Seimo lyderė į postus esamų vadovų neteiks (interviu)

Grįžti į straipsnį

...

... portretas
tam KLP matyt DAR SVENTI VASARIO 23 D MAZIAU acta garink

Klp

Klp portretas
Užuojauta jums p. besikeikianti ir besikoliojanti Kremliaus šunauja (sovietiniai kolonistai, kolaborantai, Karbauskio žalios vištos spaudytojai bei kitos Lietuvos atmatos ir atmatėlės). Jūsų kvailumas beribis. Ar jūs susiriesdami keiksitės, ar jūs taškydamiesi nuodingom seilėm koliositės, niekas jums nepadės...

Kuo toliau, tuo graziau

Kuo toliau, tuo graziau portretas
Lietuvele valdo šachmatininke. Nuo riterio iki pieškos.

šlykščiuosi liberastais

šlykščiuosi liberastais portretas
Liberastija- didžiausia Lietuvos nelaimė po okupacijos.

Nesuprantama,

Nesuprantama, portretas
kodėl Lietuvoje norima įteisinti užsienyje sugraibytas šiukšles? Lengvų narkotikų šalis Olandija po ilgametės patirties uždarinėja kofešopus, nes narkotikai padėjo atsirasti papildomiems kriminaliniams nusikaltimams, net pora dešimčių užsakomųjų žmogžudysčių. Partnerystė galiojo bolševikinėje Rusijoje po 1917m.valdžios užgrobimo, bet nebuvo oficialiai įteisinta, nes nepasiteisino. Net Leninas nedrįso įteisinti savo partnerystės su Zinovjevu.

Baisu!

Baisu! portretas
Narkotikų dekriminilizavimo, partnerystės įstatymus pagrinde kūrė Seimo nariai/narės neturintys šeimos ar vaikų. Bet neįtikėtina, kad juos toleruosjaSeimo pirmininkė - 4 vaikų motina. Ar čia pasirenkam šūkį Lietuva be vaikų- Lietuva be ateities???

Negi

Negi portretas
dabar į pasus bus rašoma ir hieroglifais?

Tam Klp

Tam Klp portretas
Klp tai klapčiuko trumpinys,krentantis ant kelių prieš bet kokią valdžią,šiuo atveju prieš tūkstantmečius egzistavusios tradicinės šeimos griovėjus ir LGBT garbintojus,trumparegiškai tematantis tik kas po nosim ir dirdintis tik per ausines.Užuojauta tokiem likimo nuskriaustiesiem.

Jii

Jii portretas
Iš lindo pedalu gynėja šachmatų tundra

Klp

Klp portretas
Užuojauta jums p. besikeikianti ir besikoliojanti Kremliaus šunauja (sovietiniai kolonistai, kolaborantai, Karbauskio žalios vištos spaudytojai bei kitos Lietuvos atmatos ir atmatėlės). Jūsų kvailumas beribis. Ar jūs susiriesdami keiksitės, ar jūs taškydamiesi nuodingom seilėm koliositės, niekas jums nepadės.

Ne pasiėmiau

Ne pasiėmiau portretas
O apsivėmiau

Kaip neįžeist

Kaip neįžeist portretas
Jei aš pasiėmiau nuo tokių ?

Komjaunuolis

Komjaunuolis portretas
Kodėl ši asaba jau antrą savaitę slapstosi ir nesiteikia priimti 360 000 parašų? Visos burgerchuntinės žiniasklaidos priemonės tikslingai nutyli apie parašus į pirmą vietą kaip svarbiausius Lietuvai įvykius pastatydami nusikaltėlį navalną ar tautos kiršintoją ir išdavikę čikanovska

JB

JB portretas
Cinizmo viršūnė! O dar sakote valstiečiai blogis. Kodėl dabar ne kritikuojate? Kodėl dėl viešojo intereso ginimo to paties klausimo neužduodate kol neatsakys? Baisiau už Karbauskį - viskas gerai Simoniukas savo darže susitvarkys - ką reikia iš pareigu išprašys - viskas bus gerai.

atstatydint naxre.. sia ,,,seimo LGBT lydere,,,

atstatydint naxre.. sia ,,,seimo LGBT lydere,,, portretas
kartu su tuo profesionaliu gejum raskevicium .... Lai pasiima tautos duodamus 360 000 balsu .... skirtus ju atstatydinimuj ir nesdinasi velniop y briusely ar pas magnolija po sarafanu

Algis

Algis portretas
Perskaičiau visus komentarus. Visi piktinasi. Bet gi kompanija į Seimą Jūsų visų išrinkta. Ką išrinkot tą ir turite. Privalote džiaugtis o ne smerkti. JUK JŪSŲ IŠRINKI. Ko dar reikia? Prieš balsavimą reikia galvoti. Ar naujiena kuri partija buvo teisiama? Negi nežinojot. Ar Laivės partijos tikslai prieš rinkimus buvo užslaptinti? Ne. Viskas buvo žinoma. Nėra ko dabar dejuoti. Galima tik rimtai pagalvoti kaip reiktu elgtis per būsimus rinkimus. Gal sulauksime?

R.S.

R.S. portretas
Kodėl nepriėmėt mūsų surinktų parašų? Ar čia taip mums atstovaujat ir paisot Tautos balso?

Edas

Edas portretas
Kaip matosi šita moteriškė iki šiol nesupranta, kur randasi ir ką veikia. Apie žodžio laisvę ,ir kitokia nuomonę jau daromės panašus į Baltarusiją. Jei turi savo nuomonę esi priešas tautos. Labai sunku matyti, kad dauguma tautos plaukia,kaip š.... upe. Matyt, kol aukštas ir gražus sirgs didybės manija, o teta Ingrida imituos susirupinimą tauta - gyvensim, kaip avių banda garde.

kristiana

kristiana portretas
Kada atsistatydins torčiukų mėgėja? Demokratinėse šalyse po žygių per karantiną į kristianas garbingi politikai iškart atsistatydintų, o šitoji net bėgioja ir slepiasi nuo rinkėjų. Fui, jokios gėdos.

blogai

blogai portretas
Kam ta atgrasi moteriškė atstovauja? Juk "išrinkta"? tarnauti Lietuvos žmonėms!, ar ne?

Ji jau 2017m.

Ji jau 2017m. portretas
Siūlė naikint normalias šeimas, lietuvybę. Nematėt? Išsirinkot ruskę ant savo galvos, o jų tikslas buvo yra ir bus vienas, kas jums neaišku.?

Jo

Jo portretas
O kur Čmil dėdulis? Apie jį kalbos nėra.

to ukrainoje...

to ukrainoje... portretas
rūblių uždirbai,vatinka

Ukrainoje gestapo sugrįžo

Ukrainoje gestapo sugrįžo portretas
Dabartinės Ukrainos valdžios politika savo piliečių, žiniasklaidos ir verslo atžvilgiu primena hitlerinės Vokietijos politiką praėjusio amžiaus 30-aisiais. Kanalų uždarymas jų teritorijoje, precedento neturinčių sankcijų įvedimas Ukrainos piliečiams, verslo spaudimas - labai panašus į tai, ką naciai darė 30-ųjų dešimtmetyje Vokietijoje su turinčiais kitas pažiūras. Rusakalbius persekioja ir baudžia. Juk tai ES vertybė. Gėda

Pensininkė

Pensininkė portretas
Iššluokit visus,kurie dar turi lietuvišką dvasią ir padorumą,palikit tik gerus įstatymus,kurie numato didinti seimo atlyginimus.Juk reikia ,kad liktų Lietuvoj mažiau lietuvių,trukdančių dirbti.Gal ir Čmil susigražins savo tikrąją pavardę.Ar žmonės pritaria,mažareikšmis dalykas.

Nesuprantamas dalykas

Nesuprantamas dalykas portretas
Kam gadinti lietuvių kalbą įvedant 3 raides, nes tai pavardžių rašybos niekaip neišspręs! Tai bus tik Pandoros skrynios atidarymas toliau darkant kalbą! Jeigu ir būtų įvestos tos 3 raidės vis tiek pilnai neparašytume VISŲ lenkiškų, čekiškų ar vokiškų pavardžių, nes tada reiktų įvedinėti ir specifines tų kalbų raides.

Vsio jasno

Vsio jasno portretas
Viskas buvo iš anksto numatyta: koncervatoriai atsisako jiems priklausančio Seimo pirmininko posto, atiduoda teisiamos partijos pirmininkei kad atliktų "brudną" darbą, o po to galės sakyti, kad mes čia ne prie ko. Ania?

gidas

gidas portretas
s viestuota galva sliksti iskripeliska boba vien i jos morda paziurejus jau aisku kas per boba

Nupirkti straipsniai

Nupirkti straipsniai portretas
Ko galima tikėtis iš KGBisto dukrelės.

****

**** portretas
Konservatoriai, balsavau už jus, bet niekada negalvojau, kad pagrindinis jūsų darbo klausimas bus gėjų partnerystės įteisininmas ir asmenvardžių rašymas. Nebent visas kitas darbas bus užslėptas, nes po Prezidentu jau pradedat kastis.

Spaliukas

Spaliukas portretas
Auksiniai zodziai: Ka isrinkot ta gavot Dabar po laiko Galit tik patys sau i uzpakali kandzioti.....

Julija

Julija portretas
Ponia A.Lėka, kur Jūs matote seimo lyderę ? Seimo lyderė buvo Irena Degutienė. O ši ...

Anonimas

Anonimas portretas
Seimo pirmininke intrigante, gyvate diktatore. Nors uzimamoms pariegos kaip kadru skyriaus virsininkes...

Anonimas

Anonimas portretas
Seimo pirmininkė Atveztus berniukus i Vilnių patikės gejų apsaugai Seime

kodel seimui vadovauja padaras

kodel seimui vadovauja padaras portretas
nuslėpęs savo TAUTYBĘ ir kgbistinę tėvo kilmę.šitą padarą reikia vadinti padaru,nes padaras nepripažista vyro ir moters vaidmens šeimoje

nuomonei-jūs visiškai teisus

nuomonei-jūs visiškai teisus portretas
griauna Lietuvą liurberastai,o strėlės konservatoriams.anie supranta,o gal ne,kad liurberalai yra komjaunuoliai,ir bet kada gali persimesti prie komunidtų-socialdemokratų

pats antilietuviškiausias seimas per visą istorija

pats antilietuviškiausias seimas per visą istorija portretas
po kgbistų vaikų valdymo,Lietuvos neliks.bus tik teritorija su tokiu pavadinimu.gyvens betaučiai mankurtai,kuriems svarbu tik pilvo reikalai.o tai ne kas kita kaip VERGAI.ko ir reikia rodšildo šutvei.

nuomonė

nuomonė portretas
Aš nesuprantu, kas turi daugumą seime ir kas valdo valstybę. Stebint ,kas vyksta ,tai didesnę įtaką seime ir valstybės valdyme turi liberalai ir laisvės partija. Kur konservatoriai ir krikščionys demokratai? Jų nematyti ir negirdėti. Spėju ,kad Šimonytė taip pat neatstovauja LTSKDP partijai..Negalima leisti šioms dviem mažumos partijom naikinti Lietuvą.

kaunietis

kaunietis portretas
Sukta moteriškė.

faktas

faktas portretas
Šita gražuolė atsisakė priimti 350 000 Lietuvos pliiečių parašų dėl netinkamo komiteto pirmininko atleidimo. Spalpstėsi nuo žmonių ir dar bando aiškinti kokia ji teisuolė ir už Lietuvą???? Apgailėtina.

Nuomonė

Nuomonė portretas
Ar nebado akių tai, kad seimo rinkimuose gali dalyvauti teisiama partija? Ji net pasodina savo atstovą į aukščiausią postą,priiminėja įstatymus. Kas vieną kartą atkreips dėmesį į šį absurdą?Visi gerai suprantame, kad tą ponią , kaip naują gabalą partijos priekin prastūmė lapinai gentvilai, nežiūrėdami ir į tai, kad ponia yra tik bakalaurinė šachmatininkė bei kgb- isto dukra. Jei ji būtų sąžininga, nesislapstytų nuo 365000 balsų.

taipmanau

taipmanau portretas
Puiki seimo pirmininkė. Rami, sunkiai išvedama iš kantrybės. O tai, manau, ypač reikalinga dirbant mūsų seime. Sėkmės ir stiprybės pirmininkei. O kai kurie komentarai, kuriuos perskaičiau, tikrai bjaurūs, parodantys tų komentatorių bendravimo kultūros neturėjimą...

Greitai

Greitai portretas
Seimo pirmininkė , tikriausia, pamiršo ,kad praėjusioje kadencijoje opozicionieriai taip pat ne iš karto Opozicijos lyderį išsirinkti sugebėjo . P. Eugenijus Gentvilas virkavo ,kad p. Gabrielius Landsbergis didžiausią kabinetą užsiėmė ,nors niekas jo OPOZICIJOS lyderiu NERINKO. Vargais negalais susitarė rotacijos būdu lyderiauti (ir pati buvo lydere,ir p. Julius Sabatauskas lyderiavo ). Kai VISI nori būti VADAIS ,tai ir susitarti nelengva . Svarbiausia ,patekus į valdžią , žaisti PARTINIUS ŽAIDIMUS,bet ne ATSTOVAUTI piliečių interesus ...

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
KGB

Tiesa akis bado.

Tiesa akis bado. portretas
Neprotingi Čmilytės paistalai,lietuviškų tradicijų niekinimas,homoseksualizmo toleravimas,netgi iškrypėliškumo pateikimas kaip išskirtinė bendravimo forma,sukelia tokius priešiškus jausmus,kad norisi fiziškai susidoroti su monstrų okupuota valdymo forma ir metodais.Gal net bus kopijuojamos iškrypėliškos antikinės Romos senatorių orgijos.

taigis

taigis portretas
Oko jus rinkejai norit ,rinkot i postus ne tautos myletojus o paliekoniuskorie lietuva zlugde ,man juokinga tai pavardes sulietuvina ,jinai yra ne iaite o rusiska,paziurekit jos seimos biogra,sudeti,tuom viskas pasakyta kodel jinai taip viska daro lietuvai atvirksciai,,seime dauguma sedi nemylintis lietuva,o saknys eina is praeities,kada prades zmones mastyti ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

stambulas

stambulas portretas
Prakeikta juoda diena X atbėga.

is pokalbio aiskai matosi ,kad si seimo

is pokalbio  aiskai matosi ,kad si  seimo portretas
pirmininke tai pagiezingai buka neaiskios orentacijos kerstinga boba kuri viska daro atvirksciai ir tai pateisina kaip teisinga sprendima , ir visa tai daro su potologiniu ynirsiu kaip skaudziau ygelt ,ykast , lietuvai ir tautai ...kuo greiciau ja isdarkyt , istvirkint , sunaikint , paskleist nesantaika ,pykty ,pagieza .... EIK SEIMO VYZA TAUTOS VALIA --TAUTOS BALSA PRIIMT 360 000 BALSU...manau supykus tauta tave nupus kaip vejas tualetiny popieriu ......

Klp

Klp portretas
Kgb savo postu neatiduos.

Povilas

Povilas portretas
Yra internetinėje erdvėje, kaip ES įtakingieji galimai pederastai, atsiprašau gėjai, užsiima laižiakais, greit pradėsit rodyti ir jų šeimyninius gyvenimus?. Kuo greičiau priimti įstatymą ir juos gydyti. Už Lietuvą vyrai - be pederastų ir neaaiškinkit, kad pažeidžiamos jų teisės, išsigimėliai.

nuo ju kvapo jau bloga daros turet ka turit,,,,,,,,,,,,,,

nuo ju kvapo jau bloga daros turet ka turit,,,,,,,,,,,,,, portretas
Ka norejot tair issirinkot,valstieciai buvo blogi,dabarturit mylimiausius atstovus,jau pencijas nureze biedniesiems,cia dar tik pradzia,oi kas bus toliau,soksit polka su plikom subinem,ka norit ta turit brangieji,

Anonimas

Anonimas portretas
Toks jausmas kad galutinai pribaiga tai kas kas buvo lietyvuška, išskirtina. tam man ištekėjusių moterų pavardžių trumpinimas buvo pradžia. Dabr gi turėsim abėcėjėje lotyniškų raidžių. Griaunama ir šeimos sąmprara. Kišamos svetimybės. Gaila nykstame..

.

. portretas
Po tokių pozornų Čmarytės paistalu- gėda būti lietuvių. Kuo greičiau atsikratyti čmošnos litviniškos pilietybės ir gauti save gerbiantis valstybės pilietybę

Galerijos

Daugiau straipsnių