S. Skvernelis ragina I. Šimonytę perkrauti Vyriausybę: valstybė artėja prarajos link

Grįžti į straipsnį

Danutė

Danutė portretas
Skvernelį, kritikuodamas vien tik,, kad kritikuoti proto nereikia. Verčiau pažvelkite į veidrodį. Prisirinkot iš visų pakampių įvairaus plauko atskilelių ir aš jau imsiu valdžią. Pirmą Paaiškinkit žmonėms, būnant premjeru, savo su Karbauskiu pridarytų aferų! Kabineto remontas, kuris kainavo virš 200 šimtų tūkstančių EU. Kiek įsidėjot sau į kišene? Viskas slapta buvo. Kur tie milijonai pradingę, kur pirkot įrangą covid-19? Su naują partiją norit rinkėjams makaronus kabint.

To laukti

To  laukti portretas
Prezidentas negali paleisti seimo pagal konstitucija ten parašyta tokia pastraipa kad tik sutikus seimui jis gali seimą nušalinti žiauru bet tai tiesa nei verkti nei juoktis.

Lietuvis

Lietuvis portretas
Atsirado patarėjas jau matėm jo darbus niekuo jis nesiskiria nuo PIŠ abu vienodi.

Mat

Mat portretas
Atsirado gelbėtojas toks pats kaip jie ta pati šaika

Klpd.

Klpd. portretas
į jūsų raginimus tiek Šimonytei, tiek kitiems niekšeliams giliai nusispjaut iš aukšto kalno:D) Patys žinot. Tai kodėl žaidžiat? Imkitės kažko tikro o ne tuščios beletristikos plaukiojančios po mūsų žemos žiniasklaidos plotus. Kur prokuratūra? Kur teisėsauga? Ji iškastruota ar nudulkinta ,,amžinųjų" partijų negyvai kad nerodo jokių gyvybės ženklų?:D)

na pakeisit ministrus

na pakeisit ministrus portretas
o kas pasikeis jei valdzios politika nesikeis pakeisti ministrai tures vykdyti partijos nurodymus ka jie atsisakys partnerystes istatymo ar Stambulo konvencijos jau nekalbant apie kainu reguliavima energetikos sektoriuje jie juk aiskiai pasake nesikisim tegu monopolininkai ir toliau plesia zmones reikia vyti juos lauk o ne ministrus keisti

Manau

Manau portretas
Kad jau seniai laikas keisti,nes protelius jiems sumaišė tie lbgt ištvirkėliai.Jiems nerūpi žmonių gerovė,vaikų ateitis,iš vis jie naikina mus.O už tai turi jie atsakyti įstatymu,nes juk viešumoje atvirai jie mus niekina,kiša tų lbgt ištvirkėlių norus argi tai nenaikinimas mūsų tautos.

L?

L? portretas
Na, Skverneli, dar metus patylėk su kritikom, nes tamstos vyriausybės nepadaryti darbai vis dar stabdo spartesnę eigą. Va likus iki naujų rinkimų metams ir pakalbėsi.

Jone

Jone portretas
Viskas būtų gerai jei patys žmonės nustotų baubti, o dabar skverneli šneka I viena pusė, karbauskis- kita, kepenis dar toliau, "šeimų" marsas visai pievose, o jau žiniasklaidai tai rojus, ta pati šūdą varto iš vienos krūvos i kitą, o vargšė simonyte lieka kalčiausia, BERAZUMIU tauta.

Jana

Jana portretas
Pertvarkyti būtina,nes seime perdaug neįgalių,kurie protauja pagal baltos kumelės sapną.Pakeisti keletą ministrų būtina,bet apie naujus būtina gerai pagalvoti,Bilotaitės kėdę senokai jau prisimatavo Skvernelis,jam ji patinka,nes sukasi tokie milijonai,bet perėjūnui nekliūs,nes jis nusižiūri kur pelningiau ir bėga kaip gegutė į naują lizdą.

laukti

laukti portretas
belieka tik prezidento VALIOS -sprendimo paleisti seima ir vyriausybe-ir nauji rinkimai,kuo greiciau...

S.Skvernelis ragina..

S.Skvernelis ragina.. portretas
Aš taip pat raginau musę, kad ji išskristų lauk pro langą... Raginau, raginau, sakiau, sakiau jai - ir nieko... Teko pakelti subinę nuo sofos ir pritrėškus musę ją išmest lauk.

anupras

anupras portretas
Tamstai, Skverneli, kaip tam pasakos katinui ar nebus darže užkritęs kopūsto lapas kad nutarei, jog Lietuvoje dangus griūva?

"VISI KALTI TIK NE AŠ"

"VISI KALTI TIK NE AŠ" portretas
O jeigu pasiknisti gyliau? Ar p. Skvernelis pats savo veiksmais nesusilpnino valstiečių partiją ir nesustiprino tuo pačių konservatorių palikdamas tuos, kurie atvedė jį į politiką? Susiskaldymas dar nei vienai partijai neatnešė naudos. Tik...patys pasilieka opozicijoje, o niekšiški konservai tik juokiasi ir toliau tikrai varo Lietuvą į galutinį ekonominį ir politinį sužlugdymą.

Sauliau

Sauliau portretas
pripažink, jog elgesiesi kaip opozicinis politikas, arba, kaip koks išsigimėlis. Įvardink, ką pats su Veryga darei kitaip ar geriau, nei dabartinė vyriausybė, kuomet kovojot su pandemija. Atsakau, net nelaukdamas tavo atsakymo - ogi nieko kitaip, viską taip pat, tik gerokai bukiau. Taip kad praleidi progą patylėti.

Anonimas

Anonimas portretas
Sutinku atstatyti reikia visus su šimonyte priešaky ,tikrai jie su savo mastysenom viska viska žlugdo

JONAS

JONAS portretas
Dabar prasidės tu parazitu pjautynes Pradės žiurkės PIŠ SKVERNAS BAŠKIENĖ TOMILINAS ČMIL ARMOŠKĖ tarpusavio pjautynės Kuris kuri apgriauš

natalija TO ŠVENTA TIESA

natalija  TO ŠVENTA TIESA portretas
TAU ASILE ŠVENTA TIESA MENTO AFEROS NES TOLIAU SAVO NOSIES NEMATAI

Ar skiepytas Seimas ir jų šeimos nariai...?

Ar skiepytas Seimas ir jų šeimos nariai...? portretas
Kiek pilnai paskiepyta nuo Covid Seimo narių ir jų šeimos narių (vaikų, sutuoktinių ir tėvų) ...? Prašom straipsnį su statistika su Seimo narių sąrašu nuo skietijimosi pradžios.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas pasitikite Džiugeliu,spaudžiame ŽALIĄ.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas pasitikite S.Skverneliu,spaudžiame ŽALIĄ.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas pasitikite I.Šimonyte,spaudžiam ŽALIĄ.

grazinti

grazinti portretas
valdzion /valstiecius/ su A Sirinskiene o si garliavos fara pasiust pas svaba tegul vel konsultuojasi tik be musu /tautos/ uzkniso visa si politpridurku saika================================================

Mergaičių ūkis

Mergaičių ūkis portretas
Dulkys, Bilotaitė, Armonaitė... Kaip minimum trys patys didžiausi nevykėliai, SAM ministras filmuojasi tik klipe "apie sergantį berniuką? Demagogija visiška. Kaip anos kadencijos soc monistras Kukuraitis prie Mantuko kapo

senoliui

senoliui portretas
skvernelis protingai mastantis, o tie kas rašinėja ant asfalto-debilai? kitaip jų nepavadinsi protingas taip nesielgia! nė tik 3-is,bet daugiau glusiu reikia atleisti per daug jų ten prisiveise! seime neismaneliu!

Arijas

Arijas portretas
Arabai valdzioje ekstazeje, pagaliau pildosi prakeiktu arabu svajone sunaikinti Lietuvybe Lietuvoje… Salin prakeiktus atejunus!

Augis

Augis portretas
Žuvis punanuo galvos, tai dar niekas nepaneigė. Uždaryti į durnina sena ožy kartu su anūkų, išvaikyti konservlibu sujega kartu su zydraisiais, prezidentui ultimatumą arba dirbu Lietuvai arba lauk!

Ekonom.

Ekonom. portretas
Jau ji prarajoje,jeigu negrąžins i buvusi ekonomikos ritmą, bus blogai.Žmonės nusivylę labai smarkiai ,pasekmės neaiškios.

Senolis

Senolis portretas
Galimai teisingai studentas uzrase ant asfalto ,kad skvernalis 2 urnelis!

ane

ane portretas
si kart pritariu tik dar nepamineta keli ministrai

Knysliukas \\\\\.../////

Knysliukas  \\\\\...///// portretas
švarkeli,kas tau davė įsąkymą,kai buvai generalinis,su 240 smogikų šturmuoti teisėjos (kuri turėjo neliečiamumo statusą) N.Venckienės namus?.---???,tai valstybinė,ar asmeninė "paslaptis"?.---Kur dingusi mrgaitė su "mama"?.Ar jos dar gyvos?.??????????????.Gal susimilsi,atsakysi?.A.

PIŠ'ą \\\\\\.../////

PIŠ'ą  \\\\\\...///// portretas
pirmiausia lauk,po to kitus.

Anonimas

Anonimas portretas
Skverneli IDIOTE, jeigu lezbes rieda i praraja tai reikia energingai spirti i subine kad riedetu dar greiciau. Vot sadomazohistas - stabdys riedejima kad kankintusi ilgiau ir liaudi kankintu. O gal liaudis pati turi su sakemis padeti nusiristi i praraja tai isgamu vyriausybei.

>

> portretas
O ka "satrijus" siulo "menteliui" !?Grazink skola, ...(O kur dingo 3 vagonai,aaaa)?

Ricardas

Ricardas portretas
Atleiskit, bet ar nepastebejot kad visas pasaulis, zmonija arteja prie prarajos ??? Salis galima nesustojant vardinti kur jau kovidine diktatura pilnai isigalejo o valstybiu gyventojai visiskai demoralizuoti. Klausimas vienas...kodel dar neisaudyti Dafoso konferencijos organizatoriai ir dalyviai ??????

Gėda Sparneliui

Gėda Sparneliui portretas
Kapsuko "gaišnykas" suvalkas dar savo nuomonę turi?

bet

bet portretas
anūkas su šimonyte įsitikinę, kad jų partija neklysta ir nedaro klaidų, jie perrenka savo nepakeičiamą vadą ir veda šalį į neišvengiamai "šviesų" rytojų

Mokytoja

Mokytoja portretas
Šitą vyriausybę reikia visą pakeisti ir grąžinti valstiečių vyriausybę kuri dirbo normaliai ir su korona tvarkėsi,odabar mes pirmaujam mirčių skaičiumi ir užsikrėtimo.

Ona

Ona portretas
Broileri irgi reikia varyti lauk

:)

:) portretas
Toks ir yra tikslas arba zadanije.

Pil.

Pil. portretas
Pažiūrėkite kitose šalyse, Italijoje,Ispanijoje ,juose buvo daugiausia užsikrėtusių, tačiau dabar visas dirba tenai, viskas veikia ,gyvenimas verda.Jokie galimybių pasais ne reikalingi ,ne bet informaciją jose,žmogaus gautu skiepų atžvilgių.Nesuprantu Lietuvos tvarkos, ji tuojau nustos veikusi ir įstatymai taip pat.Gal korona Šimonytes smegenys paveikė , ar skiepai, turėtų įvertinti Psichetrai jos sveikata.

Sakau iš tikro

Sakau iš tikro portretas
Manau Šimonytę visą pačią reikia perinstaliuot. Ne ta programa jos galvoj įdiegta. Šalia jos vieni virusai.

Skvernelio viešieji ryšiai ? :)

Skvernelio viešieji ryšiai ? :)  portretas
Nes visi žino, vieną š...krūvą pakeitus vietomis kita š..krūva , smarvė lieka . Reikia interpeliacijos Šimonytei , taip kaip siūlo " valstiečiai " !!!! Dirbti turi vyriausybės " galva" . Kaip jums negėda , pone Skverneli ? Jūs neturite rinkėjų ! Jūs išdavėte tuos , kurie jus kartu su " valstiečiais " rinko . Išdavėte mane , todėl aš jumis kaip politikais nepasitikiu . Dedate mandatus ir laukiate kitų rinkimų , dabar esate politiniai išdavikai ir veidmainiai .

SEIMO DURNYNAS

SEIMO DURNYNAS portretas
IŠDAVIKAI IR AFRIKOJE IŠDAVIKAI.Žmonės atsiminkite šias pavardes-Skvernelis,Pranckietis,Tomilinas ir t.t,jų vertybės -eurai kišenėse.

Aš portretas
O jums pone nereikia persikrauti.? Ką jus gero padarėt Lietuvai su ponu Stonče kuri pagal sąrašą atsivedė į seimą tik savus "mylėjote". Jeigu buvę pareigūnai prakalbtų ,kuriuos išvaryti arba išėjo į pensiją, neapsikentę tokios jūsų "tolerancijos". Čia yra mano nuomone.

Šventa tiesa

Šventa tiesa portretas
Teisingai p. Skvernelis rašo.

Galerijos

Daugiau straipsnių