S. Skvernelis užstojo prezidentą: kritika dėl ministrų atrankos – nepagrįsta

Grįžti į straipsnį

Jonas

Jonas portretas
PONAS PREZIDENTAS TURI TEISĘ ŽINOTI KOKIE MINISTRAI ATSTOVAUS VYKDOMĄJĄ VALDŽIĄ. IR LABAI TEISINGA ,KAD SUSITINKA SU KIEKVIENU KANDIDATU. TAI JO TEISĖ IR PAREIGA. IR NEREIKIA UŽSIMINĖTI NIEKAIS AR PER TRUMPAI, AR PER ILGAI TRUNKA ATRANKA.

prezidentas NAUSĖDA d e š i n i u s privalo AKYLIAI vertint

prezidentas NAUSĖDA  d e š i n i u s privalo AKYLIAI vertint portretas
iki n e v ė l u--po ministrų patvirtinimo, dešinieji, v a d o v a u j a n t landsbergizmo KLIKOS k g e b i s t a m s IMSIS prezidento NAUSĖDOS p a n č i o j i m o /ribojimo/ veiksmų ir tai matosi iš duotos UŽDUOTIES-s t a r t o žiniasklaidai , kaip kažkada SOCDEMKONSERVATORIAI s u s i d o r o j o su jiems NEPALANKIU PAKSU.

pensininke

pensininke portretas
Ziurekite kas pragydo! Kokie jo ministrai buvo? Skaidruoliai, nuo kuriu nusikaltimu ausys linko. ir nieko, nepatrauke svarkelis ne vieno, nors tokio akibroksto Lietuva nemate per visa atkurtosios Nepriklausomybes laikotarpi. Dabar tapo draugais, idomu kas juos sieja, kad apvirto plokstele.

Vaiku darzelis

Vaiku darzelis portretas
Jau vien nuo pacios partijos pirmininkes matosi,kad ten susirinkes toks komplektas jaunimelio,kad tik jiems kapstytis po smeli,o ne ministerijoms vadovaut.Ten man atrodo,kad yra kazko dar ir neaiskaus su ta partija.

Galerijos

Daugiau straipsnių