A. Širinskienę supykdė uždaras Žmogaus teisių komiteto posėdis: tai nenormalu

Grįžti į straipsnį

Tautos balsas

Tautos balsas portretas
O sito... dar neatstatydino? Manau zmones pasake savo nuomone ar reikes REFERENDUMA rengti del visu tu plunksnuotu ir iskrypeliskos Stambulo konvencijos?

to>W

to>W portretas
Kaip gali nežinoti,kad jau yra tokia partija.

w

w  portretas
tegul tvarko viens kita cia ju rauku reikalas, jai jiems patinka, tik tegul nepriima vien sau palankius istatymus, o taip man jie gyvent netrugdo, visokiu yra ir dar baisesniu, pedofylu , zoofylu, nekrofylu.

w

w  portretas
nenormalus iveda cenzura, ar bus ikurta iskrypeliu partija? kas zino? parasykit ,

Daiva

Daiva portretas
Juk sitas gejus zut but bando slapta nuo zmoniu prakisti stambulo ko vencija...geda Lietuvai kad tokie gejai seime kuriems moralines vertybes ir seimos savoka neegzistuoja...nusalint nuo pareigu toki isvis kuo greiciau reiktu

Daina

Daina portretas
Na jeigu ir dažo tas lūpas, tai jo ASMENINIS reikalas. Man netrukdo. Kaip ir jo potraukis tai pačiai lyčiai.

Terbakrauskis

Terbakrauskis portretas
Tai gal ir rskevičiaus padejėjas terbakrauskis tame posedija dalivavo,juk jis prakišo ji į seimą

DDD

DDD portretas
Uzdaras posedis, kad tautos negazdinti profesionaliu geju susiejimu.

Baba

Baba portretas
Kodel pas jį tokios raudonos lūpos. Gal dažo

tik normali Seimo narė p.Širinskienė teisi

tik normali Seimo narė p.Širinskienė teisi portretas
Jokių slaptūmš, jokių paslėptų veiksmų negali būt Seime, kuris atstovauja rinkėjams ir rinkėjai tūri matyt vykdomus darbus Lietuvai. Ačiū, p.Širinskienei, kad neleidžia daryt gėjų/lėzbijiečių sąšauks Seime. Jie ne tam ten rinkti, užteks apsimetinėt !!!

???

??? portretas
Koks dailus vyriškis, kaip madingai paskustas antakis, kokie nuostabūs auskarėliai, o jau lūpų patrauklumas, o jau proto gilumas. Visas Stokholmas pavydi lietvynų seimui

Nausėdas

Nausėdas portretas
Laisvės partija- tai FAŠIST-LIBERASTINĖ šturmovikų organizacija

Feldhausen

 Feldhausen portretas
Kas itin pamokoma:Širinskienė atrodo kur kas patraukliau negu tas gražuolis

???

??? portretas
Gėjai visada rengia UŽDARUS VAKARĖLIUS Tokios gėjų rato taisyklės. Ko stebėtis kad gėjai SEIME UŽDARAME RATELYJE savo UŽDARĄ vakarėlį surengė dieną ir antivalstybinę veiklą vykdo?

Pensininkas

Pensininkas portretas
O gal jie ten užsidarę krapštė vienas kitam "įeinamąsias"? Ko daugiau slėpti?

Beteisės Žmogaus teisės

Beteisės Žmogaus teisės portretas
Tik prie "Laisvės" parcijos ŽMOGAUS TEISĖS SVARSTOMOS SLAPTAI. Matyt Žmogaus teisių "komiteto pirminykui" YRA KĄ SLĖPTI nuo ŽMONIŲ. Tokios beteisės padėties galima buvo tikėtis sovietijoje, šiaurėds korėjoje, kinijoje, bet ne DEMOKRATINĖJE LIETUVOJE. Apie kokią DEMOKRATINĘ Lietuvą kalbėti prie DABARTINĖS VALDŽIUKĖS? Tik apie intensyvų genitalijų krapštymą?

Nesuprantu

Nesuprantu portretas
O kodėl ŽTK svarsto šį klausimą ir dar už uždarų durų?

"Laisvės" partija

"Laisvės" partija portretas
tai neobolševikai. Leninas, Trockis, Kamenevas, Zinovjevas ir kt. "garsenybės" yra jų autoritetai.

Širinskienė teisi :)

Širinskienė teisi :)  portretas
Laisvės partija vis labiau savo narių pasisakymais panašėja į diktatūrą :) Kitai nuomonei laisvės , tolerancijos nėra ? :))) Kodėl uždaras posėdis , pone laisvasis žmogaus teisių komiteto pirmininke Raskevičiau ? Gerai , kad turime šešėlinę vyriausybę ( " valstiečių " ) kurie viešins kas nuo rinkėjų yra slepiama . Pagarba poniai Širinskienei ir " valstiečiams " . Konservatoriams negėda dėl tokių koalicijos partnerių veiksmų ?

slykstu

slykstu portretas
Slykstus sio veikejo issidirbinejimas taciau Jis drasus nes turi galinga Seime uznugari nejaugi musu Lietuvos Valstybes vadovai nesusiprotes ir viena karta sutramdys si netradicines orentacijos rinkeju prastumta savo atstova i Seima Slykstu ziureti ir skaityti kas dedasi musu Valstybeje kada kazkokios mazumos izuliai Valstybeje diktuoja sau palankias taisykles Bet nieko nepadarysi patys rinkome patys dabar ta kose ir srebkime Per visa savo gyvenima tokiu iskrypimu Valstybeje dar nera buve ir kraupu darosi i kur mes nukeliausime Ateityje pradesime vaikus vezti is Afrikos nes nebus kas gimdo nes Lietuva uzpildys vienos lyties poros

Pagarba

Pagarba portretas
Seimo narei A. Širinskienei. Tvirtybės Jums!

Galerijos

Daugiau straipsnių