Šeimų sąjūdis apgailestauja dėl „nepagarbių išsišokimų“ kalbant Laisvės premijos laureatei

Grįžti į straipsnį

XYZ

XYZ portretas
Joks save gerbiantis zmogus neims apdovanojimu is valdzios atstovu kurie niekina ir engia savo tauta.

manau

manau portretas
Nieko nereikia atsiprašinėti, tai režimo autoritariniai diktatoriai turi klūpoti ant kelių, o "disidentė" vietoje to, kad reikalautu paviešinti KGB archyvus kgbistams kojas laižė- šlykštynė. Vienintelė problema saugumiečių - tautinio kgb į mitingus inkorporuoti "tituškos" - juos reiki gliaudyti , mitinguotojai turi skirti tam dėmesį.

klp

klp portretas
Kitoje pusėje tvoros stovėjo kgb įpėdiniai raudoni kolaborantai.net kgb paviešint bijo kiek reikia but raudonam.

Apie patvorinius valstiecius

Apie patvorinius valstiecius portretas
Pasalpiniai apgalileatauja? Rimtai?

Cha

Cha portretas
kaip greit šeimų sąjudis aps i my žo. Toks čia ir demokratinis judėjimas kad kai tik valdžiagyviai pajungė savo šunis purvasklaidoj o pampersinis senis su kitais klapčiukais apdrabstė mėšlu protestuojančius prieš valdžią, tai tuoj pat puolė apgailestaut?Nesupranta kad ta davatka yra tik statistė spektaklyje skirtame jų pasirodymui.Tokios kaip pvz. vienuolė Nijolė Sadūnaitė į šią vietą tikrai nestatys ir jos jau jokiais apdovanojimais niekad neapdovanos - ji pavojinga savo tiesos sakymu ir savo orumu.

jedinstvo

jedinstvo portretas
šeimos sąjūdis tai kremliaus 5 kolona.

Vidas Čepulis

Vidas Čepulis portretas
Vyniojatės iš gaidžio? Nenuoširdžiai. Neįtikinančiai. Spręsiu ne pagal žodžius o pagal darbus.

Von

Von portretas
į krūmus parsidavę tvarto konservatnykai! Iš ten amsėkit.

lietuvos šeimos būna taikios

lietuvos šeimos būna taikios portretas
o jūs tik apsiputoję vatnykai

kaip matosi iš veiksmų

kaip matosi iš veiksmų portretas
tai koordinuota kremliaus vatnykų 5 kolona pasivadinusi šeimos sąjūdžiu

manau

manau portretas
"Disidentė" vietoje to, kad šlovinti esamą režimą ir bučiuoti kojas galėjo pasinaudoti proga ir pareikalauti paviešinti KGB archyvus, bet kažkodėl tylėjo. Kodėl?

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
> NEREIKIA. Šiaip jau 1991m. Sausio 13 komunistai ir nomenklatūrą kalbėjo jūsų lūpomis - jokių pokyčių.

Ne tavo snukučiui spręsti

Ne tavo snukučiui spręsti  portretas
kas gali dalyvauti šventėse ! Eik patryjote pamitinguok dėl lietuvių klb išdarkymo , ką tik seimo dauguma liberkonservatos , nusilenkė ir ranką " pabučiavo " tiems , kurie jums " jedinstvininkai" .

Nereikia

Nereikia portretas
Prisikviesti neadekvačiai personų dėl skaičiaus, tada nebus problemų, autobusais susivežat suagiruotą bandą tai nėra ko ir tikėtis iš tokių intelekto nesugadintų snukučių

Ne ,

Ne ,  portretas
Kultūringas nėra lygus ORUS žmogus . Jei tu kovoji , o apdovanojimus imi iš tų " prieš kuriuos kovoji " , ( tarkime kgbb užslaptinti sąrašai ) , man nėra garbinga . Kam tokia kultūra ? Tai net ne " kultūra " tai " tas prakeiktas nuolankumas " . O štai kas dėl valdančiųjų " kultūros " kodėl jie NEPRIĖMĖ žmonių nei su parašais , nei su peticija ? Kodėl neleido jiems kalbėti mitinge ? Nesuderintas tekstas ? :) Ar baimė išgirsti minios balsą , tokios kurioje žuvo 1991 m aukos ? Neleido kalbėti , todėl minia ir išsireiškė švilpimu . Aš švilpčiau ir garsiai . Manęs įžeidinėti nereikia , pone Landsbergi .

Kultūringas žmogus visada ir su visais kultūringas...

Kultūringas žmogus visada ir su visais kultūringas... portretas
....

Laisvės " kovotojai " turėtų , mano galva

Laisvės " kovotojai " turėtų , mano galva  portretas
REIKALAUTI paviešinti kgbb sąrašus , kuriuos užslaptino TIE , KURIE šiandien gražias kalbas žuvusiems sako , o laureatė dėkoja ! Tauta " nusipelniusiems " kalbų sakytojams ATSILYGINO sklypais , rentomis , privilegijomis , apsaugomis ! Suneša ( biudžetas ) iš savo varganai uždirbtų eurų ir kada žmonės jau nebegali išgyventi , nebenori patyčių IR BANDĖ KALBĖTIS su " kalbų sakytojais " , peticijas , parašus rinko TIK ar nors vienas kalbėjo ? Čmilytė ? Šimonytė ? Net nepažiūrėjo ką žmonės atnešė ! Joms tiko tapinaido cirkas ! Ir dabar stebisi , kodėl žmonės švilpė ? Todėl juos išvadino jedinstvininkais nes jie nori sau ir vaikams oraus gyvenimo ? Išvadino fašistais , tie kurie užslaptino kgbb sąrašus ? Patryjotai !!!

taigi

taigi portretas
Tikra patriotė ir disidentė būtų viešai atsisakiusi imti premiją iš režimo rankų, bent nebūtų klykusi ačiū partijai ir vyriausybei bei bučiavusi kojas. Tokia ir disidentė.

Anonimas

Anonimas portretas
laurete turejo neimti is situ antzmogiu ranku jokio apdovanojimo.Ji turejo ,kaip ir Tomkevicius buti tautos puseje.Aisku apie Tomkeviciu atskira kalba.O jau seimu sajudis .....as juo nepasitikejau nuo pradzios

TAM POKARIO PARTIZANO SUNUS

TAM POKARIO PARTIZANO SUNUS portretas
MIRUSIUOSIUS PALIKITE RAMYBEJE. JU SENIAI JAU NERA, O GYVIESIEMS SUNKU. IR NE TOKIA LIETUVA ISIVAIZDAVO, KAI EJO PRIES TANKUS.

manau

manau portretas
Laisvės premijos laureatei pagarba už tai ką nuveikė sovietmečiu, bet padlaižiavimas "partijai ir vyriausybei" Sausio 13 minėjime tiesiog dvokė tuo pačiu sovietmečiu, todėl ir buvo nušvilpta - parsidavė už tris Judo sidabrinius.

Tu ne partizano , tu provokatoriau atplaiša

Tu ne partizano , tu provokatoriau atplaiša  portretas
Žuvo MINIOJE buvę ! 1991 m !!! Šiandieninė minia , tipo patryjotų jau ne žmonės , fašistai ? Manau labiau pademonstruoti " nepagarbą " žuvusiesiems ką ir padarė patriarchai , nebegalima . Žuvusieji manau būtų vėl MINIOJE , o ne klausytųsi kalbų .

Kas tau bukena provokatoriau matosi ?

Kas tau bukena provokatoriau matosi ?  portretas
Susibūrė tie , kuriems rūpi Lietuva , šeimos . Rūpi klestinti Lietuva , o ne skurdas , emigracija , nepakeliami mokesčiai . Tavo provokatoriau " proteliui " to nesuprasti .

Pokario partizano sunus

Pokario partizano sunus portretas
Ko noret is gyvuliu ,kad nebaubtu. Gyvuliai neturi smegenu ,uztat ir baubia! Baisi nepagarba kritusiems laisves gynejams , kronikos leidejams kankintiems sovietu lageriuose.

matosi

matosi  portretas
Mano manymu kad i ta susiburusi seimu sajudi yra pateke silpno ir sutrikusio mastymo zmogeliu nes aiskiai matosi is ju veiksmu

Kunigas disidentas Grigas . Dalis interviu .Pagarba .

Kunigas disidentas Grigas . Dalis interviu .Pagarba .  portretas
Dabar matome tik pasekmes, bet reikia matyti ir priežastis. Nepaaiškinamas valdančiųjų nesiskaitymas su žmonėmis - akivaizdus. Deja, ir mūsų Bažnyčios vadovybė, vyskupai tai mato. Tai ir griaunantys įstatymai, ir jų projektai, kurie grėstų Lietuvos išlikimui. Jie nukreipti prieš visuomenę ir skatina konfrontaciją. Tai ir Stambulo konvencija, ir vienos lyties partnerystė, ir narkotikų dekriminalizavimas, alkoholio prekybos apribojimų atšaukimas.

štai

štai portretas
Padorūs ir išauklėti žmonės atsiprašo dėl kai kurių nesklandumų, o kuproti kegebistai dėl savo įžeidžiančių blevyzgų – niekada!

>Anonimas

>Anonimas portretas
Čia tu apie lansberginius?

Anonimas

Anonimas portretas
ups kokia greita reakcija, Suskiai buvot suskiai ir liksit

Kada atsiprašys žmonių

Kada atsiprašys žmonių  portretas
ponas Landsbergis ? Gėdos neturi žmones vadinti fašistais , ne žmonėmis ?

šeimų sąjūdžiui

šeimų sąjūdžiui portretas
mažiau gerkit ir girti eikit miegot, o nelįskit žmonėms į akis.

:)

:) portretas
Kažkas projektuoja maidaną?

pft

pft portretas
"apgailestauja" :D O taip.. kaip gi kitaip... Parodė patvoriniai savo tikrąjį veidą. Ruskių pakalikai.

Nenustebčiau, jei tai pakartojimas:

Nenustebčiau, jei tai pakartojimas: portretas
„Iš ryto nemačiau nieko baisaus. O paskui staiga pasirodė, kad kažkas nutiko. Tada, kai oficialiai mitingas jau buvo pasibaigęs. Ar tą „kažką"galėjo suorganizuoti mūsų specialiosios tarnybos? Be abejo, galėjo, nes jos tai moka ir yra dariusios. Ir jei kas nors norėtų tai paneigti, taip pat ir tai, kad jos organizavo R.Pakso diskreditavimo kampaniją, aš ir teisme galėčiau tą patvirtinti, net pavardes pareigūnų įvardindamas. Tik nežinau, kur jie dabar dirba. Netvirtinu, kad ir šią savaitę jie padarė tai, bet kad tokie dalykai vyksta - tikrai, žinau iš savo patirties", - pasakojo T.Čyvas, pridurdamas, kad VSD prašymu yra dalyvavęs ir TV laidoje, nukreiptoje prieš tuometinį prezidentą R.Paksą, tiesa, siūlytų 100 litų už tai nepaėmė. „Beje, saugumiečiai, kurie padėjo išmesti R.Paksą, po Vytauto Pociūno žūties patys, arba bent dauguma jų, buvo atleisti", - reziumavo T.Čyvas.

Kas jiems moka?

Kas jiems moka? portretas
Gal VSD?

Nenustebčiau, jei tai pakartojimas:

Nenustebčiau, jei tai pakartojimas: portretas
„Turėjau draugų, kurie dirbo VSD. Jie paskambino ir paklausė, ar galėčiau padaryti taip, kad tie, kurie yra už Paksą, atrodytų idiotiškai. Mes tą padarėm, nes galvojom, kad taip tarnaujame Tėvynei - be R.Pakso Lietuvai bus lengviau pasiekti savų tikslų. Atvažiavo saugumietis, atvežė mus į Vytenio gatvę, garantavo, kad mūsų tikrai nesuims policija, ir mes ten paskandavom „Paksius - nekaltas" ir panašiai. Kaip sakiau, „Dviračio žinių" stiliumi. Tie dalykai buvo nufilmuoti ir parodyti per televiziją. Po piketo vienas saugumietis mus dar pavėžėjo iki alaus baro „Mamutas" (tada dar toks buvo), kur dar už tai „pabaliavojome".

Anonimas

Anonimas portretas
kas jiems moka?Ir nereikia prisidengt šeimų vardu.

Nenustebčiau, jei tai pakartojimas:

Nenustebčiau, jei tai pakartojimas: portretas
„Esu pasakojęs, kad tuo metu, kai vyko vadinamoji „paksiada", aš iš tikrųjų tikėjau, kad stipriai tarnauju Tėvynei. Aš pažinojau nemažai Valstybės saugumo departamento 9-osios valdybos narių, kurie paprašė, kad vasarą dalyvaučiau pikete. Jis vyko prie Valstybės saugumo departamento, kuris tuo metu rezidavo sostinės Vytenio gatvėje, pastato. Piketas buvo propaksininkų - prieš VSD ir už R.Paksą. VSD mus surinko kelis. Mūsų vaidmuo - reikėjo maksimaliai idiotiškais balsais, kaip Mauzerio ir Sūrskio, skanduoti - „Paksius nekaltas" ir panašiai. Kad būtų parodyta, jog R.Pakso šalininkai - visiški „durniai". Ir už tai buvo atsilyginta pinigais iš VSD kasos. Tam reikalui saugumas pinigų turėjo visada. Aišku, sumos nebuvo didelės, netgi niekingos - 100 litų ribose.

Nenustebčiau

Nenustebčiau portretas
Kada tai buvo konservatorių gaujos siūsti provokatoriai. Ne pirmas kartas kai VSD siunčia vaidinti „ultromis“ apsimetusius savo agentus ar samdinius. Pisiminkime Pakso apkaltos metą!

Šiaip aš taip pat manau

Šiaip aš taip pat manau  portretas
nereikia jokių apgailestavimų . Ponios padėkos buvo nemalonios . O kada paskaičiau kaip " bažnyčia " bačkių asmenyje svajoja apie migrantus ir jų vaikus Lietuvoje , visai pasidarė bjauru .

pensininkė

pensininkė portretas
valdžia nori kad ir toliau žmonės nuolankiai klausytusi jų melagingų pasisakymų, baigėsi žmonėms kantrybė , tegul pamato visas pasaulis kad valdžia su žmonėmis elgiasi , mes ne fašistai ie ne avinų banda mes tokie pat žmonės apgyne jūsų ponai užpakalius per sausio 13 d tada džiaugėtės o dabar išpardavinėję Lietuvą save turtais apsikrovę tuos vargšus žmonelius apkrovę mokesčiais ir didelėmis kainomis vadinate fašistais ne žmonėmis niekada liaudis jūsų nemylės už tokius poelgius jie irgi turi širdį jūs juos įžeidėte pažeminote jų orumą

Jūs čia rimtai?

Jūs čia rimtai? portretas
Nereikia apgailestauti.Ji savo kalba aiškiai pasakė,kad yra už koncervus ir jų vykdomą segregacinę tironiją.Taigi,nėra dėl ko apgailestauti.

Nėra ką sakyti ...

Nėra ką sakyti ... portretas
Blogesnės vyriausybės kaip Šimonytės liberkonservatorių , laisvų , liberalių Lietuvoje nėra buvę . Taip sukiršino tautą , jog panašu patryjotai jau tapo keiksmažodžiu , net tarp tų , kurie ilgai tylėjo . Kam, kokioms jėgoms turi dirbti valdantys taip " išauginę " žmonių pasipriešinimą ? Lietuvai nereikia išorės priešų kol turime tokius patryjotus . Šlykšynės .

nejuokinkit su savo apgailestavimu,

nejuokinkit su savo apgailestavimu, portretas
penktakoloniniai bukagalviai.

G

G portretas
Nieko jie neapgailestauja, tiesiog manevruoja, patekę į nepatogią situaciją.

Ne sajudis,o muziku parazitu gauja.kaip neturi

Ne sajudis,o muziku parazitu gauja.kaip neturi  portretas
Proto,tai asilai rekia??tai covido platintojai,ir tautos zudikai..

Labai gaila

Labai gaila portretas
Ką pridirbo "valdžiukė", (kitaip negaliu jos pavadinti), iki ko privedė tautą, kad tokią dieną, buvo priversta nušvilpti ją. Kitos progos "valdžiukė" tautai nesuteikė. Atsitvėrė betoninėms sienom ir į kalbas nesileidžia. Tai kaip galime kitaip elgtis su ja. Įsikibo į lovį ir nepaleidžia jo. Ar matė Lietuva ką nors panašaus, buvusiose valdžiose. Gėda.

Baisu

Baisu portretas
Baisu kokie žmones susirinko... taip kaip jie elgėsi, parodo kokie yra žmones... pikti tamsūs ir neturi jokios moralės.

Stebetoja

Stebetoja portretas
Nereikia zemintis ir atsiprasineti, visiems aisku kam zmones svilpe.

Degradavusi valdzia

Degradavusi valdzia portretas
pamatė ir išgirdo tautos nuomone apie " vedama politika" ........ ir nėra ko apgailestaut

Tu politikų kalbų klausytis atėjai ? :)

Tu politikų kalbų klausytis atėjai ? :)  portretas
Nieko sau :) Tavo teises turėtų psichiatras paaiškinti :)) esate padugnės kokių reta ...beviltiški kaip ir PIŠ politika ...beviltiški .

Gi

Gi portretas
Buvau sausio 13d. Tiek 1991m., tiek šiais metais. Šitie jedinstvininkai pažeidė mano demokratinę teisę ir laisvę ramiai išklausyti politikų kalbų. Šie margunalų judėjimai sukurti siekiant pažeidinėti mūsų teises ir laisves

O

O portretas
Tegul išnyksta ši jedinstvo gauja

Tai per tuos

Tai per tuos portretas
Pasisakymus lansbergistai klikė kaip išprotėja

Šeimų sąjūdis SUGEBA

Šeimų sąjūdis SUGEBA  portretas
prisiimti atsakomybę ir atsiprašyti ! Net už tai ko asmeniškai nepadarė ! O ponas Landsbergis sugebės atsiprašyti žmonių kuriuos išvadino fašistais , ne žmonėmis ? Ar dūšelė per menka ?

Juokinga

Juokinga portretas
Tie keli,tai 800 iš patvorinių gaujos ir tarpe jų keli debilai iš seimo narių-gražulis su puidoku

Viską

Viską  portretas
Teisingai susakė gerbiamas Vytautas Landsbergis,o jūs tą savo apgailestavimą sukiškit į subine.

Labai patogi pozicija

Labai patogi pozicija portretas
Iš pradžių apsišika prieš visą Lietuvą ir Pasaulį, o paskui pamatę,kad perlenkė lazdą pradeda atsiprašinėti, nes žino, kad bus pasmerkti plačiosios visuomenės........ir tai ne pirmas kartas, bet tai tik parodo kokio mentaliteto publika, dalyvauja taip vadinamuosiuose protestuose ir kas per imbecilinės būtybės yra susirinkusios į taip vadinamą Lietuvos "šeimų"-(degradavusių tiek protiškai, tiek dvasiškai būtybių) sąjūdį......

na

na portretas
apgailestauti reikia dėl "propesoriaus" kad žmones visad vadina šūnauja, runkeliai, o dabar ir fašistai...kur tai matyta...o kad per mitinga buvo pagerbti kritę už Lietuvą sausio 13 tai buvo..kam pūsti burbulą...o tie kas nekrito dalyvavę buvo aptverti tvorom...žmonėm trūko kantrybė melavimas su tuo kovidu Dulskio buhalterio išsidirbinėjimai su tom lovom...ligoninėse neužpildė ir ką o taip norėjo...siūlau Dulskiui pačiam prigulti ir užimti tas lovas...gėda kad turim tokią valdžią..nematyta negirdėta kokiais žodžiais vadinami tautiečiai. Ko žurnalistai tyli, kad rėkia minia mato, o kad tokiais žodžiais Lansbergis švaistosi...visi tyli Lietuvos gėda...

Humanoidas

Humanoidas portretas
Apgailestaujat?baikit,nemanau.mes žinom kokio "tipo"jūs žmonės

Galerijos

Daugiau straipsnių