Seimui nepavyko atmesti prezidento veto dėl rinkimų kartelės

Grįžti į straipsnį

Aš tai suprantu taip tą isteriką

Aš tai suprantu taip tą isteriką  portretas
ir baimę dėl mažesnės rinkimų kartelės - seimo opoziciniai ir prezidentas kaip paaiškėjo , BIJO TAUTOS , BIJO JOS PILIEČIŲ . Kodėl tik sisteminės partijos gali valdyti Lietuvą ? Nesuprantu ir nusivyliau prezidentu , apie partinius net nekalbu . Aš nenoriu balsuoti nei už konservatorius nei už liberalius nei už socdemus . Kadangi " valstiečiai " bandė kartelę nuleisti , kad tokie rinkėjai kaip aš , rastų sau artimą rinkimų programą , bet aš likau išmestas iš rinkimų TODĖL BALSUOSIU UŽ " VALSTIEČIUS " , o ne už tuos , kurie manęs kaip rinkėjo bijo .

kam beeiti balsuoti

kam beeiti balsuoti portretas
jei balsuoja tik 50 proc. rinkėjų, o jų 20 proc. balsų atiduodama konservatnikams,už kuriuos šiaip niekas nebalsuotų, matydami kokį chaosą jie sėja valstybėje

R.S.

R.S. portretas
Gal ir gerai. Dabartiniu metu labai liūdna žiūrėti kaip nesugebama susitarti tarp saves ir tik stengiamasi sukurti kiekvienam lyderėliui po partiją. Taip įvyko su Radžvilu, Juozaičiu, Dagiu ir t.t.Kur nepklausai - visur kuriasi mikroskopinės partijos ir komitetai. Nejauku galvoti kas būtų jeigu toks šabakštynas pakliūtų į šalies valdymą.NESUGEBA ELEMENTARIAI SUSITARTI IR SUSIVIENYTI BET MYŠDAMI NORI VIENAŠALIŠKAI VALDYTI VALSTYBĘ! Todėl iki to laiko kol išmoks, tegul eina šieno ravėt.

Kas bus

Kas bus portretas
jeigu kažkoki strafeicikai ,,iš gatvės"sumanys pakeisti tiek metu griaunančia Lietuvą 3 partiju sistemą?

...

... portretas
Šis 'balsavimas' esant TOKIAM spaudimui yra NIEKINIS, jį būtina užprotestuot ir pakartot; esama sistema naudinga TIK 'konservams', kurie dabar LABAI sėkmingai skaldo kitas 'partijas', taip TIK didindami SAVO galimybes daugiau 'pasimetusių' balsų UZURPUOT! Na, 'konservai' 'konservais' (jie VISĄLAIK prieš Tautą), bet KAIP įvardyti liberalus, balsavusius PRIEŠ liberalumą, prieš visų lygias galimybes? Neteisus Prezidentas teigdamas kad "sprendimas mažinti kartelę likus mažiau nei metams iki Seimo rinkimų prieštarauja gerajai tarptautinių institucijų įtvirtintai rinkimų praktikai" - šis sprendimas PAČIŲ rinkimų NEkeičia, jis keičia TIK balsų skaičiavimo principą, DIDINA demokatiją, ŽIAURU ir čia: "„Girdisi pasiūlymų ir diskusijų tokių, kad galbūt netgi keisti iš mišrios į proporcinę sistemą“, – tvirtino šalies vadovo patarėjas" - tai JAU pasityčiojimas iš Konstitucijos, nes TIK vienmandatiniai rinkimai ATITINKA Konstitucijos dvasią IR raidę, kai VISI rinkiminiai sąrašai tam PRIEŠTARAUJA!

Ž. Valstiečių Beretininkė

Ž. Valstiečių Beretininkė portretas
Po skandalėlio su Greta , po prapiltų rinkimų , po rietenų su Pranckiečiu , su R. Masiuliu , po krepšininko Marčiulionio aferytės su Jakeliūnu į euroseimą ........po supirktų viršnorminių hektarų ......šis balsavimas rimtaaaai padilgino užpakalį . Nebebalsuosiu .

na ...belieka visoms su mazesniais

na ...belieka  visoms su  mazesniais portretas
reitingais partijelem nuleist savo ambicijas ir gara...mslietis [ystot y stipriu partiju susivienijima , zodziu visi tradicines orentacijos sliejasi prie ,,valstieciu,,, o netradicines orentacijos agrastai prie konservatdegeneratu+ socdemu huntos

Analitikas

Analitikas portretas
Išvengiant chaoso ir siekiant normalaus Seimo darbo ateityje, stabilumo valstybeje, priimtas sprendimas ko gero yra vienintelis per visą šią kadenciją priimtas teisingas sprendimas. Ketvirtus metus stebime rietenas, nesąmoningus siūlymus ir volu priiminejamus sprendimus, o kalbant suprantamai, matome siekius žlugdyti valstybę.

ALGIS

ALGIS portretas
Karbauskis išsidilgino užpakalį , kaip ir Gražulis su gėjais , ABU LABU TOKIE PAT .

Anonimas

Anonimas portretas
Gal ir gerai,perdaug jau tų partijų,bet ir seimo narių tiek nereikia.Karbauskis gavo per nosį,taip jam ir reikia.

Algirdas

Algirdas portretas
Seime yra dar sveiko proto.

Nuomone.Idomu.

Nuomone.Idomu. portretas
Kai i seima tai ,kad ir maziausiom salygom.o kai dirbti,atsakyti nera kam.Jokios atsakomybe,o juk jau 30m,kaip nepriklausomi.O norinciu prie lovio ir geriau gyventi uz kitus daug.Nemate Klaipedos ir kit tersimo Lietuvos nusikalstamumoTersiama vias Lietuva visi upeliai nuo sovietmecio uztersti fekalijomis.Jiem savivaldybem tai ne motais.Merai ir ju komanda ziuri kuo daugiau uzgrobti zemiu,turto,o aplinkos apsauga jiem nerupi.Kaune nuo uzterstu upeliu vasara neimanoma langu atidaryti ,o i Nemuna teka srutos ir fekalijos.Kas uz tai turi atsakyti.?

Anonimas

Anonimas portretas
Karbauskiniuchinkslepalopas

Kaunietis

Kaunietis portretas
Valio!

ALGIS

ALGIS portretas
NIEKO , ANT SEIMO UŽRAŠYSIM -''CENTRINIS LIETUVOS TUALETAS'' .

Galerijos

Daugiau straipsnių