Seimo vadovei užkliuvo Statistikos departamento įspėjimai apie trečiąją COVID-19 bangą

Grįžti į straipsnį

varnas

varnas portretas
pirma atėjo laikas baigti tą karantino varžima juk metai laiko prabėgo kur yra veiksmo planas juk nausedai tavo geras ministras buvo toki pranešima sumelaves kur tau 130 punktu dėl tos koronos trumpas žodis paeiliui nauseda tegul dabar pasako kur tie punktai tokie svarbus dingo, o čia matai jau runkeliams kabina trečia covid 19banga, man rodo kad jūsų platfomra užsedes ant bangos ir supasi laivelio šturvale, toli nuo bokštelio, laivo vedlio kuris jus nuvijo tolin nuo lietuvos reformos, truksta žodžiu ikalino žmoniu mases liaudis laukia geresniu eiliu kas dienio gyvenimo, o čia vėl departamentai fokusus kursto, pinigu plovyklos ir psihu atakos velkasi, bajeris vis šimtai ir dešimtis mirusiu manikenu,

Saunuole

Saunuole portretas
Nukirto gandonesiu pliurpalus.

tai jo

tai jo portretas
Ka jie čia pliurpia, juk nebus atmazo paskui. Pradžioi turi biški atlaisvint, ar tai lauke leist vaikščiot be kaukių- o paskui pyst- locheliai, ir prisikosėjot. Čmilo vaikas žino dėlionės reikalą.

.?

.? portretas
Čmil žydė?

Alis...

Alis... portretas
pritariu maršalkai... nėr ko čia iš anksto skleisti paniką... ir taip žmonės įsitempę iš paskutiniųjų...

JUOZAPAS

JUOZAPAS portretas
Visagalio kabutese aureole.

Vėliavėlės plėvesuoja

Vėliavėlės plėvesuoja portretas
Vėliavėlės plėvesuoja KGBystė atvažiuoja- kvepalų Vilniuje pirksis , na ir tuo pačiu pavadovaus jums mužikai. Saugokite pirtu kiekvienas savo užkapalį o tai netyčia apcauginiai josios laisva forma pamylės. Nebesuvoksi tada tu vyras armotera beesi. KGB rezervistai privalo viršuje plūduriuoti.

Klp

Klp portretas
Užuojauta jums p. besikeikianti ir besikoliojanti Kremliaus šunauja (sovietiniai kolonistai, kolaborantai, Karbauskio žalios vištos spaudytojai bei kitos Lietuvos atmatos ir atmatėlės). Jūsų kvailumas beribis. Ar jūs susiriesdami keiksitės, ar jūs taškydamiesi nuodingom seilėm koliositės, niekas jums nepadės

Nebesusigaudo vargšė

Nebesusigaudo vargšė portretas
Nėra iš KGB rezervisto Čmil direktyvų, todėl teisiamos partijos viešininkį nebesusigaudo.Nebesusigaudo, bet viršininke gali būti. KGB atžalos privalo tik viršininkauti.

šulcas

šulcas portretas
P.S.nebaigiau. Gaunasi šešias dienas švenčia,o viena dieną dirba čia tai gerai LGBT įsitaisė

šulcas

šulcas portretas
gal aš kažko nesuprantu,bet iš valdančiųjų tik girdžiu trečiadienį priimsim nutarimą, jie ką tik trečiadieniais dirba?

G

G portretas
Kgb dirba savo darba reikėjo žiurėt už ka balsavot avytės

Rosita

Rosita portretas
Kuo skubiau atidaryti žiedinių savivaldybių judėjimą. Savaitgalį nedrausti judėjimo, žmonės be reikalo nevažinėja.Ar antradienį ar ketvirtadienį ar sekmadienį skirtumo manau jokio .

idiotui

idiotui portretas
KGB ne prie ko...?

Idiotų idiotiški komentarai

Idiotų idiotiški komentarai portretas
Nieko naujo.

Tiesa

Tiesa portretas
Teisiamos partijos atstovė, KGBisto dukrelė.

Klp

Klp portretas
kgb ipedine

lo

lo portretas
Šachmatinis ėjimas vieni skelbia , kiti bara ir žiūri kaip žmonės reaguoja

tikroji to padaro pavardė yra čmil

tikroji to padaro pavardė yra čmil portretas
tautybė-ruskė

.

. portretas
Skvernelis karbauskis, veryga, tomaševskis tikrai nekėlė susižavėjimo. Bet dabartinė valdžios klika KELIA VISIŠKĄ PASIŠLYKŠTĖJIMĄ Iir pasibjaurėjimą šiltomis krasavicomis

Klaustukas

Klaustukas portretas
Ir arkliui aišku,kad trečioji Covid19 banga prasidėjusi vidurio Europoje,jaučiasi ir pas mus.O Ytei Nielsen neaišku.Gal kas užstrigo?

Nausėdas

Nausėdas portretas
Dar viena liberalė LUKAŠENKOS-PUTINO TONU prabilo. Ji matai nurodys KIEK SUSIRGIMŲ REIKIA FIKSUOTI. Kiek mirusiųbsuskaičiuoti. Viskas kaip pas Lukošenką. Greitai jinai ,-Lukošenkos pavyzdžiu -,nurodinės koks turi būti Lietuvos ekonomikos augimas ir kokį laimės indeksą turi turėti lietuviai

Neber kantrybes

Neber kantrybes portretas
Greiciau atidarykit savivaldybes, nes turesite salia covid skyriu, statyti naujas ligonines zmonems su psichikos sutrikimais.

Galerijos

Daugiau straipsnių