„Valstiečiai“ sutrukdė V. Pranckiečiui pateikti kandidatūrą į KT teisėjus

Grįžti į straipsnį

Sakau Zoro/Zorui

Sakau Zoro/Zorui portretas
Nekelk bangų, nes atsakingai dirbti tūri KT, o ne ten sukaišioti žmonės, paliekančių Seimą. Tas pranskietis pats išdavęs tuos, su kuriais įžengė į Seimą, dabar proteguoja neaiškų ką atstovaujantį, gal vėl dedulę. PATS pranskietis į Seimą ruošiasi papulti su liberalais/konservatoriais. Užteks pagaliau tų pakišų, nėr ko skubėti... p. Karbauskis teisus, nėr ko Lietuvos pamatų griauti...

Nuomonė

Nuomonė portretas
Seimo kadencija baigiasi, tai prasideda postų dalybos saviesiems, buvusi Prezidentė savo patarėjus sukaišiojo į Europos sąjungos institucijas ir diplomatines tarnybas, tai ir Seimo pirmininkas stengiasi pamaloninti, apskritai tai gėda, kada pagaliau pasibaigs šitas"turgelis"

Zoro

Zoro portretas
Karbauski, kiek dar meluosi?! Daugeliui bus šventė diena, kai tu su savo šutve dingsi iš eterio.

O liberalusis Pranckietis

O liberalusis Pranckietis  portretas
ką vartoja , nes panašu nesupranta ką reiškia trys trečdaliai ir keitimas po vieną ? Greičiau rinkimai , šluosiu lauk visokius konservatorius , liberalus , socdemus . Fui..

butina panaikint visiskai ta KT ,,teiseju,,, pareigybe

butina  panaikint  visiskai ta  KT ,,teiseju,,, pareigybe portretas
visa tai kuo puikiausiai gali vygdyt Auksciausias Teismas... visvien KT-samanai orakulai --yra vienos gaujos statytiniai su kuriu pagalba --vydoma valstybes isvogimas ,praskolinimas ir tautos genocidas ....taip sakant ,,,NEPRIESTARAUJANT KONSTITUCIJAI,,, lai KT ,,teisejai,,, passiskaito konstitucija ir nustato kiek kartu jie patys pazeide KONSTITUCIJA...

Klaida

Klaida portretas
Klaidą daro Kabišaitis, sutikdamas su Pranskiečio malone. Pranskietį palaiko tik 5 Seimo nariai. Kažkaip Kabišaičiu bus sunku daryti karjerą kai jo kandidatūra bus, o bus - atmesta.

Galerijos

Daugiau straipsnių