R. Žemaitaitis atleistas iš Seimo vicepirmininko posto

Grįžti į straipsnį

Zaliavalge

Zaliavalge portretas
Nieko nesuprantu balsavime dalyvavo 78 parlamentarai tai kur kiti ???? Ką dalyvavo susitikimuose su gyventojais ??? Jei vyksta posėdis PARLAMENTARE privalai dalyvauti Dabar jums viskas vienodai svarbu savo reikalus susitvarkyti dar pakeliauti - tipo Lietuva atstovauti Kada tai baigsis?????

Puiku

Puiku portretas
Dar laukiu kada ozys uzsivers ir broileris bus isspirtas is paveldetos partijos.

išauš nauja gaidynė

išauš nauja gaidynė portretas
Na dabar išvysime naujo gelbėtojo ir kankinio, mosikuojančio sau virš galvos pridergtomis kelnėmis, gimimą. :) O juk kažkada V.Vasiliauskas galėjo prikelti "tapšnius" naujam gyvenimui. Bet tam kelią užkirto Bachūras.

...

... portretas
Che: "Boba iš ratų - Seimui lengviau"...

Kęstas

Kęstas portretas
Ar Seimo, Prezidentūros ir Vyriausybės veikėjai dar turi sąžinę? Ne. "Charakterizuodama sąžinę, mokslininkė Churchland pirmiausia sutelkia dėmesį į pagrindinius ryšius tarp motinų ir vaikų. Šie santykiai, jos teigimu, evoliucijos metu galiausiai buvo pratęsti prie bičiulių, tolimesnių giminaičių ir draugų. Sąžinė yra labai svarbi mūsų sugebėjimui palaikyti ir gauti naudos iš tokių prisirišimų. Kaip rašo Churchland, „prisirišimas verčia rūpintis; rūpestis kelia sąžinę “. Taigi gebėjimas formuluoti moralės normas ir veikti pagal jas atsiranda dėl poreikio kurti praktinius socialinių problemų sprendimus. Mūsų sąžinę stiprina socialiniai stimulai: pavyzdžiui, mes nepritariame melui ir pritariame mandagiam elgesiui. Taigi sąžinė, kaip ją mato Churchland, apima „bendruomenės standartų internalizavimą“." [1] Mes to rūpesčio nematome. Reiškia ir sąžinės čia nėra. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Ar betiks

Ar betiks portretas
kur dabar, kam?

O kur kiti parlamentarai ?

O kur kiti parlamentarai ?  portretas
balsavime dalyvavo 72 ( tikėtina iš valdančiųjų , nes reikėjo 71 balso , kad atleisti ) + 5 + 1 = 78 ? Kodėl seimo opozicija konservatoriai , liberalai , socdemai priešinosi ,, valstiečių ,, inicijuotam referendumui dėl seimo narių skaičiaus mažinimo iki 101 ? Bijojo , kad reikės lankyti posėdžius ? Nes dabar , na neatėjo, tai vis apie 80 būna iš 141 ? Menkystos ...

usus

usus portretas
Tas vaikantis seimunus is seimo,tai simta procentu sedejo prie televizoriaus,kai reikejo eiti balsuoti uz seimo nariu sumazinima.Dabar asilas rasineja nesamones.Saukstai po pietu.

smagu

smagu portretas
Nepotas Broileris liko liudnas, kad jo planas uzvaldyti nusiraminimo taburete ir vel nepavyko.

asis

asis portretas
Geri musu politikai.Partija pasodina i posta ir subine prilimpa prie kedes.Pats niekaip neiseis,reikia ispirti i pasturgali.Is kur Lietuvoje tokiu musmiriu priviso.Jei partija pasodino ir jai netinki,tai buk malonus nesdinkis.

Anonimas

Anonimas portretas
Vyti lauk pusę tų Seimo veltedziu vagių Lietuvos sukrioseliu seniu

natalija

natalija portretas
JAU SENAI TUREJO BUT ATLEISTAS JEIGU ŽMOGELIS NESUPRANTA KUR IR KAM TURI DIRBTI TEGU EINA LAUK ŽEMAITAITI NEŽINAI KAD TURI PADETI VALSTIEČIAM KAD TAUTA GERIAU GYVENTU O INTRIGANTE GALVOJI KAD LANSBERGIUKUI TUR DIRBTI TAI EIK LAU NESUPRANTU JAUNAS VYRAS PATEKAI TAI DIRBK SU TAIS KURIUOS TAUTA IŠRINKO NE BUTINAI REIK INTRYGU NU IR BUSI IŠMEŠTAS LAUK NEGRYŠTAMAI DURNELIS SU SAVO AMBICIJOM KUR ASUDO PAPILTI

Galerijos

Daugiau straipsnių