S. Skverneliui – bloga žinia: blėsta jo partijos populiarumas

Grįžti į straipsnį

QWX

QWX portretas
Skvernelis savo partijos reitingus išmainė į Ignitis akcijas. Už šią aferą moka kiekvienas Lietuvos gyventojas.

No

No portretas
Gera nutrauks Chai svabas

Ant

Ant  portretas
Ant jo keliuko buvo parasyta kas jis toks jo draugeliui izrailyje irgi ne kas izrailitai protestuoja pries isrinkta zydu karaliu bibi

SS \\\\\.../////

SS  \\\\\...///// portretas
Heil.

handzibasas

handzibasas portretas
ssr mentui px,jis zino visas afioras,kaip pinigu prasuksti

JONAS

JONAS portretas
Brangieji lietuvos asilai išsirinkit skverna ir socdemus jie dar turi sutvarkyti reikalus IGNYTparduoti galutinai dar geležinkeli kuris jau sužlugdytas pigei nusipirks monopolistai o mes brangiai už elektra mokėsim juk kalba kad taip įvyks taip kad jiems tik pripulti prie lietuvos turto ir ši valdžia su skvernu ir liberastais socdemais pasipinigaus

JONAS

JONAS portretas
O kada skverno partija buvo populeri gal kaip landzbergui karūna uždėjo ar ignyčio dali pardavė TIK JUOKAS KELIUKAS IR STALAS UŽ 20 000 VOT ignytis TAI BIZNIS TAI ATKATAS LIETUVOS TURTAS PARDUOTAS O PINIGĖLIUS SAU i kišene

kaip nelok, berete

kaip nelok, berete portretas
S. Skvernelis – gerąja prasme įsimintiniausias premjeras po K. Prunskienės ir A. Brazausko. Na, keletas jo veiksmų, kaip kad asmeninis suinteresuotumas lietuviškos abėcėlės keitimu, bažnyčios ir vienuolyno Trakų g. Vilniuje užrašymas lenkų ordino vienuoliams, lenkiškomis televizijomis transliaciijomis užtvindyta Rytų Lietuva rodo, kad jam didelę įtaką daro šiuo klausimu ko gera jo žmona, o jo žmonai įtaką daro kaimynės, ir deja, šitas paveikumas kaimyninės šalies interesams atnešė žalos savai šaliai. Kuri nėra kol kas nepataisoma.

to ale

to ale portretas
Tai aišku neblogi,esant tokiom sąlygom,valdantieji vis viršūnėje,super, tiesiog neįtikėtina,neblogai tvarkosi.

ale

ale portretas
Visai neblogi reitingai. Prieš dabar įsikerojusią sovietžmogių šaiką galima sudaryti tvirtą koaliciją, nes vadizmu nei vienas iš populiariausių partijų vadų neserga. Kol kas?

Senukas

Senukas portretas
Jau Putino invazija vadina istorine klaida

Nieks

Nieks portretas
Juo ir jo partija nepasitiki, čia tas pats kaip pasitikėti panu ministru su tarbečka,vienas keliuką tiesė kitas arabų nemokamai kotletus valgė, tai valdžios gavę vel ,,dirbs” savo gerovei.

nuomonė

nuomonė portretas
Jūs čia galite dergtis kiek norite,o kituose rinkimuose laimės socdemai ir Skvernelio partija, nieko nereiškia tas procentėlių kritimas,ničnieko.Taip visada būna, niekada 2 kadencijas nebūna tie patys,pasikeičia opozicijos ir valdantieji. Naujų normalių nėra,nė vienos ,absoliučiai ,niekas nerinks antivakserių,šeimakvailių ar koloradinių.Nė nesvajokite.

Apie sverneli ir nacizma

Apie sverneli ir nacizma portretas
Pkodel mentas skvernwlis pastoviai naciu saliutus rodo? Palaiko rusu putana? Maziau saliutuotu naciskai kaip kad nuotraukoje, daugiau palaikytu ji ir jo nacional socialistu partija.

Malonu.

Malonu. portretas
Nes is begiotoju ir garesnio kasnio ieskotoju Lietuvai jokios naudos

Bukas ir naglas kaip traktorius

Bukas ir naglas kaip traktorius portretas
Moterį vadina boba... Karvauskio kolūkio kontoroj ukvedziu tiktu

Molodecas

Molodecas portretas
Zieg hei

tik

tik portretas
gink D ne si farmafioza nudaigojusi /tulpes/ paliepimu Deimante kuri iki siol neaisku kur ar gyva ? visus tuos isverstasurius kgb istus von nuo valdlovio jie nereikalingi nei vakarams bus nei rytams tuo labiau mums nes tai isiremines kriminalas fiktyvioje /sventumo/ aureoleje kuris 1 klaidina kt ju mazuma to paties saikos klano populiacija???===

tai

tai portretas
gerai taip ir turi but nereikia ju nei 1 ypac sio faro svab kandidato su visais pentagono /unguriais/,,,sios kgb saikos kuri labai tinka tolimesniems griovimo darbams atlikti /zalymu/ okupuotoje teritorijoje kai tauta ireminta nepaprastai ir /smaugiama/ energetyniu dirzu kai administracija maudosi V juroje o zydukai patarnauja tik ? kiek tai kainuoja ? gal maziau negu SA kai dauguma tautos nesuduria galu ir nesimato to galo ???===

Juokigiausia,kad

Juokigiausia,kad portretas
jeliukų asfaltuotojas už mokesčių mokėtojų prakaitą svajojo apie prezidentūrą.Cha..

Anonimine kiaule,

Anonimine  kiaule, portretas
vengi mobilizacijos??

Anonimas

Anonimas portretas
Konservinės atmatos negavo jokios žinios. Ar vis dar keliamas populiarumas?

Švarkeli

Švarkeli portretas
imk kirvuką ir dui i miška nukirst kas dar liko:D)Daugiau tau naudos jokios nebus. Nahaliavu kaip kad tavo partijai

niekada

niekada portretas
zmones nepamirso ir nepamirs jo ,,veiklos''

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Koncervu trolibatas.

Nulis

Nulis portretas
Skverneli durneli kas tau taip melavo iki skausmo

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas pasitikite S.Skveneliu,spaudžiam ŽALIĄ.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas pasitikite S.Skvernelio partija "vardan Lietuvos",spaudžiam ŽALIĄ.

Jis pats

Jis pats portretas
yra bloga zinia mums visiems.

Bet \\\\\.../////

Bet  \\\\\...///// portretas
R.Janutienė laižo.

SS \\\\\.../////

SS  \\\\\...///// portretas
Heil lanz'berg.

Blėsta,? \\\\\.../////

Blėsta,?  \\\\\...///// portretas
?o kada ji buvo "populiari" perbėgėlių parsidavėlių "partija", vardan naudos.___O tas SS tai neršysiu,pasistengsiu būti nevulgariu,kaip TSRS propogandistas valatka,vien by...iai jo leksikone.

Ir kuo jis skiriasi

Ir kuo jis skiriasi portretas
nuo apsišikusio karbauskio,žole?

Klausimukai

Klausimukai portretas
Kodėl taip puolat Skvernelį,juk jo partija trečioj [kol kas] vietoj.Stebėtis reikia,kad visiškai apsišikusio Karbauskio net ketvirtoj [tikėkimės,kol kas] yra,kai apskritai turėtų ta jo šutvė būti viena iš paskutiniųjų.O tie reitingai,matyt,pasijuokimui sudarinėjami.Ųdomu,ką Blinkevičiūtė nuveikė pastaruoju laiku.Juk Lietuvoj ji tik pasirodydavo ir tik pačiulbėdavo nei šį,nei tą.O ką nuveikė?

to NUOMONE

to NUOMONE portretas
"Protingiausias ir labiausiai išsilavinęs" toj perbėgelių partijoj PRIETAISAS Butkevičius Algirdas. Juk reikia turėti tokių stulbinančių sugebėjimų ir talento, kad sugebėti sužlugdyti pačią skaitlingiausią partiją Lietuvoje. Gal jis taip pat turėjo slaptą užduotį iš konservų partijos - pakirsti savo amžiną priešą socdemus? Vienu žodžiu, Skvernelio partija - KONSERVŲ SATELITINĖ PARTIJA.

Aiškiaregis

Aiškiaregis portretas
Ar jūs nematote kaip Skvernelis saliutuoja pakėlęs ranką?? man atrodo, kad tai tipiškas nacictinis pasisveikinimas pakeliant ranką. Reikia kreiptis į teisėsaugą.

Lietuvos baudziavai

Lietuvos baudziavai portretas
Valstieciu varguoliai, jus geriau darba susiraskite ir nereikes vergauti. Nors pas jus baudziauninku kraujas pumpuoja, tokiais ir liksite.

nuomonė

nuomonė portretas
Nesu jų gerbėjas,bet ten kltūringi,protingi,išsilavinę žmonės,matyti seime per posėdžius,jie nemoka taip pliurpti kaip Vilijytė, tai va socdemai ripirmauja, reikai mokėti š..ą malti, būti populistams, žadėti,kritikuoti,lakstyti po salę seime kaip Žemaitaitis ar Gražulis.O ten solidūs kultūringi žmonės.

Partija

Partija  portretas
Vogsiu vardat tos Lietuvos nusipelnes giventi geriau o vargoliams obali baranka b..is i ranka!!!

fas fas

fas fas portretas
visus dabartinius sedincius seime mesti lauk ir niekada uz juos nebalsuoti

Tai jo

Tai jo portretas
Parištas jo stogas Shvabas. Tai ir jam šakiai.

Jis gi isdavikas

Jis gi isdavikas portretas
Susidejo su konservatnyku mafija arba net yra tos mafijos dalis.

Oi bl et

Oi bl et portretas
kiek pinigų be reikalo išmesta į orą! Ir kur dabar dėtis tai visai jų nevykėlių perbėgėlių krūvai?:D) Kur bėgs? Turbūt pas konservatorius..:D)

Dzigitas

Dzigitas portretas
Sauliau laikyk vaira

Kaunas

Kaunas portretas
Skvernelio didelis užpakalis, nes nori pasėdėti ant dviejų kėdžių. Būdamas premjeru dar spėjo organizuoti 25 proc Igničio akcijų prichvatizavimą. Kas gali paneigti, kad taip neužsitikrino savo partijos finansavimą. Paskelbkit ponas Sverneli sąrašą tų laimingųjų akcininkų - tauta turi žinoti savo piliečius gimusius su marškinėliais. Ponas Skernelis sužlugdė Kreivio interpeliaciją, net nebandė imituoti, tiesiog nedalyvavo svarstyme - negi savo chebrą pjausi? Tai visdėlto - kas jūs ponas Sverneli esate? Kad melagis tai tikrai.

va

va portretas
per anksti skvernas sukure tipo partija iki rinkimu isryskes perdaug "geru" darbeliu yai ir elektros privatizavimas ir kovidp milijonai ir t t,

Nezabitauskas

Nezabitauskas portretas
Skvernelis - jokia opozicija, jis - iš tos pačios valdžią uzurpavusios grupuotės, anksčiau kaip Trojos arklys įkištas valstiečiams, kad stabdytų ar kompromituotų valstiečių žadėtas reformas. Tą užduotį jis įvykdė ir net su kaupu, spėjęs prastumti paskutinę savo aferą - elektros rinkos prichvatizaciją. Apsirikau tik dėl vieno - maniau, kad konservatoriai tuojau pat paims koalicijon Skvernelio frakciją, ja pakeisdami nepatogius partnerius iš vaivorykštinės partijos. Bet esamą koaliciją su Armonaite išgelbėjo Kremlius, pradėjęs karą Ukrainoje - dabar esą partnerius keisti ne laikas.

Joo

Joo portretas
Visa jo partija tai š*** krūva.

Nuomonė

Nuomonė portretas
Perbėgelių partija. Tokia chebra amžinai ieško kur geriau,

o zemaiti

o zemaiti portretas
Kur jūs gyvenate?Valdžia keičiasi kas 4 metai pas mus, 2 kadencijų nebūna ta pati valdžia.Galėsi džiaugtis,gal manai,kad tau pensiją daugiau pakels,naivuoli.

Zemaitis

Zemaitis portretas
Svarbiausia, kad dabartines daugumos neliktu valdzioje. Pakaks galimu kremliaus vasalu Lietuvos valdzioje.

Koks ten skirtumas,

Koks ten skirtumas, portretas
koks ten kieno populiarumas!? Ka magnatai deleguos - tas ir vel "dirbs tautai" tiems magnatams! Zmoniu partijas juk jau sunaikino.

pasirink teisingai!

pasirink teisingai! portretas
Kas už Rusiją, tas balsuoja už dabar valdančia šaiką, o kas už Lietuvą – tas už juos nebalsuoja niekada!

zigmas

zigmas portretas
Taigi - Vardan Lietuvos ,o kokios ? ar tokios kaip Skvernelis kuria iš komunistų partinių valkatų ar ieškos nepartinių avinų

Bet kas,

Bet kas, portretas
tik ne konservatoriai

verksnelis negali raiškiai kalbėti

verksnelis negali raiškiai kalbėti portretas
tam reikia turėti smegenų, vien furaškės neužtenka

Byyyy Rka DEJĘS

Byyyy Rka  DEJĘS portretas
Valioooi , aleliuja !!!!! Von. Sawanaudzius , kurie dyrba SAU !!!!!!

Blefas ........

Blefas ........ portretas
balsuosim už Skvernelio partiją ! ...............

Galerijos

Daugiau straipsnių