Seimas spręs dėl Ž. Pavilionio likimo komitete: opozicija neslepia turinti įtarimų daugumai

Grįžti į straipsnį

Rymantas

Rymantas portretas
Tėvynės Sąjungai labai gerai( svariai) reikėtų pagalvoti apie Žygimanto Poviliono išmetimą iš Komisijos Pirmininko posto, ar savo partijos gretų? Išmesdami, 'dešinieji' save parodytų, kad yra Lietuvos Pilkoji Masė, kurią kažin ar palaiko nusivylusi Lietuva? Gi, Žygimantas Povilionis yra puikus Diplomatas, strategas, turintis globalią Lietuvos gerovės augimo viziją!!! Suprantanti tauta, greitai bus pasiruošusi kelti Žygimantą Povilionį į kandidatus prezidento postui užimti?! Tai tik laiko klausimas, kada jis taps vakarietišku Lietuvos Prezidentu?! Mes tikrai už jį balsuosime, nes jis yra Lietuvos tikras Vedlys...

Jonas

Jonas portretas
Dauguma, nepaviešinti KGB bendradarbiai, aiškiai kenkiantys Lietuvos valstybei, Lukašenką jau pasodino Putinui ant kelių.

Augis

Augis  portretas
Tarptautinis aferistas kuri dengia konservliberastai!

Prielaida

Prielaida portretas
kad jau prisijungė prie LGBT ............. tada nieks nesikabines ,aprims net politikal

Jooooo)))

Jooooo))) portretas
tik konservatorių partijoje ir frakcijoje demokratija , o seimo narys gali laisvai priimti sprendimus ir balsuoti :)))) Matyt todėl ( dėl demokratijos ) konservatorių valdyba ir UŽDRAUDĖ konservatorių f-jai dalyvauti balsavime dėl Povilionis ....Man vis sudėtingiau suprasti KAS BALSAVO UŽ KONSERVATORIUS ? Zombiai ir siaurapročiai ?

Galerijos

Daugiau straipsnių