Siūloma neatimti iš Seimo narių padėjėjų galimybės dirbti iki 60 val. per savaitę

Grįžti į straipsnį

senelis

senelis portretas
60 val per savaitę - tai 7.5 darbo dienos po 8 val."Pusantro etato" :). Myli mus tie seimūnų patarėjai :) Aria dieną naktį... O ir tų patarimų gi kiek tautos išrinktiesiems reikia.... Patys jau visai niekaip nieko, ar tikrai švogeriams darbo vietų trūksta? :)

Tarp darbo

Tarp darbo portretas
po 60 valandu ir atlyginimo uz tiek gavimo nedirbant - egzistuoja bedugne!

kaunietis

kaunietis portretas
Kiekvienas valdziagyvis troksta islaikyti kruva giminiu,partiniu draugeliu,meiluziu ir kt.susaros.Tam ir reikia gausybes padejeju ir neribotu darbo valandu.Net sovietiniai bonzos tokiu privilegiju neturejo. Vienu zodziu,parazitai ant musu sprando.

Anonimas

Anonimas portretas
i savaite gali dirbti 40 val is kur tokios isdirbtos val gal gyvena seime vyt juos visus

Anonimas

Anonimas portretas
Juos iš vis visus vyti lauk dykaduonius veltedzius iskrypelius

QWX

QWX portretas
Darbo kodeksas numato iki 48 val. darbo savaitę, realiai Seimo nario padėjėjas dirba 20 val. per savaitę, tačiau nori gauti atlygį su viršvalandžiais už 60 valandų. Įteisinta korupcija...

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
Kas čia per visokios išimtys seimo nariams, jų patarėjams ir t.t. (tų klerkų pareigybių pristeigta bet kiek), vyriaysybės nariams - o kodėl jie turėtų dirbti po 60 val? Negi jų laaaabai "aukštą" intelektą norima išnaudoti? Ne, geriau tegul dirba tik po 40 val., taip mažiau Lietuvai pakenks! Kas čia pas mus durnių laivas "aukštybėse"?! Trūks kamtrybė ir tų, kurių intelektas iš tiesų aukštas- piliečių be partinių bilietų!

tik

tik portretas
ne padejeju o juos pacius v isus velniop tauta pati isiriks jei reikes pakeis sistema tik 1 susigrazint savo valiuta ir palikt visus prievaizdus kuriu mes nerinkome savo zinioje ir mes patys pasirinksime su kuo mums pakelui gyvent ===

Tegu patys daugiau dirba !!!...

Tegu patys daugiau dirba !!!... portretas
Ne atostogauti jie renkami į Seimą.

Isvada

Isvada portretas
Jokiu jiems padejeju, jokiu kanceliariniu ir jokio partiju finansavimo is biudzeto! Ar ne per gerai sovietine nomenklatura sau gyvenima Lietuvoje susitvarke? Visi tie buve komuniagos ir komsomolcai jau ima neigiamai veikti!

Tegu dirba

Tegu dirba portretas
Tik atlyginimas už vieną etatą 40 val.

Klaipēdietē

Klaipēdietē portretas
Realiai kai kurie seimo nariai dirba tik ant popieriaus ataskaitose tik.O realiai didesne laiko dali nosyte krapšto.Užtenka jiems pes savaite 40 darbo valandu.Jei paliktu 60 per savaite kai kurie juk persidirbtu,"juk per didelis darbo krūvis,juk pervarktu."Nebent mokesčiu mokētojai per daug pinigu ,sumoka į valstybēs biudžeta ir "nēra ,kur ju dēti,norima papildomai padalinti ,kai kuriem seimo nariams".

Galerijos

Daugiau straipsnių