NSGK pirmininkas: penktadienį gali įvykti fizinis Astravo AE paleidimas

Grįžti į straipsnį

manau

manau portretas
Kokias nesąmones rašinėja, šlykščiau nei sovietmečiu. TATENA jokių esminių trūkumų nerado, taip kad tvarti gyvuliai gali užsikimšti srėbtuves :)))

taigi

taigi portretas
Patriotai pigios elektros nepirks, mums draugas Qbilius pagamins dviratuką mindamas ...arba pirksim brangiai, po to kai blogą elektrą "išvalys" 4-6 patriotiškų įmonių tarpininkai.

Anonimas

Anonimas portretas
Ar tatukas nepasikars iš sielvarto, labai bijau ...

koks

koks portretas
skirtumas, dieną anksčiau ar vėliau pradės dirbti, juk pigia elektra bus aprūpinti baltarusiai, o ne mes, mums ir mūsų artimiesiems bus tik grėsmė, o jai ką, tai ir šakės

Reikia

Reikia  portretas
Tept slides

Durniai,\\\\\...////

Durniai,\\\\\...//// portretas
netrieskit,kokia radijacija,atomas,jie gi šiaudais kūrens,ką nemtot nuotraukos,jau 1 priekabą atsivežė,metams užteks.Panikieriai.---Tik pavadinimą reikia pakeisti,vietoje Astravo AE,o Astravo ŠE.

Čia iš temos

Čia iš temos portretas
apsiši..siu bet nepasiduosiu..Patys uždarėm AE, o dabar valdžiagyviai negali kentėt kad kaimynai savo pasistatė. Pardavinės pigiai visiems elektrą (smūgis pagrindinėm LR konslibsosdemu partijom kurias ,,šelpia" tarpininkai). Baltarusių ekonomika kils, reiškia jie gyvens geriau.+elekrtinė tai valstyyyybinėėė..:D)-pelnas tiesiai į biudžetą.. Ką gali padaryti šitie valdžios juokingi komitetai ir ,,sajūdžiai", tai kaip nors aklai užvetuoti susitarimais ateitį, kad Lietuva iš jų nepirktų elektros - bent tokia grėsmė tarpininkams nešviečia

pasimels

pasimels portretas
po dešimt metų .......... ir prisimins poilsinę kelionę dviračiu link gudiško Astravo

Dzukas

Dzukas portretas
Ka cia aptarineti, derekites su batka del pigesnes elektros is astravo.

kapsas

kapsas portretas
Kiek dar galima eskaluoti šitą lubiankos sukurtą AE burbulą, kurį labai uoliai Lietuvoje propoguoja Labai Lietuvos nemėgstantis TSRS VSK stukčius DĖDULĖ????

Galerijos

Daugiau straipsnių