A. Širinskienė: Seimas siunčia blogą žinią teisėjams, kad jų sprendimai gali lemti karjerą

Grįžti į straipsnį

O aš manau

O aš manau  portretas
Teisėjas priimdamas sprendimus, neturi bijoti, kokia bus politikų, visuomenės, žurnalistų reakcija. Teisėjas vadovaujasi tik įstatymu“ . ____ P.S . AR teisėja " pažeidė " įstatymą ar juo vadovavosi priimdama sprendimą ? Taip , man t.p nepatiko istorija su " Atvira Klaipėda " . TAI KEISKITE politikai ĮSTATYMĄ !!! O ką daro valdanti seimo dauguma ir susilaikę ? NIEKO ! " nubaudžia teisėją " kuris vadovaujasi įstatymu ? Jooooo.... liberkonservatų eilinė veidmainystė ...Širinskienė - teisi . Ši dauguma " skatina " teisėjus bijoti neįtikti , nes ...? Tik kas tada yra teisingumas ? Fui...

Gerhard

Gerhard portretas
Man labai keista, kad Sirinskienei kazkokia AM istaiga isdave daktaro diplomo, nes sakyti, kad politika kersija juokinga. Teisejo sprendimas kaip tik naudingas politikams, nes jie gali slepti viska prisidengiant duomenu apsauga, o Seimo sprendimas kaip tik parodantys, kad reikia siekti atvirumo, skaidrumo. Panasi, kad Sirinskiene yra pries skaidruma, atviruma ir butu mielai sutikusi, kad butu viskas kaip imanoma nutyloma, kad dar butent buvers minsitras pirminininkas Skvernelis.

Ir dar reikia stebėtis

Ir dar reikia stebėtis  portretas
jog žmonės nepasitiki teismais , kurie " dirba " pagal politinį vėją ? Ši seimo dauguma visiškas politinis dugnas ...Tai gal tada visus teisėjus reikėtų išpašolvoninti , kurių sprendimus " atšaukė " aukštesnės instancijos teismai ? 2 kartus " suklydai " , 3 - viso gero .

Tindi rindi

Tindi rindi portretas
O ką tai pakeis, gal bus nekorumpuotas ar nevykdys "prašymų" ? Netikiu...

P.

P. portretas
Šedbarai tu kavokis,rasiau tai laiska ,turiu atsakyma,kaip buvai teisesaugos komiteto pirmininkas.Neturetum buti nei seime ,nei kitose valstybes institucijos veiklose,tarnybose.

Pil.

Pil. portretas
Seniai reikejo nuo to pradeti,nes teisesauga Lietuvoje nedirba ir teismai priima sprendimus taikydami neveikiancius istatymus,kurie turejo buti seniai isbraukti is istatymu knygos,kuria vadovaujasi teismai ir kitos teisesaugos institucijos.

Galerijos

Daugiau straipsnių