Seimas skubos tvarka spręs dėl Senelių dienos

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Gal tai atsakas į tai,kad S.Skvernelis uždraudė vykti per Motinos dieną pasvekinti savo mamų...visiems normaliems tai pasirodė labai žiauriai.O į senelių sąvoką įeina ir močiutė ir diedukas,kurie myli savo anūkus ne mažiau už tėvus,bet retas kuris sulaukia pagarbos.

...

... portretas
O kada sulauksim 'Plaštakių' dienos?.. :s

cioce

cioce portretas
noriu bobučių dienos

Anonimas

Anonimas portretas
Vienu zodziu DIBILAI SEIME SEDI

renkam bet ka ,kai mastymo nera,

renkam bet ka ,kai mastymo nera, portretas
seimas rimtu darbu nedirba,tik juodina,vagia musu pinigus pirkdami saldainiu tonais laikrodzius,skareles vienu zodziu -durnu saika,gal sekso diena paskelbsite svente,,,,,,,,,,,tikrai proteviai tokiu nesuprastu darbo seime,isprotejimas

Jolanta

Jolanta portretas
nusikeiksiu savo senelės keiksmažodžiu - kad juos bala

O kada

O kada portretas
Minėsim debilų dieną

Truksta

Truksta portretas
Sanitaru su nestuvais etato seime !

...

... portretas
ACH, kokie 'makaronai' mums, kokie čia seneliai, kai realiai kalbama apie Dėdulės dieną.

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
Na, tikras politbiuro darbas - jau reikia keiktis! Ar tas Seimas ką nirs gero padarys Lietuvai ir mums, Jis piliečiams?? Sisigalvoja kaip Rusijos komunistai problemą ir skubos tvarka priima įstatymą! Seimo nariai turi priimtti įstatymus dėl Senelių gerovės- tinkamos pensijos, savalaikė medicinine paslauga, o ne taip kaip dabar šis Seimas ją sugriovė visai ir patekti pas gydytojus seneliai negali! Savo Senelius pagerbti mokame mes patys ištisus metus, o ne tą vueną įsimintiną rugsėjo dieną! Ne Seimas, o avingalviai, kurie nemato svarbių šalies problemų! Atrodo, kad nebėra sveiko proto ir nuovokos! Bet kodėl jie gerai sumąstė prisisteigti sau n patarėjų (giminių ir draugų), pasiskirti priedus už kanceliarines prekes, mašinų nuomas ir t.t. - tam proto užteko! Bjauru!

Laikas

Laikas portretas
Švęsti Semo Pirduno dieną !!!!

Bl bl bl

Bl bl bl portretas
Nu bl bl svarbesniu reikalu nera,tai gal pensijos amziu sumazinkite vyrams nuo 60 moterims 55 ,nuo kada cia jau sulygino amziu .

Pranas Morkūnas

Pranas Morkūnas portretas
O bobučių diena kada bus? Diskriminuojate babas?

Galerijos

Daugiau straipsnių