius į Dubajų , kaip ir jo partijos pirmininkas V. Tomaševskis teigė, važiavo be reikalo. Kotletas ir arbata kainavo per 700 Eur., o kur dar viešbučio paslaugos, kelionės išlaidos. Taigi už mažesnę sumą Neverovičius kotletą galėjo suvalgyti Stikliuose, juk jis valstybės naudai ten nenuveikė nieko.

jo

jo portretas
Nuo šiol visi seimo nariai, ministrai, premjerai, seimo pirmininkai ir prezidentai oficialiuose , dalykiniuose ir kviestiniuose pietuose ar vakarienėse valgys savo atsineštus sumuštinius ir gers kavutę iš termosiuko :) Taip, taip :)

Galerijos

Daugiau straipsnių