Opozicijos siūlymu klausimas dėl originalios pavardžių rašybos nukeltas ateičiai

Grįžti į straipsnį

Tai

Tai portretas
Suverenas Valstybe arba konservatoriai ir tautine geda.

Kodėl pataikaujate užsieniečiams

Kodėl pataikaujate užsieniečiams portretas
Pamiršta visi lenkų rūpintojėliai, kad lenkų kalboj yra ne tik "W" bet ir kieta "L" kuri rašoma perbraukta skersai, dar yra C S Z N O su taškais virš jų, o Ą Ę skaitomos kitaip nei lietuvių... Taigi vienintelė išeitis spausdinti originalo rašmenimis tik antrame paso lape.

tam --,,pidermopsuj [sei]

tam --,,pidermopsuj [sei] portretas
tu kur gnyda gyveni ???? lietuvoj ? tai ir naudokis lietuviskais rasmenimis ir kalba , o ne savo uzsienietisku lojimu ir ieroglifu rasmenimis.......nebus jokios diskriminacijos.... tu juk pas Turkus ar arabus nereikalauji ,kad tau turkiskam pase W,Q Xreides rasinetu bijai kad akmenimis neuzmetytu ar per sikna ant kuolo nutasyto nepasodintu... vien tik uz mintis apie tai.

diskriminacijai - NE!

diskriminacijai - NE! portretas
kodel tik lotyniskomis? kas per diskriminacija? jeigu jau priims, tai visom tegul buna, ir rusiskom ir lotyniskom, ir dar kokiais jeroglifais ar arabu rasmenim!

lenkai ar kiti ,,,uzsienieciai,,, susizenije

lenkai ar kiti ,,,uzsienieciai,,, susizenije  portretas
su Lietuviais ir norintys Pase turet lenkiskus yrasus ---Gali per lenku ambasada issiimt lenkiskus pasus su tais rasmenimis ...arba Lietuviskam pase yklijavus papildoma lapa surasyt lenkiskais rasmenimis ju duomenis , bet TITULINIAM PASO LAPE -- turi but yrasai LIETUVISKA KALBA ... nes tuomet ir kiti arabai japonai ar kinieciai uzsimanys savo ieroglifais lietuviskus pasus surasytus turet , o kas lietuvoj juos yskaitys ??

Isvada

Isvada portretas
Jei svetimtauciai nori Lietuvos Respublikos pase tureti savo kalba parasytus varda ir pavarde, tai juos gali isgelbeti tik papildomas lapas pase. Pirmas lapas vistiek turi buti rasomas valstybine kalba.

Galerijos

Daugiau straipsnių