Seimo tyleniui – bendrijų atkirtis

Grįžti į straipsnį

Romualdas

Romualdas portretas
Aš už projektą . Ką sukčiams padai svyla?

Kauniete

Kauniete portretas
musu bendrijoje patys gyventojai leido save apgaudineti. Ir taip tesesi 20 metu. O esanti . istatymas yra geras , tik reikia ji labai gerai issinagrineti

galimai

galimai portretas
pajudino konservatoriu irstva Lauras ,ten juk jie saviskius idarbino ,kad paprastus zmones galetu engti senjorai silpni pasipriesinti negali ir nesupranta.Pokyciai butini

Kaunietis

Kaunietis portretas
Žurnalistams Kauno dienos darbelis svarbu yra incidentas ir jie isikabina i problema ja taip išpučia ,.kad atrodo čia pasaulio pabaiga. Žurnalistams šiais laikais viskas galima.

m

m portretas
Reikejo atnaujinti elektros ivada.Susiradome firma. paprase 800euru, bet pasikviete SANTERMITA ,kuri ,paeme 1500euru.

Justas

Justas portretas
Toks įstatymas yra būtinas.Šiuo metu vis dar veikia prorusiški bendrijų įstatai ir VSD kol kas nekreipia dėmesio.Valstybinės kontrolės irgi nėra,kai tuo tarpu bet kokį net ir labai mažą UAB taršo kas netingi,o bendrijos sau ramiai gyvena ir plauna eksploatacines lėšas ir ne tik .Manau seimūnas užmynė patį didžiausią skaudulį už tai ir sveikinu,lai ir Širinskienė prisideda prie įstatymo sukūrimo,vis dėl to gyvename demokratinėje valstybėje.

kaunietis

kaunietis portretas
Žalią šviesą Rubikonui?.. matyt, ne už ačiū sugebėjo sukurpti tokią nesąmonę. ,

Irena

Irena portretas
Aš nesusipažinusi su Daugiabučių gyvenamųjų namų savininkų ir kitos paskirties patalpų bendrijų įstatymo pakeitimo projektu, bet dabar galiojantį keisti būtina. Manau Seimo narį kritikuoja bendrijų pirmininkai, nes toks, koks jis yra šiuo metu, naudingas bendrijos pirmininkams. Jie gali elgtis, kaip nori, nes dauguma butų ir kitų patalpų savininkų nesidomi pirmininkų veikla, kiti apskritai nežino, apie jų teises. Jeigu bendrijų pirmininkai vadovautųsi galiojančiais teisės aktais, tai žurnale SAVAITĖ nebūtų tiek paklausimų ir komentarų. Savivaldybių administracijos galima sakyti nesikiša, nes jų teigimu, Aplinkos ministerija išaiškinusi, kad finansinės problemos bendrijose, tai jau ne savivaldybių kompetencija. Jeigu padarai pastabą apie nusižengimus, namo bendrijos pirmininkas priima kaip įžeidimą, nustoja sveikintis ir apskritai kalbėtis. Aš gyvenu daugiabutyje, kuriame yra bendrija taigi Sodoma ir Gomora,

Pritariu anonimui

Pritariu anonimui portretas
Va būtent,kai kurie seimūnai nori pasirodyti VEIKLŪS...

Anonimas

Anonimas portretas
Pas mus bendrijoje yra nerašytas įstatymas.Mirus namo gyventojui,žmonės susideda po 3 eurus,nuperka gėlių ir eina atsisveikinti su kaimynu.Tai sujaudina visus aplinkinius,nes niekas negyvens su saule....

Anonimas

Anonimas portretas
Mes savam rajone turime daugiabučių bendrijas sukūrę bet dauguma pirmininkų dirba už AČIŪ,nes žmonėms sunku rajonuose gyventi. Tai pabandykite Jus kurie prieš bendrijas, patys padirbėti nors 1 metus pirmininkais.Rajonuose žmonės vienas kitus pažįsta ir mato kur yra bendrija,namas yra pavyzdinis. Pirmininkas namo yra ir patarėjas,ir kaimynų taikdarys ir kaimynų vaikams ašaras nušluosto, paguodžia,ar žmogus susirgęs,negalintis paskambinti saviems,visada kreipiasi pas pirmininką,ar kiti šeimos nariai negalintis prisiskambinti savo tėvams. Pirmininkas dirba 24 h per para ir 7 dienas per savaite.

Vienos iš Kauno DNSB pirmininkas A.S.

Vienos iš Kauno DNSB pirmininkas A.S. portretas
Atsakymas seimo nariui Laurui Stacevičiui. Pagrindinė problema mūsų valstybėje, kad išrinktieji seimo nariai nori pasirodyti VEIKLŪS ir, užuot siūlę taIsyti tikrai BLOGUS įstatymus, siūlo savo redakcijas ir "patobulinimus" gerai veikiantiems įstatymams, visiškai neįsigilinę į įstatymo taikymo specifiką. Užuot skatinę atviras diskusijas, konsultavęsi su asmenimis, kuriems žinomos visos vieno ar kito juos liečiančio įstatymo ydos, kažkodėl "tautos išrinktieji" lyg vagys, "stumia" įstatymų projektus paslapčiomis ir visuomenę pastato prieš priimto "kreivo" įstatymo faktą. Prie šio įstatymo "tobulinimo" praeityje yra mėginusi dirbti ir viena garsi buvusi seimo narė, verslininkė V.M. Ačiū dievui, jis "apšvietė" laiku moteriškei protą kreiptis į Kauno bendrijų pirmininkus dėl "blogo" įstatymo taisymo. Tik to atsitiktinumo dėka įstatymas nebuvo pakeistas ir (ar) sugadintas. Apsaugok viešpatie mus nuo "draugų", o nuo priešų mes jau kaip nors patys apsisaugosim!

anna

anna portretas
ar cia ne sitas kur rusiuose blusas naikina ir is pencininku pinigus ima uz naikinima

Alytiškė

Alytiškė portretas
Pirmininkauju namo bendrijoje jau 10 metų, visi darbai yra derinami su namo gyventojais, kiekvienais metais gyventojams yra pateikiamos ataskaitos už atliktus darbus, darbai atliekami pačiomis mažiausiomis kainomis. Turiu pažymėti, kad tos bendrijos, kurios tvarkosi pačios tai ir name viskas suremontuota ir mokesčiai patys mažiausi. O tie gyventojai, kurie pritaria nesąmoningam įstatymo projektui, tai yra tiesiog nesuprantantys, kas jų laukia, priėmus tokį įstatymą, nes bendrijos bus perduotos butų ūkiams ir visokiems įsikūrusiems būstams, kurie nepajėgūs rūpintis dešimtimis namų, o paslaugų kainos pas juos pačios didžiausios. Jokie įstatymų leidėjai Jums tvarkos tikrai nepadarys, tvarką turite daryti patys, neatitinka pirmininkas Jūsų lūkesčių, rinkite kitą. O sukontroliuoti Jūsų naudojamas lėšas galima tik vieno namo bendrijoje, tam yra renkama namo revizorė. O kai sudėsite savo pinigus į bendrą katilą su kitais namais, priklausančiais būstams, tada tikrai pastoviai verksite.

Ji

Ji portretas
Manau, visai neblogas tas Įstatymo projektas. Susipažinau ir galiu vertinti. Taip, požiūris jame į valdytojo iki šiol turėtą "laisvę" rimtas. Suprantama niekas nenori skaidriai dirbti, kai taip gera žarstyti mažai tenutuokiančių žmogelių pinigus tirštoje migloje. Juk dabar nei rimto atsiskaitymo už atliktus darbus ar panaudotas lėšas, nei pirkimo procedūrų derinimo su savininkais nėra. Perku ką noriu, už kiek noriu ir iš ko noriu, na ir aišku man (valdytojui) palankiomis sąlygomis. Ar ne taip, mielieji, dabar yra. Kieti ir tie Aplinkos ministerijos specialistai ir nereikia ant jų varyti, o korumpuoti yra ne jie, bet jūs mieli daugiabučių valdytojai.

Ne

Ne portretas
Niekus cia komentuojat,sitas seimunas maladiec dzedas.Vienas is normaliausiu valstieciu,aktyvus ir sprendziantis bendruomeniu problemas.

BF

BF portretas
Pasimatysim administraciniame teisme, nary, teikiantis ka nori, o ka butina.

Liaudies ismintis byloja

Liaudies ismintis byloja portretas
Su kuo sutapsi tokiu ir pats tapsi. Labai jau sis tūlas seimo narys susijas su sukta bendruomenės pirmininke, itartinas nebalsavau ir tikrai nebalsuosiu uz tokius.

>D

>D portretas
kodėl tu čia užsilipes ant bačkos tep kategoriškai klijuoji etiketes? Gal pats drebi ka tik DBARTINĖ TVARKA NESIKEISTU?

Anonimas

Anonimas portretas
Tas ,,uolus" seimūnas ką moka,tai pozuoti visuose renginiuose. Būti matomas...Bet to neužtenka,reik ir gerų darbų. Toks daro gėdą valstiečiams.

D

D portretas
Seimo nariai turėtų dirbti mums Lietuvos žmonėms,o čia viskas atvirkščiai, kažka kuria tik, kad mum būtų blogiau ir kokiems klanams jis atstovauja visiškai neaišku. Velniop tokį seimo narį, lauk ji iš seimo, kiek mus dar apvoginės.Lauk šita veterinara iš seimo!!!

valstietis

valstietis portretas
gal bus pajudintas brudas ir šioje srityje, suvaldyti bendriju pirmininkai tape carais

Pagrindine nesamoneė

Pagrindine nesamoneė portretas
kodel mes savo jėgom negalim remontuotis savo daugiabučio? Pas mumis gyvena kokiu tik norit specialistu

Savininkas

Savininkas portretas
Visom verslo grupem ir verslininkam yra vienodi verslui skirti įstatymai,neišskirtis turi būti ir UAB Būsto valdos,verslo administravimo rūšiai.Veikla be sutarčių ,paslaugos - prekės per prievartą ,prilyginama reketui.Visame pasaulyje privatus turtas ,privataus bendro turto dalys neadministruojamos per prievarta, be savininkų sutikimo ir be sutarčių. Žinome kaip privatus ir privataus turto dalys savininkų yra prižiūrimos visame pasaulyje,Lietuvai pagaliau reikia nustoti kištis ne i jai priklausančio turto valdymą. Privatūs daugiabučiu namų butai yra tu namu būtų savininkų reikalas.Niekas negali kištis i jų priežiūrą ,be raštiško savininkų prašymo .

Anonimas

Anonimas portretas
kam man reikalingas CPO kai matau kaina 3 kartus pigesnę ir matau realiai atliktus darbus, turiu rekomendacijas turiu ir kitų įmonių pasiūlymus.... ? ne visuose bendrijose viskas gerai....bet ten zmonės turi galimybe buti isrenkami i valdyba, pirmininkus, pirkimų komisijas, revizijas.... gali nušalinti ar paduoti pirmininką i teismą.... bendrijos tikrai tvarkosi geriau.... vilniuje pilna namo renovacija atlikta daugiausia bendrijose (80proc visų visų vilniaus renovuotu daugiabučių, nors bendrijos sudaro tik 1/10 visų namų....) ...... bendrija ne tik administruoja daugiabutį ji sukuria bendruomenę kuri atlieka daug funkciju..... demokratija nera idealus valdymo būdas bet geresnio - nėra......... reikia skatinti tuos kurie yra aktyvus , ateina į susirinkimus ..... jeigu neateina reiškia kad jie perduoda teises aktyviems..... :) zinoma namo modernizavimas , dideli darbai vyksta tik pritarus daugiau nei pusė visų savininkų taip ir turėtų būti..... :)

>bendrija

>bendrija portretas
visi žino tokĮ modeli kai NB pirmininkas ,,susitaria" su buhaltere, valdyboje susodina savo bičiulius( jiems ,,už draugysę" neskaičiuojami mokesčiai bendrijai), ir netgi,įsigudrines, nusirašinėja šildymo ir kt. mokesčiu procentėlį.Esant pagrindui ir parašius skundą su prašymu ištirti ponų veiklą, visos institucijos gražiai nusiplauna rankas - pirmininką ,,gaudykite" patys NB nariai, šaukite susirinkimus, aiškinkitės...Klausimas: KODĖL VEIKLOJE SUSIJUSIOJE SU NB VALDYMU NĖRA TEISĖSAUGOS? KURI PRIVALO GAUDYTI ŽULIKUS IR UŽTIKRINTI SAUGŲ GYVENIMĄ LIETUVOS PILIEČIAMS.

Greta k.

Greta k. portretas
Pasirodo kolūkiečiai irgi rubikonui dirba )

to bendrija

to bendrija portretas
Čia ant to ir einama mūsų name irgi 8 butai prieš trys metus apsiltinom namą išėję iš būtų ūkio ir susikurem jungtinė veiklos tai būtų ūkio sąmata ir už kiek mes statybininkus samdemes kurie dirbo pagal patentą skirtmas buvo keturis kartus mažesnis aišku didelį namai jūs niekur nepabegsite nuo jų nes jūs net tarpusavi kaimynas su kaimynu nesutarė pet kaip pvz. Koks kainų skirtumas ir taip gal būt jūs mokesite skaidrei bet penkis kartus brangiau .

Kaunietis

Kaunietis portretas
Mes visi žinome, kad LR C kodekso 4.84 straipsnį nupirko UAB Būsto valda,kuris yra valdomas Klaipėdos Vytės verslas.Šis straipsnis iki 2000 metų buvo socialiniam ,valstybes daugiabučiu valdymui.Po to kaip socialinių butų privatizaciją baigėsi, būtų ūkio tarnybos buvo panaikintos atsirado Vietoje Daugiabučiu administravimo skirimas, LRC kodekso 4.84 str".Daugiabučių privačiu būtų administratorių skirimo įstatynas".Tai štai vyrukai nusipirko LRC kodekso 4.84 straipsnio pavadinimą. 20 metų nueko neveikdami ,įšsiuntineja kompiuterių suprogramuotas sąskaitas ,keičiant adresus,pavardes ir tokių būdų susirenka ,iš pasidalintu Kauno miesto gyvenamų rajonu ,privačiu būtų savininkų pingus ,savo kompanijai.Visi žino ir supranta kad kiekvienas teikdamas paslaugas privalo pasirasyti sutartys su paslaugų pirkėjais, UAB Būsto valda taip nepadarė, ko pasekoje skaitosi jų verslas nelegalus. Paslauga,prekė per prievartą brukama prilyginama reketui.LRB kodeksas 181 str.1 dalis.

bendrija

bendrija portretas
o cia paruoštas baudžiamasis įstatymas.... atrodo kad visi kas dirba nusikaltėliai....... kas liecia bendrijas tai jos faktiškai panaikinamos ( nebelieka funkcijų) lieka tik butu savininkų nuosavybės administravimas.... metuose mažiausiai 8 butu savininkų susirinkimai....dar bendrijos susirinkimai....pirmininkas taptu parašų rinkėjas....negaves pritarimo butų nušalinimas, atsakytų turtu .... kas norėtų perimti kai net valdybos nebūtų.... po pusmečio visi būtų suvaryti i savivaldybe ar privačias įmones..... kam tada skųsitės? pirkimas per CPO kosmosas....kainos paprastiems darbams mažiausiai 3 kartus brangiau..... dabar kaip tik vyriausybė priėmė nutarimą kad savivaldybės įmonėm mažinti privalomą viešą pirkimo procedurų susijusiom įmonėm dėl labai didelių kaštų..... valstybės auditas irgi tą patį siūlo ( mažinti viešo pirkimo proceduras o koncentruotis i didelius pirkimus....

Linas

Linas portretas
Liūdna kad tokie dviveidžiai kenkėjai "darbuojasi" seime.

Kostia

Kostia portretas
Na, tas Lauras kaip atsitiktinai įšoko į Seimą, taip iš jo kitą rudenį ir bus išspjautas...

Aš taip pat manau , kad

Aš taip pat manau , kad  portretas
SENIAI reikėjo tobulinti daugiabučių įstatymą , tik ilgamečiams seimo ,, razmoms ,, galva visai neskaudėjo . Išdiskutuos , jau dabar turi 95 pasiūlymus , manau blogiau tikrai nebus . Seime bus balsavimas .. BŪTINAI REIKIA KEISTI , nes nuo nesąžiningų jau kenčiame .

bendrija

bendrija  portretas
Istatymo projektas korupcini .... kazkam kurpiamas verslas... jeigu isigaliotu toks istatymus kuri pasiulė ...gyventojams administravimo ikainai padidėtu mažiausiai 2-3 kartus dėl padidėjusiu prievolių ir verslo rizikos ..... Šiuo metu metu administravimo įkainiai yra nerealiai maži todėl per paslaugas ir darbus susirenka už ,ką ne damoka ...siaip viskas 2-3 kartus brangiau , kartais tiesiog plėšikauja, nes nėra tiek vadybininkų, specialistų kad informuotų, dirbtų su su butų savininkais dėl remonto , atnaujinimo darbų ....kiek skaičiau tai būtų panaikinamos administravimo tarifų ribos.... žodžiu po 3 skundų butu atimta licenzija.... kosmosai.... kas pasiruosęs perimti 3000 namu Klaipėdoj ? Všį "Klaipėdos butai' kur nuolat skandalai ? privatininkai visada geriau tvarkosi tik sudarykim sąlygas lengvesnes įėjimo į rinką , konkuravimo galimybes....savininkai patys pasirinks kur jiems geriau....

/Tėvui/

/Tėvui/ portretas
dar niekas nieko nepriėmė ,o panikuoja nesąžiningieji bendrijų pirmininkai! Kai sąžinigai yra dirbama ,tai ir susirinkimai vyksta,ir dokumentų nebijo pateikti , ir tvarka daugiabučiame name yra ! O kai administratoriai administruoja ,iš baimės ,kad nulups devynis kailius ,bijo net bet kokį remontą name pradėti : laukia kol kokia laiptinė sugrius ar balkonas nuvirs !

P.J.Razma

P.J.Razma portretas
senokai dirba Seime ,tai KODĖL buvo sukurptas toks įstatymas ,kad daugiabučių gyvenamųjų namų butų savininkai (kas tuos namus administruotų ne taip ir svarbu ) net žagsi ,gavę sąskaitas iš administruojančių valdytojų ! Pasiskųsti net nėra kam : voratinklis sumegztas toks ,kad net pradėti painioti niekas NENORI (per galingi žmonės įkėlę koją į šią sferą ?)

tevas

tevas portretas
Ta pati panelė, tik kita suknelė - taip byloja liaudies išmintis! Bus dar daugiau painiavos! Pasiskaitykite! Jau tuos "kiaurus" lietuvius taip suka apie pirštą valstietukai, kad džiaugiasi bent sujudinimu! Kam blogesnio judinimo! Atsikvošėkite! Nieko gero jau nesitikiu! Reiktų čia prancūzų, kad bent to nepasitenkinimo raiškos pamokytų! Dabar durneliai džiaugiasi sujudinimu ir nesvarbu, kad bus blogiau! įsiskaitykite, o tada jau džiaukitės (perskaitę labai nuliūsite)!!!

P.J.Antanaitis

P.J.Antanaitis portretas
yra taip pat geras daugiabučių gyvenamųjų namų administratorių lobistas ! Ką nuveikė Seimo narys p.Jurgis Razma su savo partiečiais ,kad daugiabučių gyvenamųjų namų butų savininkai NEBŪTŲ pastoviai mulkinami ?! Parlamentines lėšas VISI sugeba ,,įsisavinti " ir nereikia vien p.L.Stacevičiaus kaltinti ! Kodėl iki šiol NIEKAS nesiėmė tramdyti įsisiautėjusių kišenių kraustytojų : darbai atliekami (arba atliekami fiktyviai popieriuose )net neatsiklausus,nederinus su butų savininkais ,kainos kosminės ,su atliktų darbų dokumentais susipažinti misija neįmanoma !Geriau neskubant išdiskutuoti visas problemas ,surinkti iš butų savininkų pasiūlymus ,kad ne administratoriai ir pirmininkai griežtų PIRMUOJU smuiku ,bet butų savininkai ! Galėtų ir savivaldybės perimti šį ūkį !

Kad ir blogas

Kad ir blogas  portretas
Įstatymo projektas ,bet nors sujudino visas suinteresuotas puses ! Jau tokios daugiabučių gyvenamųjų namų administratorių savivalės, cinizmo ir įžūlumo kęsti nebegalima ! Kai kurie ir daugiabučių gyvenamųjų namų bendrijų pirmininkai elgiasi ne geriau už visokias valdas !

Nereikėtų

Nereikėtų portretas
kristi į kraštutinumus...Vistik kyla įtarimas kad tų ponų NB pirmininkų aršaus pasipriesinimo priežastis slypi visai kitur: kas nežino kad beveik visi jie yra vagiai?Kad su bendrijom(tiek namų tiek sodų) ir jų kontrole reikia kažką nedelsiant daryti ir taip aišku, bet va niekas niekad to nesiima. Kadangi pakyla toks baisus pasipriešinimas, žviegimas, šmeištai ir ,,pogrindiniai vandenys"..Kaip ir čia. Ačiū Seimo Nariui.

Pranas

Pranas portretas
Bendrijos jau senokai prichvatizuotos mafijos. Šaunuolis Seimo narys, tikrai už jį balsuosiu. Tie bendrijų pirmininkai dažniausiai gina savo verslo interesus.Pavyzdžiui, DNSB-73 Viršuliškės jokio teisėto susirinkimo jau nebuvo viš 7 metų.

Šuns Širdis

Šuns Širdis portretas
Prisiminus M. Bulgakovą - chaosas ir betvarkė yra tada, kai veterinaras, vietoj to, kad gyditų gyvuliukus užsiiminėja būtų ūkiu...

to reziume

to reziume portretas
Nu jo čia kaip kolchoznikai prastume senus dizelinius auto į lauzynus atiduoti ir gauti 1000€ pasirodo norinčiųjų beveik nėra o po naujų visus ubagus apmokestins .

Mano galva ,

Mano galva ,  portretas
bendrijos jei pirmininkas padorus dar tvarkosi , teikia ataskaitas , bet kodėl dėl įstatymo pakeitimų nesijaudina administratoriai ? Jiems taip pat reikia ir ataskaitas teikti ir gyventojų pritarimų tam tikriems darbams ? Jiems tas pirkimas per centrinę perkančiąją organizaciją manau taip pat būtų privalomas ? Nes dabar administratoriai dažnu atveju ,,perka,, iš savų įkurtų įmonių už ,, kosmines ,, kainas ir gyventojai negauna jokių atsakymų . Na , nežinau , man panašu į opozicinių norą , kad tik ,, niekas nesikeistų ,, todėl seimo narys dabar bus ,,pavalkiotas ,, ...O Antanaičio ,,būste,, yra ir adminstratoriai ? Man klausimų daug ...

Reziumui

Reziumui  portretas
o tu skaitei ruošiamą įstatymą ? Skaitei pastabas ? Mano nuomone tik konkretus bukena neskaitęs daro ,,reziume,, - mokesite daugiau )) Matyt esi iš ,,patryjotų ,, partijų )))

to pagaliau

to pagaliau portretas
Rubikonas su būtų ūkiu tave isp...per visus galus )

0...

0... portretas
Valstiečiai prastums įstatymą kaip ir daugelį kitų reziumė mokesite dar daugiau )

pagaliau

pagaliau portretas
greiciau naikinkite tas bendrijas pinigu plovyklas

Projektas NĖRA BAIGTAS

Projektas NĖRA BAIGTAS  portretas
gautos 95 Teisės departamento pastabos , į jas bus atsižvelgta ---- P.S. nesinervuokite ) Tai kaip ten su konservatoriaus Razmos parlamentinėmis išlaidomis ? Kokią sumą išleido seimo senbūvis ? )

O geras, balsavau uz sita. Nu jo, klydau, persiprasau.

O geras, balsavau uz sita. Nu jo, klydau, persiprasau.  portretas
Vilte

Ieva

Ieva portretas
Labai geras istatymas, turiu daug nusiskundimu del dainavos bustas, kainos virsija visas ribas, teritorijos nieks nevalo jau 2 menesius, o renka net 6 eur nuo musu buto, uz viena vamzdi po 5 tukst. net paskaiciuoja,noriu kad sita vagiu kontora paliktu mano daugiabuti, yra pilna saziningesniu administratoriu.

komentatoriui Dė ìstatymų

komentatoriui Dė ìstatymų portretas
Pagal tebeveikianti istatyma pirmininkai privalo pateikti ataskaitas. Bet ne visi ta daro. Tikit, kad pateiks , kai bus naujas istatymas? Kol patys busime memes, joks istatymas nepades. Kaip sako daugiabutieciai : bendrijoje netvarka , kaip ir visoj Lietuvoj.

Niu , o konservatoriui

Niu , o konservatoriui  portretas
Razmai kas užkliuvo ? Panašu užsipavydėjo , kad kažkas aplenkė ? Paskaitykite kuo piktinasi Razma ))) o kas dėl turinio ,tai tik kritiškų balsų girdėti ? Ponas turinio nežino , tik girdėjo ? Šiaip dėl straipsnio objektyvumo - kaip parlamentines lėšas leidžia ilgametis seimo narys konservatorius Razma ? Iki cento ar ne ? ))))

Kritikas

Kritikas portretas
Seime svarbiausia tyleti ir uoliai tratinti parlamentines lesas. Ziurek, gal ir neuzkliusi. Nepaejo korta gudrociui.

Antanas

Antanas portretas
Neteisingas straipsnio pavadinimas. Tai pirmininku atkirtis. Kadangi ne vienas ju priklauso ale svarbiai asociacijai, tai jauciasi labai svarbus. Butu labai grazu, kad svarbus ponai ne del saves atkirti duotu, o gyventoju interesus issakytu. Juk jiems, kaip ponams, suteikiamas ministerijos plotas reikstis. Istatymo kurejams organizuoti susitikimus su savininkais ziauriai ne lygis. Kam turi tarnauti istatymas?!

Dėl įstatymo

Dėl įstatymo portretas
Bendrijų pirmininkai labai supyko, kad būtent jų aruodas tuštės, nes turės atsiskaityti už išlaidas gyventojams. Ponas Razma tiek metų Seime sėdėjo ir nesugebėjo pasirūpinti paprastais žmonėmis, kenčiantiems nuo tokios savivalės, dabar turbūt labai susirūpino reitingais, kad tiek komentuoja.

juskis

juskis portretas
matosi kad prietranka viska pasako isvaizda

taigi

taigi portretas
Per sekančius rinkimus "ponuli" pasirink kitą apylinke, nes Kaune jau nelaimėsi.

Kolia

Kolia portretas
Pinigus taskyti megsta, matosi. Naujokas, o taip uoliai biudzeta vykdo. Lauk tokius is Seimo.

Jolanta

Jolanta portretas
susipazinkite su projektu. ne pirmininkai turetu dejuoti, o gyventojai. pagal projekta pirmininkai lieka vienvaldziai, valdybos nelieka, balsu sprendimams priimti kaip tik pakaktu maziau nei dabar. nera reikalavimu bendriju veiklos kontrolei, isskyrus viena pirmininku nusizengima, kuriam skirta ne 1 ir ne 4 str. juokingi bendrijos veiklos principai, kai zinai, kokie pasyvus gyventojai, kaip jiems viskas dzin. naujas istatymad ne valdybas ir revizorius turetu naikinti, o kuo daugiau pareigu skirti gyventojams bunant atsakingiems uz ta ar kita veiklos, kontroles sriti.

Galerijos

Daugiau straipsnių