Seimo vicepirmininkas ragina pradėti parlamentinį tyrimą dėl A. Bilotaitės

Grįžti į straipsnį

Mikis

Mikis portretas
Nejaugi jum neaisku,viska ka darbo ta petkaus kalyte,yra surezisuota p.lenktynininko,jos pagelba pakeite vandens versla I politini.

Palikit ja ramybėj

Palikit ja ramybėj portretas
Geriausia ministrė, kuri išdrįso ir apsaugojo sieną. Negi opozicijos tikslas tik kenkti

Eikit sau!

Eikit sau! portretas
Sebatauskas regina pradėt tyrimą?Negali būti

Ir koks sutapimas :)

Ir koks sutapimas :)  portretas
Konservatoriai - valdanti dauguma , ministrė turi ryšių su kita partiete ( Šventosios seniūne ) kuri galėtų būti Bilotaitės patarėja !!!! Rašo prašymą ? Žinant , kad tai politinio pasitikėjimo pareigos !!! Tikrai ne " pašaliniai " ar tik pažįstami partiečiai jais tampa :))) Ir dar koks sutapimas , seniūnė turi privačių kaip sako vaikų , interesų į šias žemes ? Priminkite, kuo verčiasi ponios ministrės vaikų tėvas ? :) Ir kodėl ne ? :))) Milijonierius :))) Sąmokslo teorija ? Man ne . Vyksta " prichvatizavimas " ?

Bukiems pletkininkams patryjotams

Bukiems pletkininkams patryjotams  portretas
RŪPESTĮ pareigūnų sveikata NUMATOMAS TEISĖS AKTAIS !!!! Ir jie ne sovietmečiu rašyti !!! Kaip nusibodo gobšūs kvailiai ....kurie kvailiais laiko kitus ....Kodėl beveik 30 metų į sanatorijas buvo investuojama !!! Investuojama ir iš ES fondų !!!! ? Tas pezėjimas dėl sovietinių nomenklatūros lizdų , man jau primena neadekvatumą !!! 30 m kaip esame laisvi , o jūs vis dar tikitės jo grįžimo , jei negalite pamiršti ? O kaip su konservatorės ministrės Bilotaitės " liga " ? Meluoja , jei darbotvarkė nepasikeitė ir skelbia apie naujo vadovo skyrimą ? Man konservatorius jau keiksmažodis .

Rici

Rici portretas
O Trakų gydyklos nesiruošia uždaryt?Ten gi vien komisarai ligoti tusinasi.

Tarybinių laikų reliktas

Tarybinių laikų reliktas portretas
visai sistemai nepriklausančios sanatorijos, jos gali būt privačios arba psiklausyti sveikatos ministerijai. Mes neturime išlaikyti visokių keistų įstaigų. Tada tegu švietimiečiai įsigyja kino teatrą, medikai sporto klubą ir pan.

zigmas

zigmas portretas
Štai taip ekskomunistams labai rūpi Bilotaitės prosenėlių žemė ir jos darbo grafikai .Ar ne gėda per 30 nepriklausomybės metų žmogus negali atgauti to kas priklauso nuo senų laikų nes per 30 metų nepriklausomybės didesnę laiko dalį Lietuvą valdė komunistai

Galerijos

Daugiau straipsnių