S. Skvernelis: santykiuose su Prezidentūra įmanomi visi scenarijai

Grįžti į straipsnį

Šypsena mažai padeda

Šypsena mažai padeda portretas
Man gaila Skvernelio - atrodo kaip pasimetęs. Manau reikia poilsio. Darbai palauks - pirmiausia sveikata!

Kęstas

Kęstas portretas
Ar yra toks Prezidentas? "G. Nausėda apie J. Narkevičių: aš apskritai galvoju, ar yra toks ministras". O aš apskritai galvoju, ar yra toks Prezidentas. O gal čia tik D. Grybauskaitės klonas, intrigomis bandantis atkirsti valstiečių partiją nuo valstiečių, siūlydamas naikinti dyzelino lengvatą valstiečiams ir pastoviai šūkaujantis, kad va, rusai puola jau tuoj tuoj, duokit dar ketvirtį milijardo eurų per metus šaukštams... Lietuvėle Tu mano brangi, kada tu nors nuo tų durnų Prezidentų atsikratysi? Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Anonimas

Anonimas portretas
Greičiau šitas mentas dingtų iš eterio.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Karbauskio įsigytą lizingu Premjerą (Skvernelį), kaip dalinai sugedusį ir nebeatitinkantį garantinių sąlygų daiktą, gali tekti pardavėjams grąžinti su nuostoliais.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Užuojauta Premjerui. Po ligos jam ne tik plaukai paliko galvą, bet ir paskutiniai proto likučiai išgaravo.

> ... ir femen LIADES is prezidenturos

>  ... ir femen LIADES is prezidenturos portretas
Jus girtos motinos gimdė,ar vėliau su samčiu per galvą gavot?

femen LIADES is prezidenturos

femen LIADES is  prezidenturos   portretas
ysizeide , pamasciusios apie netradicines orentacijos santykius, tarp lyberastu ,padugniu ir agrastu....

Kaip tas

Kaip tas portretas
lizinginis Nausių tvarto valdovo stumdomas mentas nusibodo, geriau jis eitų gydytis.

Gina

Gina portretas
Kalba kaip amoralus dviveidis.

Anonimas

Anonimas portretas
339 kabinetas

...

... portretas
CHE: "Premjeras Saulius Skvernelis mano, kad ateinantys metai Lietuvos politikoje bus žiaurūs" - SS sako, SS žino; matyt ŽINO ką drauge su 'konservais' planuoja. Nes - va: "į prezidento išreikštą skepsį dėl J. Narkevičiaus bus atsakyta, bet ... reikia įsisavinti, kad Lietuva nėra prezidentinė respublika...." - tai juk ATVIRAS gąsdinimas Prezidentui: "Šį faktą turi žinoti visi. Jeigu kažkas anksčiau bandė formuoti kitokią praktiką, kuri prasilenkia su mūsų Konstitucija, tai tokios praktikos daugiau negali būti" - ar ne 'konservų' siekis Prezidentą kietai laikyt, jį kažkokia apkalta gąsdint? - O juk tai TIK kažkokio Tautos nerinkto KT nuomonė (beje, politiškai angažuota), ir NIEKAIP neatitinka Konstitucijos, kurioje įvardyta TIESIAI: "Respublikos Prezidentas yra valstybės vadovas". Ir su ta kartele - tai keičia TIK balsų skaičiavimą, tad KOL nėra tų balsų, NIEKAS nesikeičia; KAM tie 'konservų' MELAI apie 'balsus šiukšlyne', JEI tuos 'kartelės' nepraėjusius balsus 'konservai' UZURPUOJA!

taip sakant galimi yvairus

taip  sakant  galimi  yvairus portretas
netradicines orentacijos santykiu scenarijai.....prezienturoj kaip grybauskaites palikimas, klaidzioja LGBT smeklos vartydamos lyberastinius veizolus....

Galerijos

Daugiau straipsnių