Seimo nariai – tautos išrinktieji: kokias dovanas jie tikisi gauti Kalėdoms?

Grįžti į straipsnį

GERIAUSIA DOVANA...

GERIAUSIA DOVANA... portretas
Bilietas į bet kurią šalį tik į vieną pusę. Kuriuos tai nepatenkina - įkaltinamųjų suolą. Už ką? - Jie patys žino...

Anonimas

Anonimas portretas
SPYGA JIEMS O NE DOVANAS

hhazaras

hhazaras portretas
Jau geriau visiska anarchija negu toks šeimas.o kad jie toliau galetu vykdyti įvairias kiaulystes jie sugalvojo internetinius rinkimus.is ties baisu stebėti Seimo posėdžius.is kokios peklos jus islindote.kritikuojate putinizma lukazenkizma bet neziurite i savo daržą.kad pas mus toks pat režimas.tik keliate mokescius kartais zlugdote 100 k žmonių gyvenimus.kodel neatsiranda sąvoka valstybinis smurtas.juk is to atsiranda smurtas artimoje aplinkoje ir savižudybės.pagal jusu paciu prabalsuotus istatymus jus turite ir privalote buti sodinami i zona maziausiai 20 metų.jums labai patinka jusu sukurtas muliazinis teisingumas.kodel jusu partijos specialiai ir nuosekliai atgraso zmones dalyvauti rinkimuose.specialiai kirsinate žmonės.verciate kuo daugiau nepasitiketi savo valstybę.jus esate pagrindiniai antivalstybinkai.

Birutė

Birutė portretas
Kodėl niekas nepaklausia ko nori Tauta? Argi visgi mes esame antrarūšiai? Labiausia tai trokštame,kad pagaliau ši vyriausybė pasišalintu iš mūsų akyračio,nes su tokia valdžia liksime tikrai antrarūšiai.Visiems linkiu sveikatos ir kovoti už save,už mūsų vaikų geresnę ateitį.Apsaugoti nuo tų lbgt iškrypėlių,narkomanų gaujos.

>>>opa \\\\\.../////

>>>opa  \\\\\...///// portretas
>Kolega nekvailiok,jiems iki gyvos galvos su save'išlaikymu ir triusyku išsiskalbimu.Gana,jau 30 metų šeriam,skalbiam,šildom.

kas juos rinko

kas juos rinko portretas
granatą į hatą

opa

opa portretas
po 10 metu kalejimo!

o

o portretas
juos po visu svenciu reiketu paleisti negriztamai su /vilko bilietu/ ir neribotu karantinu ka jie mums siule===

Blinda

Blinda portretas
Niekam neidomu, ka tie... noretu gauti Kaledoms...

Galerijos

Daugiau straipsnių