S. Skvernelis: reikia orientuotis į darbą, o ne į taburečių išsaugojimą

Grįžti į straipsnį

varnas

varnas portretas
ne tokio lygio orentuotis reiktu į darbą raginti ponui, ministru pirmininkui, seimunus ir karabauskio partiečius ir dar kito rango partiju postu dalybas skirstyti, kito rango rangovams, juk valstiečiu yra dauguma taip rupintys reiktu jums ponas pirmininkas ministru , ką žadėjote atėjas į tas aukštas gretas žmonių gerovei kelti, bet juk per jūsų mokėsčius naujus tvarka nukripo, kita puse, juk kad po pora euru pensininkui dametei, taip ir visas tavo priedas prir gyvenimo, o kainos ir pragyvenimas kiek kartu pabrango, kur visi pinigai nukeliavo nuo mūsų, juk žadėjai nauju mokėsčiu nebus kainos nekils ,kas nutyko juk melavai, ir dabar ten dėl taburėčiu vyksta kova o mes laukiame, rytojaus protingesnio nekauk nusidirbai juodai, su savo 12 patarėju komanda, ir sau algu kėlymo nepamiršai, bastą,

tauta

tauta portretas
Kalba eina ne apie kėdės išsaugojimą, o apie demokratijos principų pažeidimus. Karbauskis - oligarchas, žemiau esantis, bet šokdinantis antrą pagal rangą (po prezidento) seimo pirmininką, demonstratyviai primesdamas savo viršenybę jam nepaklususiam valstybės pareigūnui. Teisingai nusprendė Armėnija, nusprendusi eliminuoti iš seimo oligarchus, tesiekiančius savo privačių interesų. Tegu sau skaičiuoja savo privačius milijonus ir nebando valdyti valstybės reikalų. Matome, kaip asmeninės ambicijos, puikybė užtemdė Karbauskiui sveiką protą - atsiskleidė visame "gražume". Metas grįžti į realybę ir svarstyti Biudžetą.

Nerijus

Nerijus portretas
Cia ne apie straipsni. Premjeras stipriai laikosi. Teko matyti po operacijos kaip zmones atrodo ir jauciasi. Sunku buna kai kuriems pakilti is lovos, jau nekalbant apie darba. Tikiuosi medicina pazengus ir taip pat gydomi ir paprasti zmones.

Galerijos

Daugiau straipsnių