A. Širinskienės komisija aiškinasi dėl Landsbergių šeimos verslo

Grįžti į straipsnį

Pakauniečiui

Pakauniečiui portretas
Ot, kažkodėl LRT greitai ir efektyviai neatlieka korupcinių-politinių ryšių tyrimų Landzbergių veikloje. Buvau pasigedusi Gabriuko veido ir klykavimo IT ir TV. Pagaliau paaiškėjo kodėl jis dingo. Taigi Širinskienė su komisija šiurena jų bizniukus. Na, o kai pasibaigs tikrinimai, tai išlįs Valatkos, Bruveriai, Raselės, Tapinai ir pats Gabriukas.Atgis ne tik gamta, bet ir spauda.

intensyvi smegenu plovimo akcija

intensyvi smegenu plovimo akcija portretas
gail.kad tiek dar daug naiviu,greit pasiduodanciu propogandai musu pilieciu...Juk tai akivaizdus oponentu puolimas pries rinkimus,bet del tokio daugelio naivuoliu atsidavimo manipuliacijoms mes ir nepajegiame issivalyti,kaip pvz.estai, -jie jau seniai dziaugiasi gyvenimu.O Lanzbergius puola ir dergia visi,kuriems Lietuvos gerove nerupi.O KAM TURIME NBUTI DEKINGI UZ LIETUVOS NEPRIKLAUSOMYBE ??? Zalieji pasiraite rankoves dergia konkurentus,kad tik isliktu valdzioje,o ju dauguma, jau visiems turi buti aisku, labai ir labai mums pavojinga.Neduok Dieve,kad jie dar liktu valdzioje.Dabar jie stengiasi visiems itikti, o kas toliau ???

Pakaunietis

Pakaunietis portretas
Ot LRT ;greitai; ir efektyviai atlieka politinių- korupcinių ryšių tyrimus. Po savaitės p.Ramūnas atsisako padorių verslininkų paramos, jau išduoda ;savus;?

taip

taip portretas
senas kgbistas dar daug turi smarves.Viltis VALSTIECIAI.

jau

jau portretas
apie tris metus pastoviai nugirstu, apie Lanzbergius verslus, anksčiau kaip jie gavę iš valstybės ištisus pastatus namus išsinuomuoti ir mokėję po simbolišką euro mokestį, negana to Vilniaus savivaldybė jiems kiekvienais metais duoda berods po 7 mln, dabar jau pasirodo pensijų fondai jiems moka milijonus, taigi linkiu tik sėkmės ir stiprybės poniai Širinskienėje šiame tyrime

baisu

baisu portretas
Slykstu darosi kaip paaiskeja kaip musu valstybe uzvaldes Lanzbergiu klanas Nejaugi senasis Lanzbergis ir dabar dar turi didziule galia ir sukuria auksines salygas anukelio verslam

Neskriauskit zvereliu

Neskriauskit zvereliu portretas
Broileris - geriausias ziurkiu draugas ;)

Anonimas

Anonimas portretas
Aiskinkites kiek norit VISTIEK NIEKO is to NEBUS kaip nebuvo ne vieno pasodinimo per 30 ,,nepriklausomybes,, metu. Vagys aiskinasi vagiu aferas. Vagys teisejai teisia vagis. Vagis vagiui - draugas ir brolis 0 jus muzikai esat darbiniai gyvuliai ir mesa pastipti uz burzuju gerove ir laisve.

Zales

Zales portretas
Visiems kgbistiniams maitėdoms užverda šūdas širdyje išgirdus Lanzbergis.

Anonimui

Anonimui portretas
Gal po prezidento rinkimu pajudes reikalai.Tik ne koncervu remiamu kandidatu.TIKESIMES.

Anonimas

Anonimas portretas
ne jau neatsiras lietuvoje drąsių ir teisingų ,ne korumpuotų teisėsaugininkų ,kurie pakratytu ,šituos žydukus ir išpurtytu visą užgrobtą turtą .ačiū iš anksto .

Anonimas

Anonimas portretas
tikrumoje Lietuvą puola landsberginiai žydai ,per arti prisileido prie Lietuvos iždo šią šeimynėlę ,kur tik landsbergiai prilenda ten ir grobsto ,šita dinastija jau nuo po kario laikų rūpinasi savo iždu ir išgyvenimu Lietuvos valstybės sąskaita ,anūkėlio uošvis buvo žemgrobis ,dėdulė ištekino anūkėlį už žydo žemgrobio dukros ,turime visą žydukų grobstymo šeimyną ,pradedant žemės grobstymu, baigiant milijonais ,tik kažkodėl mūsų teisėsaugos rankos nepasiekia šios dinastijos ,gal per geras Grybauskaitės stogas ,kuri ,tai pat parūpino anūkėliui lakštų ,kad praturtėtu .

ALGIS

ALGIS portretas
Čia toks pat ščyruolis , kaip ir Masiulis

Kęstas

Kęstas portretas
Sužinome konkrečiai per kokią bendrovę Landsbergiai vagia mūsų pensijų pinigus. Atsimenate, kad gynybai skirtus mūsų pinigus Landsbergiai vagia per su jais susietą Nota bene. Laikas įsiminti dar vieną organizaciją. "Privataus ir rizikos kapitalo fondų valdytojas ”BaltCap Infrastructure Fund“ 2018 m. rudenį pranešė, kad investuos 11 mln. eurų į naujos mokyklos ir vaikų darželio projektą Vilniaus Kalnėnų mikrorajone. Šį pastatą nuomoja G. Landsbergio žmonos A. Landsbergienės valdoma Karalienės Mortos mokykla bei darželis „Vaikystės sodas“. " Iš kur tie pinigai? Iš mūsų pensijų, pervedami į tuos fondus pagal tuo metu galiojusį įstatymą, kurį nuo šių metų pradžios atšaukė valstiečiai. Už ką sumokėta G.Landsbergio žmonai? Už G. Landsbergio bandymus tęsti vagystes iš Sodros:

Kęstas

Kęstas portretas
"Seimo komisijos tyrimo objekto išplėtimas argumentuojamas tuo, kad „viešojoje erdvėje pasirodė reikšminga informacija apie galimą šių fondų neteisėtą įtaką ir (ar) poveikį politiniams procesams bei valstybės institucijoms, kaip antai G. Landsbergio vykdomą galimą pensijų fondų interesų atstovavimą teisėkūros procese ar G. Landsbergiui kreipiantis į Lietuvos Respublikos Konstitucinį Teismą, kad šis Teismas stabdytų Sodros pinigų pervedimą į pensijinius fondus, arba bandymus daryti įtaką tokių reikšmingų nepriklausomų institucijų, kaip Vyriausioji tarnybinės etikos komisija, sprendimų priėmimo procesams“, - rašoma komisijos tyrimo spektrą plėsti siūlančiame pasiūlyme." Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

nieko sau kur keliauja kaupiančių fonduose pinigai

nieko sau kur keliauja kaupiančių fonduose pinigai  portretas
--------- „BaltCap“ skelbė, kad į jos įsteigtą 100 milijonų eurų dydžio fondą BInF investavo VISI didžiausi Baltijos šalių pensijų fondai, gyvybės draudimo bendrovė bei kiti instituciniai investuotojai.-------

ghj

ghj portretas
Vargse SUIR..dar va koks amatas yra seime...

nekonservas

nekonservas portretas
Pirmyn Agnia.Cia ir be padidamo stiklo matosi baisios afioros,tik visi prigazdinti zydu klano bijo.Atsirado,kas nebijo.SEKMES.

Nugi

Nugi portretas
Kuti kuti :D

kevisas

kevisas portretas
lansbergiu klanas , lietuvos nelaime...

rašytojams

rašytojams portretas
gal galit pasakyt ką ta jūsų Agnė Molodiec konkrečiai nuveikė per savo kadenciją?Ogi NIEKO.

Vytautas

Vytautas portretas
Nesuprantu ko čia konservai triedžia jeigu viskas tvarkoj. Tas pat ir su turto konfiskavimu, jeigu sąžiningai įsigyta, tai nėra ko ir jaudintis. Priešinasi tik vagys.

Pagarba Širinskienei

Pagarba Širinskienei portretas
Šaunuolė Širinskienė ir valdantieji,kad pagaliau,gal dar kartą pasakys žmonėms tiesą,apie lansbegines machinacijas.Nors ir taip aišku,kad šie žmonės labai daug blogio Lietuvai pridarė ir tokiau daro.Net teismas buvo pripažinęs,kad konservatorių partija turi teroristinių požymių.O jau su ta "morta" ne pirmas kartas.Energetikos bendrovė jai buvo skyrus 7 milijonus,mokyklos statybai,bet kilus triukšmui machinacijų atsisakė.Dabar iš privačių fondų nori pasipelnyti.Užtat tas anūkas ir kovoja už nusikalstamus fondus,kur už svetimus pinigus,pamsta visokie oferistai.

Apgailėtina

Apgailėtina portretas
Kai nieko daugiau nesugebama nuveikti,tai reikia dūmus pūsti į niekur.Ar bent ką gero nuveikė ta lašininė su savo tyrimais?Daugiau nuveiktų Naisiuose mėšlą kapstydama-juk tuo daugiau pasitarnautų savo ponui .O dabar tik kerštauja tiems,prie kurių,pati žino,niekaip ir niekuo neprikibs.

pensininke

pensininke portretas
AGNISKA!!! ISTIRK KUR DINGO MANO 3KG. SVORIO - DIETOS NESILAIKIAU,PENSIJOS GAUNU MAZAI,TAI LABAI BAISU KAS PASISAVINO MANO TAUKUS NUO PAPILVES!!!!

Pranas

Pranas portretas
Panaikint prokuratūras, stt ir panašias kontoras, o visus niekšus ištirs teologė šėrinskienė iš seimo.

ALGIS

ALGIS portretas
Kur opozicija neabejos , kai liaudies patarlė sako ''vagie , kepurė dega'' .

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Todėl ir bijau,kad Karbauckis sako viena,o daro atvirkščiai.Sako,kad LRT perdirbs tik sau,o jims ir padarys ne tik sau,bet ir Agrokoncernui.

Pilietis

Pilietis portretas
Šaunuolė A.Širinskienė,palaikome ją ,pagaliau daugiausiai korumpuota giminė yra paviešinta.Laukiame kada šitas lizdas bus viešumoje,manau ir ne tik Landzbergių bet ir V.DegutienesA.Kubiliaus,R.Juknevičienės,nors Juknevičienės šeimoje dar ne visi aprašyti.

tam --zajebunscikuj

tam  --zajebunscikuj   portretas
Karbauskis tam ir isjunge LRT kanala --kad nenudurnetum visiskai , nes dabar jau esi didelis ablauchas, visais klausimais...

želemunčikkkkk ...primityvas ir pletkininkas

želemunčikkkkk ...primityvas ir pletkininkas  portretas
gal gali konkrečiai kada Karbauskis sakė , kad išjungs LRT ? :) Nors tokiems kaip tu reikėtų jau pasakėles skaityti , nes vis tiek nesupranti nei kas rašoma nei kas sakoma , dergiesi kaip mažvaikis ir jokio mąstymo . Aš taip manau ir seniai , tik nesuprantu kodėl demonstruoji ? net tiek nesuvoki ?

jo

jo portretas
kokie plaukai, tokia velniava ir galvoj

gal taip

gal taip portretas
pradekit nuo istaku nuo seimos pazibos dedules afioru o paskui eikit prie anukelio ir jo zmonikes afioru ir sandoriu

pilietiškam

pilietiškam  portretas
kodėl nepasitiki mūsų Lietuvos tarnybomis ? Negirdėjau , kad Karbauskiui būtų priekaištai iš STT , VSD , FNTT ir t. t. Ko kaip žvygaujate dėl jo turtų ar trąšų ? :)))) Eilinis konservatoriškas pasidergimas ? Bijote komisijų ? Man taip pat keistoka , kad ir dėl advokatų rašiusių raštus , noriu žinoti ar politikas nėra įtakojamas ? Turime vienus seimūnus "iš mgboltiko " , kurie dabar "nieko nežino arba pamiršo " . Manau l labai gerai , kad bandoma aiškintis dabar , o ne tada kai atmintis bus "prarasta " . Palaikau bet kokią komisiją , kuri padeda mūsų valstybei klestėti , o mūsų žmonėms gyventi oriai . Sėkmės .

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
,,Švieskis''sakai.O kaip man bent truputį prasišviesti,jeigu Karbauskis paskutinį,mano žiūrimą kanalą, LRT žada braukšt ir išjunkt?

tomas

tomas portretas
Kodėl Širinskienės pėdsekių gauja siuntinėjama ne ten, iš kur kyla kyšininkavimų, papirkinėjimų, kotupcijų ir nešvarių biznių tvaikas (Naisių šaršalynas), o tik ieškoti blusų kaimyno marškiniuose?

todėl aš kaupiu "sodroje " , o ne privačiuose

todėl aš kaupiu "sodroje " , o ne privačiuose  portretas
Skiria 11 milijonų Landsbergių asmeniniam verslui, tai juk žmonių suneši į fondus pinigai ? Jie bus naudingi tik Lansdbergiams ir pensijų fondų valdytojams kurie iš to turtės ? Nes skirti 11 milijonų matyt tikrai reikia labai nusipelnyti , o gal atidirbti ? Gal todėl taip "kovoja " Gabrielius už pensijų fondus ir net KT ? :)

ir už ką taip pasisekė ? :)

ir už ką taip pasisekė ? :)  portretas
Privataus ir rizikos kapitalo fondų valdytojas ”BaltCap Infrastructure Fund“ 2018 m. rudenį pranešė, kad investuos 11 mln. eurų į naujos mokyklos ir vaikų darželio projektą Vilniaus Kalnėnų mikrorajone. Šį pastatą nuomoja G. Landsbergio žmonos A. Landsbergienės valdoma Karalienės Mortos mokykla bei darželis „Vaikystės sodas“.

tam zelemunč...seniai rašau , švieskis nerašinėjęs nesąmonių

tam zelemunč...seniai rašau , švieskis nerašinėjęs nesąmonių portretas
paskaitai kokie "proto bokštai " remia konservatorius , liberaliuosius ir paluckininkus ,man pasidaro aišku kodėl tiek metų, beveik 30 , vyko tik biudžetinių pinigų įsisavinimas į asmenines kišenes ir krizių valdymas nurėžiant dar ir pensijas , o kaip dabar priešinasi tie buvę valdžiose - opoziciniai . Klaiku matyti , automobilius palik, seimo narių skaičiaus mažinti nereikia , biudžetinių pinigų skaičiuoti nereikia ...... tikrai kaip čia taip ? Negi reikės eiti užsidirbti ? Gerai , kad nors -----2018-12-13 Seimas ketvirtadienį antrą kartą svarstymo stadijoje balsavo dėl LRT veiklą tyrusios komisijos išvadų.. Parlamente iki galutinio išvadų priėmimo liko vienas balsavimas

Ar

 Ar portretas
Taip ir reikia aferistams Ladsbergiams.Žinoma senelio dėka anūkui šitiek milijonų skyrė.Milijonieriai -Vagys per akis meluojantys perkantys spaudą ,kad apie kitus derktų.Snarglys dar po nosimi kabo anūkui ir lapei gudruoliai,o ką daro būjoja verslas kitų saskaita.Visas koncervų lizdas toks lipatys per kitų galvas ,šmeižiantys kitus ir vagiantys per akis.,Pradėjo ūžti visas landsbergių ir koncervų lizdas mat palietė jų kišenes .Tuoj užpirks spaudą,tiems ,kurie tiria jų verslą.Niekšų ir aferistų gauja...

Pastaba

Pastaba portretas
Galėtų ši "tyrėja" pasigilinti į Karbauskių šeimos verslą :).

manau reikia būti ne tik PILIETIŠKAM , bet ir OBJEKTYVIAM

manau reikia būti ne tik PILIETIŠKAM , bet ir OBJEKTYVIAM portretas
Agnė Širinskienė – Lietuvos teisės pedagogė, humanitarinių mokslų daktarė, Mykolo Romerio universiteto Teisės fakulteto Viešosios teisės instituto docentė

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Jau treti metai,kai Agnė ir jos skaitlinga komisija vis kažką ,,tiria''.Paskaičiuokime kiek tos jos gausios komisijos pajėgos jau ,,atityrė''Lietuvai pinigų ir kiek mokesčių mokėtojai jiems už jų aistringus ,,tyrimus''jau sumokėjo.Įskaičiuotinas ir narių valandinis darbo laikas.

tai -- pydarnai ,,,,nuomonei,,,

tai -- pydarnai  ,,,,nuomonei,,, portretas
ka dave komisijos tyrimas ...Ogi 90% lyberastu gaujos jau pakeliuj y kalejima , o nuo lyberastu visos GIJOS tiesiai eina y lansberginio,,,,,mylincio nepriklausomybybe,,,[ interpindencija] sovietmecio kgbesniku stukaciaus ,,,dedules,,, gyvatyna

Nuomone.

Nuomone. portretas
Troliai ,kiek komisiju Sirinskiene sukure,o ka jos dave.?Spyga taukuota.Tai ir dabar Karbauskio pastumdele tik kelia armideli.O naudos bus tik snipstas.Surinkti runkeliu tokie,,profesionalai,tik kitus smeizti,o patys saves nemato.O kremliniam tik to ir reikia.Mat loja ant Landsbergio tie kurie sovietmeciu buvo prie lovio,arba voge,nese is fabriku.Tai galimai ir ju vaikai taip ismokinti neapkesti tu kas uz nepriklausomybe.

K

K portretas
Na kiek dar laiko karaliaus lanzbergiu dinastija istatymai visiems vienodi.pajudino lizda...o kiek palaikanciu landz.ziauru

VAU....o ka as sakiau..............

VAU....o  ka  as  sakiau.............. portretas
stai is karto visas konservuotas kurvu lizdas pragydo komentaruose ....anukelis dar pajungs ir visus Vilniaus lyberastus ir agrastus , kad apdergtu AGNE Sirinskiene --tik pajudink sita gyvatyna sedinty ant vogtu pinigu ir zemiu ....

nesuprantu

nesuprantu portretas
apie lanzbergių verslus, bet norėčiau, kad prezidentu taptų Skvernelis, kuris prieš naujus metus per TV kalbėjo, kad bandys visus blogius už grotų patalpinti

Vilnius

Vilnius portretas
karbauskio klano kalytė. Faktas, kad jai ne už grožį moka, o už lojimą.

Alio

Alio portretas
Ar galima širinskienę atmatyti?

Rinkėjas

Rinkėjas portretas
Nebetikiu nė vienu Agnytės "tyrimu"

Šlykščiausia valstietė

Šlykščiausia valstietė portretas
Širinskiene, ar Karbauskis vėl zadanije davė paloti. "Kažką" rasit, bet nesakysit?

o kaip su viesbuciu,,,,,,,

o kaip su viesbuciu,,,,,,, portretas
Puteikis apsikakojo ne vietoj ir ne laiku,tokiu prezedentu negali buti ,viena kalba kita daro,yra protingesniu,tik ir ne Juozaitis kuris gulejo pasislepes kaliningrade,isdavykas,seima lietuvos nepripazista,kalba tik rusu ,argi toks gali buti prezedent,neziurekit i partija o i pati zmogu ,partija galima pakeisti,pradekim mastyti ponai,

Kaip sake klasikas;- ,,ledai pajudejo ponai

Kaip  sake  klasikas;-  ,,ledai  pajudejo ponai  portretas
prisiekusieji tarejai--paraduj vadovausiu as,,,Jei ir buvo ar pasitvirtins ,kad si afera tikrai buvo , preziudentes susodinti y visus auksciausius teisesmaukos postus korumpuoti kysininkai su lansberginiu kgbesniku sleifu is paskos --kaip mat uzsamaugs pradeta tyrima ,dar pradinej stadijoj ,o Agne Sirinskiene paskelbs liaudies ir visos tautos priesu... tuoj etatiniai ,,delfio,,, ir LRT zarnaliugos prades totalu jos smeizima ir dergima .....nes opozicijoj sedintys aferistai ir vagys ,komisijos darba laiko neproduktyviu ir visa tai vadina ,,,,polYtiniu kerstavimu,,,,jau is anksto...

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
Jūs visi atsikvošėkite- jau be proto visi! Ką toji valstietė teologė vis ieško, ko nepametė! Savo rėmėjo Karbauskio milijonus ir ryšius su Rusija tegul suskaičiuoja - o tai jis nieko reikšmingo nemato, kad 6 milijonų pamuršo uždeklaruoti. Cirkininkai tol cirkinsis, kol tokių palaikančių juos komentarų bus! Tikrai lendame Rusijai į glėbį ir su Paksu, ir su vqlstiečiais, kurių priekyje karbauskio padlaižiai- skvernelis, širinkskienė ir dar 3 labai aktyvūs! Atspėti palieku palaikantiesiems jų baisiąją šaiką

jo

jo  portretas
visus i teisma parazitus,baigias ju era ,

Kaunas + Puteikis

Kaunas + Puteikis portretas
Lietuvos Prezidentu siulome Naglio Puteikio kandidatura ir bus Tvarka

NA NA

NA NA  portretas
praėjo du metai anūkėlio politikoje ir anūkėlis tapo milijonieriumi ,rėkaudamas ant kitų ir šmeiždamas jis melžia ir grobsto ,na kitaip ir negali būti ,jei valstybė finansuoja anūkėlio " Verslą" tai žydų šeimai ne gana ,tai nusitaikė į žmonių pensijas ,baisu iki ko valstybė nusivažiavo ,,,,,sėkmės Širinskienei ,bet kol Grybauskaitė bus landsberginių stogu ,o teisėsauga Gryubauskaitės įrankis ,tol anūkėlis saugus ir visi kiti landsberginiai ,juk nuteistų landsberginių gaujos narių nėra nors valstybė išgrobstyta ,,,

Jonas

Jonas portretas
Jau senai asku kad cia visas klanas kurio negalima pajudinti . Tik visko prisigrobe . . Dabar nori priimti istatyma kad zmones kurie gyvena tarnybiniose butose kiti juose gyvena dar nuo tarybiniu laiku kiti juos del kazkokiu priezasciu neissipirko ,galetu juos kazkaip isigyti o nebutu ismesti i gatve kaip sunis kaip buvo su kariskias ,uredais ir kitais zmonemis .,Lanzbergis pries na jaip cia ubagas vasalas tures savo kampa . Gi nekiekvienam kaip jo seneliu dovanoja nameli prie juros .

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Kol Grybauskaitės rankose teisėsauga, Landsbergių klanas saugus. Todėl ir dabar į prezidentus stumiami Nausėda su Šimonyte, kad galėtų dangstyti savus. Juk ir su Kurlianskiu kiek kartu anūkas susitiko, bet jam buvo galima.

Galerijos

Daugiau straipsnių